Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



10
Νοε
Νεα Σεληνη 11/11/2015
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 11 Νοεμβρίου στη 19η μοίρα του Σκορπιού φαίνεται να επηρεάζει περισσότερο Ταύρους/Σκορπιούς, Λέοντες/Υδροχόους στο τέλος του δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο. Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή από το Σκορπιό και quincunx με τον Ουρανό από τον Κριό θέτει το δίλημμα του κατά πόσο μπορείς να μοιραστείς κομμάτια που θέλεις δικά σου και φοβάσαι μήπως χάσεις ή μήπως δεν μπορείς να έχεις όλα όσα θεωρείς πως θα έπρεπε να σου προσφέρει η άλλη πλευρά και πρέπει να αλλάξεις τακτική.

Επειδή σε μία Νέα Σελήνη στο Σκορπιό είναι πάντα πιθανό να υπάρχει παρασκήνιο, να υπάρχουν στοιχεία που δε φαίνονται και δε λέγονται, που κρύβονται με μαεστρία, καλό θα ήταν να είσαι βέβαιος/η για τις σκέψεις σου και να μην τις εξωτερικεύσεις σε λάθος άτομα ή με πολύ προφανή τρόπο. Το πάθος (ερωτικό, σεξουαλικό ή οικονομικό) μπορεί να κυριαρχήσει έναντι του μυαλού και να οδηγήσει σε κρίσεις που τους λείπει η ειλικρίνεια και η πραγματική διάσταση της ζωής.

Από την άλλη όμως πλευρά, μία Νέα Σελήνη στο Σκορπιό αποτελεί πάντα μία ευκαιρία να γίνει μία νέα αρχή σε μία σχέση που αναζητά φλόγα και συναισθηματικό πλούτο, καίγοντας με αυτό τον τρόπο λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να προσθέσει πάθος στην ερωτική σου ζωή, κυρίως μέσα από τις διαθέσεις της άλλης πλευράς. Οι απαιτήσεις του άλλου ατόμου θα μπορούσαν να σε τρομάξουν ή να σε ξυπνήσουν, κάτι που σημαίνει πως κάνει κάποιες κινήσεις γιατί βλέπει τη σχέση σας να βουλιάζει. Αν πάλι μπαίνει ένα τρίτο άτομο στη ζωή σας, τότε να γνωρίζεις πως η σεξουαλική έλξη είναι πολύ ισχυρή παράμετρος που σε αποτρέπει να θεωρήσεις πως πρόκειται για κάτι επιφανειακό και χωρίς δυναμική. Στον οικονομικό τομέα, πρόσεξε τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις γιατί φαίνεται να βάζεις στη ζωή σου ευθύνες που δε θα μπορέσεις να αποφύγεις όσο και αν θεωρείς πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη δε χρειάζεται να παίξεις με την πιθανότητα να προσθέτεις κάτι βαρύ στη ζωή σου, αφού δεν είσαι βέβαιος νικητής σε αυτό το παιχνίδι.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου είναι πολύ πιθανό να φέρει μία επαγγελματική πρόταση που θα μπορούσε να προσθέσει κάτι νέο στην καθημερινότητα σου. Αυτό που θα μπορούσες να αναλάβεις απαιτεί από εσένα χρόνο και δυνάμεις, οπότε πρόσεξε να μη δώσεις μία απάντηση που δεν έχεις σκεφτεί προηγουμένως τι είναι αυτό που θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη για να αναλάβεις το νέο ρόλο. Στον ερωτικό τομέα, αν θεωρείς πως υπάρχουν μυστικά και ψέματα στη σχέση σου, τότε έχεις την ευκαιρία να παίξεις ένα παιχνίδι που μπορεί να ξεσκεπάσει ότι συμβαίνει. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μία γνωριμία μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μία έντονα ερωτική νέα σχέση με έντονη σεξουαλική χημεία. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα πρέπει να προσθέσεις πάθος στη ζωή σου γιατί μέσα από μία στείρα επανάληψη της καθημερινότητας θα στεγνώσεις κάθε συναίσθημα που κουβαλάς μέσα σου. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να φέρει εξελίξεις στον εργασιακό χώρο αφού καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις το ρόλο σου και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις. Ίσως να πρέπει να συνεργαστείς με πρόσωπα που υπάρχει διάσταση απόψεων ανάμεσα σας και αυτό να σε αγχώνει. Ίσως πάλι να εμπλέκεσαι σε ένα παρασκήνιο που σε κουράζει και ενοχλεί, αφού αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Στον ερωτικό τομέα, αν υπάρχει σχέση με ένα τρίτο άτομο τότε να γνωρίζεις πως είναι επικίνδυνο αυτό που συμβαίνει, αφού μπορεί να βρεθεί κάποιο πρόσωπο που αποφασίζει να φέρει στο προσκήνιο ότι σέρνεται στο παρασκήνιο. Σε κάθε περίπτωση καλά θα κάνεις να προσέξεις την υγεία σου σε αυτή τη Νέα Σελήνη, αφού ότι λειτουργεί παρασκηνιακά μπορεί να σε αγχώσει και να ενοχλήσει το στομάχι σου. 

Καρκίνος

Η ευνοϊκή προς εσένα Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να μιλήσεις απέναντι στο/η σύντροφο και να φέρεις στην επιφάνεια κάποιες σκέψεις σου που θεωρούσες πως θα μπορούσαν να ταράξουν τις ισορροπίες. Θα μπορέσεις όμως να φέρεις σε επαφή το μυαλό με την καρδιά σου, να μιλήσεις για πράγματα που αισθάνεσαι και δεν τολμάς να δείξεις, αφού μέσα από τη συγκυρία που προκύπτει είσαι σε θέση να απαλλαγείς από μάσκες και περιττά ρούχα σου. Αν είσαι μόνος/η, τότε τόλμησε να κάνεις το πρώτο βήμα σε μία κατεύθυνση που θα μπορούσε να φέρει ευτυχία στη ζωή σου, αρκεί να είσαι ειλικρινής με τα αισθήματα σου. Στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να εκφραστείς με τρόπο που θα τρομάξει κάποιους, αφού είναι καιρός να αποδείξεις πως διαθέτεις τη δύναμη να ανατρέψεις καταστάσεις που θεωρούνται παγιωμένες.  

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα φέρει αναστάτωση σε σχέσεις με πρόσωπα της οικογένειας ή του επαγγελματικού περιβάλλοντος αφού λέγονται ή μένουν κρυφά κάποια πράγματα που είναι πολύ δυνατά και προκαλούν εκνευρισμό. Οι συζητήσεις με πρόσωπα που είναι σε θέση να ορθώσουν το ανάστημα τους απέναντι σου θα σε εκνευρίσουν και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά στην προοπτική ενός καυγά ή μίας διαφωνίας που δείχνει τη διαφορετική προσέγγιση απέναντι στο τι μπορεί να βγει από το παρασκήνιο και να εμφανιστεί. Αν πάλι όλο το θέμα έχει να κάνει με οικονομικά ζητήματα, τότε να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως είναι ο πλούτος δεν είναι αυτό ακριβώς που έχεις στο μυαλό σου, αλλά μπορεί να αποτελείται και από στοιχεία που θεωρείς δεδομένα αλλά δεν προσμετράς σε όσα κερδίζεις.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο μία συζήτηση που είναι μεν δύσκολη, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να ανοίξει για να προχωρήσει παρακάτω μία σχέση ή συνεργασία. Ο τρόπος που ξεκλειδώνει όμως ένα πρόσωπο δεν είναι απαραίτητο να συμβεί μέσα από τον ισότιμο και ειλικρινή διάλογο, αλλά ίσως να πρέπει να παίξεις με το μυαλό του, να δοκιμάσεις να τεστάρεις τις αντοχές του απέναντι σε δεδομένα που είναι βέβαιο πως θα σχοινοβατήσουν πάνω στα όρια της αξιοπρέπειας του, που θα γαργαλήσουν την ανάγκη του να απαντήσει και να εκφράσει τη δυσαρέσκεια ή το θυμό του. Αν πάλι λαμβάνει χώρα σε μία περίοδο έντονης κούρασης για εσένα, τότε ένα ταξίδι με ένα πρόσωπο που σε ιντριγκάρει είναι μία εξαιρετική επιλογή αυτή την εποχή. Ακόμα και αν κάτι τέτοιο θεωρείς πως βάζει σε κίνδυνο σχέσεις με άτομα του περιβάλλοντος σου.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό φαίνεται να σε προειδοποιεί σχετικά με τις χρηματικές σου συνδιαλλαγές αφού μπορεί να ξεκινά μία περίοδος με αρκετά έξοδα για εσένα. Προσπάθησε να διατηρήσεις τα έξοδα σου σε λογικά πλαίσια, να αποφύγεις τις έντονες σπατάλες, να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου και να αποφύγεις να ενθουσιαστείς για κάποιες ειδήσεις που μπορεί να προκύπτουν σε ερωτικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι πως είναι πιθανό να ξυπνά ο ερωτισμός στη ζωή σου, να αισθάνεσαι πως αφήνεις πίσω σου ένα παρελθόν που σε έχει ταλαιπωρήσει, αλλά δε χρειάζεται να το φωνάζεις. Απόλαυσε κάποιες στιγμές έντονου ερωτισμού και σεξουαλικής ικανοποίησης, ζήσε αρκετά με το έτερο ήμισυ και γέμισε μέσα σου με όσα αισθάνεσαι και μπορείς να μοιράζεσαι.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αποτελεί μία πολύ καλή αφορμή για να δράσεις υπογείως ή τουλάχιστον καλύπτοντας τις κινήσεις σου ώστε να επιτύχεις τους στόχους που θέτεις. Αν αισθάνεσαι πως υπάρχει παρασκήνιο στη ζωή σου, τότε βάλε μπροστά τον τρόπο ώστε να φέρεις στην επιφάνεια πράγματα που κρύβονται και βρίσκουν τον τρόπο να καλύπτονται. Κάνε ερωτήσεις που μπορεί να προβληματίσουν, λειτούργησε με σιωπές που μπορεί να προκαλέσουν, άφησε υπονοούμενα που είναι σε θέση να κάνουν κάποιους να αισθανθούν άβολα. Από την άλλη πλευρά, προετοιμάσου ώστε να κάνεις μία κίνηση που αλλάζει τις ισορροπίες και τις καταστάσεις, με τέτοιο τρόπο ώστε δεν μπορεί να υπάρξει άμεση ανταπόδοση από την άλλη πλευρά. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη πρέπει να φωνάξεις για κάτι χωρίς όμως να βγάλεις ήχο και κραυγές, αφού κερδίζει αυτός/η που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί το σχέδιο του/ης, άρα και αναγνωρίζεις τα ατού της άλλης πλευράς πριν καν εκδηλωθούν.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό απαιτεί προσοχή από την πλευρά σου σε θέματα κόπωσης, σωματικής και ψυχολογικής, όσο και λεπτών ισορροπιών στον επαγγελματικό τομέα. Στον εργασιακό χώρο, καλό θα ήταν να προσέξεις όταν μιλάς, γιατί μπορεί να πεις πράγματα που να χρησιμοποιηθούν αργότερα εναντίον σου. Παρατήρησε καλύτερα τη στάση κάποιων και φρόντισε να ανιχνεύσεις κατά πόσο έχουν αλλάξει τον τρόπο που σκέφτονται και μπορεί να σε αιχμαλωτίσουν σε παγίδες που δε θεωρείς πως υπάρχουν. Αν πάλι δουλεύεις πολύ σκληρά ή βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που σου φαντάζει εχθρικό και θα μπορούσες να παρομοιάσεις και με φυλακή, τότε φρόντισε τη διατροφή, την ξεκούραση και την υγεία σου. Μπορεί να υπερβάλεις στο χρόνο που εργάζεσαι ή αγχώνεσαι με αποτέλεσμα το σώμα σου να σου στείλει σινιάλα σχετικά με επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων σου. 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις συμμάχους σε επαγγελματικό πλαίσιο. Μία ομαδική προσπάθεια θα μπορούσε να φέρει οφέλη προς εσένα, κάτι που σημαίνει πως κάνεις μία κίνηση να αλλάξεις το ρόλο σου σε ένα εργασιακό χώρο που θέλεις να έχεις το πάνω χέρι. Είναι πάλι πιθανό να συζητάς μία νέα πρόταση με πρόσωπα που θα πρέπει όμως να δοκιμάσεις σχετικά με τη συνεργασία που προτείνεται, αφού είναι εύκολο να λέγονται πολλά αλλά να εννοούνται ελάχιστα από αυτά. Στον ερωτικό τομέα, τα σχέδια για το παρακάτω βήμα στη σχέση σου είναι πλέον ορατά και αυτό σε βοηθά να κάνεις όνειρα που στηρίζονται και στη σεξουαλική χημεία που έχεις με το άλλο άτομο.  

Υδροχόος

Η δύσκολη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό και Ηλιακό σου ζενίθ μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταράξεις στη δημόσια εικόνα σου κυρίως μέσα από δύσκολες σχέσεις με γονείς, αφεντικά ή γενικότερα άτομα που έχουν ως στόχο να αναλάβουν παίξουν τους παραπάνω ρόλους. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει διάλογος, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να λάβει χώρα κάτι τέτοιο μέσα σε συνθήκες κρίσης και επίκρισης ή μέσα από την πεποίθηση πως υπάρχουν θέματα που δε λέγονται και εννοούνται. Από την άλλη όμως πλευρά, σε αυτή τη Νέα Σελήνη υπάρχει το ζητούμενο του να ενωθείς με κάποιο πρόσωπο ή κάποιο σκοπό, του να ακολουθήσεις το δρόμο της ενότητας και της εμπιστοσύνης, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί όταν υπάρχουν λέξεις που δε λέγονται. Μήπως λοιπόν να μιλήσεις, χωρίς όμως να φτάνεις σε συμπεράσματα πριν ανοίξεις το στόμα σου και δεις τις εξηγήσεις και από την άλλη πλευρά; 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα σε βοηθήσει να υποστηρίξεις καλύτερα τη σχέση σου σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να υπάρχει μία ενστικτώδης αντίδραση από εσένα που σου ζητά να αποδράσεις, να φύγεις από ένα στενό πλαίσιο σχέσης ή συνεργασίας, να αποδεχτείς το δύσκολο και την επιρροή ενός προσώπου στη ζωή σου. Από την άλλη όμως πλευρά, είναι μάλλον ώρα να δείξεις πως αναλαμβάνεις ευθύνες για να εξηγήσεις μία σχέση ή οικονομική συνεργασία, πως πιστεύεις στη σύνδεση αρκεί να μη μένουν κρυφά σημεία σε αυτή την προσπάθεια. Έχει μάλλον φτάσει η ώρα να υποστηρίξεις σκέψεις και απόψεις σου και δε χρειάζεται να φοβάσαι πως αυτό θα απομακρύνει από κοντά σου ανθρώπους που δε θα ήθελες να χαθούν. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
20 Νοε 2015 | 07:17
Oι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται με την ονείρωξη να ξυπνήσουν αρτιμελείς στην πληρότητα ενός Παράδεισου ευδαιμονίας και γαλήνης. Τα "κακά" νέα επί της ουσίας είναι πως οι ψευδαισθήσεις, οι "έρωτες", οτιδήποτε φθηνό σ' αυτό το μάταιο έξω κόσμο είναι και ακριβό. Τα καλά νέα είναι πως ένα ακόμη παιχνίδι αλήθειας έφτασε στο τέλος του, ο καθένας μας έφτασε την Αλήθεια του μέχρι εκεί που άντεξε και ίσως λίιιγο παραπέρα. Τώρα όμως είναι η ώρα να απολαύσω την ανταμοιβή μου... επιτέλους Τέλος. Καλημέρα ;) https://www.youtube.com/watch?v=piGmRgt5W7g
Θεσεις πλανητων