Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



18
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2019
Από signingstar

Ένας καθρέφτης που δείχνει  την ψυχή σου

 

Το 2019 είναι μία περίεργη χρονιά αφού μπορεί να σου προσφέρει ενδείξεις από μία μεγάλη εσωτερική αλλαγή που λαμβάνει χώρα μέσα σου, ενώ την ίδια στιγμή σου δίνει ευκαιρίες να περάσεις ευχάριστα και όμορφα χωρίς να προβληματίζεσαι και πολύ έντονα. Από τη μία πλευρά, έχεις την ευκαιρία να συνεχίσεις να περνάς καλά, να μη σε απασχολούν θέματα που η κοινωνία τα αντιμετωπίζει με δυσκολία και προβληματισμό. Μπορεί να ανακαλύπτεις λόγους να χαμογελάς μέσα από ένα νέο έρωτα, μέσα από την απόκτηση παιδιού στην υπάρχουσα σχέση, μέσα από την ενασχόληση με ένα εργασιακό αντικείμενο που σε βοηθά να πληρώνεις τις υποχρεώσεις σου. Την ίδια όμως στιγμή θα πρέπει να αναρωτηθείς μήπως αυτός ο νέος έρωτας είναι μία επανάληψη του αποτυχημένου σου παρελθόντος. Καλείσαι να γίνεις πολύ πιο σοβαρός/η απέναντι στην απόκτηση παιδιών, αφού πρέπει να αποκτήσεις ένα γονεϊκό ρόλο που σε φέρνει σε σύγκρουση με τους δικούς σου γονείς. Επίσης, είναι καιρός να αναρωτηθείς αν έχεις επιλέξει να κάνεις μία δουλειά που απλά πληρώνει τις υποχρεώσεις σου ή μήπως επιθυμείς επιτέλους να ασχοληθείς με το αντικείμενο που πηγάζει από βαθιά μέσα σου.

Το 2019 λοιπόν μπορεί να σε ωθήσει να σκάψεις περισσότερο μέσα σου και να ανακαλύψεις λόγους για να επενδύσεις στην προσωπική σου θεραπεία. Και αυτή δεν μπορεί να ασχολείται μόνο με το σώμα σου, αλλά θα πρέπει να φτάνει μέχρι την ψυχή σου, αφού εκεί βρίσκονται λόγοι για τους οποίους δεν μπορείς να ευχαριστηθείς σε βάθος. Και να θυμάσαι πως μία εσωτερική ψυχανάλυση δεν είναι αγγαρεία, αλλά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε εσένα αλλά και στους ανθρώπους που αγαπάς και θέλεις να βρίσκονται δίπλα σου.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παραμονή του Δία στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη σχεδόν για όλο το 2019, μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου οπότε και περνά στον Αιγόκερω, δηλώνει πως η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σου αυτή τη χρονιά. Με το Δία στον Τοξότη αυτό που μοιάζει να έχεις ανάγκη και να επιδιώκεις είναι να υπάρξουν ενάρξεις στη ζωή σου που σου προσφέρουν την ευκαιρία να δεις τη ζωή μέσα από την αισιόδοξη και παιδική ματιά. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να επανεκκινηθεί, αφού μία γνωριμία με ένα πρόσωπο που ήρθε για να σε κάνει να πετάξεις τα βάρη από τους ώμους σου, μπορεί να αποτελέσει τη σπίθα που αναζητούσες για να βάλεις και πάλι φωτιά στη ζωή σου. Αυτό το άτομο μπορεί να έρχεται από μακριά ή να σε τραβά ώστε να βρεθείς κάπου μακριά, εκεί που υπάρχει άγνωστο και γόνιμο έδαφος πάνω στο οποίο έχεις την ευκαιρία να στήσεις εκ νέου τη ζωή σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση, τότε η απόκτηση ενός παιδιού μπορεί να μεγαλώνει την ευτυχία σου, να αποτελεί το στόχο που είχες θέσει ώστε να βρεις νέο ρόλο για  τη ζωή σου. Την ίδια όμως στιγμή θα μεγαλώσει και τις υποχρεώσεις σου και μπορεί να αλλάξει και την ερωτική χημεία με το/η σύντροφο, με αποτέλεσμα να καλείσαι να ανακαλύψεις νέα πατήματα σε μία σχέση που δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη.

Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να νιώσεις περισσότερο δημιουργικός/η αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να εκφράσεις τον πραγματικό σου εαυτό μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον που μοιάζει διαφορετικό από όσα έχεις συνηθίσει να βιώνεις. Μπορεί να βρεθείς σε ένα χώρο που γνωρίζεις ανθρώπους από την αρχή, που υπάρχουν αρκετές νεαρές ηλικίες και καλείσαι να έρθεις σε επαφή με μία φιλοσοφία που μπορεί να μοιάζει αρκετά ξένη σε σχέση με όσα έχεις μάθει να αντιμετωπίζεις γύρω σου. Η επαφή με νέους ανθρώπους θα σου κάνει καλό, αφού θα καταφέρεις να ανοίξεις τους οπτικούς σου ορίζοντες, να αντιληφθείς πως υπάρχει αύριο αφού υπάρχουν άτομα που κατανοούν το σήμερα και είναι διατεθειμένα να το εξελίξουν στο μέλλον. Μπορείς να γίνεις μέντορας μίας ομάδας νέων ανθρώπων και να ανακαλύψεις εκ  νέου επαγγελματικό κίνητρο σε μία καριέρα που μοιάζει να έχει κολλήσει σε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη έχει ως στόχο να γεννήσει το παιδί από μέσα σου, να σε κάνει να αντιληφθείς πως μπορείς να δώσεις ζωή σε άτομα και ιδέες που μπορούν να αποτελέσουν τα εφαλτήρια της εξέλιξης της ανθρωπότητας. Μπορεί βέβαια αυτός ο Δίας να σε οδηγήσει και σε πράξεις υπερβολής ως προς τις ερωτικές κατακτήσεις και την πεποίθηση πως η τύχη είναι με το μέρος σου, με αποτέλεσμα να ξοδευτείς σε γνωριμίες, συνευρέσεις και πράξεις που δεν οδηγούν σε ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Φρόντισε λοιπόν να πατήσεις έγκαιρα φρένο όταν αντιληφθείς πως τρέχεις με υπερβολική ταχύτητα σε ένα δρόμο που δε σου φαντάζει ιδιαίτερα γνώριμος.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Ο Κρόνος, ο πλανήτης των κανόνων και των νόμων που δεν μπορείτε ποτέ να γίνετε και οι καλύτεροι φίλοι, θα βρεθεί στον Αιγόκερω για όλο το 2019 επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο τον τομέα της καθημερινής σου εργασίας και της καριέρας σου. Η ροή της καθημερινότητας σου μοιάζει να γίνεται περισσότερο δύσκολη, να χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να συνεννοηθείς με πρόσωπα που κινείστε στον ίδιο χώρο, που μοιράζεστε σχέδια και πλάνα. Μπορεί να πρέπει να πιέσεις περισσότερο τον εαυτό σου ώστε να φέρεις το αποτέλεσμα που θεωρούσες πως μπορεί να επιτευχθεί, αφού πέφτουν στους ώμους σου βάρη και υποχρεώσεις που πίστευες πως θα μπορούσαν να μοιραστούν σε περισσότερο πρόσωπα. Μπορεί να κουράζεσαι περισσότερο και να φτάνεις στο τέλος της κάθε ημέρας σου εξουθενωμένος/η χωρίς τη δυνατότητα ελεύθερου χρόνου για να ασχοληθείς με ότι πραγματικά σε ευχαριστεί ή για να δώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Όλα τα παραπάνω μπορεί να έχουν επίδραση στον τομέα της υγείας σου και να αποφασίσεις να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες, να αλλάξεις τις αθλητικές σου δραστηριότητες, να αποδράσεις από ένα πλαίσιο διαβίωσης που σε βουλιάζει ολοένα και περισσότερο στην ανέχεια.

Ώρα λοιπόν να μιλήσουμε σοβαρά και να αφήσουμε όλα τα παραπάνω στη σφαίρα της εύκολης ανάγνωσης της παρουσίας του Κρόνου στον Αιγόκερω. Ώρα να μιλήσουμε σοβαρά και να δούμε γιατί δεν αποφασίζεις να αναλάβεις τις καρμικές σου ευθύνες απέναντι στη δημιουργία μίας εικόνας που φέρνει χειροκρότημα από τα βάθη της ψυχής σου προς τα εσένα και όχι από το κοινό της πλατείας προς εσένα. Ώρα να εξετάσουμε γιατί δεν αποφασίζεις να γίνεις ο/η πρωταγωνιστής/ρια της ζωής σου και να πάψεις να πρωταγωνιστείς σε σενάρια άλλων. Ώρα να πολεμήσεις την τεράστια σκιά της πατρικής φιγούρας που δεν αφήνει το μικρό αγόρι να ενηλικιωθεί, όχι για να αποδείξεις σε κάποιους πως μπορείς να τα βάζεις πλέον με εικόνες ανθρώπων που κουβαλούν εξουσία, αλλά γιατί θέλεις να αγαπήσεις αυτή την εικόνα-σκιά που σε στοιχειώνει χρόνια πλέον. Μπορείς πλέον να πάψεις να θεωρείσαι παιδί, να κατανοήσεις πως έχεις λόγο για να γεννήσεις την αλήθεια που κρύβεις μέσα σου, να υποστηρίξεις μία δημιουργική ανάγκη που κουβαλάς και τόσα χρόνια γίνεται κομπάρσος στις παρτιτούρες και τα σενάρια άλλων. Γράψε το δικό σου σενάριο, διαμόρφωσε τα σκηνικά, ανέλαβε τη σκηνοθεσία και δώσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο κάπου αλλού. Το χειροκρότημα που αναζητά η καρδιά σου έχει πάψει να καλύπτεται από αυτό που μπορεί να προσφέρει το κοινό της πλατείας, αφού αναζητάς τα δύο αυτά χέρια που όταν σε χειροκροτήσουν θα λάμψει όλο το είναι σου.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα τον Ιανουάριο με την Ηλιακή έκλειψη της 6ης Ιανουαρίου στη 15η μοίρα του Αιγόκερου να ανοίγει το χορό. Η Ηλιακή έκλειψη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα φαίνεται να σε προκαλεί να ενταχθείς σε ένα εργασιακό περιβάλλον  που παρουσιάζει πολλές προκλήσεις για εσένα αφού πρέπει να ενώσεις το σήμερα με το χθες για να δημιουργηθεί ένα υγιές αύριο. Θα χρειαστεί να κοντράρεις την παρόρμηση σου  να δράσεις εγωιστικά και άκρως αλαζονικά και να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με άτομα που επιδιώκουν να έχουν το πάνω χέρι. Καλείσαι να κατανοήσεις πως υπάρχουν εξελίξεις σε ένα περιβάλλον που σε επηρεάζει και να προσπαθήσεις να ανακαλύψεις προσωπικές σου ισορροπίες. Τέλος,  καλό θα ήταν να ασχοληθείς σοβαρά με την υγεία σου και να προσπαθήσεις να δυναμώσεις τον οργανισμό σου αφού οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πλέον έντονες. Η Σεληνιακή έκλειψη στην 1η μοίρα του Λέοντα την 21η Ιανουαρίου που ακολουθεί κλείνει τον κύκλο των εκλείψεων στο ζώδιο σου και μάλλον σου ζητά να κλείνεις επιτέλους τις εκκρεμότητες που έχεις ανοίξει την τελευταία διετία και να κοιτάξεις μόνο μπροστά. Μπορεί να νιώθεις κάπως ανεπαρκής για να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις αναλάβει, να πιστεύεις πως δεν έχεις κάνει τις κατάλληλες επιλογές, να μάχεσαι να χωρέσεις στα νέα δεδομένα, αλλά να θυμάσαι πως δεν τα βάζεις με τον εαυτό σου, αλλά με ότι επιμένεις να κρατάς μαζί σου και είναι πλέον άχρηστο. Μπορεί να έχεις κάποια σύννεφα που βλέπεις μπροστά σου, αλλά μπορείς να τα διώξεις ακόμα και με ένα απλό φύσημα, αφού δημιουργούνται από τις δικές σου εσωτερικές ανασφάλειες.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα τον Ιούλιο ξεκινώντας από την Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στην 11η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τετράγωνο με το Χείρωνα από  τον Κριό. Θα νιώσεις κάπως απομονωμένος/η από το περιβάλλον που θεωρείς σπίτι σου, θα αισθανθείς να σου λείπουν άνθρωποι και παραστάσεις που έχεις καιρό να συναντήσεις και μπορεί να πιστέψεις πως τα όνειρα που έκανες το προηγούμενο χρονικό διάστημα δεν έχουν οδηγήσει σε ευτυχές τέλος. Μπορεί να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις το ρόλο σου μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι ή να προκύψουν κάποια θέματα με την πατρική φιγούρα που μπορεί να έχουν να κάνουν και με την υγεία αυτού του ατόμου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 Ιουλίου που ακολουθεί στην 24η μοίρα του Αιγόκερου, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, φαίνεται να δίνει  μία σαφή εικόνα σε ένα θέμα υγείας που αφορά εσένα ή κοντινό σου πρόσωπο. Ίσως να χρειαστεί να γίνει  μία επέμβαση ή να καταλάβεις πως είναι καιρός να θέσεις νέες προτεραιότητες στη ζωή σου, να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην οικογένεια και τις διαπροσωπικές σχέσεις παρά τις επαγγελματικές κατακτήσεις σου.

Η τελευταία έκλειψη του έτους λαμβάνει χώρα στις 26 Δεκεμβρίου στην 4η μοίρα του Αιγόκερου και είναι μία Ηλιακή έκλειψη σε σύνοδο με το Δία και τετράγωνο με το Χείρωνα από τον Κριό, μία στιγμή που θα πρέπει να προσγειώσεις τα όνειρα σου και να τα μετατρέψεις σε κάτι χειροπιαστό. Μία επαγγελματική πρόταση μπορεί να κουβαλά μία πολύ καλή αμοιβή για εσένα, αλλά την ίδια στιγμή σε περιορίζει και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως μπορεί να νικήθηκες από την πραγματικότητα της ζωής. Ίσως να είναι ώρα να επιστρέψεις σε ένα μέρος από το οποίο έλειψες, να αποφασίσεις να θέσεις θεμέλια σε έναν τόπο που θεωρούσες πως άφησες πίσω σου και δε θα επέστρεφες για να περάσεις και πάλι χρόνο.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο για όλο το 2019, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω, δηλώνει πως έχεις υποχρεώσεις να πετάξεις από τη ζωή σου ανθρώπους και καταστάσεις που προκαλούν βάρος λόγω του χρόνου και του χώρου που καταναλώνουν. Καλείσαι να κάνεις ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στον επαγγελματικό τομέα, ακόμα και μέσα από το κλείσιμο ενός εργασιακού κύκλου που έφτασε σε ένα σημείο που δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι περισσότερο. Δεν έχεις ανάγκη από μία αλλαγή του τόπου της δουλειάς σου, από μία νέα επαγγελματική ευκαιρία, αλλά αναζητάς την έξαψη της δημιουργικότητας μέσα σε ένα περιβάλλον που μπορείς να το νιώσεις και ως την ασφαλή σου οικογένεια. Ίσως λοιπόν το όλο θέμα να μην ξεκινά από τα επαγγελματικά σου, αλλά από την προσωπική σου ζωή και την ανάγκη να βελτιώσεις τη σχέση σου, να εξομαλύνεις προβλήματα με την οικογένεια σου ή απλά να ρίξεις το βάρος στην εύρεση του/ης συντρόφου που θα μπορούσε να γεμίσει τα κενά της ζωής σου. Αυτό το τελευταίο μπορεί να κουβαλά και όλο το ζουμί του 2019, αφού έχει φτάσει η ώρα να επενδύσεις κατά κύριο λόγο στην προσωπική και όχι την επαγγελματική σου ζωή. Θα έρθεις αντιμέτωπος/η με φαντάσματα της οικογένειας που έχεις αφήσει πίσω σου, θα φέρεις στο προσκήνιο του μυαλού σου εικόνες από περιόδους που έχεις ξεχάσει ή έχεις προσπαθήσει να θάψεις πίσω σου, θα τολμήσεις ακόμα και να ματώσεις και πάλι για να εξιλεωθείς για λάθη του παρελθόντος. Στο τέλος όμως θα πρέπει να βρεις τα κομμάτια του εαυτού σου που έχεις παγώσει τόσα χρόνια και να τα κάνεις κομμάτια της ζωής σου, χωρίς να φοβάσαι μήπως εκθέσεις την ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σου.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων