Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html23
Μαι
Συγκρισεις που αγχωνουν
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό την Πέμπτη 24 Μαΐου και η ενεργοποίηση της αντίθεσης του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, φαίνεται να προκαλεί θυμό και αναστάτωση στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Πιθανότατα να βιώνεις την πρώτη ημέρα από  μία σειρά ημερών που θα χρειαστεί να αντιπαρατεθείς με νόμους και κανόνες, με τις αντοχές και την ψυχραιμία σου απέναντι σε ζητήματα που προκαλούν το συναισθηματικό σου κόσμο. Η ανασφάλεια θα κάνει την παρουσία της με αποτέλεσμα να είναι αρκετά εύκολο να κάνεις ένα βήμα που είναι σε θέση να γκρεμίσει αυτά που έχεις χτίσει τόσο καιρό σε μία προσπάθεια να οικοδομήσεις κάτι σταθερό και ουσιαστικό. Η εσωτερική κυκλοθυμία είναι κακός οιωνός, αφού μπορεί  να σε αναγκάσει να γίνεις περισσότερο εσωστρεφής και να εκφραστείς με τρόπο που κάνει κακό σε εσένα και την άλλη πλευρά. 

Η ανάγκη να υπάρξει μια ισορροπία σε μία σχέση που κάποιο από τα δύο μέλη αισθάνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο, είναι ένα στοιχείο που είναι αρκετά πιθανό να προκαλεί ανατροπές σε ρόλους. Αν θέλεις να δοκιμάσεις τις αντοχές της άλλης πλευράς, τότε δοκίμασε να της δώσεις κομμάτια του δικού σου ρόλου, για να εξετάσεις με ποιον τρόπο είναι σε θέση να τα φέρει εις πέρας. Αν πάλι νιώθεις άβολα μέσα σε ένα καλούπι που σου έχουν επιβάλει να λειτουργήσεις, τότε θα χρειαστεί να εξηγήσεις με επιχειρηματολογία τις σκέψεις σου, να ασκήσεις μία γόνιμη κριτική και να αποφύγεις τις υψηλές κορώνες που δεν ωφελούν με κανέναν τρόπο. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων