Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ23
Μαι
Συγκρισεις που αγχωνουν
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό την Πέμπτη 24 Μαΐου και η ενεργοποίηση της αντίθεσης του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, φαίνεται να προκαλεί θυμό και αναστάτωση στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Πιθανότατα να βιώνεις την πρώτη ημέρα από  μία σειρά ημερών που θα χρειαστεί να αντιπαρατεθείς με νόμους και κανόνες, με τις αντοχές και την ψυχραιμία σου απέναντι σε ζητήματα που προκαλούν το συναισθηματικό σου κόσμο. Η ανασφάλεια θα κάνει την παρουσία της με αποτέλεσμα να είναι αρκετά εύκολο να κάνεις ένα βήμα που είναι σε θέση να γκρεμίσει αυτά που έχεις χτίσει τόσο καιρό σε μία προσπάθεια να οικοδομήσεις κάτι σταθερό και ουσιαστικό. Η εσωτερική κυκλοθυμία είναι κακός οιωνός, αφού μπορεί  να σε αναγκάσει να γίνεις περισσότερο εσωστρεφής και να εκφραστείς με τρόπο που κάνει κακό σε εσένα και την άλλη πλευρά. 

Η ανάγκη να υπάρξει μια ισορροπία σε μία σχέση που κάποιο από τα δύο μέλη αισθάνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο, είναι ένα στοιχείο που είναι αρκετά πιθανό να προκαλεί ανατροπές σε ρόλους. Αν θέλεις να δοκιμάσεις τις αντοχές της άλλης πλευράς, τότε δοκίμασε να της δώσεις κομμάτια του δικού σου ρόλου, για να εξετάσεις με ποιον τρόπο είναι σε θέση να τα φέρει εις πέρας. Αν πάλι νιώθεις άβολα μέσα σε ένα καλούπι που σου έχουν επιβάλει να λειτουργήσεις, τότε θα χρειαστεί να εξηγήσεις με επιχειρηματολογία τις σκέψεις σου, να ασκήσεις μία γόνιμη κριτική και να αποφύγεις τις υψηλές κορώνες που δεν ωφελούν με κανέναν τρόπο. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων