Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



19
Μαρ
Πανσεληνος 21/3/2019
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 21ης Μαρτίου στη μηδενική μοίρα του Ζυγού σε απόλυτο quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να έχει βαλθεί να αποδείξει πως είναι καιρός να τεθούν νέα δεδομένα σε υπάρχουσες διαπροσωπικές σχέσεις.

Είναι αρκετά πιθανό να προκύψουν τομές και τελειώματα σε επαγγελματικές σχέσεις που ζορίζονται ως προς την ισορροπία στις οικονομικές απολαβές. Μία συνεργασία μπορεί να γίνει ιδιαίτερα δύσκολη, αφού οι προσωπικές βλέψεις του κάθε μέλους είναι αρκετά ισχυρές ώστε να παραμείνουν πλέον στο σκοτάδι. Την ίδια όμως στιγμή, μπορεί να προκύπτουν νέες συνεργασίες που είναι αρκετά πιθανό να ταράξουν τα νερά μέσα από την προσπάθεια σύμπλευσης δύο πλευρών που είναι φαινομενικά αταίριαστες μεταξύ τους.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα τονίσει και την απόσταση ανάμεσα στο μυαλό και το σώμα μέσα σε υπάρχουσες ερωτικές σχέσεις. Προκύπτουν ανάγκες και επιθυμίες που δεν καλύπτονται εύκολα μέσα από το υπάρχον σχήμα, με αποτέλεσμα να αναζητούνται φόρμουλες εξυγίανσης των πληγών που είναι φανερές και δεν μπορούν να συνεχίσουν να προκαλούν συναισθηματική αιμορραγία.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στο Ζυγό, στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, μοιάζει με μία ευκαιρία ώστε να δοκιμάσεις τις αντοχές της άλλης πλευράς απέναντι σε κλυδωνισμούς που είναι πιθανό να προκύπτουν. Μπορεί να αποφασίσεις να τεστάρεις αυτές τις αντοχές μέσα από ένα ταρακούνημα που έχει να κάνει με τους ρόλους μέσα σε μία σχέση ή συνεργασία που χρειάζεται να αλλάξει κατεύθυνση. Ίσως να είναι η ώρα που θα προσμετρήσεις και το όφελος που προκύπτει από μία αλλαγή σε ρόλους και ισορροπίες, αφού κάποιες φορές η ύλη παίζει σημαντικό ρόλο ακόμα και σε αποφάσεις που στηρίζονται στην καρδιά. Πόσο έτοιμος/η όμως είσαι να απορροφήσεις και τους κραδασμούς που θα προκύψουν, ακόμα και αν αυτοί μπορούν να θεωρηθούν ως πρόκληση απέναντι στην προσωπική σου βούληση;

Ταύρος

Η έντονη Πανσέληνος στο Ζυγό έχει ως στόχο να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως έχουν αλλάξει οι ισορροπίες σε ένα περιβάλλον εργασίας ή διαβίωσης. Θα χρειαστεί να θέσεις σε εφαρμογή τα νέα δεδομένα που σε αναγκάζουν να βλέπεις κάποια άτομα που κινούνται γύρω σου με διαφορετικό τρόπο. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως κάποιοι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να συνεχίσουν να λειτουργούν σύμφωνα με τους δικούς σου ρυθμούς, αφού προκύπτουν αλλοιώσεις στις αντοχές τους. Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ένα ταρακούνημα ώστε να καταλάβεις πως κάποιες σταθερές έχουν πλέον πάψει να θεωρούνται δεδομένες. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο Ζυγό μοιάζει να δοκιμάζει την ισορροπία ανάμεσα στην εξωστρέφεια και την εσωστρέφεια. Θα κληθείς να εκφράσεις συναισθήματα και επιθυμίες μέσα από έναν τρόπο που θα μπορούσε να χτυπήσει σε ένα παρελθόν ή σε εμπόδια που δεν έχεις ποτέ καταφέρει να ξεπεράσεις πλήρως. Ίσως όμως πάλι να έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με μία δραστηριότητα που θα σε βγάλει από τις ανησυχίες που κουβαλάς τον τελευταίο καιρό και σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως βρίσκεσαι μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις. Μία αλλαγή στον τομέα του ερωτικού ή επαγγελματικού ενδιαφέροντος, μπορεί να κινητοποιηθεί με τρόπο όμως που σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως δεν πατάς ακόμα καλά στα πόδια σου.  

Καρκίνος

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος στο Ζυγό μοιάζει με μία ευκαιρία να θέσεις νέες παραμέτρους σε μία σχέση που καλείται να βρει τα πατήματα της. Ίσως να αποφασίζεις να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του σπιτιού σου, μέσα από μία απόπειρα να επιδείξεις την πρόθεση να προχωρήσεις και σε αλλαγές στον τομέα της σχέσης ή της οικογένειας. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να βγεις από το καβούκι σου θέλοντας να αποδείξεις πως έχεις και νέα ενδιαφέροντα στη ζωή σου, τα οποία μπορεί να προκύπτουν και μέσα από τις καινούργιες επαγγελματικές παραστάσεις. Αν πάλι προκύπτει ένα θέμα που αφορά τους γονείς σου, τότε προσπάθησε να εξετάσεις μέχρι ποιο σημείο μπορείς να εμπλακείς στην όλη κατάσταση, χωρίς να προκύψουν ενοχλήσεις που είναι δύσκολο να κρυφτούν.  

Λέων

Η Πανσέληνος στο Ζυγό μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να σχεδιάσεις ή να προγραμματίσεις ένα ταξίδι που σε απομακρύνει από τα θέματα επαγγελματικού ή οικογενειακού ενδιαφέροντος. Έχεις την ανάγκη να περάσεις χρόνο με ένα άτομο που σε καταλαβαίνει και αφουγκράζεται, ώστε να αδειάσεις το μυαλό σου από ότι επιμένει να αποτελεί μία μεγάλη εκκρεμότητα. Ίσως πάλι να χρειάζεσαι μία εκδρομή με φίλους κάπου μακριά, εκεί που θα καταφέρεις να ξεδιαλύνεις ένα μυστήριο που αφορά τη σχέση σου ή το επαγγελματικό σου μέλλον. Προσπάθησε να καθαρίσεις το μυαλό σου, γιατί διαφορετικά μπορεί να εμπλακείς σε συζητήσεις που είναι έντονα ηλεκτρισμένες.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο Ζυγό μοιάζει να ενεργοποιεί θέματα οικονομικού περιεχομένου και να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν υπάρχει λόγος να παραμένεις δεσμευμένος/η σε μία κατάσταση που σε εμποδίζει να ανασαίνεις φυσιολογικά. Ίσως να υπάρχει ένα οικονομικό αντάλλαγμα το οποίο δεν μπορείς να απαρνηθείς, να αναρωτιέσαι αν μπορείς να χάσεις κάποια οφέλη που έχεις κατακτήσει για χάρη περισσότερης προσωπικής ελευθερίας. Ίσως πάλι να χρειάζεται να οργανώσεις μία δραστηριότητα η οποία όμως σε αναγκάζει να μετράς τα έξοδα που καλείσαι να κάνεις, με αποτέλεσμα να νιώθεις εγκλωβισμένος/η σε επιλογές που δεν μπορείς να φέρεις σε επαφή μεταξύ τους.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου μοιάζει να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή τα οποία και καλείσαι να διαχειριστείς με σαφήνεια. Αν συνεχίζεις να αισθάνεσαι μετέωρος/η μέσα σε μία σχέση, τότε μπορεί να υπάρξουν κλυδωνισμοί που είναι σε θέση να προκαλέσουν ίλιγγο και να χρειαστεί να τους αντιμετωπίσεις δείχνοντας αμεσότητα και ετοιμότητα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μία γνωριμία αυτή την εποχή θα μπορούσε να ταράξει τα νερά της ζωής σου και να σε βάλει στη διαδικασία να εξετάσεις εκ νέου τις δεσμεύσεις που έχεις αναλάβει και είναι πιθανό να σε τραβούν σε αντίθετη τροχιά από αυτή που ανοίγεται πλέον μπροστά σου.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο Ζυγό μοιάζει να σου προκαλεί αναστάτωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού καλείσαι να αντιληφθείς τις προθέσεις ανθρώπων που είναι γύρω και κοντά σου, χωρίς να λαμβάνεις όμως ξεκάθαρες ενδείξεις από τους ίδιους. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις το ένστικτο σου, να διαλευκάνεις προθέσεις που δεν είναι εύκολα αναγνώσιμες και να εστιάσεις στο βάθος της σκέψης των άλλων. Αν πάλι βρίσκεσαι σε διαδικασία προετοιμασίας μίας μεγάλης αλλαγής στη ζωή σου, τότε φρόντισε να διαφυλάξεις τις εξελίξεις από περίεργα μάτια. Καλό θα ήταν όμως να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που είναι σε θέση να σε στηρίξει μέσα από τη διαφορετική ματιά που έχει απέναντι στα πράγματα.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο Ζυγό σε καλεί να εξετάσεις την κοινωνική σου ζωή και να αναρωτηθείς αν έχεις το χρόνο που θέλουν οι φίλοι και οι γνωστοί σου. Ίσως να αντιληφθείς πως η καθημερινότητα έχει πλέον άλλες προτεραιότητες και διαφορετικούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα να έχεις ιεραρχήσει διαφορετικά τη ζωή σου. Αυτό σημαίνει πως ο χρόνος σου επενδύεται σε δραστηριότητες που δεν είχες υπολογίσει πως θα μπορούσαν να καταναλώνουν ένα τόσο μεγάλο κομμάτι αυτής. Ίσως πάλι να χρειαστεί να λειτουργήσεις επαγγελματικά μέσα σε μία ομάδα και να αντιληφθείς πως δεν είναι καθόλου εύκολο να ισορροπήσεις πάνω σε δεδομένα που δεν έχεις καταφέρει να ελέγξεις όσο θα ήθελες.  

Αιγόκερως

Η έντονη Πανσέληνος στο Ζυγό μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως θα χρειαστεί να κάνεις τομές στην προσωπική σου ζωή. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις δυσκολίες στον ερωτικό τομέα και να αποδεχτείς κάποια αδιέξοδα που μπορεί και να σε οδηγούν στη συνειδητοποίηση πως ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση σου δεν είναι ένα απίθανο σενάριο. Η μετάβαση από το παρελθόν στο μέλλον όμως θα πρέπει να περάσει από τις Συμπληγάδες της καρδιάς σου και να είσαι έτοιμος/η να παραδεχτείς τις νέες σου επιθυμίες. Δεν μπορείς να επιμείνεις να θεωρείς πως προχωράς σε διαφορετικές επιλογές ανθρώπων, χωρίς να παραδέχεσαι πως έχεις και εσύ κάνει αλλαγές που σε αναγκάζουν να αναζητάς μία νέα ταυτότητα.  

Υδροχόος

 Η Πανσέληνος στο Ζυγό μπορεί να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως καλείσαι να ανακαλύψεις ένα νέο τρόπο επικοινωνίας ώστε να καταφέρεις να ακουστείς από πρόσωπα που έχουν συνηθίσει μία συγκεκριμένη συχνότητα λόγου από εσένα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα γίνεις περισσότερο εριστικός/η με στόχο να περάσεις ένα μήνυμα που κάποιοι επιμένουν να κάνουν πως αγνοούν. Ίσως πάλι να επιδιώξεις να βρεις μία διέξοδο σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο, μέσα από την αναζήτηση του νέου τόπου εργασίας ή διαβίωσης. Νιώθεις έτοιμος/η να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα, γι αυτό κάθε απόφαση σου αυτή την περίοδο μπορεί να κρύβει μεγάλα αποθέματα ηλεκτροσόκ για τους γύρω σου. 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο Ζυγό σε καλεί να καταλάβεις πως είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να ακούσεις και την άλλη πλευρά, χωρίς να φοράς παρωπίδες και να κλείνεις τα αυτιά σου. Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να πάψεις να μιλάς, να προσπαθήσεις να σταματήσεις να σκέφτεσαι και να επιτρέψεις σε άλλα άτομα να πάρουν το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια τους. Έχεις ανάγκη να δεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς τις ικανότητες τους να κινούν τα νήματα, να σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια, να είναι σε θέση να διαβάσουν τη σκέψη σου χωρίς να χρειαστεί να μιλήσεις. Αυτό το τελευταίο είναι δύσκολο, αλλά και το πιο βασικό στοιχείο της σχέσης ή συνεργασίας που αναζητάς αυτή την περίοδο. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων