Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html24
Μαι
Προσεκτικα
Από signingstar

Η επήρεια της παρουσίας της Σελήνης στο Ζυγό στις διαπροσωπικές σχέσεις των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο συνεχίζεται και την Παρασκευή 25 Μαΐου δυναμώνοντας την ένταση των προκλήσεων που είναι σε θέση να αλλάξουν τις ισορροπίες. 

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω ενεργοποιείται για ακόμα μία ημέρα μέσα από την παρουσία της διπλωματικής Σελήνης από το Ζυγό, θέλοντας να ωθήσει σε νέες ισορροπίες και  προσεκτική διαχείριση των αντιθέσεων που δεν πρέπει να οδηγήσουν σε θραύση των υπαρχουσών καταστάσεων. Καλό θα ήταν να μπορέσεις να λειτουργήσεις με παγωμένο συναίσθημα απέναντι σε περιστάσεις που απαιτούν άμεση δράση, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να βγει στην επιφάνεια μία έντονη διάθεση κριτικής που αλλοιώνει την προσωπικότητα σου. Η υπομονή είναι πηγή πλούτου τη σημερινή ημέρα, αρκεί να έχει στιγμή λήξεως, όταν ο χρόνος παύει να είναι σύμμαχος σου και απαιτείται μία αντίδραση από την πλευρά σου.

Η σημερινή όμως ημέρα είναι ιδανική για να μπορέσεις να οικοδομήσεις νέες σχέσεις και συνεργασίες που θα πρέπει να πατήσουν σε στέρεο έδαφος. Αποφάσισε να κάνεις το πρώτο βήμα σε διλήμματα που βαραίνουν το μυαλό σου και να ζητήσεις έναν ειλικρινή διάλογο που θα μπορούσε να είναι σε θέση να σε αναγκάσει να βγάλεις στην επιφάνεια κομμάτια του πραγματικού σου εαυτού. Ίσως πάλι να επιδιώξεις να προκαλέσεις μία κουβέντα που θα πρέπει να λάβει χώρα, να προκαλέσεις μία αντίδραση σε ένα άτομο που θέλεις να δεις κατά πόσο μπορεί να δείχνει ενδιαφέρον απέναντι σου ή όχι. Μη φοβηθείς να κάνεις το πρώτο βήμα, καθώς θα σκέφτεσαι πως μπορεί να εκτεθείς, αφού έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία όταν θα θέλεις να βεβαιωθείς για τις προθέσεις της άλλης πλευράς.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων