Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



18
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2019
Από signingstar

Προσπαθώντας να γίνεις αυτό που πραγματικά είσαι

 

Το 2019 είναι μία χρονιά που σου προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξεις την ταχύτητα της ζωής σου, μέσα από αποφάσεις που μοιάζουν με τομές αυτής αφού θα βρεθείς μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις. Καλείσαι να εμπιστευτείς τον εαυτό σου, να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να αναλάβεις ρόλους που μέχρι σήμερα μπορεί να φάνταζαν έξω από τα νερά σου, να γίνεις υπεύθυνος/η για τη ζωή σου αλλά και για τη ζωή ατόμων που είναι μέρος της ζωής σου. Στον επαγγελματικό τομέα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς σε ένα φρέσκο περιβάλλον στο οποίο θα πρέπει να ενώσεις τους γύρω σου, να μάθεις να λειτουργείς με νέους κανόνες, να γίνεις αυτός/η που συνδέει τις διαφορετικότητες. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως μετακομίζεις, πως ανοίγεις πανιά για έναν τόπο στον οποίο θα πρέπει να στήσεις τη νέα σου οικογένεια.

Στον προσωπικό τομέα θα βρεθείς μπροστά στην ευκαιρία μίας σχέσης που αναπτερώνει το συναισθηματικό σου κόσμο, έχοντας όμως κατά νου πως είσαι σε μία χρονική περίοδο που μπορεί να αναζητάς και τη σταθερότητα. Μπορεί να μοιάζεις έτοιμος/η να γεννηθεί κάτι στη ζωή σου, κάτι που σημαίνει πως η απόκτηση παιδιών δεν αποκλείεται, εκτός και αν αυτό τα κάτι είναι ένα συναίσθημα που δεν έχει εκφραστεί μέχρι σήμερα στις σχέσεις του παρελθόντος σου. Η ισορροπία ανάμεσα στο να παραμείνεις ένα άτομο που βολεύεται να το στηρίζουν άλλοι ή να γίνεις ένα άτομο που θα στηρίξεις ουσιαστικά τους δικούς σου ανθρώπους είναι ένα δίπολο που θα σε απασχολήσει όλη τη χρονιά και στο τέλος αυτής θα πρέπει να δώσεις τις τελικές σου εξετάσεις.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου, οπότε και περνά στον Αιγόκερω, δηλώνει πως είναι  πλέον η κατάλληλη εποχή για να επενδύσεις στον τομέα της δημόσιας εικόνας σου και να την αλλάξεις μέσα από συγκυρίες που κουβαλούν μαζί τους την έννοια της τύχης ή της σωστής διαχείρισης των επιλογών που έχεις μπροστά σου. Ίσως λοιπόν να βρεθείς στον κατάλληλο τόπο τη σωστή χρονική στιγμή και να σου δοθεί η ευκαιρία να ενταχθείς σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που μοιάζει να κουβαλά μαζί του την πιθανότητα να ανοίξεις τον κύκλο της επιρροής σου. Ίσως πάλι να έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με πολλά πράγματα την ίδια χρονική στιγμή και να βρεις ευχαρίστηση μέσα από μία πληθώρα επιλογών και τις οποίες έχεις ανάγκη για να δεις και πάλι φως στη ζωή σου. Ίσως όμως απλά να είναι η ώρα που θα πάρεις στους ώμους σου κάποιες υποχρεώσεις που ανεβάζουν το πρεστίζ σου, που καταφέρνουν να αλλάξουν την εικόνα σου, που σε κάνουν να αναλαμβάνεις ένα ρόλο που θα πρέπει να πείσει, να εμπνεύσει αλλά και να καθοδηγήσει. Αν αυτός ο ρόλος σε αναγκάζει να βρεθείς και κάπου μακριά από το περιβάλλον που ζεις τον τελευταίο καιρό, τότε σκέψου καλά ποια θα είναι η απόφαση σου, αφού θα πρέπει να προσμετρήσεις και κάποιες παραμέτρους που έχουν να κάνουν με την ανάγκη να συναντήσεις διαφορετικούς ανθρώπους ή το φόβο να βρεθείς σε έναν τόπο που ξεκινάς από την αρχή.

Στον προσωπικό τομέα, είναι πιθανό να αλλάζει  ο ρόλος σου μέσα στην οικογένεια, οπότε αν αυτό γίνεται με τρόπο που δεν πιέζει τις καταστάσεις, τότε καλό θα ήταν να μην αντισταθείς στην προοπτική. Αν θέλεις να αποδράσεις από μία κατάσταση που δε συμβαδίζει με την εσωτερική σου ανάγκη να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, τότε δε χρειάζεται να έρθεις σε σύγκρουση για να πετύχεις κάτι τέτοιο, αλλά μπορεί να λάβει  χώρα με πολύ απλό και φυσιολογικό τρόπο. Αρκεί να είσαι ειλικρινής με τις προθέσεις σου, να μιλήσεις με αλήθεια και να αποφύγεις να εκφράσεις δικαιολογίες που μοιάζουν με ψέματα τη στιγμή που η άλλη πλευρά δεν έχει καμία πρόθεση να μη σε πιστέψει.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παρουσία και παραμονή του Κρόνου στον Αιγόκερω για όλο το 2019, σε συνδυασμό με την παραμονή του Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο, φαίνεται να δημιουργεί την κατάλληλη συνθήκη ώστε να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου μέσα σε μία κοινωνία που μετασχηματίζεται. Καλείσαι να διαμορφώσεις μία περισσότερο καθαρή αντίληψη σχετικά με τη φιλοσοφία σου, σχετικά με τις ιδέες και θεωρίες σου που σε κατατάσσουν σε συγκεκριμένη ομάδα. Μπορεί να διαμορφώνεις πολιτική αντίληψη και να αποφασίζεις να εμπλακείς σε σχήματα και οργανώσεις που θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένη δομή και στόχους. Ίσως να συγκρούεσαι με ένα κατεστημένο που έχει αποφασίσει να σκληρύνει τη στάση σου, να λειτουργήσει με γνώμονα το νόμο που θα επιβληθεί στην κοινωνία και να προσπαθείς να γίνεις η φωνή που αντιστέκεται.

Ο ρόλος σου στον επαγγελματικό τομέα μπορεί πάλι να αλλάξει, αφού είναι πιθανό να βρεθείς σε ένα σχήμα το οποίο αλλάζει τη δομή του και καλείσαι να αναλάβεις ρόλους που κάποτε, ίσως ακόμα και σήμερα βέβαια, συνεχίζουν να σε τρομάζουν. Θα χρειαστεί να φορτώσεις τους ώμους σου με ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να σε λυγίσουν, αφού είναι πιθανό να πάρεις στα χέρια σου το τιμόνι μίας προσπάθειας που αναζητά σταθερή πορεία και ικανότητα αντιμετώπισης εμποδίων που δεν είναι παιχνίδια της φαντασίας. Η διάθεση σου να μοιράσεις ρόλους, η ικανότητα σου να λειτουργήσεις με γνώμονα την πραγματικότητα και όχι την εικόνα του αποτελέσματος και η υπομονή σου ώστε να οργώσεις το έδαφος και να μπουν γερά θεμέλια στην προσπάθεια θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο κατά πόσο θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας τη νέα σου αποστολή.

Στον προσωπικό τομέα, η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν έχεις διαμορφώσει τη σχέση και οικογένεια που θα ήθελες να έχεις ή μήπως παρασύρεσαι σε περιστάσεις που δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Μπορεί να βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που αλλάζει ο ρόλος σου μέσα σε μία οικογένεια που φαίνεται να περνά η σκυτάλη από τη μία γενιά στην επομένη. Μπορεί πάλι να ασφυκτιάς μέσα σε σχέσεις που επιβάλλονται από τις κοινωνικές νόρμες και να θέλεις να αποδράσεις, με στόχο να βρεθείς μακριά από την άκρως συντηρητική κοινωνία που ζεις. Ότι και αν αποφασίζεις να κάνεις, να θυμάσαι πως αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν μπορείς να πετάξεις από πάνω σου στην πρώτη δυσκολία.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων του 2019 ξεκινά στις 6 Ιανουαρίου με την Ηλιακή έκλειψη στη 15η μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον  Κρόνο και τον Πλούτωνα που φαίνεται να φέρνει εξελίξεις σε έναν τομέα που μπορεί να επηρεάσει την εικόνα σου προς τα έξω. Κάποιες ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σε φέρουν μπροστά στην προοπτική της ανάληψης ενός νέου ρόλου, ενός ρόλου που ίσως να κουβαλά βάρη και ευθύνες που καλείσαι να διαχειριστείς με αποτελεσματικότητα και συνέπεια λόγων και πράξεων. Ίσως πάλι να υπάρξουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, αφού καλείσαι να διαχειριστείς τα νέα δεδομένα στη σχέση ή την οικογένεια σου και την απαίτηση να λειτουργήσεις μέσα από μία διαφορετική φιλοσοφία, που θα μπορούσε να αναδείξει και μία νέα πτυχή του χαρακτήρα του. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί την 21η Ιανουαρίου στην 1η μοίρα του Λέοντα και κλείνει το κεφάλαιο των εκλείψεων στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου, μπορεί να είναι το καμπανάκι σχετικά με την αλλαγή στο εργασιακό περιβάλλον. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου απέναντι σε επιθέσεις που μπορεί να δεχτείς, να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, να μην τεντώσεις ένα σκοινί που δεν είσαι έτοιμος/η να σπάσει. Επίσης, φρόντισε την υγεία σου και αποφάσισε να αλλάξεις κάποιες συνήθειες της καθημερινότητας σου, κάτι που μπορεί να σου επιβληθεί βέβαια μέσα από αποφάσεις άλλων τις οποίες και δεν μπορείς να επηρεάσεις προς την κατεύθυνση που θα επιθυμούσες.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα τον Ιούλιο, ξεκινώντας με την Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στη 10η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με το Χείρωνα από τον Κριό που μοιάζει να ενεργοποιεί θέματα γέννησης στη ζωή σου. Αν υπάρχουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, τότε μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά στην προοπτική του επόμενου βήματος, που σε αγχώνει οικονομικά αλλά ταυτόχρονα σου προκαλεί μία συναισθηματική ασφάλεια. Μπορεί να χρειάζεται να αποδεχτείς πως αλλάζει η δημόσια εικόνα σου, πως αποκτάς νέο ρόλο που δοκιμάζει τις δυνάμεις σου, πως καλείσαι να θέσεις νέες προτεραιότητες στη ζωή σου που είναι αρκετά πιθανό να σε δυσκολεύουν. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι η ώρα που θα πρέπει να πείσεις πως μπορείς να λειτουργήσεις ομαδικά, παρά το γεγονός πως δεν αποδέχεσαι όλα τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα ακολουθήσει στις 16 Ιουλίου στην 24η μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με Κρόνο και Πλούτωνα είναι μία σκληρή στιγμή αφού καλείσαι να αποχαιρετήσεις κάτι από τη ζωή σου. Μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίσεις απώλειες προσώπων του κοινωνικού σου κύκλου ή να κοιτάξεις στον καθρέφτη και να δεις πως έχεις μεγαλώσει. Μπορεί πάλι να λυγίζεις κάτω από το βάρος του νέου ρόλου που έχεις αναλάβει, και να αναζητάς μία μορφή στήριξης σε άτομα με εμπειρία και καταγραφές που είναι σε θέση να σου πουν την κατάλληλη τη σωστή χρονική στιγμή για να οπλιστείς με θάρρος.

Η χρονιά κλείνει με την Ηλιακή έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου στην 4η μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με το Δία και τετράγωνο με το Χείρωνα από τον Κριό που μοιάζει να δοκιμάζει την ομαδικότητα σου. Μπορεί να αποφασίσεις να γίνεις μέλος μίας ομάδας που ανοίγει νέους δρόμους στη ζωή σου ή που ταιριάζει με τον καινούργιο σου ρόλο, αλλά θα αντιληφθείς πως την ίδια στιγμή καλείσαι να κάψεις ένα πατρόν ζωής που συνήθισες να κουβαλάς μαζί σου. Μπορεί πάλι να μην αντέχεις να σηκώσεις την ευθύνη που ζήτησες να έχεις πριν από μερικούς μήνες και να καλείσαι να πληρώσεις το τίμημα του πισωγυρίσματος, με ότι και αν σημαίνει αυτή η πράξη σου.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο και του Νότιου Δεσμού στον Αιγόκερω για όλο το 2019 μοιάζει με την ευκαιρία σου να αποκτήσεις ένα νέο ρόλο στη ζωή σου μέσα από πράξεις που δείχνουν ωρίμανση και ένταση σε καινούργια περιβάλλοντα. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείς να δεις το ρόλο σου να αλλάζει και να εξελίσσεσαι, να είσαι σε θέση να εξαργυρώσεις την εμπειρία που έχεις κατακτήσει και να κάνεις ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα σου. Θα χρειαστεί βέβαια να δείξεις πυγμή και ικανότητα να αναλάβεις δράσεις και ευθύνες που μπορεί να σε αγχώνουν, αλλά μόνο μέσα από μία τέτοια δέσμευση θα καταφέρεις να αποδράσεις από την ανασφάλεια για το αύριο. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως είναι η κατάλληλη στιγμή να κόψεις τα δεσμά με ένα εργασιακό τομέα που σε κρατά στάσιμο/η και να δοκιμάσεις να εργαστείς βασιζόμενος/η στο προσωπικό σου ταλέντο, κάτι που βέβαια θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με την οικονομική ασφάλεια που αναζητάς, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να σε γεμίσει με εσωτερική πληρότητα αφού μπορείς επιτέλους να ασχοληθείς με κάτι που σου ταιριάζει και δε χρειάζεται να νιώθεις σαν ψάρι έξω από το νερό.

Το δεύτερο μεγάλο στοίχημα της παρουσίας του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι η δημιουργία ή το μεγάλωμα της οικογένειας σου. Μία σχέση που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο μπορεί να κάνει το παρακάτω βήμα και να υπάρξουν εξελίξεις στην έννοια της απόκτησης παιδιού. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι μπροστά στην εξέλιξη της ζωής των παιδιών σου και να βλέπεις πως εκείνα κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους, δίνοντας σε εσένα ένα νέο ρόλο που φυσικά θα πρέπει να τον αποδεχτείς κοιτάζοντας στον καθρέφτη. Το νόημα της διαδικασίας είναι να καταλάβεις πως ο χρόνος περνά και καλείσαι να τον αγαπήσεις και να αποδεχτείς πως κάθε φάση της ζωής σου έχει την ομορφιά της, χωρίς να προσπαθείς να λειτουργήσεις με τρόπο που δείχνει πως δεν είσαι ικανός/η να προχωρήσεις σε συμβιβασμούς.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων