Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



23
Νοε
Σκορπιος 2014
Από signingstar

Συστήνοντας τον εαυτό σου από την αρχή…

Το 2014 είναι η τελευταία ολόκληρη χρονιά που θα διαβάσεις πως ο Κρόνος είναι στο ζώδιο σου και σε επηρεάζει έντονα μέσα από την ανάγκη να βουτήξεις βαθιά μέσα σου και να αντιμετωπίσεις τη φθαρτότητα της ανθρώπινης ύπαρξης, τα όρια της ανθρώπινης ζωής και τους κανόνες που θέτει στην ατομική έκφραση μία κοινωνία που μπορεί να αποκτά το ρόλο χωροφύλακα. Ταυτόχρονα όμως θα μπορέσεις να εστιάσεις όλη σου την προσοχή στο ζήτημα που αποτελεί τον πρωταρχικό σου στόχο, να βάλεις όλες σου τις δυνάμεις (που πολλαπλασιάζονται την ώρα που νόμιζες πως έφταναν στο τέλος τους) να φέρουν εις πέρας κάτι που μπορεί να αποτελεί έργο ή στόχο ζωής. Με το Δία από τον Καρκίνο σύμμαχο το πρώτο εξάμηνο του έτους φρόντισε να μπολιάσεις τη φιλοσοφία σου με ιδέες και απόψεις που σε βοηθούν να απομακρυνθείς από σάπιες σχέσεις και συνεργασίες, να αναζητήσεις πρόσφορο έδαφος για να δεις τη ζωή σου να ανθίζει και πάλι σε τόπους που ξεχειλίζει η αισιοδοξία για το αύριο, να λύσεις ζητήματα που μπορεί να εμπεριέχουν και την έννοια των δικαστικών περιπετειών. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα πιεστείς για να αποδείξεις πως εννοείς όσα αναφέρεις, εκφράζεις και υπόσχεσαι, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δεσμευτείς σε μία ερωτική σχέση, να παντρευτείς αφού η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που δε φαντάζει πολύ μακρινό. Αν πάλι βγαίνεις από μία σχέση, τότε είναι πιθανό να δεις την καριέρα σου να κάνει βήματα προόδου ή να συναντήσεις ένα άτομο που θα δώσει νέο νόημα στον όρο της χαράς της ζωής. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι το 2014 είναι πως ο κόσμος προχωρά μπροστά, ανεξάρτητα με το αν εσύ επιλέγεις να μείνεις δέσμιος/η αναμνήσεων ή εμμονών σου. Μήπως λοιπόν να εκμοντερνίσεις τη φιλοσοφία σου για να δεις τη ζωή σου μέσα από νέους φακούς που τονίζουν την ανάγκη του να προσθέσεις χρώμα σε μία μουντή πραγματικότητα;

Κεφάλαιο Δίας

Το πρώτο μισό του έτους, και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 15 Ιουλίου, η παρουσία του Δία στον Καρκίνο αποτελεί μία ευνοϊκή συγκυρία για να τροφοδοτήσεις τη ζωή σου με εικόνες, διαβάσματα, ακούσματα και γνωριμίες με ανθρώπους που κουβαλούν μία κουλτούρα πέρα από τη δική σου. Ταξίδεψε, επένδυσε στην εκπαίδευση και στην απόκτηση γνώσης, αναζήτησε πίστη στις ιδέες και τα σχέδια σου μέσα από το ψάξιμο για κάτι πάνω από τον καθένα μας, για κάτι που μπορεί να ορίζει την πορεία του κάθε ανθρώπου και βρίσκεσαι πέρα από το μυαλό και το σώμα του. Με λίγα λόγια, θα στρέψεις το βλέμμα σου προς τον Ουρανό αναζητώντας απαντήσεις σχετικά με την εξέλιξη της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής, αφού το να επιμένεις να παίρνεις τη γνώμη ανθρώπων που έχουν διαμορφώσει τον τρόπο σκέψης σου είναι σαν να θέλεις να επαναλάβεις τις σκέψεις με δυνατή φωνή ακόμα και αν οδηγούν σε αδιέξοδα. Σε πιο πρακτικό επίπεδο, η παρουσία του Δία στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να βρεθείς σε μακρινά μέρη που γνωρίζεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, αν είσαι μόνος/η μπορεί να βρεις τη ζεστή αγκαλιά που αναζητούσες σε έναν άνθρωπο από ξένη χώρα, ενώ αν είσαι σε σχέση τότε ίσως να δοκιμάσεις να στήσεις ένα νέο σπίτι κάπου μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου. Στον επαγγελματικό τομέα, επένδυσε σε νέες γνώσεις, δοκίμασε να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχουν παραστάσεις από τον τρόπο που στήνονται επιχειρηματικές ιδέες σε άλλους πολιτισμούς και αναζήτησε στήριξη στα σχέδια σου από κεφάλαια του εξωτερικού. Αν πάλι υπάρχει ένα ζήτημα νομικής φύσεως, αν υπάρχουν ανοικτά ζητήματα με συγγενείς σχετικά με κληρονομικά θέματα ή σπίτια, τότε προσπάθησε να τα λύσεις μέσα σε αυτό το πρώτο εξάμηνο αφού ευνοείσαι να βάλεις την τελική σου υπογραφή σε τέτοιου είδους έγγραφα.

Με το Δία να περνά στο Λέοντα και Ηλιακό σου ζενίθ στις 16 Ιουλίου, το σκηνικό αποκτά περισσότερη ένταση, η απαίτηση για λύσεις και δράσεις γίνεται επιτακτικότερη και τελικά αυτό που μετρά είναι οι κινήσεις στη σκακιέρα και όχι ο τρόπος που σκέφτεσαι μέχρι να φτάσεις σε αποφάσεις. Οι όψεις του Δία με τον Κρόνο από το ζώδιο σου το τρίμηνο Σεπτέμβριος-Νοέμβριος δείχνουν την έντονη διαμάχη για να τολμήσεις να ανοίξεις το πλαίσιο δράσης σου και στην απαίτηση του Κρόνου να έχεις στο νου σου πως ότι αποφασίζεις πρέπει να πατά σε πολύ γερές βάσεις και να έχει βαθιά θεμέλια. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορείς να συνεχίζεις να ζεις σε ένα concept κατάθλιψης και πένθους για τη λήξη μίας περιόδου της ζωής σου, αλλά οφείλεις να στραφείς προς ανθρώπους και ευκαιρίες που προσθέτουν νέες παραμέτρους στη ζωή σου. Αν κάτι πρέπει να καταλάβεις από αυτή τη συγκυρία του τετραγώνου του Δία με τον Κρόνο είναι πως εσύ κρατάς και το μαχαίρι και το καρπούζι. Είναι στο χέρι σου να καλέσεις ανθρώπους να μοιραστείς μαζί τους το νέο τρόπο σκέψης που αποκτάς και να θελήσεις να μοιραστείς μαζί τους τη διαδρομή στο μονοπάτι που βαδίζεις, αλλά είναι πάλι στο χέρι σου να κλείσεις τις κουρτίνες από τις οποίες μπαίνει φως αφού δε νιώθεις ακόμα έτοιμος/η να βάλεις νέα στοιχεία στη ζωή σου που δεν μπορείς ακόμα να αποδεχτείς πως αλλάζει ή άλλαξε.

Κεφάλαιο Κρόνος

Η αργή αλλά ουσιαστική διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο σου που ξεκίνησε το 2012, συνεχίζεται όλο το χρόνο και ολοκληρώνει τα καρμικά της μαθήματα στις 24/12 που περνά στον Τοξότη θέλοντας να σου κάνει ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο που επιθυμούσες αρκετό καιρό (με ένα ακόμα μικρό guest πέρασμα μέσα στο 2015). Με τον Κρόνο στο ζώδιο σου έμαθες να συνομιλείς με το σύμπαν όταν αποφασίζει να σου διδάξει μαθήματα που δε θα μπορούσες να διδαχτείς κάτω από άλλες περιστάσεις. Με τον Κρόνο στο ζώδιο σου μαθαίνεις να βάζεις σε καλούπια πραγματικότητας και υγιούς έκφρασης τις συναισθηματικές σου εξάρσεις που μπορούν άλλοτε να τρομάξουν τους γύρω σου αλλά και εσένα τον/ην ίδιο/α και άλλοτε να αποτελέσουν το όχημα που απογειώνει μία σχέση σε ένα ταξίδι στον κόσμο των μαγικών αισθήσεων. Με τον Κρόνο στο ζώδιο σου διδάσκεσαι την τέχνη της υπομονής ώστε να χτίσεις ένα οίκημα που θα μπορούσε να αποτελέσει το χώρο που στεγάζεται η νέα σου επαγγελματική πραγματικότητα. Με τον Κρόνο ανάδρομο από τις 2 Μαρτίου μέχρι τις 20 Ιουλίου, θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις μία μικρή ανάσα από τους νόμους και τους κανόνες, τις ευθύνες και τις παρατηρήσεις, την πίεση και το χωροφύλακα πάνω από το κεφάλι σου, ώστε να μπορέσεις να χαρείς τα δώρα του Δία από τον Καρκίνο με ταξίδια και αποδράσεις, με επαφές και γνωριμίες, με διάθεση να φλερτάρεις ή να εξερευνήσεις μία ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία. Μετά τις 20 Ιουλίου όμως, ο Κρόνος ετοιμάζει τη δυναμική του τελευταία επέλαση με στόχο να στεριώσει ότι ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα και να γκρεμίσει ότι αποκτήθηκε και δεν έχει νόημα να κουβαλήσεις μαζί σου στη συνέχεια. Μη μείνεις στις εντυπώσεις που αφήνεις στους γύρω σου, μην παλέψεις να γκρεμίσεις μόνο τους άλλους και όχι σάπια κομμάτια και από εσένα, αλλά φρόντισε να κάνεις πράξη όσα υποσχέθηκες στον εαυτό σου με στόχο να χτίσεις σχέσεις και μία δημόσια εικόνα που δεν τρομάζει αλλά εμπνέει τους γύρω σου.

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων πραγματοποιείται τον Απρίλιο ξεκινώντας από τη Σεληνιακή στις 15 Απριλίου στο Ζυγό και 12ο Ηλιακό σου οίκο θέλοντας να ρίξει φως σε ένα επαγγελματικό παρασκήνιο ή μία προσωπική ζωή που έχει αρκετό μυστήριο να επιλύσει. Με τον Άρη να είναι ταυτόχρονα ανάδρομος, μην αναζητήσεις απαντήσεις και λύσεις από άτομα του περιβάλλοντος σου, μη ρίξεις το φταίξιμο για τα προβλήματα της υγείας σου στην ατμόσφαιρα, μη θελήσεις να κριτικάρεις άλλα άτομα του επαγγελματικού σου κύκλου, αλλά εστίασε σε εσένα. Φρόντισε τη διατροφή και την υγεία σου, μετρίασε καταχρήσεις και υπερβολές, αναρωτήσου αν είσαι χαρούμενος/η με τις εργασιακές σου επιλογές και συνθήκες. Η Ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου που ακολουθεί και λαμβάνει χώρα στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στο προσκήνιο την ανάγκη ή την απαίτηση να αναμετρηθείς με τον/ην Άλλο/η (σύντροφος, συνάδελφος, συνεργάτης, αφεντικό, γονιός) και να βάλετε τη σχέση σας σε νέα μονοπάτια. Κάνε μία ειλικρινή κουβέντα, προσπάθησε να συγκρίνεις το σήμερα με το χθες, δες το ζήτημα μέσα από την οπτική της απέναντι πλευράς και κυρίως φρόντισε να καταλάβεις πως υπάρχουν δύο άκρες του ίδιου νήματος που δεν ενώνονται αλλά φροντίζουν να υπενθυμίζουν πως η αρχή και το τέλος είναι δύο καταστάσεις που μπορούν να αλλάζουν ρόλους ανά πάσα στιγμή.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων πραγματοποιείται τον Οκτώβριο ξεκινώντας από τη Σεληνιακή στις 8 Οκτωβρίου στον Κριό, που είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα της υγείας ή της επαγγελματικής σου ζωής. Μία επαγγελματική πρόταση μπορεί να σε ενθουσιάζει, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά αν αντέχεις να αναλάβεις νέο βάρος που ίσως να αποβεί μοιραίο για την προσωπική σου ζωή. Μία διαφωνία στον εργασιακό χώρο μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να επανεξετάσεις το ρόλο σου στο περιβάλλον εργασίας και να θελήσεις να δείξεις πως δεν είσαι αόρατος/η ή πως πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους. Τέλος, είναι ώρα να προσέξεις την υγεία σου ξεκινώντας από πιο σωστή διατροφή και από ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει άσκηση και φροντίδα του σώματος σου. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 23 Οκτωβρίου στο ζώδιο σου σε κάνει αρκετά αποφασιστικό σχετικά με την προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Με την Αφροδίτη σύμμαχο πλέον και το παρελθόν ή τις αμφιβολίες σου να έχουν διαλυθεί, είναι ώρα να κοιτάξεις μπροστά και να απαιτήσεις αυτό που θεωρείς πως αξίζεις. Αν μία νέα σχέση γεννιέται, τότε δε χρειάζεται να τη συγκρίνεις με τα παλιότερα που γνώριζες αλλά να τη δεις σαν κάτι εντελώς νέο και φρέσκο που ήρθε για να αναδείξει τη νέα σου ταυτότητα.

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο σου μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου επηρεάζει τους/ις γεννημένους/ες τις πρώτες 4-5 ημέρες του ζωδίου και φέρνει καρμικές προκλήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις που φωνάζουν για νέα ξεκινήματα και αποχωρισμούς από τα παλιά. Ίσως όμως πάλι να φοβηθείς την πρόκληση αυτού που σου παρουσιάζεται και να θελήσεις να πιαστείς σε ένα στήριγμα (άτομο ή κατάσταση) που σου παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια για να αντέξεις τις δοκιμασίες που ανοίγονται μπροστά σου. Με την είσοδο του Βόρειου Δεσμού στο Ζυγό και 12ο Ηλιακό σου οίκο στις 19 Φεβρουαρίου, ξεκινά μία μακρά εποχή ενδοσκόπησης και αναζήτησης απαντήσεων σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ακόμα και μέσα από τη βοήθεια της ψυχολογίας. Η ισορροπία ανάμεσα στη σωματική και την ψυχολογική σου ευεξία θα σου δώσει πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα που μπορεί να σχετίζονται με το κλείσιμο ερωτικών υποθέσεων, με το αν ακολουθείς το επάγγελμα που σου ταιριάζει, με το αν τόλμησες ποτέ να εκφράσεις τα βαθιά σου αισθήματα ή κρύφτηκες πίσω από άμυνες που φρόντιζες να καμουφλάρεις ως επιθετικές πρωτοβουλίες. Προσπάθησε να βγεις από τη σκηνή που βρίσκεσαι, να κατέβεις και να παρακολουθήσεις μία παράσταση με άλλους πρωταγωνιστές, να πάρεις μαθήματα από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την απώλεια, τη λύπη, τη μελαγχολία και την κατάθλιψη άνθρωποι με διαφορετική ιδιοσυγκρασία από εσένα. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να αποσαφηνίσεις το θετικό ή αρνητικό ρόλο ανθρώπων που έχεις στη ζωή σου και δεν μπορείς να εξετάσεις παρά μόνο μέσα από μία διαφορετική οπτική από αυτή που έχει μάθει να κρατάς εσύ για εσένα.

Ανάδρομος Άρης στο Ζυγό

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο Ζυγό το διάστημα 1η Μαρτίου με 20 Μαΐου θα σε προβληματίσει αφού είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε απογοήτευση και διάθεση παράδοσης. Τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα είναι πιθανό να παραμένουν στάσιμα, κάθε προσπάθεια σου να ενταχθείς στο εργασιακό σου περιβάλλον να πέφτει στο κενό και οι αναμνήσεις από προηγούμενες εποχές να είναι πιο ζωντανές από ποτέ. Αυτό που καλείσαι να κάνεις τη συγκεκριμένη εποχή είναι είτε να ακούσεις τους άλλους και όχι τον εαυτό σου, είτε να ακούσεις τον εαυτό σου μέσα από ψυχολογική υποστήριξη. Θα μάθεις πολλά για εσένα αν κατορθώσεις να απεμπλακείς από εγωισμούς, να ξεκλειδώσεις κομμάτια της καρδιάς σου που έχει θάψει, να ανοίξεις ειλικρινή διάλογο με την ψυχή σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων