Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



30
Οκτ
Νοεμβριος 2015
Από signingstar

Το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται ιδιαίτερα φιλικό προς εσένα αφού μπορείς να προγραμματίσεις ασχολίες που έχουν να κάνουν με τη δουλειά ή τη σχέση σου ώστε να βρεθείς σε πιο ήρεμα και φιλικά προς εσένα νερά. Από εκεί και πέρα όμως, θα χρειαστεί να δοκιμάσεις σχέσεις και συνεργασίες, να βρεθείς μπροστά σε προκλήσεις να εκφραστείς με τρόπο που θα διαταράξει ισορροπίες που μοιάζουν με δοκιμασίες τρόμου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να αποδείξεις πως διαθέτεις την ικανότητα να ηγηθείς καταστάσεων, να τρέξεις κάποιες υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις, να αποτελέσεις έμπνευση για ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Αν πάλι είσαι χωρίς δουλειά, τότε καλά θα κάνεις να χτυπήσεις πόρτες που δεν τολμούσες να ακουμπήσεις ή να αρχίσεις να σχεδιάζεις μία μετακίνηση σε μακρινά μέρη. Στον προσωπικό τομέα, θέλεις να εμπλακείς περισσότερο στη ζωή του/ης συντρόφου, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει με τρόπο που δεν τρομοκρατεί, γι αυτό και χρειάζεται διπλωματία σε κάποιες συζητήσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ακόμα και ως εισβολή στην προσωπική ζωή της άλλης πλευράς. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
ΚΑΝΤΙ ΚΑΝΤΙ
02 Νοε 2015 | 11:32
Ναι, η αλλαγή πλέον είναι και εξωτερικά εμφανής όπως ακριβώς το είχες περιγράψει. Το εντός κυριαρχεί και η εγωιστική τάση με την καλή της πλευρά έχει πια καλομάθει τον καταπιεσμένο εαυτό του «πρέπει» να χαλαρώνει. Το καλοκαίρι πέρασε ήρεμα και χωρίς αναζήτηση συγκατοίκου στην πετσέτα, από επιλογή. Ενώ κάποιοι θέλησαν από ευγένεια να δροσίσουν την παραμονή στην παραλία με λόγια παγάκια. Ο Σεπτέμβρης ηρέμησε και γείωσε εσωτερικές σκέψεις. Το πρώτο αεράκι του Οκτώβρη πήρε και ίσως τους τελευταίους κόκκους άμμου που κάλυπταν οτιδήποτε ψεύτικο, ενώ συνεχίζει να τραβά την κουρτίνα στο μισάνοιχτο παράθυρο των παιχνιδιών θερμοκρασίας της εποχής και να αποκαλύπτει όλη την θέα όποτε χρειάζεται.Ο Νοέμβριος σε βρίσκει με μεγάλη παρέα και μνηστήρες που όμως δεν ξέρουν τι θέλουν και σε βάζουν να ξηλώνεις το υφαντό τις κρύες νύχτες. Τι γίνεται , όμως τώρα; Ξεκαθαρίζουν οι ενέργειες έλξης, η επαφή γίνεται διάφανη ή ξεκινούν νέες αρνητικές, που απλά περίμεναν γίνει χώρος στην επιφάνεια για ένα νέο κύκλο σκαψίματος του εντός;
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
01 Νοε 2015 | 11:16
Εισβολή;; ....μπαααα δεν το νομίζω, απέκτησα καλούς τρόπους, επιτέλους! Σοκολατάκι; https://www.youtube.com/watch?v=ZuIvtrZVaSY έτσι....για καλό μήνα ;)
Θεσεις πλανητων