Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



23
Νοε
Αιγοκερως 2014
Από signingstar

Θα έβαζες την υπογραφή σου δίπλα σε αυτή του/ης Άλλου/ης;

Το 2014 είναι μία χρονιά με δύο διακριτές μεταξύ τους εποχές, αφού το πρώτο εξάμηνο χαρακτηρίζεται από έντονη κινητικότητα στην προσωπική σου ζωή, ενώ το δεύτερο εξάμηνο προμηνύεται με λιγότερες προκλήσεις και με την τάση να ασχοληθείς με τις εσωτερικές σου αναζητήσεις. Με τον Άρη να παραμένει στο Ζυγό και Ηλιακό σου ζενίθ όλο το πρώτο εξάμηνο του έτους (ανάδρομος το διάστημα 1/3-19/5) είναι σαν να αναλαμβάνεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις με στόχο να καθαρίσει η εικόνα σου προς τα έξω. Θα θελήσεις ή θα κληθείς να βγεις προς τα έξω, να αναδείξεις την αποφασιστικότητα σου αλλά και να εκφράσεις τις αμφιβολίες σου και θα χρειαστεί να διεκδικήσεις ανθρώπους και οφέλη με τρόπο που δείχνει πως αναλαμβάνεις ηγετικό ρόλο την ώρα που κάποιοι/ες δειλιάζουν. Με το Δία ταυτόχρονα σύμμαχο από τον Καρκίνο, έχεις ευκαιρίες να ανανεώσεις τη ζωή σου άρα το να κόψεις γόρδιους δεσμούς με το παρελθόν ή να τολμήσεις να εξελίξεις την προσωπική σου ζωή κάτι που συμβαδίζει με τη συμπαντική τάση που δέχεσαι ώστε να αλλάξεις τη δημόσια εικόνα σου. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, είναι μάλλον ώρα να διεκδικήσεις κέρδη, να αναζητήσεις την καρποφορία των προσπαθειών σου, να έρθεις πιο κοντά στις ανάγκες της ψυχής σου. Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που έκανες το προηγούμενο διάστημα θα πρέπει να δείξει τη δυναμική του ως προς τις οικονομικές απολαβές του, ενώ στην προσωπική σου ζωή αναζητάς ικανοποίηση μέσα από τη σχέση σου, που αν είναι κάτι που όντως υπάρχει, τότε μπορεί να οδηγηθείς και σε αποφάσεις δημιουργίας οικογένειας. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε οι σεξουαλικές προκλήσεις και απολαύσεις αυξάνουν, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως κυνηγάς σχέσεις με καλή σωματική επαφή και ταύτιση, χωρίς να εξετάζεις ακόμα τη συναισθηματική τους πλευρά.

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 15 Ιουλίου προσφέροντας ένα γεμάτο εξάμηνο ώστε να κάνεις βήματα προόδου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με το Δία στον Καρκίνο θα έρθεις σε άμεση επαφή με ερωτικές προκλήσεις, θα γνωρίσεις ανθρώπους που βάλθηκαν να σου αποδείξουν πως ο έρωτας είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα που δίνει νέο νόημα στη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε οι πρώτοι πέντε μήνες της χρονιάς μπορεί να είναι καθοριστικοί κατά πόσο θα προχωρήσει αυτή η σχέση ή αν έκανε τον κύκλο της και παρουσιάζεται κάτι νέο που θα μπορέσει να επαναφέρει τις ερωτικές συγκινήσεις που είχαν εξαφανιστεί. Με το Δία ανάδρομο μέχρι τις 3 Μαρτίου, φρόντισε να επιλύσεις ζητήματα στις υπάρχουσες σχέσεις σου, να μην αφήσεις γκρίζες ζώνες να σε ταλαιπωρήσουν και να μην ενθουσιαστείς υπέρμετρα από μία νέα γνωριμία, αφού τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Στον επαγγελματικό τομέα, θα ανοιχτούν ευκαιρίες απασχόλησης, κάτι που σου δίνει αισιοδοξία, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σημαίνει πως ελαττώνεται ο προσωπικός σου χρόνος και καλείσαι να βρεις ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή. Είναι πιθανό να βρεθείς σε επαγγελματικούς χώρους που καλείσαι να παίξεις το ρόλο του αφεντικού ή αντίθετα να υποβιβάσεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες για την ομαλή λειτουργία μίας ομάδας. Επιπλέον, το πρώτο εξάμηνο του έτους θα δοκιμάσεις κατά πόσο νιώθεις κοντά με το επαγγελματικό σου αντικείμενο και αν θα σκεφτόσουν να κάνεις μία στροφή στην καριέρα σου. Αυτή δεν είναι μία απόφαση που πρέπει να λάβεις μόνος/η, αφού ρόλο θα παίξει και η διάθεση του/ης συντρόφου στις προθέσεις σου.

Με την είσοδο του Δία στο Λέοντα στις 16 Ιουλίου, το σκηνικό αλλάζει και η προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή αποκτά νέα διάσταση που σχετίζεται κυρίως με τις επιλογές του/ης Άλλου/ης ως σύντροφος ή συνεργάτης. Ο/η Άλλος/η μπορεί να αποκτήσει μία εκτυφλωτική λάμψη και να γίνει ο/η σωτήρας σου που σε τραβά μακριά από αδιέξοδες προσπάθειες να ενταχθείς ομαλά σε μία κοινωνία που αλλάζει εκ βάθρων. Αν αυτός/η ο/η Άλλος/η σε τραβήξει μαζί του/ης σε ένα μέρος μακριά από εκεί που ζεις αρκετό καιρό, μη διστάσεις να ακολουθήσεις αν υπάρχουν βαθιά συναισθήματα ή εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Αν όμως μπλεχτείς στα δίχτυα κάποιου/ας που είναι σε θέση να καναλιζάρει τα συναισθήματα σου προς το μονοπάτι που έχει επιλέξει, τότε πρόσεξε μήπως οδηγείσαι προς αδιέξοδο η γκρεμό. Απάντηση στο παραπάνω δίλημμα μπορούν να σου δώσουν άτομα του φιλικού και οικογενειακού κύκλου που προσπαθούν να σε επηρεάσουν με νουθεσίες ή ηλεκτροσόκ με στόχο να ξυπνήσεις. Αν όμως το προηγούμενο εξάμηνο, η προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή βίωσε ένα νέο ξεκίνημα , τότε το δεύτερο εξάμηνο του έτους μπορεί να υπάρξει η καρποφορία που μπορεί να σχετίζεται με τη δημιουργία οικογένειας ή την οικονομική ανταπόδοση των κόπων σου. Με το Δία στο Λέοντα, αυτό που καλείσαι να κατανοήσεις είναι πως η φυσική λάμψη κάποιων ανθρώπων δεν είναι κάτι που θα πρέπει να πολεμήσεις, αλλά να εκτιμήσεις ως ουσιαστικό στοιχείο για μία ερωτική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία με έμπνευση, νόημα και λαμπερό μέλλον.

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου για όλο το 2014 στο Σκορπιό και 11ο Ηλιακό σου οίκο (για να ακριβολογούμε μέχρι τις 24/12 οπότε και περνά στον Τοξότη, αλλά αυτή είναι μία ιστορία που αφορά το 2015) δείχνει πως ο κυβερνήτης σου δεν έχει άγριες διαθέσεις απέναντι σου, αφού κάνει πιο ουσιαστικές τις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις και σε φέρνει κοντά με άτομα που έχετε να μοιραστείτε σκέψεις και προσπάθειες με απτό αποτέλεσμα. Ίσως βέβαια να αποκτήσεις μία τάση κριτικής και εξουσίας απέναντι σε άτομα που συναναστρέφεσαι ή να θελήσεις να θέσεις εξ αρχής τους όρους σου σε κάθε νέα ερωτική γνωριμία, λέγοντας πως δεν αντέχεις σχέσεις χωρίς ουσία. Η παραπάνω πραγματικότητα μπορεί να δυσκολέψει τις σχέσεις σου, να απομακρυνθείς από άτομα που δεν κατανοούν τις διαθέσεις σου και να υπάρξουν εντάσεις με άτομα του φιλικού σου κύκλου που βλέπουν πως παίρνεις τα πάντα στα σοβαρά. Η αλήθεια είναι πως αυτή είναι η παγίδα, πως μπορείς να ψυχρανθείς με άτομα που μέχρι χθες είχατε πολύ καλύτερες σχέσεις, αλλά είναι και το τίμημα που θα πληρώσεις αν θέλεις να ξεφύγεις από επιφανειακές και χωρίς ουσιαστικό νόημα συζητήσεις και επαφές και να περάσεις σε πράξεις και αποτελέσματα. Μία άλλη παράμετρος του Κρόνου στο Σκορπιό μπορεί να είναι η διάθεση σου να ηγηθείς σε μία ομαδική δραστηριότητα, να βγεις μπροστά και να κινητοποιήσεις τα υπόλοιπα μέλη ώστε να αναζητήσετε ουσιαστικά οφέλη και χειροπιαστά αποτελέσματα από μία δράση που πρέπει να σταματήσει να μένει στο σχεδιασμό και στα χαρτιά. Αν νιώθεις έτοιμος/η και αποφασισμένος/η, τότε ζήτησε την ευκαιρία να οδηγήσεις το όχημα, έχοντας πάντα στο νου πως αναλαμβάνεις ευθύνες και άλλων που ανήκουν στην ομάδα που βρίσκεσαι. Στον προσωπικό τομέα, αν η σχέση σου δεν μπορεί να προχωρήσει στη δέσμευση και τη δημιουργία οικογένειας, τότε δεν έχει νόημα να συνεχίζεις ανόητα παιχνιδάκια για μικρά παιδιά.

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στο Ζυγό (και του Νότιου Δεσμού στον Κριό αντίστοιχα) στις 19 Φεβρουαρίου, δείχνει πως ξεκινά μία εποχή που η δημόσια εικόνα σου μετασχηματίζεται. Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό, η πρόκληση είναι να εμπιστευτείς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να εξελίξεις την προσωπική σου ζωή μέσα από την ένωση με το άτομο που φαίνεται πως σε συμπληρώνει, να αφήσεις πάθη και αγκυλώσεις σου σχετικά με τη δίκαιη μοιρασιά στην άκρη και να δείξεις προς τα έξω ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που σε έχουν συνηθίσει. Η πρόκληση είναι στο να συνεργαστείς, να συνεταιριστείς, να κλείσεις την πόρτα σε επαγγελματικούς δρόμους που σου καταναλώνουν ενέργεια χωρίς να ανταποδίδουν και να γυρίσεις σελίδα σε κάτι νέο. Η πρόκληση είναι να γεφυρώσεις το χάσμα στις σχέσεις σου με άτομα της οικογένειας, να αποδείξεις πως εννοείς όσα λες προς το/η σύντροφο, να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου πάντα σε αρμονία με τον/ην Άλλο/η που θέλεις να μείνει στη ζωή σου.

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα τον Απρίλιο ξεκινώντας με τη Σεληνιακή έκλειψη της 15ης Απριλίου στο Ζυγό και Ηλιακό σου ζενίθ δείχνοντας πως βρίσκεσαι σε κομβικό σημείο μπροστά στην καριέρα ή την προσωπική σου ζωή. Ο συνδυασμός της έκλειψης με τον ανάδρομο Άρη στο ίδιο ζώδιο, θα σε αναγκάσουν να κάνεις μία μικρή ή μεγάλη ανασκόπηση ως προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, και τα αποτελέσματα που έχεις μέχρι σήμερα μέσα από τις προσπάθειες του τελευταίου χρονικού διαστήματος. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις δυστοκίες στον επαγγελματικό τομέα, να χρειαστεί να λογοδοτήσεις στο αφεντικό, να πρέπει να εξηγήσεις ή να ζητήσεις εξηγήσεις από συνεργάτες και γενικότερα να γίνει μία ευθυγράμμιση στόχων και τρόπων για την επίτευξη τους. Στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα, συζήτησε με ένα γονιό ή με το/η σύντροφο οτιδήποτε σου φαντάζει περίεργο ή αδύνατο να κατανοήσεις, έχοντας πάντα κατά νου να αφήνεις και την άλλη πλευρά να αναπτύσσει τη συλλογιστική της. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 29/5 στον Ταύρο είναι περισσότερο ευχάριστη, αφού μπορεί να δείχνει πως έλυσες ένα μυστήριο, πως απεγκλωβίστηκες από μία θολή κατάσταση, πως κατάφερες να βρεις το χρόνο να ασχοληθείς και πάλι με άτομα και καταστάσεις που σε γεμίζουν με όμορφα συναισθήματα. Αν υπάρχουν ακόμα εμπόδια στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα, τότε προσέγγισε ένα άτομο που υπόσχεται ερωτικές απολαύσεις ή εστίασε σε δραστηριότητες που γνωρίζεις πως σε ευχαριστούν και χαλαρώνουν και που είχες βάλει στην άκρη ή στο πίσω μέρος του μυαλού σου τον τελευταίο καιρό.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα τον Οκτώβριο, ξεκινώντας από τη Σεληνιακή έκλειψη της 8ης Οκτωβρίου στον Κριό και 4ο Ηλιακό σου οίκο. Οι εντάσεις στο σπίτι ή στον εργασιακό χώρο μπορεί να μοιάζουν με ηλεκτρικές εκκενώσεις, αφού κάποια απρόσμενα γεγονότα φέρνουν στο προσκήνιο σκέψεις και αισθήσεις σου που είχες θάψει βαθιά μέσα σου. Νιώθεις σαν να θέλεις να σπάσεις τοίχους και να φύγεις μακριά από εκεί που πιέζεσαι πολύ για να παραμείνεις ή σαν να προδόθηκε η εμπιστοσύνη που έδειξες σε σχέσεις και συνεργασίες που πλέον έγιναν σκοτεινά παιχνίδια εντυπώσεων και αντεκδικήσεων. Η λύση μπορεί να έρθει στην Ηλιακή έκλειψη της 23ης Οκτωβρίου στο Σκορπιό που σε γεμίζει με αποφασιστικότητα να κλείσεις κεφάλαια σχέσεων και δράσεων που δεν οδήγησαν εκεί που θα ήθελες ή να αναλάβεις ηγετικό ρόλο σε μία σχέση ή συνεργασία που φαίνεται να έχει μπλεχτεί σε ατέρμονα γρανάζια εσωστρέφειας. Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη είναι πιθανό να αποτελέσει και το τελευταίο κομμάτι του παζλ της εικόνας της νέας σου ζωής, της απόφασης σου να ξεκόψεις από το χώρο που όσο και να πάλεψες να φέρεις στα μέτρα σου δεν το κατάφερες και να ακολουθήσεις την καρδιά σου για εκεί που θεωρείς πως υπάρχει η Γη της Επαγγελίας (ερωτικά ή επαγγελματικά)…

Ανάδρομος Άρης στο Ζυγό

Το χρονικό διάστημα από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 20 Μαΐου ο Άρης, ο πλανήτης της ενέργειας και δράσης, θα είναι ανάδρομος στο Ζυγό, στο ζώδιο των σχέσεων, στο Ηλιακό σου ζενίθ, κάτι που σημαίνει πως η εικόνα που έχεις προς τα έξω είναι προβληματική. Μπορεί να μην είσαι σε θέση να συνεργαστείς επαγγελματικά ή να βγάλεις το αποτέλεσμα που παλεύεις, ίσως να μην έχεις τις δυνάμεις να αναλάβεις και να φέρεις εις πέρας όσα υπόσχεσαι ή διεκδικείς και σου παρέχουν. Στον προσωπικό τομέα, πρόσεξε βιαστικές κινήσεις που δείχνουν διάθεση να εξελίξεις την ερωτική σου ζωή, καθώς η παρόρμηση είναι κακός σύμβουλος αυτή την εποχή. Τέλος, φρόντισε τη σχέση σου με ένα γονιό, καθώς όσο δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας, τόσο περισσότερο ψυχραίνεστε μεταξύ σας.

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Lalenia
28 Δεκ 2013 | 20:51
http://www.youtube.com/watch?v=BGBM5vWiBLo "Encumbered forever by desire and ambition There's a hunger still unsatisfied Our weary eyes still stray to the horizon Though down this road we've been so many times" Μου φαίνεται πως είναι μία χρονιά ευκαιριών, κατά την οποία το 1ο εξάμηνο πρέπει να σπρώξουμε την τύχη προς όφελός μας και κατά το 2ο να τις εκμεταλευτούμε για να ολοκληρώσουμε το παζλ της ολοκληρωτικής και εκ βάθους αλλαγής μας ή κάνω λάθος; Φαίνεται πως είναι μία χρονιά που θα μας στείλει ό,τι ζητάμε χρόνια τώρα (υγεία, επαγγελματική καταξίωση, ερωτική ικανοποίηση, οικογενειακή σταθερότητα) και πρέπει να δείξουμε ικανότητα στο να χειριστούμε ορθά τα "δώρα"-ευκαιρίες ή πάλι κάνω λάθος; :) :) :)
Εικόνα ζωδίου
Yiannis29
28 Δεκ 2013 | 12:50
Την υπογραφή μου? .... Καλή Ψαριά!!! http://www.youtube.com/watch?v=ulhoKujT2G8
Θεσεις πλανητων