Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html02
Ιαν
Με διαθεση θραυσης των εσωτερικων σου οριων
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία στον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου μοιάζει να αυξάνουν την πολυπλοκότητα της ζωής των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να έχει αρκετές μετακινήσεις και επαφές με ανθρώπους, με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολο να φέρεις εις πέρας ένα σαφές καθορισμένο χρονοδιάγραμμα. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στις δράσεις που έχεις αναλάβει, να προστεθούν κάποιες παράμετροι που θα σε ευχαριστήσουν αλλά ταυτόχρονα θα σε μπερδέψουν. Η επαφή με αρκετό κόσμο είναι πιθανό να φέρει και κάποιες κουβέντες που δεν έχουν ισχυρή βάση, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντυπώσεις που είναι όμως αρκετά πιθανό να μην έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Κάποιες ασάφειες λοιπόν είναι σε θέση να προκαλέσουν προστριβές που μπορούν να επιλυθούν μόνο αν κάνεις ένα βήμα από τον προσωπικό σου εγωισμό. 

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα μπορεί να δημιουργήσει υπερβολικές φιλοδοξίες και προθέσεις, με αποτέλεσμα να φουσκώνει το μυαλό ή η καρδιά. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι το καύσιμο που έχεις ανάγκη για να προχωρήσεις παρακάτω, αλλά καλό θα ήταν να γνωρίζεις μήπως ανοίγεις πανιά για μία διαδρομή που δε γνωρίζεις πόσο μακριά μπορεί να είναι και αν είναι πλήρως χαρτογραφημένη. Σαφώς και προσπαθείς να σπάσεις τα στεγανά που κουβαλάς μαζί σου, αλλά η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δηλώνει πως δεν είναι απαραίτητο να φτάσεις σε μία μορφή ύβρεως ώστε να δηλώσεις αυτή την πρόθεση σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων