Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html20
Μαι
Φιλοδοξιες που δεν κρυβονται
Από

Η παρουσία της Σελήνης στο Λέοντα τη Δευτέρα 21 Μαΐου, σε τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο και το Δία από το Σκορπιό, φαίνεται να τονίζει τη σύγκρουση ανάμεσα σε άτομα με άποψη και διάθεση να εξασκήσουν την ισχύ που πιθανότατα να κουβαλούν στα χέρια τους. 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) τότε είναι πιθανό να βρίσκεσαι μπροστά σε καταστάσεις που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, τη στιγμή που εσύ δεν μπορείς να συγκρατήσεις την υπομονή σου. Μία αδιαπραγμάτευτη άποψη και στάση μπορεί να λειτουργήσει σαν τη βόμβα στα θεμέλια ενός οικοδομήματος, μπορεί  να είναι η αφορμή ώστε να έρθουν στην επιφάνεια οι φιλοδοξίες προσώπων που δεν είναι εφικτό να λειτουργήσουν ομαλά μέσα στο ίδιο σύνολο. Ίσως πάλι να αισθάνεσαι πως θέλεις να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι με τρόπο όμως που είναι πιθανό να τρομάξει  το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεσαι. 

Η  σημερινή ημέρα κουβαλά αρκετή διάθεση και απαίτηση για επικοινωνία, κάτι που μπορεί όμως να λειτουργήσει και ως καταλύτης για κριτική και σύγκριση. Η εξουσία που κουβαλά ο καθένας βρίσκεται κάτω από αμφισβήτηση, αφού το βασικό πρόβλημα είναι η δυσκολία στη συνεργασία. Και αυτό είναι φανερό από τη στιγμή που υπάρχουν άτομα γύρω από ένα τραπέζι τα οποία κουβαλούν ενδόμυχα τη διάθεση να αναλάβουν την εξουσία στα χέρια τους, έχοντας όμως και  αμφιβολίες στο κατά πόσο θα μπορέσουν να φέρουν το έργο εις πέρας. Ο εγωισμός σε αντιδιαστολή με την ομαδική λειτουργία είναι αντίπαλοι αυτή τη χρονική περίοδο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εκρήξεις που απλά εκτονώνουν τη συσσωρευμένη ενέργεια. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων