Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ25
Μαι
Ξεκαθαρισμα
Από signingstar

Η απόλυτη αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το Σάββατο 26 Μαΐου συμπίπτει με το τετράγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θέλοντας να τονίσει την κούραση της ημέρας και να δηλώσει πως είναι καιρός να εξεταστεί το στάτους κάποιων σχέσεων μέσα από μία νέα οπτική. 

Αν ανήκεις στο σταυρό των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, είναι πιθανό να νιώθεις στους ώμους σου τη συσσωρευμένη κούραση, να αναζητάς τον τρόπο να πετάξεις από πάνω σου κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις που θεωρείς πως είναι άδικες. Μπορεί να αισθανθείς θυμό απέναντι σε ανθρώπους που επωφελούνται καταστάσεων, να θελήσεις να επιτεθείς σε πρόσωπα που λειτουργούν χωρίς να ενστερνίζονται το αίσθημα της δικαιοσύνης. Ίσως να λάβεις αποστάσεις σε σχέσεις που είναι πλέον ισότιμες και να επιδιώξεις απομακρυνθείς από καταστάσεις που γίνονται πιεστικές και αφόρητες. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να ωριμάζει τη σκέψη σου απέναντι σε συμφωνίες και συνεργασίες που καλείσαι να κάνεις ή να επιλέξεις να αρνηθείς, αν βλέπεις πως δεν υπάρχει ισονομία ανάμεσα στα δύο μέλη αυτών. Είναι εξίσου πιθανό να επιλέγεις να κριτικάρεις κάποιες κακές πρακτικές, να στηλιτεύσεις συμπεριφορές που αντιτίθενται σε ένα γενικότερο πλαίσιο αρμονίας και ισορροπίας. Κάποια μορφή κάλυψης που ακολουθείται το προηγούμενο χρονικό διάστημα θα πάψει να αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση και μπορεί να αντικατασταθεί από μία ειλικρίνεια που τσακίζει κόκκαλα και πιέζει συνειδήσεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων