Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



18
Ιαν
Σεληνιακη εκλειψη 21/1/2019
Από signingstar

Η Σεληνιακή έκλειψη της 21ης  Ιανουαρίου στην πρώτη μοίρα του Λέοντα, σε οριακή αντίθεση με τον Ερμή από τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου, μοιάζει να κλείνει μία περίοδο δύο περίπου ετών κατά τα διάρκεια των οποίων έχουν λάβει σημαντικές αλλαγές στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι η ώρα που θα γίνουν κινήσεις επαναπροσδιορισμού μίας πορείας που βασίστηκε στις διαθέσεις της καρδιάς ή τις προκλήσεις που υπερεκτιμήθηκαν. Ίσως λοιπόν να αναθεωρείς τις αρχικές προβλέψεις και διαθέσεις, να αποφασίζεις να ακούσεις τις φωνές που μιλούν για εμπόδια και αδιέξοδα και να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην πραγματικότητα όπως αυτή είναι και όχι όπως παρουσιαζόταν μέχρι σήμερα.

Ίσως πάλι να αναγνωρίσεις λόγους για τους οποίους θα ήθελες να κάνεις μία στάση σε μία πορεία που μπορεί να μοιάζει πολύ πιο γρήγορη σε σχέση με αυτό που μπορείς να επιτύχεις, αφού αναγνωρίζεις την ανάγκη να κινηθείς με μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με αυτή που είχες κατά νου. Ίσως πάλι να θέλεις να ξυπνήσεις μία κατάσταση που έχει μπει στον αυτόματο πιλότο, να ταρακουνήσεις τα λιμνάζοντα νερά, να προκαλέσεις μία ηλεκτροπληξία ώστε να τεστάρεις κατά πόσο ισχύουν λόγια, υποσχέσεις και καταστάσεις που βίωσες το περασμένο καλοκαίρι.

 

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα μοιάζει να κλείνει μία περίοδο περίπου δύο ετών κατά τη διάρκεια της οποίας είχες την ευκαιρία να ανακαλύψεις εκ νέου λόγους για να αισιοδοξείς για το μέλλον. Ίσως να κατάφερες να φέρεις στην επιφάνεια τα δημιουργικά σου ταλέντα και τώρα πλέον να χρειάζεται να βάλεις τις βάσεις για να μετατραπούν σε καριέρα. Ίσως να υπήρξαν ευχάριστες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, και τώρα να πρέπει να ασχοληθείς με τον τομέα σπίτι/οικογένεια ώστε να ισορροπήσεις τα καινούργια δεδομένα. Ίσως να χρειαστεί να εξετάσεις μήπως έγινες πολύ παιδί και να χρειάζεται πλέον να επαναφέρεις την πραγματική σου ηλικία στο προσκήνιο.

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα αποτελεί ένα ηχηρό καμπανάκι σχετικά με την επιδιόρθωση που θα χρειαστεί να κάνεις στην πορεία σου σε έναν τομέα με τον οποίο έχεις ασχοληθεί  έντονα την τελευταία διετία. Μία μετακόμιση αυτή την περίοδο μπορεί να σημαίνει πως είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις και σε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την προσωπική σου ζωή. Μία επαγγελματική αλλαγή μοιάζει με το αποτέλεσμα της πίεσης που έχεις δεχτεί και σε έχει αναγκάσει να βρεθείς στα σκοινιά του ρινγκ. Καλό θα ήταν όμως να προσέξεις σχετικά με τον τρόπο που θα επικοινωνήσεις τις προθέσεις σου, αφού μπορεί να φανείς πολύ πιο έντονος/η σε σχέση με αυτό που πραγματικά είσαι. 

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα μπορεί να αποτελεί μία πολύ καλή αφορμή για να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που έχεις ανάγκη, αφήνοντας στην άκρη τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που σε βαραίνουν. Η επιλογή των προσώπων που θα ακολουθήσουν είναι μία σημαντική παράμετρος, αφού καλό θα ήταν να αποφύγεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που δεν είσαι σε θέση να επικοινωνήσεις μαζί τους. Φρόντισε όμως να είσαι ξεκάθαρος/η με τις προθέσεις σου, αφού φαίνεται να έχεις κατασταλάξει στις επιλογές και τις προθέσεις σου, αφού κάθε πισωγύρισμα αυτή την εποχή θα μοιάζει με συμβιβασμό με τη μετριότητα. 

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα σηματοδοτεί το κλείσιμο μίας περιόδου που ασχολήθηκες με θέματα οικονομικού κυρίως περιεχομένου και την είσοδο σου σε ένα νέο κομμάτι της ζωής σου που θα φέρει αρκετές αλλαγές και εξελίξεις. Καλείσαι να εκφράσεις τις προθέσεις σου, να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου και να τολμήσεις να μιλήσεις για την εικόνα που έχεις για τη ζωή σου ακόμα και μέσα από δύσκολες τομές με το σήμερα. Σε αυτή την προσπάθεια, μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσεις κάποια κομμάτια ασφάλειας με στόχο να ανακαλύψεις την ευτυχία μακριά από το οικείο  περιβάλλον, αλλά αυτός είναι ο μόνος δρόμος που έχεις πλέον μπροστά σου. 

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου κλείνει τον κύκλο των εκλείψεων της τελευταίας διετίας θέλοντας να εξετάσει κατά πόσο έχεις εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να εντάξεις στη ζωή σου παραμέτρους και δραστηριότητες που σε βοηθούν να γίνεις και πάλι παιδί. Έχεις την ανάγκη να βγεις από το καλούπι σου, να διασκεδάσεις, να ρισκάρεις και να γνωρίσεις κόσμο, να ταξιδέψεις και να ευχαριστηθείς τις στιγμές που ζεις. Θέλεις να αισθανθείς πως η καρδιά σου χτυπά και αυτό μπορεί να σημαίνει πως κάνεις έναν έλεγχο της σχέσης σου σχετικά με το κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί ακόμα ζωντανή. Θέλεις να κάνεις μία τελευταία απόδραση από μία καθημερινότητα που σε πιέζει και αυτό μπορεί να σημαίνει πως σπάσεις κάτι που είχες επενδύσει πάνω του. Μη θεωρήσεις κάτι τέτοιο απαραίτητα κακό.  

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα μοιάζει να σε βάζει  σε διαδικασία αναθεώρησης ή επανεξέτασης κάποιων καταστάσεων που βίωσες το προηγούμενο χρονικό διάστημα και έχεις πλέον ανάγκη να αξιολογήσεις ή εξηγήσεις. Ίσως να κλειστείς στον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να δώσεις απαντήσεις σε εσένα σχετικά με μία κατάσταση που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είσαι ο εαυτός σου ή αναγκάζεσαι να πάρεις αποστάσεις από αυτόν. Ίσως πάλι να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις κάποιες παραμέτρους επαγγελματικού περιεχομένου και να αξιολογήσεις τις προτάσεις σου ή να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις την καριέρα με την προσωπική ζωή. Δεν είναι μία εύκολη άσκηση ισορροπίας, γι αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή να θεωρήσεις πως έλυσες τη δύσκολη αυτή εξίσωση.  

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε πιέζει τον τελευταίο καιρό και να επενδύσεις χρόνο σε συναναστροφή με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος. Έχεις την ανάγκη να λάβεις κάποιες απαντήσεις σε βασικά ζητήματα που σε ταλαιπωρούν από πρόσωπα που μπορούν να δουν τα πράγματα μέσα από διαφορετική οπτική, να αναζητήσεις απαντήσεις που είναι πιθανό να μην ακολουθούν το γνώριμο πατρόν της σκέψης σου. Χρειάζεσαι να κάνεις ένα διάλειμμα από μία πιεστική κατάσταση και να προσπαθήσεις να βρεις και πάλι τον εαυτό σου. Φρόντισε να ακούσεις την καρδιά σου γιατί σου λέει πολλά, τα οποία είναι σε θέση να σε οδηγούν μακριά από εκεί που κατευθυνόσουν.  

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα μοιάζει να κλείνει τον κύκλο των αλλαγών και προκλήσεων που έχουν λάβει χώρα σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο την τελευταία διετία. Ίσως να είναι ώρα να εξετάσεις μήπως χρειάζεται να γίνει κάτι διαφορετικό ή προκλητικό σε έναν τομέα που αλλάζει, να προκαλέσεις μία ανατάραξη ώστε να ξυπνήσουν κάποια άτομα που μοιάζουν υπνωτισμένα. Ίσως να είναι ώρα να σκεφτείς μία μετακόμιση ή μετακίνηση, να οδηγήσεις τις εξελίξεις πολύ πιο γρήγορα από όσο προχωρούν τον τελευταίο καιρό. Ίσως πάλι να αιφνιδιαστείς από μία κίνηση που θα κάνουν κάποιοι, κάτι που είναι σε θέση να ταρακουνήσει την ψυχική σου υγεία. 

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να εξετάσεις κατά πόσο συνεχίζεις να λειτουργείς με γνώμονα τον εαυτό σου και κατά πόσο έχεις μπει στη διαδικασία να δεις τη ζωή σου μέσα από μία σχέση. Ίσως να δοκιμάσεις την παραπάνω ισορροπία μέσα από την ευκαιρία για ένα ταξίδι με ένα άτομο που υπάρχει έντονη χημεία ανάμεσα σας και αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να τεστάρετε τις αντοχές αυτής. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να διαλύσεις μία σχέση που σε περιορίζει και προχωράς σε κάποιες πράξεις που δηλώνουν αποφασιστικότητα για το επόμενο βήμα στη ζωή σου. Ίσως πάλι να εξετάζεις νέα ενδεχόμενα στον επαγγελματικό τομέα, που ανοίγουν τους ορίζοντες σου και αυτό σε βοηθά να δεις τα πράγματα με πολύ πιο καθαρή ματιά.  

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα μπορεί να μοιάζει με το τέλος σε μία εποχή που δοκίμασες τις αντοχές σου απέναντι σε μία κατάσταση που τελικά μπορεί να σε κάνει να βγαίνεις ηττημένος/η. Αυτή η φράση μπορεί να σε τρομάζει και στενοχωρεί, να σε κάνει να αισθάνεσαι ανήμπορος/η μπροστά στις εξελίξεις, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να σε λυτρώσει. Είναι καιρός να αντιληφθείς πως δεν είσαι ο/η ίδιος/α και πως συμβαίνουν στη ζωή σου αλλαγές που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Φρόντισε να ακούσεις την καρδιά σου μπροστά στις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα και να αποφύγεις να παραμείνεις δέσμιος/α καταστάσεων για λόγους εγωισμού και αδυναμίας να αποδεχτείς τις αλλαγές.  

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου φαίνεται να ρίχνει τίτλους τέλους σε μία έντονη διετία που έχεις βιώσει και σε έχει αναγκάσει να παραδεχτείς πως ο κόσμος γύρω σου αλλάζει και δεν μπορείς να ζητάς να παραμείνεις αμέτοχος/η σε αυτές τις εξελίξεις. Μία αλλαγή στη σχέση σου θα μπορούσε να σημαίνει πως καλείσαι να ακούσεις την άλλη πλευρά και να δώσεις σημασία σε όσα λέγοντα, αλλά ταυτόχρονα να παρατηρήσεις αυτά που δε λέγονται και είναι σημαντικά. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να βγεις από τη σκιά που βρισκόσουν και να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στον επαγγελματικό τομέα, αναζητώντας την ευκαιρία να αποδείξεις πως είσαι ακόμα ζωντανός/η, πως έχεις μεγάλα περιθώρια να ανέβεις στα μάτια ανθρώπων που είναι γύρω σου.  

Ιχθείς

Η Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα μοιάζει να φέρνει εξελίξεις στον εργασιακό τομέα και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως θα πρέπει να αποδεχτείς κάποιες κινήσεις που δείχνουν βελτιώσεις σε υπάρχουσες καταστάσεις. Φρόντισε να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου, χωρίς όμως να επιτίθεσαι σε άτομα που γνωρίζεις πως μπορεί να τα βρεις απέναντι σου, αφού είναι σημαντικό να διατηρήσεις καλές επαφές μαζί τους. Ίσως πάλι να χρειάζεται να ασχοληθείς με την υγεία σου και να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάποιες συνήθειες στη διατροφή ή στον τομέα της άσκησης, ακούγοντας κατά κύριο λόγο το ένστικτο σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων