Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



24
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2015
Από signingstar

Γεμίζοντας το νέο σου βασίλειο…

Αν με μία λέξη θα έπρεπε να σου απαντήσω αν το 2015 θα είναι καλύτερο από το 2014, τότε θα σου έλεγα πως ναι. Βλέπεις, ο Κρόνος αποχωρεί από το αντιδιαμετρικό σου ζώδιο του Σκορπιού και αυτό είναι από μόνο του μία ανάσα ανακούφισης στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού σταματάς να ζεις με το άγχος σχετικά με το αύριο. Αφού λοιπόν επανέλθεις κάπως σε πιο υγιείς συνθήκες διαβίωσης (μία δουλειά χωρίς ανασφάλεια για το αύριο, μία σχέση που έληξε ή προχωρά στο επόμενο βήμα και δε μένει μετέωρη), είναι ώρα να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια στο περιβάλλον που κινείσαι και να αισθανθείς πως δεν περνάς απαρατήρητος/η. Αν ξεκινάς κάτι νέο σε ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο, δέξου κάποια δώρα από κοντινά σου άτομα, που μπορεί να έχουν υλική ή ψυχολογική αξία, αφού θα τα χρειαστείς για να πατήσεις καλύτερα. Και αυτό, γιατί την ώρα που ο Δίας περνά στο φιλικό σου ζώδιο της Παρθένου στις 12 Αυγούστου, ο Κρόνος είναι και πάλι στο Σκορπιό δοκιμάζοντας τις υποσχέσεις που έδωσες σχετικέ με την ανακατάταξη των προτεραιοτήτων σου.

Αν λοιπόν επανέλθουμε στην ερώτηση σχετικά με το αν το 2015 είναι καλύτερο από το 2014, θα σου απαντούσα ναι κάτω από προϋποθέσεις. Και αυτές οι προϋποθέσεις έχουν να κάνουν σχετικά με το αν έμαθες πως δίνοντας υποσχέσεις πρέπει να τις τηρείς, διαφορετικά γίνεσαι αφερέγγυος/α και μπορείς να χάσεις ακόμα και όσα θεωρούσες δεδομένα. Και το δεύτερο πράγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι πως πρέπει να μη φοβάσαι να εκφράσεις τον εαυτό σου, όσο και αν είναι κόντρα στο πλαίσιο που τον έχεις θέσει ή τοποθετήσει, αφού μόνον έτσι θα έχεις δίπλα σου ανθρώπους που ταιριάζουν με τον πυρήνα και όχι μόνο την εικόνα σου. Το 2015 είσαι μοναδικός/η μόνο όταν τολμάς να εκφράσεις πράγματα που θεωρείς πως είναι ο εαυτός σου.

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία του Δία στο Λέοντα και πιο χαμηλό σημείο του αστρολογικού σου χάρτη μέχρι και τις 11 Αυγούστου, αποτελεί μία πρόκληση για να βάλεις θεμέλια σε ένα περιβάλλον ή πλαίσιο που θα μπορέσει να χαρακτηριστεί ως το βασίλειο σου. Θα μπορούσες για παράδειγμα να μεγαλώσεις το σπίτι σου και να αισθανθείς πιο άνετα μέσα από μία μετακόμιση, μέσα από μία ανακαίνιση που το κάνει πιο όμορφο, μέσα από μία συγκατοίκηση με ένα άτομο που φαίνεται να αποτελεί την έναρξη ενός γάμου και διαδικασίας δημιουργίας οικογένειας. Θα μπορούσες πάλι να απομακρυνθείς από το σπίτι που βρίσκεσαι (με το/η σύντροφο, με τους γονείς, με συγκάτοικους) και να ανοίξεις τα φτερά σου ώστε να ζήσεις μόνος/η και όλη αυτή η διαδικασία να μην είναι σαν την ταινία τρόμου, αλλά σαν ένα σενάριο μίας ευτυχισμένης νέας έναρξης της ζωής σου. Θα μπορούσες πάλι να βάλεις θεμέλια στην επαγγελματική σου ζωή, να πατήσεις καλύτερα στο εργασιακό σου περιβάλλον ή να ξεκινήσεις τη δημιουργία του δικού εγχειρήματος, θεωρώντας πως έχεις βρει το μυστικό της επιτυχίας. Με το Δία στο Λέοντα αυτό που έχει σημασία είναι να αισθανθείς βασιλικά και ασφάλεια στο χώρο που αποφασίζεις να περάσεις το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής σου από εδώ και πέρα.

Η είσοδος του Δία στην Παρθένο στις 12 Αυγούστου και η παραμονή για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, είναι μία πιο ευνοϊκή προοπτική για εσένα, αφού έχεις πλέον την ευκαιρία να δημιουργήσεις κάτι που θεωρείς πως κουβαλά την προσωπική σου σφραγίδα. Αν λοιπόν με το Δία στο Λέοντα άλλαξες επαγγελματικό χώρο, με το Δία στην Παρθένο αισθάνεσαι να ταιριάζεις πολύ καλύτερα στο νέο σου περιβάλλον και αναδεικνύεις την ικανότητα σου να φέρνεις εις πέρας αποστολές που απαιτούν ανάλυση και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αν με το Δία στο Λέοντα συγκατοίκησες, τότε με το Δία στην Παρθένο είναι πιθανό να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί και να αισθανθείς μεγαλύτερη πληρότητα στην προσωπική σου ζωή. Αν με το Δία στο Λέοντα έφυγες από το σπίτι που βρισκόσουν για να στήσεις τη δική σου εστία, τότε με το Δία στην Παρθένο είναι πολύ πιθανό να βρεις το έτερο ήμισυ που σε κάνει να πιστεύεις εκ νέου στον έρωτα. Με το Δία στην Παρθένο νιώθεις μεγαλύτερη άνεση να ανοίξεις την καρδιά σου, να εκφράσεις τις σκέψεις σου, είναι σαν να βρίσκεσαι σε χωράφια που γνωρίζεις πώς να χαρτογραφήσεις.

Κεφάλαιο Κρόνος

Τα καλά νέα του 2015 ξεκινούν από τα Χριστούγεννα του 2014 που ο Κρόνος αποχωρεί από το Σκορπιό και περνά στον Τοξότη, αποφορτίζοντας έτσι το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό παρατήρησες μεγάλες αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, αφού έκανες το επόμενο βήμα στη σχέση σου μέσα από μία συγκατοίκηση ή ένα γάμο και από εδώ και πέρα είναι ώρα να περάσεις και στο στάδιο της απόκτησης οικογένειας. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό χρειάστηκε να δουλέψεις πολλές ώρες, να σκύψεις το κεφάλι και να αναλάβεις υποχρεώσεις που θεωρούσες πως δε θα φέρεις εις πέρας αλλά τα κατάφερες και τώρα ζητάς το οικονομικό κυρίως αντάλλαγμα σου. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό έχασες τη σχέση και τη δουλειά σου και με τον Κρόνο στον Τοξότη αρχίζεις να σκέφτεσαι μήπως βρίσκεσαι μπροστά στο οριστικό κλείσιμο κύκλων στη ζωή σου και πρέπει να αλλάξεις τη φιλοσοφία σου. Με τον Κρόνο στον Τοξότη θα πρέπει να προσέχεις με ποιους μοιράζεσαι όνειρα και φιλοδοξίες, με ποιους συνεταιρίζεσαι, να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η σε δάνεια και οικονομικά ανοίγματα. Ίσως να σου παρουσιαστεί η ευκαιρία να μετακινηθείς στο εξωτερικό για να δουλέψεις ή να θελήσεις να έρθεις πίσω στη χώρα σου αν βρίσκεσαι κάπου μακριά, αφού θεωρείς πως μία μετακίνηση αποτελεί το εφαλτήριο για νέα ξεκινήματα.

Μέσα σε όλο το παραπάνω σκηνικό βέβαια, υπάρχει και ένα χρονικό διάστημα (15 Ιουνίου- 17 Σεπτεμβρίου) που ο Κρόνος επανέρχεται στο Σκορπιό για ένα τελευταίο πέρασμα και επηρεάζει κυρίως τις ζωές των γεννημένων στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Εκείνο το χρονικό διάστημα θα δοκιμαστεί η δομή σε σχέσεις και συνεργασίες σου, θα πρέπει να δείξεις αν εννοείς όσα έχεις υποσχεθεί και αν είναι πιστός/η ο/η σύντροφος ή συνεργάτης, αφού είναι εύκολο να εισβάλει κάτι νέο στη μεταξύ σας σχέση και να την καταστρέψει. Εκείνη την εποχή μπορεί να υπάρξει έντονο ψέμα και παρασκήνιο στη ζωή σου, να βρεθεί η ευκαιρία να αισθανθείς και πάλι ερωτευμένος/η αφού ένα τρίτο άτομο μπαίνει στη σχέση σου και να έχεις διλήμματα. Δεν υπάρχει συνταγή για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο ή για να μην έρθει στην επιφάνεια. Υπάρχει μόνο ένα χρονικό διάστημα τριών μηνών που θα αποδείξεις αν έχεις χορτάσει από πρόσκαιρες απολαύσεις, αν είσαι συμβιβασμένος/η και θέλεις να κάνεις την επανάσταση σου ή αν είσαι σε θέση να ανακαλύπτεις τρόπους να γεμίζεις με ενέργεια σχέσεις και συνεργασίες που φαίνεται να χάνουν τον αρχικό τους ενθουσιασμό.

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς είναι η Ηλιακή έκλειψη στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων στις 20 Μαΐου που θέλει να αρχίσει να σε βάζει σε μία κατάσταση να μετρήσεις φίλους και γνωστούς, να αναρωτηθείς σε ποιες ομάδες συμμετέχεις, να ασχοληθείς με κοινωνικά δρώμενα που τραβάνε την προσοχή σου πέρα από την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη μπορεί να συνδυαστεί με μία εκδρομή κατά την οποία δέχεσαι μία πρόταση που αρχίζει να σε βάζει σε σκέψεις. Μπορεί να δείχνει πως είναι καιρός να λάβεις αποφάσεις σχετικά με το χρόνο που καταναλώνεις για τον εαυτό σου σε σχέση με όσα προσφέρεις αφιλοκερδώς στους γύρω σου. Μπορεί τέλος να δείξει πως λαμβάνεις αποφάσεις να κλείσεις κεφάλαια, αφού έχεις μπροστά σου προοπτικές για νέα ξεκινήματα.

Και πράγματι, αυτό το κλείσιμο κεφαλαίων και προοπτικών, αυτή η αλλαγή που θέλεις να κάνεις στην καθημερινότητα σου μπορεί να σου προσφερθεί στη Σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό στις 4 Απριλίου, που μπορεί να αποχωρείς από ένα περιβάλλον που έμαθες αρκετά, αλλά είναι καιρός να κάνεις το δικό σου ξεκίνημα. Σε αυτή τη Σεληνιακή έκλειψη όμως πρέπει να προσέξεις και την υγεία σου, αλλά και αυτή κοντινών σου ανθρώπων, γιατί είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις πως κύκλοι μπορεί να κλείνουν και σε θέματα που δε σε ευχαριστούν. Δώσε βάση σε μία πιο υγιεινή ζωή και πρόσεξε μήπως υπερβάλεις και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει.

Η επόμενη Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στην Παρθένο στις 13 Σεπτεμβρίου είναι μία ευνοϊκή για εσένα συγκυρία, αφού μπορεί να αποτελεί την έναρξη μίας ευτυχισμένης εποχής στον ερωτικό κυρίως τομέα. Με τη συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη, μία έκπληξη μπορεί να σε προκαλέσει ή να προκαλέσει τους γύρω σου, αλλά αυτό που έχει σημασία για εσένα αυτή τη στιγμή είναι να αισθάνεσαι πως ξέρεις που πατάς. Στην υπάρχουσα σχέση σου μπορεί να τίθεται το θέμα της απόκτησης ενός παιδιού, ενώ αν είσαι μόνος/η, τότε μία γνωριμία ιντριγκάρει το μυαλό σου, αλλά γρήγορα θα αρχίσει να μετατρέπεται και σε σεξουαλική σχέση. Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη είναι πολύ καλή για να κάνεις ξεκινήματα που έχουν βάσεις και θεμέλια, που έχουν πλαίσιο και πλάνο, που έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά και επιμελώς ώστε να μην αποτελούν διάττοντες αστέρες.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό που ακολουθεί στις 28 Σεπτεμβρίου έρχεται ως συνέχεια της προηγούμενης Ηλιακής έκλειψης αφού πρέπει να κλείσεις κάποια κομμάτια της ζωής σου για να βάλεις σε εφαρμογή νέα ξεκινήματα. Ίσως να διστάζεις να κάνεις το βήμα, να τρέμεις στην ιδέα μίας κίνησης που μοιάζει παράτολμη, να αντιδρά το σώμα σου σε αποφάσεις της καρδιάς ή το αντίστροφο. Σε αυτή την έκλειψη εξέτασε και πάλι την υγεία σου αλλά και αυτή συγγενικών σου προσώπων, ενώ ταυτόχρονα δώσε σημασία στο παρασκήνιο και κυρίως σε αυτό που αφορά τη δουλειά σου.

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στο Ζυγό και 6ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 11 Νοεμβρίου δείχνει πως πρέπει να δώσεις σημασία στην υγιή σου συμμετοχή σε καθημερινές δραστηριότητες, να φροντίσεις τις σχέσεις σου με ανθρώπους στη δουλειά, να συμμετέχεις σε δράσεις που μπορεί να μην έχεις το πάνω χέρι, αλλά διδάσκεσαι μέσα από αυτές. Ταυτόχρονα, καλείσαι να ξεπεράσεις τον εγωισμό σου, να μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου απωθημένα που σε κρατάνε δέσμιο/α σχέσεων που έχουν λήξει και επιμένεις να θεωρείς πως σε στιγμάτισαν με τέτοιο τρόπο ώστε δε θα μπορέσεις ποτέ πάλι να δείξεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Τέλος, είναι σημαντικό να προσέξεις την υγεία σου, να βρεις μεθόδους και δραστηριότητες που συνηγορούν σε μία υγιή μίξη σωματικής υγείας και ψυχικής ευεξίας για να αντέξεις μία ρουτίνα που επιστρέφει στη ζωή σου και μπορεί να σε κουράζει. Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στην Παρθένο στις 12 Νοεμβρίου ρίχνει μεγαλύτερο φως στην ερωτική σου ζωή και μπορεί να φέρνει στο προσκήνιο και αποφάσεις σχετικές με την απόκτηση ενός παιδιού. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ξεκινά μία εποχή ενάμισι περίπου έτους που μπορεί να γνωρίσεις το άτομο που θα μπορούσε να αποτελεί το καρμικό σου έτερο ήμισυ. Αυτή είναι όμως μία ιστορία που θα βρει μεγαλύτερη εφαρμογή το 2016.

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων