Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ22
Μαι
Η κρυμμενη αληθεια
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τετάρτη 23 Μαΐου θέλει να αναδείξει την αντίθεση ανάμεσα στη λογική και τη φαντασία, ανάμεσα στο εφικτό και το ουτοπικό, ειδικά στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα χρειαστεί να βρεθείς σε συζητήσεις που μοιάζουν να κινούνται ανάμεσα σε όρια που έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, αφού προσπαθούν να γεφυρώσουν το εφικτό με το ανέφικτο, το προφανές με το αόριστο. Σε τέτοιου είδους κουβέντες θα χρειαστεί να είσαι σε θέση να χρησιμοποιήσεις τόσο  τη λογική  όσο και τη διαίσθηση, ώστε να μπορέσεις να διαμορφώσεις μία όσο το δυνατό πιο ουσιαστική άποψη και  να αποφύγεις να λειτουργήσεις μονόπλευρα. Να θυμάσαι πως η επιχειρηματολογία είναι το πιο ουσιαστικό όπλο σου σε όποια ανταλλαγή λεκτικών πυρών και να βρεθείς, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να εμπιστευτείς και το ένστικτο κάποιες φορές. 

Η σημερινή όμως ημέρα αποτελεί και  μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με όποιες αμφιβολίες κουβαλάς πάνω σε θέματα που πιστεύεις πως έχουν και μία άλλη πλευρά που αντιτίθεται στην πραγματικότητα που πρεσβεύουν. Έχεις την κατάλληλη ευκαιρία να αμφισβητήσεις όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής, να σκαλίσεις τα λεγόμενα και να προσπαθήσεις να βρεις τι κρύβεται πίσω από την καθρέφτη της αλήθειας. Μερικές φορές αυτά που κρύβονται πίσω από την αλήθεια είναι πολύ πιο πραγματικά από όσο πιστεύεις, αρκεί να είσαι σε θέση να τα αναζητήσεις και να τα φέρεις στην επιφάνεια ώστε να εξετάσεις το λόγο για τον οποίο κρύβονται από τους περισσότερους.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων