Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



23
Νοε
Υδροχοος 2014
Από signingstar

Μία ζωή που συνήθισε να στηρίζεται στη μηχανική υποστήριξη…

Το 2014 είναι μία χρονιά που πιθανότατα να σε ωθήσει να κάνεις αυτή την αλλαγή που έχεις στο νου σου τόσο καιρό, και αφορά τον επαγγελματικό τομέα ή τις συνήθειες σου που επηρεάζουν και τη σχέση σου με το σώμα και την υγεία σου, και δεν τολμάς να βάλεις σε εφαρμογή. Με ένα πρώτο εξάμηνο που επιμένει να σου διδάσκει πολλά, αρκεί να έχεις ανοικτά όχι μόνο μάτια και αυτιά, αλλά και τα αισθητήρια της ψυχής σου, μπορείς να κατανοήσεις, και ίσως και να πειστείς πλέον, πως βρίσκεσαι σε μεταβατικό στάδιο της καριέρας σου. Θα αποφάσιζες να κάνεις στροφή, να αφήσεις πίσω σου προσπάθειες και μία ολόκληρη εποχή που φαίνεται να κλείνει, για να κυνηγήσεις το όνειρο κάπου μακριά από το υπάρχον περιβάλλον; Θα τολμούσες να μετακινηθείς εκεί που το όνειρο είναι ζωντανό, έχοντας όμως την υποχρέωση να κλείσεις πίσω σου πόρτες που δε σου είναι καθόλου εύκολο να τραβήξεις; Θα επένδυες στη γνώση για να μπορέσεις να σταθείς καλύτερα στο υπάρχον εργασιακό σου περιβάλλον, αφήνοντας πίσω σου την προσπάθεια να κάνεις επίδειξη δυνάμεων μέσα από κινήσεις που δείχνουν πως τρέμεις τη στιγμή που θα ανακαλύψουν κάποιες αδυναμίες σου στον τομέα των γνώσεων και της εμπειρίας που κατέχεις; Αν αναζητάς ερέθισμα για να κάνεις αυτό το άλμα στο αύριο, τότε το δεύτερο μισό του έτους θα μπορούσες να το ανακαλύψεις ακόμα και μέσα από μία ερωτική γνωριμία που σε ξεσηκώνει να φύγετε μακριά. Το 2014 ίσως να ανακαλύψεις την πολύ μικρή απόσταση ανάμεσα στην αγωνιώδη σου προσπάθεια να διατηρήσεις μία ζωή που μέσα σε ένα πλαίσιο που δέχεται χτυπήματα γύρω του και τη στιγμή που γίνεται η επανάσταση και σπας αυτό το προστατευτικό κουβούκλιο δείχνοντας πως θέλεις να διαμορφώσεις από την αρχή τη ζωή σου. Η δεύτερη πράξη είναι ανακουφιστική, αλλά και επικίνδυνη, αφού βγαίνεις σε μία κοινωνία που δεν έχει καμία σχέση με αυτή που άφησες πίσω σου, ίσως ακόμα και πριν από έξι περίπου χρόνια.

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία και παραμονή του Δία στον Καρκίνο και 6ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τα μέσα Ιουλίου είναι μία προοπτική που δε φαίνεται να σε επηρεάζει άμεσα, αφού αφορά περισσότερο τη ροή της καθημερινότητας σου (εργασία και σχέσεις με άτομα στη δουλειά), αλλά και τη γενικότερη σχέση με το σώμα σου (διατροφή, άσκηση, υγεία). Ο Δίας στον Καρκίνο ευνοεί το να βρεις μία τουλάχιστον δουλειά, το να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας οικονομικές σου υποχρεώσεις αφού θα μπορέσεις να έχεις μία σταθερή εργασία που θα σε βοηθά να πληρώνεις τα πάγια έξοδα σου. Επιπλέον όμως, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις και μία δεύτερη εργασία, λειτουργεί υποστηρικτικά ώστε να αυξήσεις τους τομείς απασχόλησης σου. Σε μία τέτοια περίπτωση, η ημέρα σου θα γεμίσει και είναι πιθανό να δεις τις γνωριμίες σου να αυξάνουν, τις προστριβές στον εργασιακό χώρο να ανεβάζουν στροφές αφού συνάδελφοι και συνεργάτες βλέπουν πως τρέχεις και απειλείς τις δικές τους επιδόσεις. Από την άλλη όμως πλευρά, θα κάνεις γνωριμίες που θα μπορέσουν να σου ανοίξουν επαγγελματικούς δρόμους στο μέλλον, ακόμα και μετά το καλοκαίρι που φαίνεται να πατάς καλύτερα στον επαγγελματικό τομέα. Όσον αφορά την υγεία σου, ακόμα και αν παρουσιαστούν κάποια θέματα, με την εύνοια του Δία θα ξεπεραστούν. Το πρόβλημα είναι πως μπορεί να μην προσέξεις τη διατροφή σου, να βάλεις κιλά ή να αφήσεις στην άκρη την άσκηση και να περάσεις πολύ χρόνο μπροστά από το ψυγείο σου ή στην πολυθρόνα σου. Ο Δίας στον Καρκίνο θα σε βάλει και στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν έφτασε η ώρα να διακόψεις κάποιες συνήθειες σου, κάποια τελετουργικά που φαίνεται να λειτουργούν συσσωρευτικά πλέον στο σώμα και την ψυχή σου και να αρχίζουν να σε βαραίνουν. Αν λοιπόν έχεις κάποιες ψυχαναγκαστικές ίσως συνήθειες στη ζωή σου, τότε  αντίθεση Δία/Πλούτωνα το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου εξαμήνου του έτους θα σε ωθήσει να αναρωτηθείς μήπως έφτασε η ώρα να τις ολοκληρώσεις και να περάσεις στο επόμενο στάδιο της ζωής σου.

Με την είσοδο του Δία στο Λέοντα στις 16 Ιουλίου, αρχίζουν να ανοίγονται νέες προοπτικές μπροστά σου. Με το Δία απέναντι σου θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, είτε στο ερωτικό είτε στο επαγγελματικό της κομμάτι. Στον επαγγελματικό τομέα, μετά από ένα πρώτο εξάμηνο τρεξίματος, εξετάσεων και προσαρμογής, θα μπορέσεις να πατήσεις καλύτερα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Διαφορετικά, είναι η ώρα για μία αποχώρηση που θα σε οδηγήσει σε μία εσωτερική αναζήτηση ώστε να αντιληφθείς τις κλίσεις σου και να προσπαθήσεις να βάλεις σε λειτουργία τα δημιουργικά σου πλάνα. Επιπλέον, έχεις απέναντι σου ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να συνεργαστείτε αρμονικά και ισότιμα, αρκεί να καταλάβεις πως έχετε διαφορές μεταξύ σας που βοηθούν να σχηματιστεί μία εξαιρετική ομάδα. Στον προσωπικό τομέα, αν έχεις σταθερή σχέση στη ζωή σου, τότε το επόμενο βήμα είναι προ των πυλών με μία συμβίωση ή ένα βελούδινο χωρισμό, αν δεν πάει παρακάτω. Αν είσαι μόνος/η, τότε σημασία έχει να βρεις ένα άτομο που μοιράζεστε τις ίδιες σκέψεις για τη ζωή, να έρθεις σε επαφή με κάποιον/α που αντιλαμβάνεται την ανάγκη σου να έχεις μία σταθερή σχέση στη ζωή σου και όχι απλά να περνάς το χρόνο σου. Να θυμάσαι όμως πως μπορεί να έχεις απέναντι σου μία εξίσου ισχυρή προσωπικότητα, που δεν μπορείς να ξεγελάσεις με φτηνά κόλπα και υποσχέσεις που δεν έχουν βάση.

Κεφάλαιο Κρόνος

Ο Κρόνος θα παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο, και πιο συγκεκριμένα μέχρι τα Χριστούγεννα του 2014, στο Σκορπιό και πιο ψηλό σημείο του αστρολογικού σου χάρτη τονίζοντας την απαίτηση να προσέξεις τη δημόσια εικόνα σου όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα από τις εξετάσεις που δίνεις στον προσωπικό ή/και επαγγελματικό τομέα. Οι σχέσεις σου με άτομα της οικογένειας (γονείς) ή με το/η σύντροφο περνούν σε άλλη διάσταση (ειδικά όσοι/ες είναι γεννημένοι/ες στο δεύτερο μισό του ζωδίου), αφού τα δίπολα γάμος/χωρισμός, επιστροφή στο πατρικό σπίτι/απογαλακτισμός από τους γονείς είναι καταστάσεις που μπορεί να δείχνουν αντιδιαμετρικά αντίθετες, αλλά στην πραγματικότητα αποτελούν αφορμές να αναζητήσεις τις βαθιές σου επιθυμίες. Το πρώτο μισό του χρόνου θα μπορούσε να είναι ευεργετικό αν δείξεις υπομονή στον εργασιακό σου χώρο αφού μπορεί να κερδίσεις την εύνοια ανωτέρων σου, με στόχο το δεύτερο μισό να πατάς πολύ καλύτερα στα πόδια σου. Επιπλέον είναι αρκετά ευνοϊκή εποχή να έρθεις πιο κοντά με άτομα στον εργασιακό σου χώρο με τα οποία υπάρχει διαφορά στην ιεραρχία, ώστε να δείξεις ένα πιο φιλικό πρόσωπο. Το δεύτερο μισό του χρόνου, μπορεί να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες, να κουραστείς περισσότερο, να αντιπαρατεθείς πάνω σε ζητήματα εξουσίας και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Εκείνη την εποχή θα φανεί αν αντέχεις να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που σε πιέζει ή θα μπορέσεις να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα και να δημιουργήσεις κάτι που σου ανήκει και ικανοποιεί τα πιο βαθιά σου όνειρα. Στον προσωπικό τομέα ή οικογενειακό τομέα, το πρώτο μισό του έτους μπορεί να είναι κουραστικό, αφού λείπεις από το σπίτι ή δεν μπορείς να βρεις τον προσωπικό χώρο και χρόνο που αναζητάς. Το δεύτερο μισό του έτους η κατάσταση γίνεται πιο έντονη, αλλά και ουσιαστική ταυτόχρονα, αφού οι αποφάσεις που θα λάβεις δείχνουν πως ενδιαφέρεσαι για τη διάρκεια στο χρόνο. Αν η προσωπική σου ζωή σε ικανοποιεί, τότε η συγκατοίκηση και η απόκτηση οικογένειας είναι μονόδρομος, διαφορετικά θα μπορέσει να τρυπώσει ένα τρίτο άτομο στη σχέση σου και να τη διαλύσει πιο εύκολα από όσο περίμενες. Σε κάθε περίπτωση, με τον Κρόνο στο Σκορπιό είναι σαν να έχεις πάνω από το κεφάλι σου τη δαμόκλειο σπάθη που ελέγχει τις κινήσεις και αποφάσεις σου και σου προσθέτει ρυτίδες που δείχνουν εμπειρία, αλλά και αλλοιώνουν την εικόνα σου αν πίστευες πως θα παραμείνεις για πάντα νέος/α.

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων για το 2014 πραγματοποιείται τον Απρίλιο, ξεκινώντας με μία light Σεληνιακή έκλειψη στις 15 Απριλίου στο Ζυγό και κλείνοντας με μία πιο βαριά Ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου στον Ταύρο. Η Σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό μπορεί να δείχνει την ανάγκη σου να ξεφύγεις από ένα πλαίσιο σκέψης, κίνησης και δράσης που έχει στηθεί γύρω σου και μπορεί να εμπεριέχει έντονη καθημερινότητα, εργασιακή αβεβαιότητα ή ένα σπίτι που φαίνεται να σε φυλακίζει. Αναζητάς διέξοδο και μπορεί να τη βρίσκεις σε ένα ταξίδι, σε κάποια σεμινάρια που θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις κόσμο, σε ένα βιβλίο που σε ταξιδεύει. Αντίστροφα όμως, μπορεί να κινείσαι διαρκώς τον τελευταίο καιρό και να γνωρίζεις κόσμο χωρίς όμως να μπορείς να δεθείς στην πραγματικότητα μαζί τους, κάτι που σε κάνει να σκέφτεσαι αν υπάρχει στην πραγματικότητα ή έννοια του ασφαλούς περιβάλλοντος που προσφέρει ένα σπίτι, μία σταθερή σχέση, η έννοια της οικογένειας όπως την έχεις στο νου σου πολλά χρόνια τώρα. Προσπαθώντας να ακολουθήσεις κοινωνικούς ρυθμούς εξέλιξης, έφτασες στο συμπέρασμα πως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή είναι να βρεις αυτό το ένα άτομο που μπορεί να θεωρηθεί σύντροφος ζωής, χωρίς να πρέπει να εξηγείτε μεταξύ σας ότι σκέφτεστε. Έτσι η Ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου μπορεί να δείχνει ένα γεγονός που αφορά μετακόμιση, εργασιακή μετακίνηση, επαναπροσέγγιση ανθρώπων που θεωρούνται οικογένεια για να νιώσεις και πάλι ασφαλής. Αν αναζητάς προσωπική ασφάλεια, τότε δε χρειάζεται να περιπλανιέσαι για να βρεις το περιβάλλον των ονείρων σου, αλλά να συζητήσεις τις ανάγκες σου με άτομα του κύκλου σου ώστε απλά να το διαμορφώσεις. Αν όμως με αυτή την έκλειψη υπάρχουν τραντάγματα στον οικογενειακό ή επαγγελματικό τομέα, τότε δείξε υπομονή και επένδυσε σε δράσεις από τον επόμενο μήνα.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων πραγματοποιείται τον Οκτώβριο, με τη Σεληνιακή στις 8/10 στον Κριό και την Ηλιακή στις 23/10 στο Σκορπιό. Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να αφορά τα σχέδια για ένα ταξίδι ή μία εκπαιδευτική δραστηριότητα που ξεκινά ή ολοκληρώνεται και φαίνεται να λειτουργεί ανανεωτικά στη ζωή σου. Ίσως να υπάρχει εκ νέου επικοινωνία με άτομα από μακρινή απόσταση που σου θυμίζουν εποχές προ έξι περίπου μηνών ή να πρέπει να αποσαφηνίσεις αν ανήκεις σε μία ομάδα που ή ήρθε η ώρα να κάνεις το βήμα της εξόδου. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 23 Οκτωβρίου, είναι μάλλον ώρα για το αποφασιστικό βήμα στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα. Οι σκέψεις και οι αμφιβολίες σου πρέπει να φτάνουν σε ένα τέλος και να είσαι σε θέση να υποστηρίξεις σχέδια και πλάνα σου, ανεξάρτητα με το αν θα ακολουθήσει ο/η Άλλος/η ή όχι. Θα πιεστείς σε αυτή την έκλειψη, αλλά θα αναδείξεις και την αποφασιστικότητα σου, που μπορεί να αρέσει ως τρόπος συμπεριφοράς σε κάποια άτομα που δεν έχεις ακόμα καταλάβει πως παρακολουθούν τις αντιδράσεις σου με καλό σκοπό.

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στο Ζυγό στις 19 Φεβρουαρίου (και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στον Κριό) θα σε ανακουφίσει αφού μεταφέρει το πεδίο των καρμικών δράσεων και εξελίξεων από τον άξονα Σκορπιού/Ταύρου (σπίτι/δουλειά, σχέσεις με γονείς/αφεντικά, προσωπική/επαγγελματική ζωή) που σε ταλαιπώρησε τον περασμένο ενάμισι χρόνο με απαίτηση για μεταμόρφωση στους παραπάνω τομείς, σε έναν άξονα που συμβολίζει τις γνώσεις σου, την ανάγκη σου για ταξίδια, την απαίτηση να ασχοληθείς με το μυαλό σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Έφτασε η ώρα να βγεις από το καβούκι σου, από ένα στενό πλαίσιο σκέψης που ήσουν αναγκασμένος/η να ακολουθήσεις αφού υπήρχαν εξελίξεις στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα που δε σου επέτρεπαν να δράσεις πιο ανάλαφρα, και να ανοίξεις του πνευματικούς σου ορίζοντες. Θα θελήσεις και θα τολμήσεις να απομακρυνθείς από το συγγενικό σου περιβάλλον ή τη γειτονιά σου, θα έρθεις σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό και θα αποφασίσεις να μάθεις μία ξένη γλώσσα, θα ταξιδέψεις εκεί που παίρνεις μαθήματα σχετικά με τον τρόπο βλέπεις τα πράγματα. Ίσως βέβαια να χρειαστεί να επιλύσεις ζητήματα και μέσα από τη δικαστική οδό, να απομακρυνθείς από σχέσεις και συνεργασίες μέσα από δικαστικές διαμάχες. Να θυμάσαι όμως πως αν τραβήξεις το σκοινί, αν επιμείνεις να κερδίσεις όσα περισσότερα μπορείς, τότε το μόνο που καταφέρνεις είναι να χάσεις χρόνο και ενέργεια που θα επένδυες σε νέες γνωριμίες και εμπειρίες. Τον επόμενο ενάμισι χρόνο φρόντισε να δεις τη ζωή μέσα από διαφορετικά γυαλιά και θα καταλάβεις πως η στενόμυαλη λογική δε σε οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στην περιθωριοποίηση και ένταξη σου σε ένα περιβάλλον που αργά ή γρήγορα θα καταντήσει μικρό και απρόσμενα αδιάφορο.

Ανάδρομος Άρης στο Ζυγό

Το χρονικό διάστημα 1η Μαρτίου με 20 Μαΐου ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο Ζυγό, κάτι που δεν είναι ικανό να προκαλέσει τεράστια προβλήματα στη ζωή σου. Θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο περισσότερο τον τρόπο που εκφράζεσαι, να μην ανοίξεις το στόμα σου εκεί που δεν πρέπει, να προσέξεις τις γνωριμίες που κάνεις αφού μπορεί να σε εκθέσουν, να σχεδιάσεις πολύ προσεκτικά τις επόμενες επαγγελματικές σου κινήσεις. Καθυστερήσεις και ανατροπές στα πλάνα σου δείχνουν πως δεν μπορείς να ελέγχεις τα πάντα, κάτι που σε προβληματίζει, αλλά ταυτόχρονα προσγειώνει.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων