Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ21
Μαι
Καθαρσις
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο την Τρίτη 22 Μαΐου φαίνεται να είναι σε θέση να ρίξει τους τόνους της χθεσινής ημέρας, αφού μπορεί να συνεργαστεί με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, φέρνοντας κάθαρση, καθαρές κουβέντες και περισσότερη διάθεση για πράξεις παρά για επαναλαμβανόμενες κουβέντες. 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) τότε είναι αρκετά πιθανό να αντιληφθείς πως έχεις την ευκαιρία να εξελίξεις κομμάτια της δουλειάς σου, να ασχοληθείς με κάτι που δεν μπορεί να περιμένει και να αναγνωρίσεις πρόοδο στην προσπάθεια σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να λειτουργήσεις με γνώμονα τη αποκρυστάλλωση της αλήθειας  σε μία κατάσταση που δεν μπορεί να λιμνάζει και να περιμένει να δοθεί μία λύση μέσα από ένα μαγικό λυχνάρι. Η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί τις λύσεις που έρχονται με μαγικό τρόπο, αλλά προστάζει για σκληρή δουλειά και ενασχόληση με τις λεπτομέρειες των καταστάσεων.

Η σημερινή ημέρα θα θέσει εκ νέου το μυαλό σε λειτουργεία και θα το οπλίσει με επιχειρηματολογία και με δυνατότητα για κριτική σκέψη και καθαρή ματιά. Μπορεί να καθαρίσει την οπτική σου απέναντι στα πράγματα και να σε βοηθήσει να διαμορφώσεις μία πιο υγιή εικόνα για κάποιες καταστάσεις. Ο λόγος έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ακρίβεια και σαφήνεια, κάτι που σημαίνει πως όποιοι βρίσκονται γύρω σου επειδή απλά σκοτώνουν την ώρα τους ή επωφελούνται από τη γενικότερη ασάφεια, θα κληθούν να απομακρυνθούν. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις εύκολες και εύπεπτες λύσεις και να στηρίξεις την προσπάθεια να καθαρίσεις το τοπίο μέσα στο οποίο κινείσαι.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων