Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



18
Δεκ
Ετησιες προβλεψεις 2017
Από signingstar

Έρωτας στα χαλάσματα

 

Το 2017 αποτελεί ακόμα μία κομβική χρονιά για τη ζωή σου, αφού μία σειρά από πλανητικές επιρροές σε έχουν βάλει στο στόχαστρο. Βέβαια, δεν μπορεί να είναι τόσο πιεστική χρονιά όσο η περασμένη, αφού έχεις πλέον την ευχέρεια να κάνεις επιλογές που μπορούν να προσθέσουν ευτυχία στη ζωή σου. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη για όλο το 2017 φαίνεται να επηρεάζει κυρίως τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου μέσα από ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μερικοί αποχωρισμοί θα είναι δύσκολοι και τραυματικοί, αλλά θα συντελέσουν στο να αντιληφθείς πως δεν ταιριάζεις σε ένα περιβάλλον που επιμένεις να θεωρείς ιδανικό για τις διαθέσεις και επιθυμίες σου. Ίσως πάλι να δοκιμάζεται η πίστη σου σε ένα ρόλο συντρόφου ή συνεργάτη που πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που εκφράζεται, αφού οι πρωταγωνιστές της σκηνής έχουν ενηλικιωθεί και το κοινό στην πλατεία περιμένει να δει μία νέα παράσταση.

Τα καλά νέα του 2017 είναι η παρουσία του Δία στο Ζυγό για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου, που φαίνεται να φέρνει στο προσκήνιο ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Ένα παιδί μπορεί να ολοκληρώσει τη σχέση σου, ενώ μία νέα γνωριμία  μπορεί  να θάψει οριστικά στο παρελθόν μία σχέση που σε κούρασε και πλήγωσε. Στον επαγγελματικό τομέα αναζητάς την ευκαιρία να εκφράσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα και αυτό σημαίνει πως πρέπει να επενδύσεις σε κλίσεις σου, χωρίς όμως να αφήνεις μία μόνιμη εργασία που μπορεί να σου προσφέρει τα απαραίτητα υλικά αγαθά για το τραπέζι και το σπίτι σου.

Το 2017 ανοίγει μονοπάτια ευκαιριών αρκεί να δείξεις πως είσαι αρκετά σοφός/η ώστε να γνωρίζεις πότε μπορείς να δράσεις σαν ονειροπόλο και ρομαντικό παιδί και πότε σαν ενήλικας που αναλαμβάνει τις ευθύνες των υποσχέσεων και των πράξεων του. Μην πέσεις στην παγίδα να ζήσεις μόνο τον ένα από τους παραπάνω ρόλους, γιατί το κοινό διψά για μία παράσταση που στηρίζεται σε νεανικές καρδιές με μυαλό ενήλικα.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία του Δία στο Ζυγό μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου μπορεί να φέρει ευχάριστες συγκυρίες στη ζωή σου, κυρίως στον τομέα των σχέσεων και της απόκτησης παιδιών. Έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις το πρόσωπο που σε συμπληρώνει, το άτομο που μπορεί να αποτελέσει το/η σύντροφο της ζωής σου και αυτό να οδηγήσει σε μία σχέση που καλπάζει και οδηγείται στο επόμενο βήμα μέσα από όνειρα και γρήγορες εξελίξεις. Η απόκτηση ενός παιδιού μπορεί να επισπεύσει και μία συγκατοίκηση, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε οι πρώτοι οκτώ μήνες του 2017 αποτελούν μία εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσεις το παιδί που επιθυμείς. Παράλληλα όμως, θα υπάρξουν και αρκετές νέες γνωριμίες, που μπορεί να σε ενθουσιάσουν πολύ γρήγορα, αλλά με τον ίδιο γρήγορο τρόπο μπορεί να ξεφουσκώσουν, αφού το μυαλό και η καρδιά παίζουν περίεργα παιχνίδια. Σε μία τέτοια περίπτωση, δε χρειάζεται να εξετάζεις γιατί τελείωσε τόσο εύκολο ο αρχικός ενθουσιασμός, αλλά μήπως η καρδιά σου αναζητά ερεθίσματα για να χτυπήσει και πάλι, πριν κατασταλάξεις σε μία σχέση που μπορεί να σε συμπληρώσει πλήρως.

Η παρουσία όμως του Δία στο Ζυγό μπορεί να φέρει και ενδιαφέρουσες συνεργασίες στον επαγγελματικό τομέα, συνεταιρισμούς που είναι ικανοί να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις πρόσωπα που προσθέτουν κομμάτια που έλειπαν από εσένα, ώστε να δημιουργήσετε μία ομάδα με κοινό όραμα, με παρόμοιους στόχους, με ελπίδες και ικανότητες για τη γέννηση του δημιουργικού κομματιού του εαυτού σου. Οι ιδέες σου μπορεί να είναι ακατάπαυστες, οπότε αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα πρόσωπο που θα χαλιναγωγήσει την ταχύτητα με την οποία κινούνται τα πράγματα στη ζωή σου. Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από κάποιο πρόσωπο που σε στηρίζει, παρά από κάποιο πρόσωπο που προσθέτει ταχύτητα και έμπνευση, αφού αυτά τα δύο στοιχεία τα κουβαλάς έμφυτα μαζί σου.

Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου ανοίγει μία νέα εποχή που εμπεριέχει κατά κύριο λόγο την καθημερινή εργασία και την ενασχόληση με την υγεία σου. Κάποια θέματα που δεν επιλύθηκαν τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια σαν ψυχοσωματικές ασθένειες, γι αυτό φρόντισε τη διατροφή σου, την ψυχολογική σου ισορροπία και την ικανότητα να εκφράζεις το συναισθηματικό σου κόσμο χωρίς να αφήνεις προτάσεις στη μέση, αισθήματα να αιωρούνται και φοβίες στο σκοτάδι.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Ο Κρόνος παραμένει στον Τοξότη και 7ο Ηλιακό σου οίκο για σχεδόν όλο το 2017, θα περάσει στον Αιγόκερω στις 20 Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεσαι μία έντονη ή πιο χαλαρή πίεση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν μάλιστα ανήκεις στους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου, τότε θα καταλάβεις πως έχεις απέναντι σου ανθρώπους που αλλάζουν και δείχνουν διατεθειμένοι να σε ταρακουνήσουν με στόχο να εξετάσουν τις προθέσεις σου. Η σχέση σου θα δοκιμαστεί, αφού φαίνεται να υψώνονται τείχη επικοινωνίας και κοινών στόχων, με αποτέλεσμα να θεωρείς πως βαδίζεις πάνω σε λεπτό σκοινί. Θα χρειαστεί να παλέψεις για να συνηθίσεις τα νέα δεδομένα ή να επενδύσεις στο χρόνο για να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το/η σύντροφο, αφού οι σπασμωδικές κινήσεις δε βοηθούν. Παράλληλα, ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό στον επαγγελματικό τομέα, να τολμήσεις μία στροφή που θα παραξενέψει και τρομάξει κάποια κοντινά σου πρόσωπα, αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Δεν περνάς καλά στη δουλειά σου, είτε επειδή σε πιέζουν, είτε επειδή αισθάνεσαι να αδικείσαι, αλλά στην πραγματικότητα αρχίζεις να μοιάζεις με ξένο σώμα επειδή αλλάζουν και οι δικές σου επιθυμίες και διαθέσεις. Αν πάλι δεν έχεις εργασία, τότε βρίσκεσαι σε ένα σημείο που πρέπει να ανακαλύψεις εκ νέου ταλέντα και κλίσεις και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, γιατί διαφορετικά μοιάζει σαν να βλέπεις βαγόνια τρένων να περνούν μπροστά σου και να μην έχεις τη δύναμη να ανέβεις σε ένα από αυτά.

Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη διαθέτει και μία έντονα εκπαιδευτική για εσένα χροιά, αφού σε μαθαίνει να μη φοβάσαι να μεγαλώσεις. Κάνοντας το παρακάτω βήμα στη ζωή σου δε σημαίνει πως σκοτώνεις το παιδί μέσα σου, αλλά πως έχεις την όρεξη και τη σοφία να γεννήσεις παιδιά ή να διδάξεις παιδιά γύρω σου. Ο τρόπος με τον οποίο θα χειριστείς τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από το πέρασμα του χρόνου θα δείξει κατά πόσο ο Κρόνος είναι τύραννος, χωροφύλακας ονείρων, ο άδικος Θεός ή η νέα σου ταυτότητα που αν και αλλάζεις φωτογραφία, εξακολουθεί να αποτελεί διαβατήριο για την είσοδο σου σε νέους ενδιαφέροντες κόσμους. Μη φοβηθείς να πληρώσεις διόδια στο πρώτο μπλόκο που θα βρεις μπροστά σου θεωρώντας πως πρέπει να μείνεις για πάντα αγανακτισμένος/η και επαναστάτης. Άλλωστε, πληρώνοντας διόδια, αποκτάς πρόσβαση σε μία νέα λεωφόρο και δίνεις ένα παράδειγμα σε ανθρώπους που ξέχασαν να συμβαδίζουν με την ηλικία τους. Μόνο που σε αυτή τη βόλτα στη νέα λεωφόρο, δεν αντέχεις να είσαι μόνος/η, γι αυτό φρόντισε να κρατάς ευτυχισμένο το πρόσωπο που κάθεται στη θέση του/ης συνοδηγού.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα το Φεβρουάριο, με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στο Λέοντα να είναι σε θέση να αποτελέσει καλό μάθημα για εσένα. Ένα ταξίδι με πρόσωπα του φιλικού κύκλου μπορεί να σε βοηθήσει να λάβεις αποφάσεις για τη σχέση σου, ενώ η έναρξη ενός εκπαιδευτικού προγράμματος μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία για τη στροφή της καριέρας που αναζητάς. Αυτό που αναζητάς είναι ένα νέο ρόλο μέσα σε υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η και για κλεισίματα κύκλων. Η επόμενη Ηλιακή έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς και Ηλιακό σου ζενίθ, επηρεάζει κυρίως τους/ις γεννημένους/ες στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να φέρει μία επαγγελματική αλλαγή, που χρειάζεται όμως προσοχή αφού τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς φαίνονται. Η ανάγκη σου να πάψεις να σκέφτεσαι μπορεί να σε οδηγήσει σε επιλογές που δεν εμπεριέχουν προσωπική θέληση, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ εύκολο να πας εκεί που θέλουν κάποιο άλλοι.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων του 2017 λαμβάνει χώρα τον Αύγουστο, με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο να ανοίγει την αυλαία. Οι εξελίξεις γύρω από ένα ταξίδι και τις καλοκαιρινές σου διακοπές μπορεί να φέρουν αποτελέσματα στις σχέσεις σου με άτομα που πρέπει να αποφασίσεις αν παραμένουν ή όχι στη ζωή σου. Μη βιαστείς να μιλήσεις πριν καταλάβεις τι λέει η άλλη πλευρά και μην ενθουσιαστείς πριν κατανοήσεις αν αποδέχεσαι μία μεγάλη ευκαιρία ή τεράστια πρόκληση. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί την 21η Αυγούστου στο Λέοντα θα σε βοηθήσει να στηρίξεις τις απόψεις σου, να ακουστείς και να γίνεις κατανοητός/η από ένα πλήθος που δε χρειάζεται να σε τρομάζει. Είναι ώρα να μιλήσεις σχετικά με την αλλαγή στη δουλειά σου ή με την εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής, ακόμα και μέσα από μία μετακόμιση που σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου ένα παρελθόν που δεν έχει πλέον νόημα.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων (Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο και Νότιος Δεσμός στους Ιχθείς) μέχρι και τις 9 Μαΐου, συντηρεί ένα κλίμα πίεσης και καρμικά φορτισμένης ατμόσφαιρας στη ζωή σου που έχει ξεκινήσει από το τέλος του 2015. Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου ή ωροσκόπου, τότε βρίσκεσαι μπροστά σε έντονες στιγμής για τη ζωή σου, αφού καλείσαι να βάλεις λογική σε αποφάσεις που θα έπρεπε να στηρίζονται στο συναίσθημα και το αντίστροφο. Προσπαθείς να συνηθίσεις το νέο περιβάλλον διαβίωσης σου, μέσα από τη συνήθεια της συγκατοίκησης ή μετά από ένα δυνατό χωρισμό, ενώ την ίδια στιγμή έχεις να αντιμετωπίσεις ένα χάος στον εργασιακό τομέα. Αντίστροφα, παλεύεις να διαχειριστείς τις νέες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, πατώντας πάνω σε στέρεο έδαφος που μπορεί να διαμορφώσει ο/η σύντροφος σου, μέσα από την ικανότητα του/ης να εκλογικεύει τα πράγματα και να σε βοηθά να διαχωρίσεις το ωφέλιμο από το περιττό.

Η είσοδος του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου (Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα και Νότιος Δεσμός στον Υδροχόο) στις 9 Μαΐου αποτελεί μία καλή ευκαιρία να χαλαρώσεις και να αρχίσεις να χωνεύεις τα μαθήματα που έλαβες το προηγούμενο διάστημα. Ίσως να θελήσεις να εντάξεις στη ζωή σου περισσότερα ταξίδια για εκπαιδευτικούς σκοπούς ή να αναλαμβάνεις ένα νέο ρόλο στον επαγγελματικό τομέα που εμπεριέχει μετακινήσεις. Μετά από μία περίοδο που έκανες γενναίες εκκαθαρίσεις στη ζωή σου, έρχεται η εποχή που θα σε χρειαστούν πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος για να προσφέρεις τη σοφία που απέκτησες και σε δικά τους διλήμματα και παλινωδίες. Το θέμα όμως είναι πως αισθάνεσαι περισσότερο ανάλαφρος/η να εκφραστείς, να δράσεις, να δημιουργήσεις και να γίνεις και πάλι το παιδί που πάντα κρύβεις μέσα σου. 

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων