Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ20
Μαι
Φιλοδοξιες που δεν κρυβονται
Από

Η παρουσία της Σελήνης στο Λέοντα τη Δευτέρα 21 Μαΐου, σε τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο και το Δία από το Σκορπιό, φαίνεται να τονίζει τη σύγκρουση ανάμεσα σε άτομα με άποψη και διάθεση να εξασκήσουν την ισχύ που πιθανότατα να κουβαλούν στα χέρια τους. 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) τότε είναι πιθανό να βρίσκεσαι μπροστά σε καταστάσεις που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, τη στιγμή που εσύ δεν μπορείς να συγκρατήσεις την υπομονή σου. Μία αδιαπραγμάτευτη άποψη και στάση μπορεί να λειτουργήσει σαν τη βόμβα στα θεμέλια ενός οικοδομήματος, μπορεί  να είναι η αφορμή ώστε να έρθουν στην επιφάνεια οι φιλοδοξίες προσώπων που δεν είναι εφικτό να λειτουργήσουν ομαλά μέσα στο ίδιο σύνολο. Ίσως πάλι να αισθάνεσαι πως θέλεις να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι με τρόπο όμως που είναι πιθανό να τρομάξει  το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεσαι. 

Η  σημερινή ημέρα κουβαλά αρκετή διάθεση και απαίτηση για επικοινωνία, κάτι που μπορεί όμως να λειτουργήσει και ως καταλύτης για κριτική και σύγκριση. Η εξουσία που κουβαλά ο καθένας βρίσκεται κάτω από αμφισβήτηση, αφού το βασικό πρόβλημα είναι η δυσκολία στη συνεργασία. Και αυτό είναι φανερό από τη στιγμή που υπάρχουν άτομα γύρω από ένα τραπέζι τα οποία κουβαλούν ενδόμυχα τη διάθεση να αναλάβουν την εξουσία στα χέρια τους, έχοντας όμως και  αμφιβολίες στο κατά πόσο θα μπορέσουν να φέρουν το έργο εις πέρας. Ο εγωισμός σε αντιδιαστολή με την ομαδική λειτουργία είναι αντίπαλοι αυτή τη χρονική περίοδο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εκρήξεις που απλά εκτονώνουν τη συσσωρευμένη ενέργεια. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων