Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html15
Ιουλ
Η γοητεια του λιτου
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στην Παρθένο τη Δευτέρα 16 Ιουλίου μοιάζει να κάνει ιδιαίτερα θελκτικά τα μυαλά που γοητεύουν μέσα από τη χρήση της γλώσσας στην επικοινωνία τους, όσο και τις φιγούρες ανθρώπων που προσέχουν ώστε να διατηρούν μία αρμονία και ισορροπία στην κίνηση τους. 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως), τότε έχεις την ευκαιρία να εξασκήσεις την ικανότητα σου να προσφέρεις ηρεμία σε περιβάλλοντα που είναι σε αναβρασμό, μέσα από την κατάλληλη χρήση λέξεων που ρίχνουν τους παλμούς της καρδιάς των συμμετεχόντων στο διάλογο. Η φωνή της λογικής μία τέτοια ημέρα σαν τη σημερινή μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ερωτεύσιμη και να μετατραπεί στην πρωταγωνίστρια μίας παράστασης που είχε βασιστεί σε άλλα στοιχεία που θα μπορούσαν να κλέψουν τις εντυπώσεις, όπως η αλαζονεία, ο ενθουσιασμός και η λάμψη της εικόνας. Η αναλυτική ικανότητα ενός μυαλού που δεν επιδεικνύει τις δεξιότητες του, θα γίνει μία ιδιαίτερα χρήσιμη παράμετρος σε ένα διάλογο που αναζητά πλατφόρμες εξισορρόπησης των αντίρροπων δυνάμεων. 

Η σημερινή όμως ημέρα ευνοεί και τους ανθρώπους που είναι σε θέση να αναδείξουν την αυτοσυγκράτηση απέναντι σε προκλήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η ψυχραιμία κάποιων ανθρώπων απέναντι σε περιστάσεις που εμπεριέχουν την έννοια της κρίσης μπορεί να γίνει έντονα ερωτεύσιμο στοιχείο του χαρακτήρα τους, μπορεί να μετατραπεί στο ατού τους απέναντι σε πρόσωπα που στηρίζονται στην εικόνα που εκπέμπουν και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Αν θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις, δε χρειάζεται να φωνάξεις και να κάνεις κραυγαλέα την παρουσία σου. Μπορείς απλά να γίνεις η φωνή της λογικής, η σιωπηλή δύναμη, η ομορφιά που προκύπτει μέσα από το απλό, το απέριττο, το ωφέλιμο και θα καταφέρεις να στρέψεις τα βλέμματα προς το μέρος σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων