Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



14
Ιουν
Πανσεληνος 17/6/2019
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 17ης Ιουνίου στην 25η μοίρα του Τοξότη μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη για να υπάρχουν στιγμές ευχαρίστησης σε ζωές που έχουν βαρύνει τον τελευταίο καιρό.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος, η οποία επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) θέλει να προσθέσει ταχύτητα και υπερβολή, με στόχο να ξεκολλήσει ζωές από ένα στάδιο που μοιάζει να έχει παγώσει το χρόνο. Μπορεί να χρειαστεί να προχωρήσεις σε τομές στον τρόπο που συνήθως λειτουργείς, επιλέγοντας ένα δρόμο που κάτω από άλλες περιστάσεις θα αποφάσιζες να αποφύγεις. Μπορεί να χρειαστεί να βιαστείς ώστε να προλάβεις να εναρμονιστείς με τις νέες καταστάσεις, κάτι που σε αγχώνει, αλλά παράλληλα σου προσθέτει έντονη ζωντάνια και αποφασιστικότητα.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να ταρακουνήσει ότι παραμένει στάσιμο και βολεμένο, με στόχο να δώσει και πάλι ροή σε καταστάσεις που απαιτούν μία διαφορετική ταχύτητα εξέλιξης. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η για κινήσεις που δείχνουν πως αντιλαμβάνεσαι τον τρόπο που λειτουργούν πλέον τα πράγματα γύρω σου.

 

Κριός

Η ευνοϊκή για εσένα Πανσέληνος στον Τοξότη αποτελεί μία καλή στιγμή ώστε να πάρεις μερικές ανάσες και να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε έχουν περιορίσει τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι, να βρεις την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με άτομα που έχουν διαφορετικό τρόπο αντίληψης από το δικό σου ώστε να ανανεώσεις την οπτική σου απέναντι στα πράγματα. Μπορεί πάλι να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο με εκπαιδευτικούς σκοπούς, ώστε να μπορέσεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να ανοίξεις τα επαγγελματικά σου μονοπάτια. Αν πάλι παραμένεις εγκλωβισμένος/η στο γνώριμο σκηνικό της ζωής σου, τότε σε αυτή την Πανσέληνο μπορεί να αντιδράσεις με έντονο και εκκωφαντικό τρόπο που θα ταράξει τη νιρβάνα που απολαμβάνουν οι κοντινοί σου άνθρωποι. 

Ταύρος

Η περίεργη Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να επηρεάσει τον τομέα των οικονομικών σου και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως έχεις εξαρτήσεις από ανθρώπους και οργανισμούς από τους οποίους δεν μπορείς να αποκοπείς με ευκολία. Μπορεί να δέχεσαι μία τονωτική ένεση στα έσοδα σου, με αποτέλεσμα να αναπροσαρμόζεις την τακτική που θα ήθελες να ακολουθήσεις απέναντι σε άτομα που σε πιέζουν. Μπορεί πάλι να αυξηθούν τα έξοδα σου λόγω κάποιων επενδύσεων που είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τις επιλογές σου. Μπορεί τέλος να παρουσιάζονται ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα και να μην μπορείς να αντισταθείς και πολύ εύκολα, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως μπαίνει σε κίνδυνο η υπάρχουσα κατάσταση. 

Δίδυμοι

Η έντονη Πανσέληνος απέναντι σου μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να εξελίξεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με τρόπο που βελτιώνει τις συνθήκες της ζωής σου. Έχεις την ευκαιρία να ακολουθήσεις το δρόμο που σου παρέχει μεγαλύτερη άνεση, να ανοίξεις πανιά για κάπου πιο μακριά από εκεί που συνηθίζεις να κινείσαι. Μπορεί να ξεκινά μία νέα συνεργασία που σε βοηθά να κινείσαι μεταξύ δύο τοποθεσιών που απέχουν μεταξύ τους, κάτι που αποτελεί μία εξαιρετική τονωτική ένεση για την ανάγκη σου να γνωρίζεις κόσμο. Μπορεί πάλι να έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής, μέσα από την εξέλιξη της σχέσης σου ή μία γνωριμία που μοιάζει να σε κάνει να βλέπεις το μέλλον εξαιρετικά αισιόδοξα. 

Καρκίνος

Η περίεργη Πανσέληνος στον Τοξότη μοιάζει να βάζει φωτιά στον τομέα της καθημερινότητας σου μέσα από μία σειρά από υποχρεώσεις τις οποίες καλείσαι να εντάξεις σε μία έτσι κι αλλιώς φορτωμένη προσωπική ζωή. Θα κληθείς να πάρεις στους ώμους σου ευθύνες και υποχρεώσεις τρίτων που μπορεί να σε λυγίσουν και να χρειαστεί να προσέξεις την προσωπική σου υγεία. Θα ήταν χρήσιμο να μπορείς να μεταφέρεις κάποια βάρη σε άλλα άτομα που κινούνται κοντά σου και να μη φοβηθείς να εκφράσεις τις αντιρρήσεις και τις ενστάσεις σου. Αν στον προσωπικό τομέα λαμβάνει χώρα μία αλλαγή, τότε καλό θα ήταν να ασχοληθείς με την καθημερινότητα σου, γιατί θα χρειαστείς χρόνο ώστε να εντάξεις τα πάντα στη ζωή σου.  

Λέων

Η ευνοϊκή Πανσέληνος στον Τοξότη μοιάζει να ενεργοποιεί τον τομέα της προσωπικής σου ζωής με τρόπο που θα μπορέσεις να δεις πολύ πιο καθαρά ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Αν αισθάνεσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις τη σχέση σου παρακάτω, τότε φρόντισε να κάνεις πράξη κάτι τέτοιο χωρίς να φοβάσαι μήπως βιάζεσαι. Καλείσαι να εμπιστευτείς τον ενθουσιασμό της στιγμής, γνωρίζοντας πως αυτή η απόφαση θα μπορούσε να ανοίξει νέους διαύλους στη ζωή σου. Την ίδια όμως στιγμή να θυμάσαι πως δεν έχεις αστείρευτες αντοχές, οπότε προσπάθησε να μη ρισκάρεις τόσο πολύ που μπορεί να οδηγηθείς σε μία σωματική ή πνευματική κατάρρευση.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σε ωθήσει να τρέξεις κάποιες αποφάσεις που έχεις λάβει και αφορούν τον τομέα του σπιτιού ή της δουλειάς σου. Είναι πιθανό να αλλάζεις τη διακόσμηση στο χώρο σου, να δημιουργήσεις περισσότερο ελεύθερο χώρο με στόχο να χωρέσεις τα αντικείμενα που έχεις αποφασίσει να αγοράσεις. Ίσως πάλι να χρειάζεται να αναζητήσεις ένα νέο σπίτι αφού υπάρχουν αλλαγές στον προσωπικό τομέα που σε αναγκάζουν να προχωρήσεις σε τέτοιου είδους κινήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει κινητικότητα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μετακινηθείς ή να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα μπορούσαν να σου ανοίξουν νέα μονοπάτια καριέρας.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Τοξότη αποτελεί μία καλή ευκαιρία για ένα ταξίδι σε έναν τόπο που θα μπορέσεις να περάσεις χρόνο με πρόσωπα που συνεννοείστε με ευκολία. Φρόντισε να απομακρυνθείς από καταστάσεις που καταφέρνουν να σε ζορίζουν, να αφήσεις πίσω σου συζητήσεις επαγγελματικού περιεχομένου που καταφέρνουν να σε αγχώνουν. Θα ήταν χρήσιμο να πάρεις αποστάσεις από ανθρώπους του οικογενειακού περιβάλλοντος ώστε να αξιολογήσεις κάποια διλήμματα μέσα από μία περισσότερο ανάλαφρη ματιά. Τέλος, φρόντισε να επιτρέψεις να ακούσεις τη γνώμη ανθρώπων που κουβαλούν ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης, με στόχο να ανοίξεις του ορίζοντες σου.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Τοξότη, στον τομέα των οικονομικών σου, μπορεί να σε αγχώσει αφού καλείσαι να διαχειριστείς θέματα αγορών με τρόπο που δε σε ανοίγει σε άγνωστα και επικίνδυνα μονοπάτια. Καλό θα ήταν να προχωρήσεις σε κάποιες κινήσεις που έχεις στο μυαλό σου και είναι σε θέση να σου προσφέρουν αντικείμενα τα οποία θα βελτιώσουν και θα κάνουν ευκολότερη τη ζωή σου. Θα ήταν χρήσιμο να αποφύγεις όμως κινήσεις που δείχνουν παρόρμηση και να αφήσεις στην άκρη τις πιθανές αγορές εντυπωσιασμού, αφού απλά θα καταφέρουν να σου φορτώσουν μεγαλύτερο βάρος από αυτό που ήδη κουβαλάς στους ώμους σου. Αν πάλι έχεις την ευκαιρία για μία επαγγελματική αλλαγή με καλές οικονομικές απολαβές, τότε τόλμησε να προχωρήσεις σε αυτή την κίνηση. 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να λάβεις σημαντικές αποφάσεις προσωπικού περιεχομένου. Είναι η ώρα που θα αφήσεις στην άκρη διλήμματα που σε αγχώνουν, που θα αποδείξεις πως κουβαλάς αποφασιστικότητα ώστε να διαχωρίσεις αυτό που είναι ωφέλιμο σε σχέση με αυτό που αποτελεί μία ευκαιριακή απόλαυση. Ίσως να είναι όμως η ώρα που θα τολμήσεις να μιλήσεις, να σχεδιάσεις ή να θέσεις και σε εφαρμογή ένα επαγγελματικό πλάνο που μοιάζει να σε ανοίγει σε νέα μονοπάτια, να σε κάνει να βρίσκεσαι μπροστά σε ένα ρίσκο το οποίο όμως σου προσφέρει την ευχαρίστηση της τόλμης. Έχεις ανάγκη να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει ζωή μπροστά σου, οπότε μη μένεις δέσμιος/α αγκυλώσεων ενός παρελθόντος που αφήνεις πίσω σου.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Τοξότη είναι πιθανό να σου προκαλεί περίεργες αποκρίσεις απέναντι σε καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σου και τις οποίες δεν μπορείς να διαχειριστείς όπως θα περίμενες. Ίσως να υπάρχει αρκετό παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα με αποτέλεσμα να μην είσαι σε θέση να εμπιστευτείς τους ανθρώπους γύρω σου. Ίσως πάλι να υπάρχουν μυστικά στον προσωπικό τομέα και να ζεις σε μία παράλληλη κατάσταση σε σχέση με την ορατή πραγματικότητα. Ίσως πάλι να συμβαίνουν γεγονότα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου χωρίς να είσαι σε θέση να βάλεις σε σειρά τις πληροφορίες που λαμβάνεις και θα χρειαστεί να επεξεργαστείς. Σε κάθε περίπτωση όμως, υπάρχει κάποιος/α που την τελευταία στιγμή θα σε γλυτώσει από τον γκρεμό.  

Υδροχόος

Η ευνοϊκή Πανσέληνος στον Τοξότη θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να σπάσεις την καθημερινότητα που σε εγκλωβίζει και να βρεθείς με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος. Προσπάθησε να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλου, ακόμα και μέσα από δραστηριότητες που αναλαμβάνεις και σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις μέσα σε καινούργια περιβάλλοντα. Φρόντισε να περάσεις χρόνο με φίλους/ες προσθέτοντας στη ζωή σου κάποιες στιγμές ανεμελιάς και ευκαιρίας ώστε να ξεχάσεις αυτά που σε ταλαιπωρούν. Δες τη ζωή περισσότερο αισιόδοξα, ακόμα και αν αυτό μπορεί να το θεωρείς ως μία πράξη ανευθυνότητας.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα αποτελέσει την αφορμή ώστε να αποφασίσεις να μιλήσεις ανοικτά ή να δείξεις τη νέα κατάσταση που έχει πλέον διαμορφωθεί στη ζωή σου. Τόλμησε να εκφράσεις τον εαυτό σου όπως πλέον είναι, ακόμα και αν αυτό μπορεί να φέρει μία αναστάτωση στον οικογενειακό κύκλο. Αποφάσισε να αναλάβεις ένα ρίσκο στον επαγγελματικό τομέα, τολμώντας να ανέβεις επίπεδο στην ιεραρχία ή να βρεθείς σε ένα εργασιακό μονοπάτι το οποίο μπορεί να απέχει από το γνώριμο δρόμο που έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι. Είσαι έτοιμος/η για να δείξεις πως αλλάζεις, οπότε πάψε να δειλιάζεις να το κάνεις προφανές και σε άλλους. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων