Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



17
Απρ
Νεα Σεληνη στις 18/4/2015
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 18 Απριλίου στην 28η μοίρα του Κριού φαίνεται να θέλει να κλείσει μία έντονη περίοδο εντάσεων και αλλαγών που προηγήθηκε, μία εποχή που οι ισορροπίες μετατοπίστηκαν και οι πρωταγωνιστές άλλαξαν τους ρόλους τους. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως Κριούς/Ζυγούς, Καρκίνους/Αιγόκερους στο τέλος των παραπάνω ζωδίων, μέσα από μία συνειδητοποίηση νέας έναρξης που κουβαλά αρκετή τόλμη και θάρρος πως το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει μόνο αν γίνουν τομές με το παρελθόν.

Ταυτόχρονα όμως, η συνήθεια και η ασφάλεια του παρελθόντος φαίνεται να τραβούν το χειρόφρενο σε μία ανεξέλεγκτη πορεία, σε ένα πλάνο με παράτολμες πράξεις, σε μία επιθυμία να δράσεις σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό χωρίς να υπολογίζεις τους γύρω σου. Χρειάζεται όμως να υπάρξει μία τέτοιου είδους τολμηρή απόφαση, αφού η δύναμη του κατεστημένου είναι εξίσου μεγάλη αυτή τη χρονική εποχή και μπορεί να καταπιεί διαθέσεις και προθέσεις δημιουργικής έκφρασης ατόμων που θέλουν να ξεφύγουν από τον κλοιό που υπάρχει γύρω τους.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σε βάλει σε διαδικασία να αναζητήσεις τον εαυτό σου  μέσα σε μία νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται και σε αναγκάζει ή κινητοποιεί να αλλάξεις τη δημόσια εικόνα σου. Αν έχει συμβεί μία κομβική αλλαγή στη ζωή σου, τότε καλείσαι να διαχειριστείς με υπευθυνότητα το νέο σου ρόλο και να μην τρομάξεις μπροστά σε μία πρόκληση που μπορεί να φαντάζει και ανεξήγητη. Αν πάλι βγαίνεις από μία σχέση ή εργασιακή πραγματικότητα που σε μεταμόρφωσε, τότε θα πρέπει να συστηθείς εκ νέου σε ανθρώπους που μπορεί να μη σε αναγνωρίζουν, αφού θα πρέπει να προσθέσεις στην ταυτότητα σου και κάποια νέα δεδομένα που σε χαρακτηρίζουν. Αυτή η Νέα Σελήνη αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να βρεις το κέντρο σου και να πατήσεις στα πόδια σου με τρόπο που δείχνει πως δε φοβάσαι τις προκλήσεις. Αν είσαι έτοιμος/η για κάτι τέτοιο, τότε κάνε το βήμα και δες αν σε ακολουθεί αυτός/η που θέλεις να μπει ή να παραμείνει στη ζωή σου. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό έρχεται μάλλον σε μία στιγμή που αναρωτιέσαι αν θα κάνεις το βήμα που οδηγεί στη ρήξη, αλλά ακολουθεί το ένστικτο σου ή θα παραμείνεις δέσμιος/α των συμβιβασμών σου. Θα πολεμήσεις με τον εσωτερικό σου αντίπαλο σχετικά με το αν θα δράσεις με προσωπικό όφελος, στηριζόμενος/η στις επιθυμίες σου ή θα κάνεις ένα βήμα πίσω και θα υποστηρίξεις το κοινό καλό και το σύνολο. Ίσως πάλι να ανακαλύψεις λόγους να σταματήσεις να στηρίζεις μία κατάσταση στην οποία άλλοι βγαίνουν κερδισμένοι/ες, στην οποία δεν υπάρχει τόση ειλικρίνεια όση θεωρούσες πως θα μπορούσες να βρεις. Από την άλλη πλευρά, με τη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορείς να κάνεις μία νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα και να θέσεις βάσεις και κανόνες σε ένα σχέδιο που πρέπει να πάρει μπροστά, ώστε να μη χάσεις το τρένο. Να έχεις όμως πάντα στο μυαλό σου το κατά πόσο μπορείς να υποστηρίξεις δράσεις που απαιτούν πρωτοβουλία και ενθουσιασμό. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φαντάζει ως μία εξαιρετική ευκαιρία να ανανεώσεις τους στόχους σου μέσα από δραστηριότητες με άτομα του φιλικού σου κύκλου που σου προσφέρουν τα απαραίτητα όνειρα που κάπου έχασες από το οπτικό σου πεδίο. Στον προσωπικό τομέα, αν περνάς μία φάση που έχεις μόλις πληγωθεί από την τροπή μίας σχέσης, τότε αναζήτησε στήριξη στα πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου και φρόντισε να κάνεις παρέα με πρόσωπα που βλέπουν τη ζωή μέσα από τις θετικές της προοπτικές. Αν πάλι πιέζεσαι στον επαγγελματικό τομέα, τότε προσπάθησε να ξεκινήσεις μία νέα δράση που στηρίζεται στο ταλέντο σου να διεγείρεις το αισθητήριο των ανθρώπων, ώστε να πιστέψεις και πάλι στον εαυτό σου και στη ζωή που προχωρά μέσα από σχέδια και πλάνα και όχι τη μοιρολατρία χαμένων ευκαιριών και αδικιών. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι πολύ πιθανό να σε αναγκάσει να θέσεις προσωπικούς στόχους μακριά από υποσχέσεις και διαθέσεις άλλων που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στη σκέψη σου. Στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται να δημιουργείται ένα κλίμα διαφοροποίησης, είτε μέσα από τον τρόπο που τα αφεντικά λειτουργούν απέναντι σου, είτε μέσα από το ρόλο που καλείσαι να αναλάβεις και σε βάζει σε δεύτερες σκέψεις που αρχίζεις να πλάθεις. Πιθανότατα να αναρωτιέσαι αν μπορείς να συνδυάσεις τους ρόλους που αναλαμβάνεις, αν είσαι σε θέση να διαχειριστείς το χρόνο που έχεις με τρόπο ώστε να μη φανεί πως ιεραρχείς την επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή χωρίς ισορροπία. Σε αυτή τη χρονική συγκυρία θα ήταν καλό να στραφείς σε κάτι νέο που μπορεί να ξεκινήσει και είναι σε θέση να σε απομακρύνει από μία επαναλαμβανόμενη ρουτίνα που θέλεις να αποφύγεις με κάθε τρόπο.  

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Κριού είναι μία καλή στιγμή για να αναζητήσεις το χρόνο να πραγματοποιήσεις μία απόδραση, για να φύγεις για λίγο από έναν καθημερινό εργασιακό κλοιό που μοιάζει να σε σφίγγει. Αν υπάρχουν αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, τότε θα πρέπει να εφεύρεις εκ νέου την καλή σου διάθεση απέναντι στα πράγματα και να προσπαθήσεις να ανοίξεις το βήμα σου μακριά από καταστάσεις που σε φθείρουν ολοένα και περισσότερο. Αυτό που έχει σημασία στη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη είναι να εμπιστευτείς ακόμα περισσότερο τα όνειρα σου και να αφήσεις πίσω σου ζητήματα μίας δουλειάς που σε κάνει να θέλεις να την αφήσεις πίσω σου. Το όνειρο σου είναι ολοζώντανο και θα πρέπει να το ζήσεις, ακόμα και αν πρέπει να έρθεις σε αντίθεση και σύγκρουση με πρόσωπα που θεωρούν πως είσαι δεδομένος/η.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φαίνεται να λειτουργεί σαν μία ηλεκτροπληξία σε θέματα ερωτικού ή οικονομικού περιεχομένου, αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσεις άτομα που έχουν θέσεις και απόψεις που έρχονται σε αντίθεση με εσένα. Στον ερωτικό τομέα, ο/η σύντροφος φαίνεται να επιδιώκει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχεις εσύ κατά νου και θα πρέπει να σηκώσεις το γάντι για μία σύγκριση μεταξύ δύο ανθρώπων που θέλουν να τα βρουν, αφού υπάρχει ένα κρυμμένο πάθος. Στον οικονομικό τομέα, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις κινήσεις με ρίσκο, αφού δεν είναι ώρα να δοκιμάσεις την τύχη σου, λόγω δεδομένων που υπάρχουν στη ζωή σου μέσα από χρέη και οφειλές που δεν μπορείς να αγνοείς. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη εστίασε σε αυτό που λέει η άλλη πλευρά, χώνεψε καλά τα λόγια και μετά αποφάσισε τι θα κάνεις, γιατί αν όλα γίνουν με διαφορετική σειρά, τότε η τύχη δεν είναι με το μέρος σου.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία καλή ευκαιρία να ρίξεις εκ νέου γέφυρες σε ένα άτομο που μπορεί να υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα σας το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να θεωρείς πως μιλάτε διαφορετική γλώσσα, πως έχετε αντιδιαμετρική αντίληψη σχετικά τις προτεραιότητες σας, πως η σχέση σας περνά μέσα από Συμπληγάδες, αλλά στην ουσία αντιλαμβάνεσαι πως διαθέτετε και πολλά κοινά στοιχεία που πρέπει να φέρετε στην επιφάνεια. Αν η όλη παραπάνω περιγραφή έχει να κάνει με τον επαγγελματικό τομέα, τότε είναι καιρός να υπάρξουν συμβιβασμοί σε μία διαμάχη που δε βγάζει κάπου, αφού δεν είναι απαραίτητο να σπάσεις μία συμφωνία που σου παρέχει εχέγγυα για να συνεχίσεις να ζεις αξιοπρεπώς. Αν πάλι η παραπάνω πρόταση αφορά τον ερωτικό τομέα, τότε μία νέα ευκαιρία σε μία σχέση δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά το θάψιμο παραπόνων που πρέπει να χωνευτούν κιόλας.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί μία εξέλιξη στον τομέα της καθημερινότητας σου που έχει ως στόχο να βελτιώσει τη ροή της ενέργειας στη ζωή σου. Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς με το σώμα και τη διατροφή σου, να αλλάξεις κάποιες καθημερινές συνήθειες που σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο βαρύς/ια από ότι πραγματικά είσαι. Ίσως να πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που δουλεύεις, αφού οι σχέσεις σου με συναδέλφους δεν είναι και πολύ λειτουργικές. Ίσως πάλι να προκύπτει μία νέα εργασιακή πρόταση που σε ενθουσιάζει, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις και τις αλλαγές που θα φέρει στη γενικότερη ζωή σου. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα με την καθημερινή σου διαβίωση μόνο όμως αν αποδεχτείς την ανάγκη να κάνεις και κάποιους συμβιβασμούς σε επιδιώξεις και απαιτήσεις σου που ενοχλούν ανθρώπους που δεν είναι απαραίτητο να φέρεις απέναντι σου ως αντιπάλους.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να σηματοδοτεί την ανάγκη σου να υπάρξει πάθος στη ζωή σου, κάτι που τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει χαθεί και να αισθάνεσαι την ανάγκη να επαναφέρεις. Θα αναζητήσεις το πρόσωπο που θα μπορούσε να βάλει φωτιά στην προσωπική σου ζωή, που είναι σε θέση να εξάψει το ερωτικό σου αισθητήριο, μετά από μία περίοδο που ο ερωτισμός έχει μειωθεί ή ακόμα και εξαφανιστεί. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάτι διαφορετικό στην υπάρχουσα σχέση σου για να ξυπνήσεις το/η σύντροφο, ακόμα και μέσα από μία κίνηση που μοιάζει με ηλεκτροσόκ. Στον επαγγελματικό τομέα, θα θελήσεις να εμπλακείς σε κάτι που σου ταιριάζει, που μοιάζει να σε χαλαρώνει μπροστά σε μία σειρά από εργασιακά δρώμενα που τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει βάρος στους ώμους σου. Με αυτή τη Νέα Σελήνη θέλεις να βάλεις και πάλι ενθουσιασμό στη ζωή σου, χωρίς όμως να είσαι βέβαιος/η για τον τρόπο που θα επιτύχεις κάτι τέτοιο.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να ντυθεί με τα λόγια ατόμων της οικογένειας που θέλουν να σε ξυπνήσουν μπροστά σε εξελίξεις στον εργασιακό τομέα ή στην καθημερινότητα σου που σε παγώνουν, που σε φρενάρουν, που σε κάνουν να χάνεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Ίσως να πρέπει να ασχοληθείς με το σπίτι σου και να αλλάξεις τη διακόσμηση, τη θέση των επίπλων, να σταματήσει να υπάρχει εκκωφαντική ησυχία και να συμβεί κάτι που μεταβάλει τις ισορροπίες. Ίσως πάλι να δημιουργείται μία υπόγεια ή υπόκωφη κόντρα στον επαγγελματικό τομέα που σε αναγκάζει να κοιτάξεις στον καθρέφτη με στόχο να πάρεις δύναμη για να υποστηρίξεις τον εαυτό σου μπροστά σε κοινό που διψά για διαμάχες. Είναι πάλι πιθανό να προκαλείσαι να κάνεις ένα βήμα πίσω στις διεκδικήσεις σου, αφού δεν είσαι έτοιμος/η για ρήξεις και ενάρξεις. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι στη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη, είναι να ρωτήσεις την καρδιά σου αν είναι έτοιμη να τα βάλει με το μυαλό σου, και μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε αναγκάσει να μιλήσεις μέσα από ένα ξέσπασμα που έρχεται να καλύψει τη σιωπή που υπάρχει τον τελευταίο καιρό. Θα χρειαστεί να εκφραστείς και αυτό μπορεί να γίνει με έντονο τρόπο, ακόμα και επιθετικά αφού έχει μαζέψει μέσα σου αρκετά παράπονα και μπόλικη οργή. Θα αισθανθείς πως είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει μία κομβική αλλαγή στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα, αλλά ο τρόπος που θα επιλέξεις να την κάνεις πράξη θα μοιάζει και με μία μορφή ξεσπάσματος, με αποτέλεσμα να χαθεί ο στόχος. Είναι επίσης πιθανό να κανονίσεις μία εκδρομή που σε βγάζει από το σπίτι σου, αφού τον τελευταίο καιρό έμεινες μέσα σε αυτό και ένιωσες να εγκλωβίζεσαι. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη τόλμησε να αλλάξεις τις ισορροπίες, γιατί αλλιώς η συγκεκριμένη προσπάθεια θα γίνει από μία άλλη πλευρά, από ένα άτομο που βαρέθηκε να περιμένει να αναλάβεις πρωτοβουλία.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε ωθήσει σε κάποια παρορμητικά χρηματικά έξοδα που φαίνεται να μην είσαι σε θέση να ελέγξεις. Γι αυτό, είναι πιθανό να χρειαστεί να έχεις δίπλα σου κοντινά σου πρόσωπα που μπορούν να σε συγκρατήσουν, να προσπαθήσουν να βάλουν λογική στις σκέψεις και δράσεις σου. Επιπλέον, σε αυτή τη χρονική συγκυρία είναι πιθανό να βγάλεις στην επιφάνεια εγωισμό και θυμό, να φανείς πιο ατομιστής/ρια απέναντι σε άτομα του φιλικού σου κύκλου, αφού επιδιώκεις να δράσεις για εσένα, να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τον εαυτό σου και να σταματήσεις να ξοδεύεσαι για τους γύρω σου. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη θέλεις να κάνεις μία εκκαθάριση στο περιβάλλον γύρω σου, απλά μπορεί να κάνεις πράξη αυτή τη σκέψη με τρόπο που δε σε έχουν συνηθίσει και να δημιουργηθούν και συγκρούσεις μη αναμενόμενες. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων