Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



24
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2015
Από signingstar

Η κούραση που σβήνει μέσα από ένα βλέμμα που σε λιώνει…

Το 2015 είναι μία χρονιά που θα σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να αναθεωρείς αρκετά στη ζωή σου. Το ξεκίνημα του είναι κάπως μουδιασμένο και δύσκολο, αφού καλείσαι να εστιάσεις την καριέρα και να αντέξεις χτυπήματα ακόμα και κάτω από τη μέση. Με αφεντικά που πιέζουν, με ανελέητο τρέξιμο στην καθημερινότητα σου, με σχέσεις με συναδέλφους που περνάνε από κρίσεις, είναι αρκετά εύκολο να οδηγηθείς στο να βλάψεις την υγεία σου. Φρόντισε τη διατροφή σου, περιποιήσου τον εαυτό σου και διέθεσε χρόνο ώστε να κανακέψεις το σώμα και την καρδιά σου επειδή το έχουν ανάγκη. Την ίδια όμως στιγμή, αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει η προοπτική να ξεκινήσεις να εργάζεσαι πάνω σε κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει το νέο σου εργασιακό project, κάτι που αν προσέξεις σαν παιδί σου θα μπορούσε μετά το καλοκαίρι να γίνει ο νέος φάρος στη ζωή σου.

Έτσι, από τον Απρίλιο, αλλά κυρίως από τον Αύγουστο και μετά, αντιλαμβάνεσαι πως μπαίνεις σε μία νέα εποχή κατά την οποία έχεις ευκαιρίες να κάνεις τη ζωή σου περισσότερο ευτυχισμένη. Μία γνωριμία μπορεί να οδηγεί σε συμβίωση ή γάμο, η υπάρχουσα σχέση σου αρχίζει να κινείται και αυτό είναι εξέλιξη ακόμα και αν αυτή η κίνηση οδηγεί σε έναν εκλογικευμένο χωρισμό. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να σου δοθούν ευκαιρίες να αναδείξεις τις ικανότητες σου, αρκεί να είσαι σε θέση να παντρέψεις το απαράμιλλο ένστικτο του με τη λογική σου που φαίνεται να λειτουργεί εξαιρετικά. Και πράγματι, από το Νοέμβριο και μετά αρχίζεις να πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και αναλαμβάνεις να οδηγήσεις καταστάσεις προς την κορυφή.

Και κάτι τελευταίο: αν το καλοκαίρι (ειδικά από μέσα Αυγούστου μέχρι αρχές Οκτωβρίου), νιώσεις Θεός, μην το φωνάξεις και πολύ δυνατά. Μία ευκαιρία μπορεί να φανεί ως το δώρο της ζωής σου, αλλά στην ουσία είναι ένα δώρο για να εμπιστευτείς περισσότερο τον εαυτό σου. Μη στηριχτείς σε αυτό που σου προσφέρεται, χωρίς να έχεις ακόμα μάθει να κάνεις βήματα μόνος/η σου.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία και παραμονή του Δία στο Λέοντα μέχρι και τις 11 Αυγούστου σηματοδοτεί ένα πολύπλοκο πρώτο οκτάμηνο, μία περίοδο με αρκετές υποχρεώσεις στην εργασιακή σου καθημερινότητα ή τη ζωή σου γενικότερα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν και καμπανάκια για την υγεία σου. Θα βρεθείς μπροστά σε επαγγελματικές σχέσεις που φαντάζουν άνισες, που ζητούν πολύ περισσότερα από όσα αντέχεις να δώσεις, που σε βάζουν στη διαδικασία να γίνεις ο/η Μεσσίας σε ισορροπίες και περιβάλλοντα που έχουν χάσει τη φλόγα και τον ενθουσιασμό τους. Ίσως πάλι να βρεθείς με μία νέα δουλειά που απαιτεί να ξοδεύεις πολύ χρόνο για να φέρεις εις πέρας ή να προκύψει η προοπτική μίας δεύτερης εργασίας, κάτι που θα μειώσει κατά πολύ τον προσωπικό σου χρόνο. Μέσα στο παραπάνω επιβαρυμένο καθημερινό σκηνικό της ζωής σου, θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου, αφού είσαι ιδιαίτερα εύθραυστος/η και επιρρεπής στο να ξοδέψεις κάθε ικμάδα της δύναμης σου χωρίς να το καταλάβεις. Φρόντισε την καλή λειτουργία της καρδιάς σου και ασχολήσου με θεραπείες που έχουν να κάνουν με την τόνωση της αυτοεκτίμησης σου. Με το Δία στο Λέοντα θα πρέπει να δείξεις αντοχές αν θέλεις να παραμείνεις σε ένα χώρο που βράζει και βγάζει σπίθες, διαφορετικά είναι μάλλον η ώρα να αποσυρθείς και να αναζητήσεις νέες ασχολίες που εμπίπτουν σε κλίσεις και ταλέντα που άφησες πίσω σου στην απαίτηση να δουλέψεις για να ζήσεις αξιοπρεπώς.

Η είσοδος του Δία στην Παρθένο στις 12 Αυγούστου, ανοίγει μία ονειρική περίοδο 12 περίπου μηνών, αφού δημιουργούνται ευκαιρίες στη ζωή σου τη στιγμή που πίστευες πως έμενες έξω από το χορό. Μετά από ένα έντονο προηγούμενο οκτάμηνο στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την τύχη ή ανταπόδοση του κόπου σου και να ανέβεις βαθμίδα ή να φτάσει στα χέρια σου μία πρόταση για δουλειά που μοιάζει με Θεόσταλτη, αφού σε βγάζει από το αδιέξοδο του να παραιτηθείς χωρίς να βάλεις σε κίνδυνο την οικονομική σου σταθερότητα. Ίσως πάλι να συναντάς τον έρωτα στη ζωή σου και ξαφνικά όλα τα άλλα να αποκτούν δευτερεύουσα σημασία, κάτι που σημαίνει πως αισθάνεσαι και πάλι νέος/α με μεγάλη διάθεση για ζωή. Επιπλέον, υπάρχει η περίπτωση να αρχίσεις να βλέπεις φως σε μία ασχολία που ξεκίνησες ως χόμπι και αρχίζει να μετατρέπεται σε κύρια απασχόληση, αφού υπάρχει ανταπόκριση από τους γύρω σου, ακόμα και ενθουσιασμός. Με το Δία στην Παρθένο αυτό που έχει σημασία είναι να βάλεις θεμέλια σε σχέσεις και συνεργασίες που δε χρειάζονται πολλά στολίδια για να επιβληθούν. Αυτό που χρειάζεσαι είναι διακριτική ικανότητα, ώστε να διατηρήσεις ότι αξίζει και να πετάξεις τα περιττά, κάτι που είναι δύσκολο να αντιληφθείς το δίμηνο μέσα Αυγούστου-μέσα Οκτωβρίου.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Πιθανότατα να το έχεις αντιληφθεί, αλλά ο Κρόνος έχει περάσει στον Τοξότη από τα Χριστούγεννα που προηγήθηκαν, με αποτέλεσμα το 2015 να πιέσει τη δημόσια εικόνα σου μέσα από δύσκολες αποφάσεις, που θα μπορούσαν όμως να γίνουν βάσεις για τις ουσιαστικές αλλαγές της ζωής σου. Με τον Κρόνο στον Τοξότη βρίσκεσαι πλέον σε καθοριστικό σημείο όσον αφορά την καριέρα σου. Είσαι μπροστά στο σημείο που κάνεις μεταβολή και επιστρέφεις στα θρανία για νέα εκπαίδευση, είτε κάνεις το αποφασιστικό βήμα προς τα μπροστά για να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο από όσα έχεις ήδη καταφέρει. Μπορεί να θελήσεις ή να αναγκαστείς να αποχωρήσεις από μία εργασία που έχασε το ενδιαφέρον της ή να αποφασίσεις να εστιάσεις όλη σου την ενέργεια σε τρόπους ώστε να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να ηγείσαι κάτι μεγαλύτερου από αυτό που σου έχουν δώσει για να μπορέσεις κάποια στιγμή να πάρεις στα χέρια σου και το τιμόνι σε πιο σοβαρά οχήματα.

Ο Κρόνος στον Τοξότη φαίνεται όμως να επηρεάζει έντονα και τη σχέση σου με ένα γονιό ή με το/η σύντροφο μέσα από τον τρόπο που αυτή η σχέση διαμορφώνει τη δημόσια εικόνα σου. Αν πιέζεσαι στη σχέση ή το σπίτι σου, τότε θα θελήσεις να αναζητήσεις ελευθερίες και αυτό μπορεί να γίνει έντονο μετά το καλοκαίρι. Αν πάλι ψάχνεις διεξόδους, ίσως να πρέπει να ασχοληθείς με τον αθλητισμό, με εναλλακτικές δράσεις και δραστηριότητες, με την εκμάθηση ξένων γλωσσών, αφού μέσα από αυτά τα μονοπάτια μπορούν να ανοίξουν νέοι πνευματικοί ορίζοντες μπροστά σου. Με τον Κρόνο στον Τοξότη θα αντιληφθείς πως δεν υπάρχουν πλέον δώρα στα οποία θα πρέπει να ελπίζεις, εκτός και αν θαμπωθείς από ένα όμορφο και λαμπερό περιτύλιγμα. Ναι, η αλήθεια είναι πως θα δελεαστείς από ένα άτομο ή μία ευκαιρία και θα κληθείς, ειδικά την περίοδο που ο Κρόνος επιστρέφει για μία τελευταία βόλτα από το Σκορπιό (15 Ιουνίου- 17 Σεπτεμβρίου 2015) να κάνεις κάποιες ατασθαλίες που σε βγάζουν από μία πορεία με όρια και κανόνες. Εκείνη την περίοδο είσαι έντονα επιρρεπής σε υποσχέσεις που φαντάζουν πέρα από το δέον εντυπωσιακές και σε ευκαιρίες που φαίνεται να θολώνουν την εικόνα που έχεις για την επιλογή σου. Εκείνη την εποχή μπορεί να αποφασίσεις να θυσιάσεις μία προσπάθεια που έχεις ξεκινήσει και γνωρίζεις πως μπορεί να σε εξοντώσει από την κούραση ή την επιμονή που απαιτείται να επιδείξεις για να φέρεις εις πέρας, και να ακολουθήσεις το δρόμο της απόδρασης ή της βουτιάς στο κενό. Εκείνη την ώρα η βουτιά στο κενό μοιάζει με ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων και παραισθήσεων, αλλά όταν ξυπνήσεις από το ταξίδι δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα βρίσκεσαι στην Εδέμ που αναζητάς εναγωνίως εδώ και χρόνια.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η πρώτη Ηλιακή έκλειψη του έτους πραγματοποιείται στις 20 Μαρτίου στο μεταίχμιο του ζωδίου σου με αυτό του Κριού δείχνοντας πως περνάς σε εποχή που θα κινήσεις διαδικασίες σε διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι ώρα να αποφασίσεις αν αντέχεις να ζεις σε σχέσεις που δεν έχουν φρένα και όρια. Να δοκιμάσεις να κερδίσεις περισσότερα από τη δουλειά σου, χωρίς να φοβάσαι να ανταγωνιστείς αντιπάλους που φαίνονται πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό τους. Είναι ώρα να αναζητήσεις νέες δραστηριότητες στη ζωή σου, που είναι πιο κοντά στα καλλιτεχνικά σου ταλέντα, αφού αισθάνεσαι την ανάγκη να στραφείς σε εργασιακά μονοπάτια που τρέφονται από τις πηγές της ψυχής σου. Είναι ώρα να εκφράσεις την καρδιά σου, και αυτό αρχίζει και πάλι να σε αγχώνει.

Η επόμενη Σεληνιακή έκλειψη στις 4 Απριλίου στο Ζυγό επαναφέρει το θέμα της εμπιστοσύνης σου απέναντι στο/η σύντροφο ή στον/ην εργοδότη σου. Το σεξ φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στη σχέση σου, αφού για να αισθανθείς καλά θα πρέπει να λαμβάνεις και να προσφέρεις ευχαρίστηση μέσα από αυτό. Αν πάλι υπάρχει μία ανοικτή τρύπα στη σχέση σου, τότε μπορεί πολύ εύκολα να μπει ένα τρίτο άτομο και να δοκιμάσει την αντοχή ισορροπιών που δεν είναι και τόσο σταθερές πλέον. Στον επαγγελματικό τομέα, αν θεωρείς πως αξίζεις περισσότερα διεκδίκησε τα, αλλιώς τόλμησε να χτυπήσεις και νέες εργασιακές πόρτες που μπορούν να σου αποφέρουν νέα οφέλη. Είναι ώρα να βάλεις τη ζωή σου σε σειρά και πάλι, και αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και μέσα από ένα ηλεκτροσόκ που γίνεται σε κάτι που φάνταζε στέρεο.

Η επόμενη Ηλιακή έκλειψη στις 13 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο είναι πιο ξεκάθαρη σε αυτό που σου ζητά ή σε προστάζει. Να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσα από ειλικρινή διάλογο με την απέναντι πλευρά, από αποφάσεις συμβίωσης ή συνεργασίας, από πίστη πως στην επόμενη στροφή της ζωής σου υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο. Αν όμως για να συμβεί κάτι από τα παραπάνω θα πρέπει να περάσεις από τις Συμπληγάδες του να τελειώσει κάτι που θεωρείς δεδομένο, τότε πως θα αντιδράσεις; Αυτό που έχει σημασία είναι να αποκρυσταλλώσεις τις επιθυμίες σου και να τις εκφράσεις όσο πιο ανοικτά γίνεται. Γιατί, θα υπάρχει και η ευκαιρία να επιστρέψεις κάπου που είναι εύκολο να συμβιβαστείς ή να θεωρήσεις πως βρήκες μία ασφάλεια που δεν τολμάς να αποκτήσεις μέσα από νέες περιπέτειες.

Η τελευταία Σεληνιακή έκλειψη για το 2015 λαμβάνει χώρα στις 28 Σεπτεμβρίου στον Κριό και χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σου. Μη βιαστείς να ξοδέψεις χρήματα που σου έχουν υποσχεθεί, αλλά δεν έχεις ακόμα πάρει στα χέρια σου. Μην τρέξεις να κάνεις κάποιες αγορές που θεωρείς πως είναι ευκαιρία, αφού η παγίδα είναι μπροστά σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου και δώσε την ευκαιρία στην απέναντι πλευρά να κάνει την πρώτη κίνηση, και να πέσει στην παγίδα.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στο Ζυγό και 8ο Ηλιακό σου οίκο (και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον Κριό και 2ο Ηλιακό σου οίκο) μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου του 2015 δείχνοντας πως υπάρχουν αναζητήσεις και κινήσεις στον τομέα των δικών σου και δικών σας χρημάτων, στον τομέα της αμοιβής που λαμβάνεις από τη δουλειά σου και αυτής που κερδίζεις από τις δικές σου ασχολίες, της ισορροπίας στη σχέση σου μέσα από τη σεξουαλική και τη λογική σας χημεία με το/η σύντροφο. Με το Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό καλείσαι να βοηθήσεις ανθρώπους που έχουν χάσει την πίστη στον εαυτό τους, που βλέπουν μπροστά τους αδιέξοδα και γκρεμούς, που δεν έχουν τη δύναμη να στηρίξουν τις αποφάσεις τους και θέλουν αρωγό/συνεργάτη/συνοδοιπόρο. Μπορεί να στηρίξεις άτομα του άμεσου οικογενειακού σου κύκλου, να βοηθήσεις οικονομικά ανθρώπους, να αποφασίσεις να δοκιμάσεις την τύχη σου σε επαγγελματικές συνεργασίες. Μέσα σε όλο αυτό όμως το πλαίσιο, θα πρέπει να θυμάσαι πως πρέπει να υπάρχουν σαφείς όροι και κανόνες ή πως θα πρέπει να αισθάνεσαι πως στηρίζεις ανθρώπους που αποτελούν την οικογένεια, οπότε δεν τίθεται θέμα επένδυσης σε ένα σχήμα ή μία σχέση που μπορεί να βγεις ζημιωμένος/η στο τέλος της.

Από την άλλη πλευρά, θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να κοιτάξεις τον εαυτό σου, να διεκδικήσεις αμοιβές που καλύπτουν τα δικά σου ταλέντα και όχι άλλων, να γίνεις κυνηγός/η της προσωπικής απόλαυσης και όχι ο κρίκος σε μία σχέση που θέλει δύο ισότιμα μέλη. Να έχεις όμως στο μυαλό σου πως το πείσμα, ο ατομισμός και η υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σου μπορούν να πληρωθούν μέσα από έξοδα και χρέη που δημιουργείς ή μέσα από λήξη σχέσεων και συνεργασιών που σε αφήνουν ξεκρέμαστο/η.

Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στην Παρθένο στις 12 Νοεμβρίου (και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο ζώδιο σου την ίδια ημερομηνία) και η παραμονή για ενάμισι χρόνο, μεταφέρει το σκηνικό του ενδιαφέροντος σε πιο προσωπικό επίπεδο και στις άμεσες διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι τελευταίες ημέρες του 2015 θα σε βάλουν στο κλίμα των καρμικών σχέσεων, μέσα από την έννοια των γνωριμιών που αναταράσσουν ισορροπίες που θεωρούσες δεδομένες και από δώρα που φτάνουν στα χέρια σου επειδή πίστεψες στην έννοια της συνεργασίας. Ξεκινά μία πολύ ιδιαίτερη εποχή για τη ζωή σου, αλλά αυτή είναι μία ιστορία που θα σε απασχολήσει κυρίως το 2016, εκτός και αν ανήκεις στους/ις εκπροσώπους των 4-5 τελευταίων ημερών, οπότε και πρέπει να είσαι έτοιμος/η να αρπάξεις ευκαιρίες εδραίωσης ή απόδρασης που θα παρουσιαστούν κάπως απρόσμενα στο τέλος του 2015.

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Yiannis29
24 Δεκ 2014 | 18:08
https://www.youtube.com/watch?v=_cS5aCozhcA
Θεσεις πλανητων