Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



24
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2015
Από signingstar

Φωτίζοντας την εικόνα σου από μέσα προς τα έξω

Το 2015 κουβαλά μαγεία, λάμψη και ενθουσιασμό αφού μέχρι και το πρώτο μισό του Αυγούστου ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, των ευκαιριών και των ανοιγμάτων, βρίσκεται στο ζώδιο σου. Με το Δία σύμμαχο μπορείς να ερωτευτείς, να παθιαστείς, να βρεθείς σε μία σχέση που οδηγεί και στη γέννηση συναισθημάτων που δεν είχες κατά νου ή ακόμα και στην απόκτηση οικογένειας. Επιπλέον, μπορείς να εμπιστευτείς ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου και να ξεκινήσεις να χτίζεις μία επαγγελματική ιδέα η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει στη στροφή της καριέρας σου. Με το Δία όμως παρόντα μπορείς να ενθουσιαστείς τόσο πολύ που να επενδύσεις σε πύργους στην άμμο και σύντομα να καταλάβεις πως έπεσες θύμα του εγωισμού σου που δεν επιτρέπει να ακούς και άλλους ανθρώπους, να θεωρείς ισότιμα μέλη σε μία ζωή που θέλεις να διαμορφώσεις μέσα από σε νέο πλαίσιο.

Αν λοιπόν τους πρώτους οκτώ μήνες του 2015 εντάξεις στη ζωή σου ανθρώπους και δραστηριότητες που της δίνουν νέο νόημα, τότε τους τέσσερις τελευταίους μήνες μπορείς να αποκομίσεις οφέλη που έχουν να κάνουν με νέες ισορροπίες ανάμεσα στο δίπολο δικά μου/δικά μας, ερωτική/επαγγελματική ζωή. Αν όμως παθιαστείς από το κυνήγι του δώρου που δεν υπάρχει, τότε από το Φθινόπωρο του 2015 θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι πως τα όνειρα είναι όμορφα σε μία ζωή χωρίς καθημερινές υποχρεώσεις και ευθύνες, χωρίς όρους και κανόνες. Το 2015 είναι μία εξαιρετική χρονιά να επανεκκινήσεις τη ζωή σου, λαμβάνοντας υπόψη τα καρμικά μαθήματα των προηγούμενων δύο ετών σχετικά με το κλείσιμο οφειλών και ανοικτών λογαριασμών που σε φθείρουν. Αν έμαθες να παραδέχεσαι τις αδυναμίες και τις φοβίες σου, αν διδάχτηκες να μοιράζεσαι και να μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, τότε έχεις την ευκαιρία να βρεθείς σε μία σχέση ή συνεργασία που παίρνεις χωρίς να φοβάσαι να δώσεις και το αντίστροφο.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παραμονή του Δία στο ζώδιο σου μέχρι και τις 11 Αυγούστου (η διέλευση έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Ιούλιο) προσφέρει την ευκαιρία για ενθουσιασμό και ευκαιρίες που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Με το Δία σύμμαχο θα ερωτευτείς, θα παθιαστείς, θα θελήσεις να δώσεις όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης και στο τέλος θα έρθει και ένα παιδί στη σχέση σου. Με το Δία στο ζώδιο σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανέβεις στην επαγγελματική ιεραρχία, αφού εμπνέεις τους γύρω σου, ή θα θελήσεις να αποδράσεις από εκεί που πιέζεσαι πλέον να βρίσκεσαι και θα τολμήσεις να ξεκινήσεις κάτι δικό σου, κάτι που θέλεις να διαθέτει την προσωπική σου σφραγίδα. Με το Δία στο Λέοντα όμως θα έχεις την ευκαιρία να φουσκώσει ο εγωισμός σου, να γίνεις πιο εριστικός/η από ότι συνήθως, να δείξεις τάσεις μεγαλομανίας και σιγουριάς που κάποιοι θα θεωρήσουν ως σημάδια αλαζονείας και άκρατου εγωισμού. Η αλήθεια είναι πως με το Δία στο Λέοντα μπορείς να έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις βήματα που σε εκφράζουν, αλλά στην πορεία να μπερδευτείς και να θελήσεις να κεραστείς από όλα όσα σου προσφέρουν, χωρίς να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως η αλαζονεία και η αμετροέπεια πληρώνονται αργά ή γρήγορα.

Η είσοδος του Δία στην Παρθένο στις 12 Αυγούστου μπορεί να σε στενοχωρεί επειδή θα αναγκαστείς να κατεβάσεις ταχύτητα στη ζωή σου, να σταματήσεις να βλέπεις μπροστά σου νέες ευκαιρίες, να χάσεις τον ενθουσιασμό που είχες τους προηγούμενους μήνες. Είναι όμως μία ευκαιρία να μετατρέψεις τις ευκαιρίες σε δώρα, να βάλεις τις υποσχέσεις σε πλαίσια σκέψης και δράσης, να προσγειώσεις τη σχέση σου σε μία γήινη καθημερινότητα και να τη βοηθήσεις να ριζώσει. Επιπλέον, θα πρέπει να μιλήσεις για τα οικονομικά της νέας σου δουλειάς, να βάλεις σε μία σειρά έσοδα και έξοδα, να δεις ορατό αποτέλεσμα από μία προσπάθεια που κάνεις τους προηγούμενους μήνες ώστε να αποδείξεις πως δε διαθέτεις μόνο ενθουσιασμό, αλλά και πλάνο για να φέρεις εις πέρας αυτά που υποσχέθηκες ή ανέλαβες ως ευθύνες. Αυτό που χρειάζεται προσοχή με το Δία στην Παρθένο είναι μήπως μετατρέψεις το ενθουσιώδες ξεκίνημα της προηγούμενης περιόδου σε μία επίπεδη και μονοδιάστατη πραγματικότητα, μήπως βουλιάξεις απότομα στη ρουτίνα μετά από μία εποχή που έζησες στο μάξιμουμ ότι και αν ξεκινούσε. Επιπλέον, το Φθινόπωρο του 2015 κρύβει την παγίδα ενός έρωτα ή μίας εργασίας που δεν είναι καθόλου όπως φαίνεται αφού είναι πολύ εύκολο να πέσεις θύμα των υποσχέσεων που λαμβάνεις από άλλους ή μπορείς να βρεθείς μπλεγμένος/η σε σχέσεις και συνεργασίες που υπάρχουν μυστικά και εξιδανικεύσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Τα καλά νέα του 2015, που πρέπει να έχουν αρχίσει να φαίνονται από το τέλος του 2014, είναι η απομάκρυνση του Κρόνου από το Σκορπιό, που σε ταλαιπώρησε με τάσεις κατάθλιψης και έντονες επιθυμίες φυγής, και η είσοδος του στον Τοξότη. Με τον Κρόνο στον Τοξότη μαθαίνεις πως πρέπει να βάζεις σε όρια την παιδική σου ματιά απέναντι στη ζωή, κάτι που εκ πρώτης όψεως μπορεί να μοιάζει με κατάρα, αλλά στην ουσία θα μπορούσε να σε βοηθήσει να γειώσεις ότι καλό έμαθες τα προηγούμενα τρία περίπου χρόνια. Ένας έρωτας λοιπόν, μπορεί να γίνει σχέση ζωής και να σου προσφέρει και το δώρο ενός παιδιού που σε αλλάζει εκ βάθρων. Μία επαγγελματική δυσκολία στην υπάρχουσα δουλειά σου μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία να ασχοληθείς με μεγαλύτερη σοβαρότητα με τα χόμπι σου και να αποκτήσεις παράσημα που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν και σε στροφή καριέρας. Μία αποκρυστάλλωση των βαθύτερων στόχων και επιθυμιών σου θα μπορούσε να γίνει αφορμή να θέσεις τον έρωτα σε νέα διάσταση, να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου και να επωφεληθείς από μία σχέση που αποκτά ουσία και νόημα για τη ζωή σου.

Από την άλλη πλευρά, με τον Κρόνο στον Τοξότη θα κάνεις και ένα ουσιαστικό ξεσκαρτάρισμα σε σχέσεις με άτομα του φιλικού σου κύκλου, σε επαφές που έχεις με ανθρώπους που δε σημαίνουν και πολλά για εσένα και θέλεις να διώξεις. Ίσως πάλι να αρχίσεις να απομακρύνεσαι από ομάδες και δραστηριότητες που απλά καταναλώνουν το χρόνο σου και να θελήσεις να δημιουργήσεις μία ομάδα που περιλαμβάνει άτομα που αντιλαμβάνεστε με τον ίδιο τρόπο την έμπνευση για το παρακάτω της ζωής. Μέσα από αυτή την ομάδα μπορείς να γνωρίσεις και το άτομο που θα μπορούσε να αποτελέσει το καρμικό σου έτερο ήμισυ, κάτι που μπορεί να μην εμπεριέχει μεγάλο ενθουσιασμό στην αρχή της γνωριμίας, αλλά μία ουσιαστική σύνδεση με την πάροδο του χρόνου.

Να έχεις όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως το χρονικό διάστημα 15 Ιουνίου- 17 Σεπτεμβρίου 2015 ο Κρόνος επιστρέφει στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού για να επηρεάσει αρκετά έντονα τη ζωή των Λεόντων των τελευταίων ημερών, φέρνοντας καρμικά μαθήματα συνειδητοποίησης των ορίων. Το καλοκαίρι του 2015 λοιπόν μπορεί να αποτελέσει κομβικό σημείο στην αποκρυστάλλωση κάποιων παραμέτρων που είναι ικανές να βοηθήσουν την αλήθεια να λάμψει πιο δυνατή από ποτέ μπροστά στα μάτια ανθρώπων που είναι έτοιμοι για το παρακάτω βήμα. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα γερό ξεσκαρτάρισμα σε ανθρώπους και αντικείμενα που βαραίνουν τη ζωή σου, με στόχο να αποσαφηνίσεις τις επιθυμίες σου μέσα από πιο διαφανείς διαδικασίες και εικόνες.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η πρώτη Ηλιακή έκλειψη του 2015 λαμβάνει χώρα στο μεταίχμιο των Ιχθύων και του Κριού δημιουργώντας σύγχυση σχετικά με το πόσα μπορείς να μοιράζεσαι και πόσα σου ανήκουν. Ίσως να μπλέκεται η προσωπική σου ζωή, αφού βρίσκεσαι ανάμεσα σε διλήμματα, ανάμεσα σε υπάρχουσες σχέσεις που βαθαίνουν ή χάνουν τον αρχικό τους ενθουσιασμό και προκλήσεις για γνωριμίες που προσθέτουν νέο νόημα. Ίσως πάλι να πρέπει να αφήσεις την ασφάλεια της αμοιβής σου από μία δουλειά και να τολμήσεις να βάλεις σε εφαρμογή τα προσωπικά σου πλάνα για το δικό σου εργασιακό όνειρο.

Θέλοντας να ζητήσεις βοήθεια για τα παραπάνω διλήμματα, πιθανότατα να στραφείς σε άτομα του συγγενικού σου κύκλου στη Σεληνιακή έκλειψη της 4ης Απριλίου. Μία συζήτηση με ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να σε ξεμπλοκάρει και να εκφραστείς πολύ πιο ανοικτά απέναντι στους ανθρώπους που περιμένουν τις απαντήσεις σου. Η ευκαιρία ενός ταξιδιού πάλι μπορεί να σου δώσει απαντήσεις, αφού απομακρύνεσαι από τη σκηνή που φαίνεται να σε εγκλωβίζει και βλέπεις την όλη διαδικασία από απόσταση. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη θα μπορούσε να είναι και η στιγμή που αποφασίζεις να αφήσεις πίσω σου ένα κομμάτι από την καθημερινότητα επενδύοντας πλέον στις ανθρώπινες σχέσεις, ρίχνοντας μεγαλύτερο βάρος στην προσωπική σου ζωή την οποία και θέλεις να βελτιώσεις και οδηγήσεις σε πιο ερωτικά μονοπάτια.

Η επόμενη Ηλιακή έκλειψη στις 13 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο φαίνεται να δημιουργεί νέες παραμέτρους σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Έχοντας κάνει εκκαθαρίσεις σε χρωστούμενα σου το καλοκαίρι που πέρασε, είναι μάλλον ώρα να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα μέσα από έναν προϋπολογισμό που έχει αλλάξει προτεραιότητες. Έχοντας σταματήσει να έχεις πηγές εσόδων αλλά και εξόδων, μπορείς να ασχοληθείς με τον τρόπο που θα καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες σε συνδυασμό με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην ερωτική σου ζωή. Η παρούσα χρονική στιγμή είναι επικίνδυνη αν δείχνεις υπερβολική εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που μπορούν να σου φουσκώσουν τα μυαλά, αλλά είναι εξαιρετική αν βγαίνεις από ένα καλοκαίρι εκκαθαρίσεων και θέλεις να πάρεις μία βαθιά ανάσα. Να θυμάσαι όμως να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που μιλάνε τη γλώσσα της γήινης πραγματικότητας, γιατί χρειάζεσαι ρεαλισμό που ίσως να μη διαθέτεις.

Η τελευταία για το 2015 Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στις 28 Σεπτεμβρίου στον Κριό και σε ωθεί να ζητάς ένα ταξίδι, να θέλεις να ξεκινήσεις και κάτι νέο στη ζωή σου, που όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Φρόντισε να έρθεις σε επικοινωνία με ανθρώπους που πρέπει να επιλύσετε θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος και ασχολήσου με το να βελτιώσεις το κλίμα σε σχέσεις σου με άτομα που έχετε κοινό τρόπο σκέψης, αλλά είχατε απομακρυνθεί. Το δίλημμα σου σχετικά με τον τρόπο που θα εξελίξεις την καριέρα σου είναι και πάλι παρόν, αλλά σταματά να είναι δίλημμα όταν βάλεις στο παιχνίδι και την προσωπική σου ζωή. Το πάθος που αναζητάς μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά από εκεί που κυνηγάς να το ανακαλύψεις ή ξετρυπώσεις.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Ο Βόρειος Δεσμός παραμένει στο Ζυγό μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου (οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον Κριό) προσφέροντας ευκαιρίες να ενωθείς με ανθρώπους με ισότιμο ρόλο, μέσα από μία διαδικασία μαθητή/δασκάλου με τους δύο αυτούς ρόλους να εναλλάσσονται ανάμεσα στα δύο άτομα αυτής της σχέσης. Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό θα έχεις την ευκαιρία να καθίσεις και πάλι στα θρανία, να αποκτήσεις γνώσεις που θεωρείς πως κατέχεις (χωρίς να είναι όμως βέβαιο) ή που πιστεύεις πως είναι πολύ κατώτερες από αυτές που χρειάζεσαι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μία τέτοια όμως κίνηση θα μπορούσε να σου προσφέρει την ευκαιρία να διδαχτείς τρόπους εκπαίδευσης και διδασκαλίας, θα μπορούσε να σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά σε μία συμβουλευτική διαδικασία απέναντι σε ανθρώπους πάνω στη βάση της προσέγγισης των άλλων και όχι τόσο ως προς τις γνώσεις που μοιράζεσαι. Από την άλλη πλευρά, μπορείς μέσα από εκπαιδευτικές διαδικασίας ή τη συμμετοχή σου σε μία σειρά από σεμινάρια και ταξίδια που συνδυάζονται να γνωρίσεις ανθρώπους που ξεκινά μία σχέση μεταξύ σας χωρίς εγωισμούς και πάθη, αλλά μέσα από την ειλικρινή σας έλξη αφού διδάσκετε ο ένας στον άλλο κομμάτια που λείπουν από τη φαρέτρα σας.

Ο Βόρειος Δεσμός στο Ζυγό μέχρι και τα μέσα του Νοεμβρίου θέλει να σε χαλαρώσει και να σε βοηθήσει να πιστέψεις ακόμα περισσότερο στον εαυτό σου και στον τρόπο που μπορείς να επηρεάσεις τις ζωές των άλλων. Την ίδια στιγμή όμως καλείσαι να ανακαλύψεις μικρά μαθήματα ισονομίας και ισότητας στις διαπροσωπικές σχέσεις που είναι εξαιρετικά χρήσιμα για να μένεις μέσα σε σχέσεις που δεν πρέπει να μοιράζουν αλλά να ενώνουν.

Με την είσοδο του Βόρειου Δεσμού στην Παρθένο στις 12 Νοεμβρίου ξεκινά μία χρονική περίοδος ενάμισι περίπου έτους που θα ασχοληθείς με το υλικό όφελος από τα ανοίγματα που έκανες τον προηγούμενο ενάμισι χρόνο, ενώ ξεκινά και η διαδικασία ένωσης των όρων δικά μου/ δικά μας, με στόχο να αποκτήσουν λειτουργικότητα σχέσεις που διαμορφώθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων