Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html18
Μαι
Το πριν και το μετα
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το Σάββατο 19 Μαΐου φαίνεται να δοκιμάζει τα όρια της έκπληξης και μεταμόρφωσης στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η επαφή με το μέλλον περνά μέσα από την αναμόχλευση στιγμών του παρελθόντος, οι οποίες όταν έρχονται στο προσκήνιο μοιάζει να λειτουργούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο σε σχέση με αυτό που είναι γνωστό από παλιά. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα που σε ξαφνιάζουν ή ενοχλούν, να έρθεις σε επαφή με συναισθήματα που είχες στο παρελθόν, αναγνωρίζοντας πως σήμερα τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά, κάτω από μία παρόμοια περίσταση. Μπορεί πάλι να θελήσεις να σβήσεις από τη μνήμη σου κάποιες αναμνήσεις, μέσα από αποφάσεις που λαμβάνεις και μοιάζουν κάπως απόλυτες ή έντονα εγωιστικές. 

Η σημερινή όμως ημέρα προσφέρει την ευκαιρία να κοιτάξεις μπροστά και να αγνοήσεις την εξωτερική ή εσωτερική ενόχληση που δέχεσαι ώστε να δειλιάσεις. Ο δισταγμός δε σε βοηθά σε κάτι, αντιθέτως μοιάζει να σε κάνει επιρρεπή σε λανθασμένες αποφάσεις, αφού ο χρόνος τρέχει και πρέπει να βαδίσεις στο ίδιο τέμπο με εκείνον. Φρόντισε λοιπόν να χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά κάθε ενστικτώδη αντίδραση έχεις απέναντι στις προκλήσεις, ώστε να σε ωθήσει ακόμα πιο κοντά στην προσπάθεια να αφήσεις πίσω σου ένα σύστημα ή  περιβάλλον που έπαψε να έχει πλέον ενδιαφέρον για τη ζωή σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων