Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



24
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2015
Από signingstar

Η ολοκλήρωση μίας σχέσης…

Το κλείσιμο του 2014 θα πρέπει να ήταν τουλάχιστον καλύτερο από την έναρξη του. Αυτή είναι μία πρώτη παραδοχή που πρέπει να κάνουμε για να μιλήσουμε για το 2015. Το 2014 μπορεί να έμαθες να βλέπεις το καλύτερο μέλλον μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις που προσθέτουν ευτυχία και δυναμική στη ζωή σου, χωρίς να φοβάσαι μήπως ήρθαν για να κλέψουν την προσωπική σου ελευθερία. Μπαίνοντας στο 2015, ο Δίας παραμένει στο Λέοντα και αυτό σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να δεις την ερωτική ή επαγγελματική σου ζωή να ανθίζει. Η σχέση που έχεις εδώ και λίγους μήνες μπορεί να οδεύει για επισημοποίηση, η άνοδος στην καριέρα σου γίνεται ακόμα πιο ορατή και η απόδραση σου από διαπροσωπικές σχέσεις κάθε είδους, που σε ενοχλούν ή εγκλωβίζουν γίνεται με πιο εύκολο τρόπο από ότι υπολόγιζες. Ταυτόχρονα, ο Κρόνος έχει πλέον φύγει από το Σκορπιό και αυτό σημαίνει πως έχουν σταματήσει να σε παρακολουθούν άτομα με ισχύ και εξουσία θέλοντας να μετρήσουν τα λάθη σου, να στηλιτεύσουν τα παραπατήματα σου, να γελάσουν με τις αδυναμίες σου.

Όταν λοιπόν μέσα στο 2015, και ειδικά μέσα στο καλοκαίρι, σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις και μία πράξη που δείχνει ανεμελιά, διάθεση να εκμεταλλευτείς περιστάσεις, τάση να κοιτάξεις τον εαυτό σου και τα κέρδη σου σε σχέση με όσα μοιράζεσαι με άλλους, τότε ο Νόμος θα είναι και πάλι παρών για να επιβάλει την ποινή του. Ο Κρόνος έχει επιστρέψει στο Σκορπιό το καλοκαίρι του 2015 και θα σε σπρώξει και πάλι στα σκοινιά του ρινγκ αν θελήσεις να δείξεις αλαζονεία και έπαρση απέναντι σε υποσχέσεις που έδωσες το πρώτο εξάμηνο του έτους. Αν όμως συνεχίσεις να επενδύσεις σε σχέσεις που μοιράζονται οφέλη, σε έρωτες που δεν κρύβουν τις καρδιές τους, σε επιλογές που δείχνουν πως βάλθηκες να εμπιστευτείς, τότε με την αρωγή του Κρόνου οι επιλογές σου αποκτούν ουσία και γερά θεμέλια.

Αν κάτι λοιπόν πρέπει να συγκρατήσεις το 2015 είναι πως σου δίνεται η ευκαιρία να συγκεκριμενοποιήσεις τον όρο ευτυχία μέσα από την αλφάβητο που σου δίδαξε ο Κρόνος την τριετία 2012-2014. Για να δούμε λοιπόν τι έμαθες…

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στο Λέοντα, το ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, μέχρι και τις 11 Αυγούστου προσφέροντας σου ευκαιρίες να δεις την προσωπική σου ζωή να βελτιώνεται, την επαγγελματική σου πορεία να κάνει βήματα ανόδου και το μέλλον σου να γίνεται και πάλι φωτεινό. Με το Δία απέναντι σου έχεις την ευκαιρία να βρεθείς σε μία νέα σχέση που σε ανανεώνει και αναπτερώνει το ηθικό ή σε κάνει να αποφασίσεις να προχωρήσεις την υπάρχουσα σχέση σου ένα βήμα παρακάτω μέσα από ένα γάμο και δημιουργία οικογένειας. Στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να εμπιστευτείς ανθρώπους που σου παρουσιάζουν μία ιδέα και να συμμετάσχεις σε ένα σχήμα που αναλαμβάνει να αναδείξει την πρόοδο μέσα από ομαδική προσπάθεια και μακριά από προσωπικούς εγωισμούς. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας στο Λέοντα μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική αφορμή να αποδράσεις από έναν ασφυκτικό κλοιό (ερωτικό ή επαγγελματικό) μέσα από ένα βελούδινο διαζύγιο. Αν  ολοκληρώνεται μία σχέση σου, αυτό συμβαίνει επειδή άρχισε να βαλτώνει και σε λίγους μήνες από τώρα μπορείς να βρεις εκ νέου την ευτυχία σε μία νέα αγκαλιά. Αν απομακρύνεσαι από ένα εργασιακό περιβάλλον, τότε ίσως να βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με το δικό σου όνειρο, να δώσεις τροφή στις προσωπικές σου φιλοδοξίες και να πιστέψεις ακόμα περισσότερο στις δυνάμεις και τα όνειρα σου για να κάνεις πραγματικότητα τα ταλέντα σου. Ο κίνδυνος από την παρουσία του Δία στο Λέοντα ονομάζεται υπερβολικός εγωισμός και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου που θα μπορούσαν να φουσκώσουν τα πράγματα που ξεκινάς, δίνοντας τους μία ψεύτικη εικόνα, που είναι όμως πολύ δύσκολο να αποφύγεις αφού λάμπει υπερβολικά μπροστά στα μάτια και την καρδιά σου.

Η είσοδος του Δία στην Παρθένο στις 12 Αυγούστου ανοίγει ένα  νέο κύκλο δώδεκα περίπου μηνών που καλείσαι να εργαστείς σκληρά για να κάνεις πραγματικότητα αυτό που ξεκίνησε με το Δία στο Λέοντα. Στη νέα σου ερωτική πραγματικότητα, η ρουτίνα και η καθημερινότητα κάνουν την εμφάνιση τους και αυτό μπορεί να αποτελέσει μεγάλη παγίδα απέναντι στον αρχικό ενθουσιασμό. Στη νέα σου δουλειά, μπορεί να εστιάσεις στη χρηματική σου αμοιβή και να χάσεις το ενδιαφέρον για το αντικείμενο και αυτό να αποτελεί την παγίδα να βρεθείς μπροστά σε νέα αδιέξοδα. Αν πάλι με το Δία στο Λέοντα έφυγες από μία σχέση ή δουλειά και πίστευες πως δεν υπήρχε περίπτωση να βγεις χαμένος/η, τότε ίσως με το Δία στην Παρθένο να υπάρχουν διεκδικήσεις από την άλλη πλευρά και να πρέπει να ασχοληθείς εντατικά με γραφειοκρατία και νομικά θέματα. Με το Δία στην Παρθένο όμως έχεις και την ευκαιρία να αποβάλεις από τον οργανισμό και τη ζωή σου ότι περιττό πρόσθεσες σε αυτή το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μπορείς να χάσεις τα περιττά κιλά με προσεκτικές δίαιτες, να επενδύσεις στο καλό σεξ για να φουντώσεις τη σχέση σου, να εργαστείς σκληρά και να αυξήσεις τη χρηματική σου αμοιβή. Με το Δία στην Παρθένο κρατάς την ουσία και αφήνεις το περιτύλιγμα στην άκρη.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη, κάτι που έχει ξεκινήσει από τα Χριστούγεννα που πέρασαν με την είσοδο του Κρόνου στο συγκεκριμένο ζώδιο, είναι μία ανάσα ανακούφισης για εσένα. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό τα προηγούμενα δυόμισι περίπου χρόνια, πάλεψες με αφεντικά και ευθύνες που ήθελες αλλά και τρόμαζες να αναλάβεις και χτυπήθηκες ανάμεσα σε επαναστάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με βελούδινες ρήξεις και εξασφαλισμένες αμοιβές. Με τον Κρόνο στον Τοξότη όμως ανοίγει μία νέα εποχή που καλείσαι να ορίσεις τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι σαν φιλικό σου κύκλο ή ευρύτερο κοινωνικό στρώμα στο οποίο ανήκεις. Μπορεί να εκνευριστείς με ομάδες ανθρώπων που γίνονται πιο συντηρητικοί από όσο υπολόγιζες με αποτέλεσμα να επαναστατήσεις πιο εύκολα απέναντι τους. Μπορεί να θελήσεις να στρέψεις όλη την ενέργεια σου προς δραστηριότητες που θεωρείς πως μπορούν να σου αποδώσουν και κάποιο πιο συγκεκριμένο όφελος, εκτός από τη συμμετοχή και το μοίρασμα ιδεών και απόψεων. Μπορεί τέλος να θεωρήσεις πως μεγαλώνεις και αυτό σημαίνει πως θέτεις πιο στενά και άκαμπτα όρια στον τρόπο που σκέφτεσαι, με αποτέλεσμα να βρεθείς σε κοινωνικές ομάδες που μέχρι πριν από λίγα χρόνια θεωρούσες ως φερέφωνα του συντηρητικού κόσμου.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη όμως βάλλεται και η ερωτική σου ζωή, αφού θα υπάρξει σοβαρό θέμα σχετικά με την απόκτηση παιδιού στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί λοιπόν η εικόνα σου προς τα έξω να μην αλλάζει επειδή γίνεσαι μέλος κοινωνικών ομάδων, αλλά επειδή μπαίνεις στο club των γονιών, σε αυτή την ομάδα ανθρώπων που αποκτούν ως αποστολή ζωής το να δημιουργήσουν χρήσιμους ανθρώπους για την ανθρωπότητα. Μπορεί όμως αντίστροφα να πιεστείς από τα κοινωνικά κατεστημένα και να θελήσεις να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση φεύγοντας από σχέσεις που σε εγκλώβιζαν και τολμώντας να ζήσεις πιο ελεύθερα, ακόμα και μέσα από σχέσεις με άτομα που έχετε πολλές διαφορές μεταξύ σας, κάτι που σοκάρει.

Το βασικότερο όμως μάθημα του Κρόνου στον Τοξότη, που θα αποτελέσει και ένδειξη μέσα από την τελευταία παρουσία του Κρόνου στο Σκορπιό το χρονικό διάστημα 15 Ιουνίου- 17 Σεπτεμβρίου 2015, είναι να αξιολογήσεις εκ νέου τις αξίες στη ζωή σου. Η καριέρα σου και η δημόσια εικόνα σου είναι στο προσκήνιο, αλλά αυτά δεν αρκούν για να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Χάνοντας τη δουλειά σου, βγαίνοντας από τη σχέση σου, πέφτοντας με τα μούτρα σε έναν έρωτα που σου κλέβει μυαλό και καρδιά, μήπως καταφέρνεις να γίνεις πιο γήινος/η από όσο επιτρέπεις να φαίνεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις; Με το τελευταίο πέρασμα του Κρόνου από το Σκορπιό μπορεί να διαλύσεις τη σοβαρή σου εικόνα αφού πιστεύεις πως η ζωή είναι ένα αστείο που πρέπει να ζούμε όσο πιο έντονα γίνεται ή μπορεί να πιαστείς ακόμα πιο σφιχτά από σταθερές της ζωής σου. Διαλέγεις και παίρνεις.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η πρώτη Ηλιακή έκλειψη του 2015 λαμβάνει χώρα στο μεταίχμιο των Ιχθύων με τον Κριό δείχνοντας πως μπαίνεις στην εποχή που πρέπει να αρχίσεις να μετράς τα κεκτημένα σου μετά τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών. Θα μπορούσε να σου δοθεί η ευκαιρία για μία νέα ή ακόμα και δεύτερη δουλειά και θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή το οικονομικό σκέλος. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι μπροστά στην προοπτική της αναδιανομής ρόλων στον εργασιακό σου χώρο, κάτι που σε φέρνει σε συζητήσεις ή αντιπαραθέσεις με άτομα της ίδιας ομάδας. Στον ερωτικό τομέα, αναζήτησε συναίσθημα και πάθος και μη μένεις μόνο στην εγκεφαλική πλευρά της προσωπικής σου ζωής.

Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 4 Απριλίου στο Ζυγό μπορεί να αποτελέσει την απόφαση που λαμβάνεις μέσα σου σχετικά με την απόδραση σου από ένα σκηνικό ερωτικής ή επαγγελματικής ζωής. Παλεύεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες και προσπαθείς να χωρέσεις πολλές παραμέτρους σε μία ζωή με λίγο χρόνο. Σε όλη αυτή την προσπάθεια φρόντισε να μη δείξεις μονόπλευρες τάσεις ενδιαφέροντος προς ένα άτομο, προς μία ασχολία ή προς μία πλευρά της ζωής σου. Ρίξε και πάλι γέφυρες με ανθρώπους που αποφάσισες να διατηρήσεις ή φέρεις στη ζωή σου.

Η επόμενη Ηλιακή έκλειψη στις 13 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο φαίνεται να χτυπά στην καρδιά των οικονομικών σου, καθώς υπάρχουν εξελίξεις στην αμοιβή σου ή νέες προτάσεις που σε προβληματίζουν. Μην ξεκινήσεις κάτι νέο αυτή την εποχή, αλλά αναθεώρησε τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις νέες απαιτήσεις στη δουλειά σου. Στον ερωτικό τομέα είναι πολύ εύκολο για πισωγυρίσματα ή για παρανοήσεις που σε οδηγούν σε διλήμματα που γίνονται ακόμα πιο ισχυρά όταν τεθεί και το θέμα της σεξουαλικής ικανοποίησης.

Η τελευταία έκλειψη για το 2015 είναι η Σεληνιακή στις 28 Σεπτεμβρίου στον Κριό που μπορεί να προκαλέσει θόρυβο. Συζητήσεις, αψιμαχίες, διαφωνίες και έντονη τάση για μετακίνηση και έξοδο από το ασφυκτικό πλέον πλαίσιο που γνώρισες και δεν αντέχεις να αποτελεί τη μοναδική σου πραγματικότητα. Πρόσεξε όμως γιατί υπάρχει ένα δόλωμα μπροστά σου που δεν απηχεί την αλήθεια, που κρύβει κάποια στοιχεία που δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις. Αν πάλι εσύ είσαι αυτός/η που ρίχνει το δόλωμα, τότε είναι εύκολο να πιάσεις στο αγκίστρι σου ένα θύμα, αρκεί να γνωρίζεις πως η πλάνη που παρέχεις δεν είναι μία εικόνα που θα παραμείνει για πάντα στο προσκήνιο.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παρουσία και παραμονή για σχεδόν όλο το 2015 (μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου) του Βόρειου Δεσμού στο Ζυγό (και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στον Κριό) δηλώνει πως δεν έχεις κάτι καρμικό να φοβάσαι αυτή τη χρονιά. Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να ταξιδέψεις και να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους και κοινωνίες που σκέφτονται με έναν τρόπο που σε εξιτάρει. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να πάρεις μέρος σε σεμινάρια και μεταπτυχιακά για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις αλλά και το βιογραφικό σου. Θα ολοκληρώσεις τις σπουδές σου και μπορεί να αποφασίσεις να μετακομίσεις σε μία άλλη χώρα που βλέπεις την καριέρα σου με πολύ καλύτερη ματιά. Ίσως πάλι να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους που σε οδηγούν σε σχέσεις που δε βασίζονται σε κάποιον άρρωστο έρωτα, αλλά σε ένα σαφή θαυμασμό των προσωπικοτήτων σας. Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό όμως έχεις και την ευκαιρία να λύσεις θέματα που μπορεί να εμπεριέχουν δικαστικές διαμάχες με συγγενείς ή να επιλύσεις θέματα κληρονομιών και εκκαθάρισης οικονομικών διεκδικήσεων μέσα από διπλωματικές και συμβιβαστικές λύσεις. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό είναι να αισθανθείς πως απελευθερώνεσαι από αγκυλώσεις που σου φόρεσαν έννοιες όπως η καριέρα, οι γονείς, η συντηρητική κοινωνία και να ανοίξεις μάτια, αυτιά αλλά και την καρδιά σου σε ανθρώπους που πρεσβεύουν κάτι το εντελώς νέο στη ζωή σου.

Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στην Παρθένο στις 12 Νοεμβρίου (και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στους Ιχθείς) μετατοπίζει το ενδιαφέρον στον άξονα των οικονομικών και της δουλειάς σου, σε ερωτικά θέματα που σχετίζονται περισσότερο με την καθημερινότητα και τη δημιουργία οικογένειας, αλλά αυτή είναι μία ιστορία που αξίζει να αναλυθεί την επόμενη χρονιά.

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων