Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



24
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2016
Από signingstar

Ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη σου σε σχέσεις που πυροδοτούν την καρδιά

 

Το 2016 είναι μία μεταβατική χρονιά, που σε οδηγεί σε ένα τελευταίο τετράμηνο που θα κληθείς να κάνεις ανοίγματα και επεκτάσεις στη ζωή σου. Με το Δία να περνά στο ζώδιο σου στις 9 Σεπτεμβρίου, όλο το προηγούμενο διάστημα των πρώτων οκτώ μηνών του 2016 καλό θα ήταν να ασχοληθείς με το να θρέψεις την ψυχή σου, να προσφέρεις ότι μπορείς σε προσπάθειες ανθρώπων που σε έχουν ανάγκη, να εργαστείς στο παρασκήνιο αφού δεν είναι ώρα να εκφράσεις ηγετικές αντιλήψεις και αιτιάσεις. Επιπλέον, οι πρώτοι οκτώ μήνες είναι εξαιρετικοί για να ανοίξεις την ψυχή σου μέσα από μία δραστηριότητα που σε βοηθά να φέρεις στην επιφάνεια κάποια κομμάτια της ζωής σου που επιμένεις να παλεύεις να κάνεις συμβατά με την προσωπικότητα σου τη στιγμή που αυτό φαντάζει αδύνατο. Η τελευταία μάλιστα έκλειψη στον άξονα του ζωδίου σου, η Σεληνιακή στις 23 Μαρτίου στο ζώδιο σου, αποτελεί την τελική σου αναμέτρηση με ανθρώπους και περιστάσεις που γνωρίζεις πως δεν έχουν να προσφέρουν κάτι περισσότερο και πρέπει να αφήσεις πίσω σου, όσο και αν αυτό πληγώνει ή τρομάζει. Μία επιστροφή στο παρελθόν αυτή την εποχή μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά, μόνο αν σε βοηθήσει να δεις το επόμενο βήμα μέσα από μία νέα οπτική που θα διαμορφώσεις όταν ζήσεις και τα τελευταία επεισόδια από τη ζωή που αφήνεις πίσω σου.

Με το Δία όμως να περνά στο ζώδιο σου στις 9 Σεπτεμβρίου, ξεκινά μία περίοδος που φαίνεται να σε βάζει και πάλι στο τιμόνι των εξελίξεων, αφού θα πρέπει να τρέξεις κάποιες καταστάσεις στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα για να γεμίσουν με ενθουσιασμό τη ζωή σου. Ασφαλώς και οι εκπρόσωποι του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου και των αρχών του τρίτου (γεννημένοι 9-17 Οκτωβρίου) θα αισθάνονται όλο το έτος να βρίσκονται μπροστά σε προκλήσεις και ανατροπές που δοκιμάζουν τα νεύρα τους (Ουρανός στον Κριό), αλλά το τελευταίο τετράμηνο του έτους θα πρέπει να λάβουν και αποφάσεις αντί να συνεχίζουν να παραμένουν αδρανείς. Η ταχύτητα με την οποία θα κάνεις κάποιες κινήσεις εκείνη την περίοδο, μπορεί να κρίνει και τη σταθερότητα των νέων δεδομένων της ζωής σου, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να ανοίξεις το βήμα σου όταν αντιληφθείς πως παραμένοντας στάσιμος/η μοιάζει σαν να παραδέχεσαι τη φοβία για το παρακάτω της ζωής.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παραμονή του Δία στην Παρθένο μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου φαντάζει σαν μία προπαρασκευαστική περίοδος, σαν να πρέπει να ασχοληθείς με ότι πιο κουραστικό και επαναλήψιμο υπάρχει στη ζωή σου για να αποφασίσεις να κάνεις και νέες τομές προς το τέλος του έτους. Οι πρώτοι οκτώ μήνες της χρονιάς φαντάζουν ως μία ευκαιρία να ολοκληρώσεις δραστηριότητες που σε οδηγούν σε μία ρουτίνα ή να κλείσεις κύκλους που μοιάζουν μάταιος κόπος αν συνεχίσεις να διατηρείς στο προσκήνιο. Είναι επίσης μία ευκαιρία να ασχοληθείς με το σώμα και τη διατροφή σου, να αθληθείς ή να αποφασίσεις να αλλάξεις τη διατροφή σου και να προσθέσεις νέες δραστηριότητες που θεωρείς πως θα βελτιώσουν την εικόνα σου. Επιπλέον, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με μία εκπαιδευτική δραστηριότητα που μπορεί να μην εμφανίσεις στο ευρύ κοινό, αλλά να θεωρήσεις πως είναι η ευκαιρία σου να κάνεις το παρακάτω βήμα στην καριέρα σου, χωρίς να δίνεις ερεθίσματα σε άλλους να ασχοληθούν με αυτό το θέμα. Αυτό που πρέπει όμως να θυμάσαι με το Δία στην Παρθένο, είναι να διώχνεις από τη ζωή σου περιττά, να αφήνεις στην άκρη ανθρώπους, σχέσεις και περιστάσεις που δε σου προσφέρουν κάτι, αλλά αντίθετα σε φορτώνουν σωματικά και ψυχικά. Και πάνω από όλα, να έχεις εμπιστοσύνη σε καταστάσεις στις οποίες δεν έχεις τον έλεγχο, αφού αφήνοντας το ένστικτο να λάβει αποφάσεις, θα αντιληφθείς τη δυναμική του.

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σου στις 9 Σεπτεμβρίου και η παραμονή του για περίπου δώδεκα μήνες αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να βρεθείς και πάλι στην κεντρική σκηνή, να κάνεις τις κινήσεις που αλλάζουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το Φθινόπωρο του 2016 προβλέπεται δυναμικό και εντυπωσιακό αν είσαι αποφασισμένος/η να ρισκάρεις ή να ανατρέψεις δεδομένα που είναι καιρός να κινητοποιηθούν προς κάποια κατεύθυνση. Η παρουσία όμως και του Ουρανού στον Κριό δηλώνει πως οι κινήσεις που θα γίνουν δεν είναι τελεσίδικες, αλλά θα λειτουργήσουν σαν την ηλεκτροπληξία σε διαπροσωπικές σχέσεις που πρέπει να ξεκινήσουν ή να ανανεωθούν. Επιπλέον, ευνοείται η ενασχόληση σου με ένα εκπαιδευτικό αντικείμενο, η έναρξη μίας νέας δραστηριότητας που είναι σε θέση να αποτελέσει το εφαλτήριο για να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παρουσία και παραμονή του Κρόνου στον Τοξότη για όλη τη διάρκεια του 2016 φαίνεται σαν μία ευκαιρία να θέσεις τις βάσεις σε μία νέα επαγγελματική προοπτική για τη ζωή σου. Έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις στην επέκταση των γνώσεων σου σε ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να σε φέρει σε επαφή με κομμάτια που κουβαλάς μέσα σου και μπορεί και να οφείλονται και σε σχέσεις με γονείς ή με άτομα εξουσίας που ποτέ δεν κατάφερες να αντιπαρατεθείς μαζί τους. Ίσως πάλι να θελήσεις να απομακρυνθείς από πρόσωπα του συγγενικού κύκλου, να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που θεωρείς κουραστικό και περιοριστικό, που έχεις την εντύπωση πως δε σε αφήνει να εκφράσεις άνετα τον εαυτό σου. Με τον Κρόνο στον Τοξότη όμως μπορεί να αρχίσεις να αισθάνεσαι πως οι μετακινήσεις σου αποκτούν μία δυσκολία, πως μετατρέπονται σε μία διαδικασία που σου κλέβει τον ελεύθερο χρόνο και σε στραγγίζει από διάθεση και όρεξη να περάσεις καλά. Αν λοιπόν η δουλειά σου περιλαμβάνει ταξίδια και επαφές με κόσμο, αν εμπεριέχει μία μορφή συζητήσεων και συνδιαλλαγών με ανθρώπους που δεν αντέχεις, τότε είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να τραβιέσαι μακριά από κόσμο με στόχο να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και πάλι. Αυτό το τελευταίο είναι κάτι που μπορεί να ενταθεί την Άνοιξη, ώστε μέσα στο καλοκαίρι να λάβεις τις αποφάσεις σου σχετικά με κινήσεις που θέλεις να κάνεις που δείχνουν προς νέες κατευθύνσεις που επιδιώκεις να βρεθείς.  

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα το Μάρτιο με την Ηλιακή έκλειψη στις 9 Μαρτίου στους Ιχθείς να ανοίγει ένα θέμα υγείας ή εργασιακού περιεχομένου που θα μπορούσε να σε προβληματίσει, με στόχο να κινητοποιηθείς ώστε να αλλάξεις κάτι που σε δυσκολεύει. Οι σχέσεις σου με πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο θα μπορούσαν να σε κάνουν να θέλεις να ξεσπάσεις, αλλά πρόσεξε μήπως αυτό που σε ενοχλεί είναι το καθημερινό πρόγραμμα που έχεις επιβάλει στον οργανισμό σου και όχι απαραίτητα το περιβάλλον σου. Από την άλλη πλευρά, απαιτείται προσοχή σε θέματα της υγείας σου, αφού μία ενόχληση αυτή την εποχή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάτι βαθύτερο που έχει να κάνει με την ψυχολογική σου διάθεση. Ισορρόπησε τις απαιτήσεις στον εργασιακό τομέα με τις ανάγκες της καρδιάς σου, ακόμα και μέσα από την έναρξη μίας σωματικής δραστηριότητας που απελευθερώνει ότι κουβαλάς μέσα σου, για να βρεις και πάλι τα πατήματα σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 23 Μαρτίου στο ζώδιο σου κλείνει τον κύκλο των εκλείψεων στον άξονα του ζωδίου σου και σε ωθεί να πεις κάποια πράγματα που φαίνεται να αποτελέσουν τη μαγιά πάνω στην οποία θα χτίσεις τους επόμενους μήνες εκκαθαρίσεων. Αν προκύπτει κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κουβαλήσεις δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη τους επόμενους μήνες, αφού δεν υπάρχει βεβαιότητα ως προς τις υποσχέσεις των γύρω σου ώστε να μπορείς να εστιάσεις στη μία μόνο προοπτική. Στον προσωπικό τομέα, μία τελευταία συζήτηση με το έτερο ήμισυ είναι απαραίτητη πριν ληφθούν αποφάσεις.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα το Σεπτέμβριο, με την πρώτη Ηλιακή έκλειψη την 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο να σε ωθεί να λάβεις αποφάσεις επαγγελματικού κυρίως περιεχομένου. Η απόφαση σου να ξεκινήσεις κάτι νέο θα πρέπει να εμπεριέχει την αντίληψη πως είναι πιθανό να εμπλακείς σε κάτι που μπορεί να γίνει κουραστικό και επίπονο, κάτι που θα χρειαστεί να χτίσεις από την αρχή για να μπορέσει να σε βοηθήσει να διακριθείς. Αν πάλι αφορά τον τομέα της υγείας σου, τότε φρόντισε να ασχοληθείς με τη σωματική σου κατάσταση, γιατί θα πρέπει να κουβαλάς διάθεση και δύναμη τους επόμενους δώδεκα μήνες που θα βρεθείς στο προσκήνιο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς φαίνεται να σε ωθεί να ασχοληθείς με ζητήματα του εργασιακού σου περιβάλλοντος, αφού χρειάζεται μία ρύθμιση στο χρονοδιάγραμμα της καθημερινότητας σου. Ιεράρχησε τις ανάγκες σου, βάλε σε μία σειρά τη ρουτίνα της κάθε ημέρας σου, γιατί αν υπάρχει χάος στη ζωή σου είναι πολύ εύκολο να νιώσεις πως πνίγεσαι ή δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας τη βασική σου επιδίωξη που είναι να πατήσεις πολύ καλύτερα στα πόδια σου.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παρουσία και παραμονή του Βόρειου Δεσμού στην Παρθένο, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στους Ιχθείς, για όλο το 2016 αναδεικνύει την ανάγκη να κάνεις προσεκτικά βήματα στον εργασιακό τομέα ώστε να βρεις τον τρόπο να αποδράσεις από μία κατάσταση την οποία δεν μπορείς να ελέγξεις. Η συνέχιση μίας επαγγελματικής πραγματικότητας που περιλαμβάνει εξαντλητικά ωράρια, επιμονή στη λεπτομέρεια, συγκεντρωτικές τάσεις και παράνοια μπροστά στις δυσκολίες θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε μία σωματική ή ψυχική κατάρρευση και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποφύγεις. Ειδικά τους πρώτους οκτώ περίπου μήνες του έτους, φρόντισε να μην υπερβάλεις, να αποφύγεις να εκτίθεσαι σε κινδύνους να εκτεθείς και να βρεις τρόπους να ισορροπήσεις την προσωπική με την επαγγελματική ζωή. Αν πάλι ετοιμάζεις ένα προσωπικό σου πλάνο, τότε κράτησε το στο σκοτάδι και μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους που δεν έχεις πρώτα τεστάρει τόσο με τη διαίσθηση σου, όσο και με κάποια μικρές αλλά ουσιαστικές δοκιμασίες που θα σου δώσουν πολύτιμα συμπεράσματα. Το τελευταίο όμως τετράμηνο καλείσαι να βγεις από τη σκιά και το παρασκήνιο και να αναλάβεις πιο ενεργό ρόλο σε διεργασίες που δεν μπορείς να αφήνεις άλλους να τις ορίζουν αν διαφωνείς. Τώρα θα πρέπει να έχεις τις σωματικές και ψυχικές δυνάμεις να υποστηρίξεις κάτι που μπορεί να αλλάξει τη ροή των καταστάσεων. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων