Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



26
Ιουλ
Νεα Σεληνη στις 26/7/2014
Από signingstar

Η εντυπωσιακή Νέα Σελήνη στην 4η μοίρα του Λέοντα, σε σύνοδο με το Δία και τετράγωνο με τον Άρη, φαίνεται να επηρεάζει έντονα Λέοντες/Υδροχόους, Ταύρους/Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου, αφού φέρνει στο προσκήνιο ερωτικά και επαγγελματικά ξεκινήματα με ταυτόχρονα ξεκαθαρίσματα. Η Νέα Σελήνη μοιάζει με μία έντονα φωτισμένη κίνηση που δεν έχει όμως σκιά (άρα, απουσιάζει και η ουσία) ή με μία πολύ σοβαρή και ουσιαστική κίνηση στο παρασκήνιο που κάποιοι αποφασίζουν να φέρουν στο φως για να κοντραριστεί με αντιπάλους που πρέπει να γνωρίζουν για αυτή.

Η Νέα Σελήνη μπορεί να εμπεριέχει έντονα την έννοια της κίνησης, της φυγής, της απόδρασης, της απόφασης για προσωπική δράση απέναντι σε συνθήκες μοιρασιάς που θα μπορούσαν να μπαίνουν στην άκρη. Ίσως πάλι να φέρει στο προσκήνιο συγκρούσεις και εντάσεις μεταξύ ανθρώπων με έντονο εγωισμό, που είναι ικανοί να προκαλέσουν θύελλα σε σχέσεις που θεωρούσαν πως είχαν βρει καλά πατήματα στο διάβα τους.

Η Νέα Σελήνη είναι έντονα ερωτική, σε μία άκρως καλοκαιρινή εποχή που ταιριάζει πολύ με έρωτες που μοιάζουν βγαλμένοι από τα παραμύθια. Αν κάποιοι επιλέξουν να ακολουθήσουν την προοπτική του παραμυθιού, τότε αυτό μπορεί να προκαλέσει ζήλια σε ανθρώπους γύρω τους, αλλά η ζωή γράφεται με πράξεις που λαμβάνουν χώρα και όχι με όνειρα που υπογράφουν παραμύθια για μικρά παιδιά.

 

Κριός

Η σούπερ ερωτική Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα μπορούσε να είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να βάλεις νέα θεμέλια στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να ερωτευτείς ή να μαθαίνεις πως θα γίνεις ή να γίνεσαι γονιός. Μπορεί να εκφράζεσαι έντονα και τραβώντας τα βλέμματα πάνω σου να φέρνεις κοντά σου ανθρώπους και περιστάσεις που μοιάζουν σαν να σε βοηθούν να κερδίζεις τον πρώτο λαχνό του λαχείου, να σε ωθούν με ακόμα μεγαλύτερη ορμή να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Είναι μία χρονική συγκυρία που μπορείς να ζητήσεις κάτι που είναι ικανό να σου αλλάξει τη ζωή, αρκεί αυτό να βγαίνει μέσα από την καρδιά σου και όχι ως ανάγκη που προκύπτει από ανασφάλειες και τάσεις ανταπόδοσης. Αυτό που έχει αυτή τη στιγμή σημασία είναι η γέννηση και όχι η ταφή αυτού που έχει πεθάνει και δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί του.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα δείχνει πως υπάρχουν σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με όλο το φάσμα της θεμελίωσης της ζωής σου. Θα πρέπει να αναμένεις κριτικές και σχόλια από άτομα της οικογένειας ή με ισχυρή προσωπικότητα, αφού έφτασε η ώρα να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Ίσως να ζητήσεις να αλλάξει η ταχύτητα στη ζωή σου, ακόμα και μέσα από συζητήσεις που είναι ικανές να θέσουν σε κίνηση αποφάσεις που μεταμορφώνουν παγιωμένες σχέσεις. Είναι πάλι πιθανό να έχεις κουραστεί να ασχολείσαι με όλους και όλα και να ζητήσεις βοήθεια, θέλοντας να τεστάρεις την υπευθυνότητα των ανθρώπων που έχεις επιλέξει να βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σου. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να εστιάσεις στις αληθινές σου προτεραιότητες. Η λάμψη σε αυτή την εποχή έρχεται από μέσα προς τα έξω, από κάτω προς τα πάνω οπότε πέτα ότι επιφανειακό.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα αποτελεί μία εκπληκτική ευκαιρία για ένα ταξίδι. Είναι μία στιγμή που θα θελήσεις να εκφραστείς ανοικτά, να ακουστείς, να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν πως υπάρχεις και έχεις και προσωπικές ανάγκες. Μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να ζητήσεις να προσδιορίσεις εκ νέου τις προτεραιότητες σου και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες των γύρω σου για να προσφέρεις χρόνο και στον εαυτό σου. Είναι η ώρα να κοντράρεις τις ανάγκες του σώματος με αυτές του πνεύματος και να θελήσεις να αφήσεις στην άκρη την πρακτική πλευρά, θέλοντας να μπολιάσεις τη ζωή σου με όνειρα και στόχους. Είναι μία πολύ όμορφη στιγμή για να γνωρίσεις ένα άτομο που μπορεί μέσα από τον τρόπο που σκέφτεται να σε κάνει να αναθαρρήσεις και να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία. Είναι μία στιγμή που πρέπει να εκφραστείς δυνατά και ανοικτά με στόχο να τραβήξεις κοντά σου ανθρώπους με υγιείς στόχους όπως τους δικούς σου.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να αποτελεί μία εξαιρετική αφορμή να κατοχυρώσεις κέρδη, να προσφέρεις μερικές στιγμές πλούτου και πολυτέλειας στον εαυτό σου, να νιώσεις κάπως πιο βασιλικά από όσο συνηθίζεις. Θα μπορούσες να υψώσεις το ανάστημα σου και να επιδιώξεις κάτι που μπορεί να ενοχλεί ή να θυμώνει κάποιους, κάνοντας τους να καταλάβουν πως δεν έχουν πάντα οι άλλοι το πάνω χέρι. Ίσως να θελήσεις να αγοράσεις κάτι που έχει αξία για εσένα, θέλοντας να αποδείξεις στους γύρω σου πως έμαθες τον τρόπο να δίνεις στον εαυτό σου την προσοχή και τη φροντίδα που θεωρείς πως έχει ανάγκη. Ίσως πάλι να τολμήσεις να μιλήσεις λίγο πιο ανοικτά στον εργασιακό σου χώρο και να ανακαλύψεις νέους συμμάχους. Να θυμάσαι όμως πως κάνοντας μία παραδοχή, ταυτόχρονα παγώνεις ένα όνειρο, που δεν είναι ανάγκη να θυσιάσεις, αλλά απλά θέτεις σε δεύτερη μοίρα στο σκηνικό της ζωής σου.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου είναι μαγική, εντυπωσιακή, δημιουργική, ερωτική και έντονη. Η σύνοδος με το Δία δείχνει πως λαμβάνεις αποφάσεις που σε βάζουν στη διαδικασία κίνησης προς τα μπροστά ή πως τολμάς να εκφραστείς και κινηθείς με τρόπο που δείχνει την ανάγκη σου να είσαι μοναδικός/η και ξεχωριστός/η. Ίσως να ξεκινάς κάτι νέο στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα, να δίνεις υποσχέσεις που φαντάζουν πολύ μεγάλες στους γύρω σου, να αποφασίζεις να αποδράσεις από ένα σκηνικό ρουτίνας και επανάληψης και να τολμήσεις να εκφράσεις το όνειρο σου. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα μπορούσε να γίνει μία βόλτα στο όνειρο, μία επίσκεψη εκεί που σε κάνει να χαμογελάς αβίαστα και χωρίς κόμπλεξ σχετικά με το αύριο. Η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να είναι η έναρξη ενός γεγονότος που αποφάσισες να αποτελέσει την αφετηρία για τη νέα σου ζωή.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα μπορεί να αποτελέσει μία στιγμή που αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου. Ίσως να πρέπει να αναζητήσεις κάτι ανώτερο από τις προσπάθειες σου για προσωπική ευημερία, να επιδιώξεις να ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους αξίζει να προσφέρεις και να υπηρετείς. Είναι πάλι μία στιγμή που θα θελήσεις να ανακαλύψεις νόημα και ουσία στη ζωή σου μέσα από ψάξιμο της καρδιάς και ψυχής σου, μέσα από μία απόφαση να σκαλίσεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Τα καλά νέα της Νέας Σελήνης είναι πως σου δίνει την ευκαιρία να πιστέψεις πως υπάρχει κάτι πέρα από τη λογική, πως μπορείς να βρεις λόγους να κοιμάσαι πιο ήσυχος/η τα βράδια, αφού κάτι δουλεύει παρασκηνιακά για το καλό σου. Τα κακά νέα είναι πως μπορεί να αυξηθεί ο όγκος της δουλειάς με αποτέλεσμα να αισθανθείς την κούραση να σε καταβάλει. Ο λόγος είναι πως πρέπει να εστιάσεις μέσα σου και όχι μόνο στη ρουτίνα της καθημερινής σου διαβίωσης. 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Λέοντα, σε συνδυασμό με τη σύνοδο με το Δία, μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά ερωτικά και ευχάριστα στη ζωή σου. Θα μπορούσες να ξεκινάς μία νέα δραστηριότητα που έχει ως στόχο να μεγαλώσει τον κοινωνικό σου κύκλο μέσα από νέες γνωριμίες αλλά και συνεισφορά σε κοινωνικές δράσεις. Ίσως πάλι να γνωρίζεις ένα άτομο που είναι ικανό να κάνει την καρδιά σου να αρχίσει να χτυπά και πάλι έντονα, που θα μπορούσε να βάλει την προσωπική σου ζωή σε νέα τροχιά. Θα μπορούσε όμως να αποτελέσει και παγίδα αν σε στρέψει σε πολλά νέα ενδιαφέροντα, αν σε ωθήσει να βάλεις στην άκρη τις υπάρχουσες δράσεις σου και να εστιάσεις σε δράσεις που φαίνονται περισσότερο ενδιαφέρουσες αυτή την εποχή. Αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να αγνοήσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις, αφού το έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα σηματοδοτεί την έναρξη της εποχής που καλείσαι ή αποφασίζεις να παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Θα υπάρξουν εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή, αφού ίσως να θελήσεις να γίνεις ο/η ηγέτης σε μία προσπάθεια που θα βγάλει από το βάλτο το όχημα στο οποίο είναι επιβάτης. Ίσως όμως να κλείσεις ένα κεφάλαιο στην καριέρα σου και να ανακοινώσεις πως ξεκινάς κάτι καινούργιο που βασίζεται στην προσωπική σου προσπάθεια. Στον προσωπικό τομέα, έχεις ανάγκη από μία σχέση που δεν μπορείς να κρύβεις ή που δεν εμπεριέχει γκρίζες ζώνες και ασάφειες και θα υπάρξει η ευκαιρία να επιδιώξεις κάτι τέτοιο. Η κίνηση μπορεί να γίνει από εσένα ή την άλλη πλευρά, αλλά αυτό που έχει σημασία να κατανοήσεις είναι πως εσύ διαθέτεις την μπαγκέτα που θα μετατρέψει την παρτιτούρα σε τραγούδι. 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Λέοντα είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Έχεις τεράστια ανάγκη από μία απόδραση, από αλλαγή παραστάσεων και αν δεν τολμήσεις κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά πιθανό να ξεσπάσεις νεύρα και θυμό που έχεις καταπιεί τόσο καιρό σε άτομα που δε φταίνε σε κάτι. Μπορεί πάλι να έχεις στα χέρια σου μία πρόταση, μία ευκαιρία να συζητήσεις μία νέα προοπτική στα επαγγελματικά σου και αυτό να είναι η έναρξη μίας γνωριμίας που θα μπορούσε να βάλει σε νέα τροχιά την υπάρχουσα ζωή σου. Θέλεις να κλείσεις κάποια κεφάλαια που θεωρούσες πως δεν μπορούν να σε επηρεάζουν στο παρακάτω της ζωής σου, αλλά δεν μπορείς να βασίζεσαι στο ότι θα θάψεις απλά αυτά τα πράγματα. Αντιμετώπισε τα με ειλικρίνεια πριν ανοίξεις πανιά για κάτι νέο. 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα μπορεί να βάζει στο παιχνίδι της ζωής σου ένα άτομο ή μία προοπτική που φαίνεται να κουβαλά μεγάλες πιθανότητες να σε σαγηνεύσουν. Η έλξη σου προς αυτή την τάση, η επιθυμία σου να δοκιμάσεις κάτι που δεν είναι εύκολο να αφήσεις στην άκρη, η ευχέρεια να εντάξεις στη ζωή σου κάτι νέο είναι στοιχεία που σε κάνουν να βάζεις στην άκρη τις δύσκολες ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί για την ώρα. Αν πάλι έχεις μπροστά σου μία μεγάλη γκάμα από επιλογές, τότε να γνωρίζεις πως είναι εύκολο να επιλέξεις τον εύκολο δρόμο, να στραφείς προς τα εκεί που υπάρχει καλό σεξ και χρηματική αμοιβή και να αφήσεις στην άκρη την πρόκληση μίας δυναμικής σχέσης ή αντιπαράθεσης. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως σε αυτή τη Νέα Σελήνη μπορείς να βάλεις ένα σπόρο που όταν ανθίσει θα σου δώσει τεράστια οφέλη, αλλά ίσως με αυτό τον τρόπο να αποφεύγεις να κλείσεις κεφάλαια που σε βολεύει να παραμένουν για την ώρα ανοικτά. Μην επιλέγεις κάτι για να αποφύγεις κάτι άλλο...

Υδροχόος

Η εντυπωσιακή Νέα Σελήνη απέναντι σου μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία να γίνει ένα μεγάλη βήμα στην προσωπική σου ζωή προς την εύρεση της ευτυχίας που αναζητάς. Μία νέα γνωριμία μπορεί να προχωρήσει παρακάτω και να γίνει μία σχέση που φαντάζει πολλά υποσχόμενη. Η υπάρχουσα σχέση σου μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα και να επισημοποιηθεί ή να έχεις νέα πως έρχεται η ώρα που θα αποκτήσεις οικογένεια. Ίσως πάλι να βρίσκεις τον τρόπο να αποδράσεις από μία σχέση που σε ταλαιπώρησε αρκετό καιρό, να ανακαλύπτεις εκ νέου την προσωπική σου ελευθερία και να αισθάνεσαι πως μπορείς να πετάξεις άφοβα. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες ουσιαστικές συμμαχίες, να λειτουργήσεις μέσα σε ένα πλαίσιο ουσιαστικού σχεδιασμού, αναλαμβάνοντας και κάποιους ρόλους που ορισμένοι δεν έδειχναν διατεθειμένοι να σου αναθέσουν. Γενικότερα, έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις πόρτες μπροστά σου, γι αυτό μη χάσεις την ευκαιρία.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα φαίνεται να λειτουργεί πιο έμμεσα από άλλες φορές αφού πιθανότατα να δημιουργεί στο περιβάλλον που κινείσαι στην καθημερινότητα μεγαλύτερη πολυπλοκότητα χωρίς αυτό να είναι δική σου απόφαση. Καλείσαι να θέσεις νέες προτεραιότητες με στόχο να βελτιώσεις τη σωματική σου λειτουργία απέναντι σε περιστάσεις που φαίνεται να πολλαπλασιάζονται και δραστηριότητες που γίνονται περισσότερες. Καλείσαι να κάνεις πιο λειτουργικές τις σχέσεις σου με ανθρώπους της δουλειάς σου, ακόμα και αν πρέπει να εστιάσεις περισσότερο σε ορισμένα άτομα αφήνοντας στην άκρη κάποιους/ες που φαίνεται να φέρνουν περισσότερο χάος στη ζωή σου. Ίσως να είναι ώρα να αναλάβεις μία νέα εργασία-προσφορά υπηρεσίας, αφού με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να βάλεις στη ζωή σου νέες δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να αποδράσεις από ένα θολό τοπίο στην προσωπική σου ζωή. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να κάνεις την καθημερινότητα σου περισσότερο ουσιαστική και ταιριαστή με τις ανάγκες της καρδιάς σου και όχι να αναλάβεις πολλά περισσότερα από όσα μπορείς να φέρεις εις πέρας. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Melissa
28 Ιουλ 2014 | 01:29
Μου αρέσει πολύ η Νέα Σελήνη στο Λέοντα! Όνειρα και παραμύθια που γίνονται πραγματικότητα, μέσα από πράξεις καρδιάς! Καλό ξημέρωμα και καλή εβδομάδα αστροπαρεούλα :)
Εικόνα ζωδίου
PENNY
27 Ιουλ 2014 | 11:46
δεν ξερω για ολους τους καρκινους αλλα απο αυτα που ακουω τριγυρω,επρεπε να περασει ο Διας στον Λεοντα για να φυγουμε απο το valley of shadow of death???πραγματικα απο την προηγουμενη νεα σεληνη μεχρι αυτην επιτελους ξυπνησαμε και ολα δια μαγειας περνουν το σωστο δρομο σαν να εφυγε η γκαντεμια να το πω?μουτζα να το πω?ολα ειναι ομορφα παλι..μεχρι και τα τετραγωνα τα βλεπουμε τριγωνα χαχα..γυρισε και ο κρονος..εφυγε και ο αρης..ποιος μας πιανει τωρα χαχα
Θεσεις πλανητων