Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



18
Δεκ
Ετησιες προβλεψεις 2017
Από signingstar

Η ώρα της συμφιλίωσης με το παιδί που κρύβεις μέσα σου

 

Για να μπορέσω να σου μιλήσω ουσιαστικά για το 2017, θα πρέπει να σου ξεκινήσω από το 2016 θέτοντας σου μερικές ερωτήσεις. Η πρώτη ερώτηση λοιπόν είναι αν το 2016 έκανες σαφείς και δομικές αλλαγές στη ζωή σου. Αν η απάντηση είναι ναι, τότε το 2017 προσπαθείς να χωρέσεις στα νέα δεδομένα της ζωής σου. Σαφώς και θα πιεστείς, αφού έχεις πλέον οικογένεια ή έχεις χωρίσει και ζεις μόνος/η σε ένα μεγάλο σπίτι. Σαφώς και ζορίζεσαι να διαχειριστείς τα νέα δεδομένα της καριέρας σου, αφού πρέπει να αναλάβεις αρχηγικό ρόλο απέναντι σε μία ομάδα συνεργατών που δε σε έχει συνηθίσει με αυτή την εικόνα. Αν η απάντηση όμως στο παραπάνω ερώτημα είναι αρνητική, τότε οι πρώτοι τέσσερις πρώτοι μήνες του 2017 απαιτούν ταχύτητα από εσένα ώστε να προχωρήσεις σε αλλαγές στη ζωή σου. Μπορεί να έρχεται ένα παιδί στη σχέση σου και να ετοιμάζεις το σπίτι σου ή να εκπαιδεύεσαι ταχύτατα σε ένα νέο επαγγελματικό ρόλο που σε επανασυστήνει στον κόσμο το δίμηνο Απρίλιος-Μάιος.

Η ουσία πάντως του 2017 είναι να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που έφερε το 2016. Ασφαλώς και αυτή η πρόταση μπορεί να σημαίνει πως διορθώνεις λάθη που έγιναν, παραλείψεις που δεν μπόρεσες να αποφύγεις και ατοπήματα στα οποία υπέπεσες. Ασφαλώς και μπορεί το πρώτο εξάμηνο του 2017 να θέλεις να επαναπροσδιορίσεις κάποιες γρήγορες αποφάσεις που έλαβες, κάποιες ταχείς εναλλαγές που συνέβησαν και ίσως να μην τις έχεις συνηθίσει ακόμα. Αυτό όμως δε σημαίνει πως επιστρέφεις σε ένα παλιό μοτίβο ζωής για να εξετάσεις αν σου ταιριάζει το νέο μοτίβο της ζωής σου. Έχεις δώσει την υπόσχεσαι πως ενηλικιώθηκες με αποτέλεσμα κάθε προσπάθεια να ξεγελάσεις τον Κρόνο και να αποδείξεις πως μπορείς να λειτουργήσεις κουτοπόνηρα, να είναι καταδικασμένη να πέσει το κενό. Συνέχισε να υποστηρίζεις τη σχέση σου, εξακολούθησε να παλεύεις ώστε να υποστηρίξεις τη νέα σου επαγγελματική εικόνα, πίστεψε ακόμα περισσότερο στις πρωτοποριακές σου ιδέες που πρέπει να εξελίξεις το δεύτερο εξάμηνο του έτους και φρόντισε να ανοίξεις διάλογο με το παιδί μέσα σου. Το παιδί μέσα σου θα συνεχίσει να ζει, ανεξάρτητα με το αν εσύ ενηλικιώνεσαι ή όχι. Απλά, ίσως να είναι ώρα να συναντήσει και το παιδί που θα γεννηθεί μέσα από μία σχέση που καρποφορεί ή μέσα από μία επαγγελματική προσπάθεια να μεταφέρεις στην πράξη αυτό που έχεις στο μυαλό σου τόσο καιρό.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παραμονή του Δία στο Ζυγό και 2ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου σηματοδοτεί μία καλή χρονική περίοδο για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μεγέθη και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν την προηγούμενη χρονιά. Αν βρίσκεσαι σε μία νέα θέση εργασίας, τότε το πρώτο ή το τρίτο τρίμηνο του έτους μπορείς να ζητήσεις και να πετύχεις μία αύξηση, κυρίως αν αποδείξεις πως είσαι ένα άτομο που φέρνεις ανανέωση στον επαγγελματικό χώρο που βρίσκεσαι. Παράλληλα όμως μπορεί να δεχτείς και νέες επαγγελματικές προτάσεις που χρειάζονται μελέτη πριν τις αποδεχτείς ή απορρίψεις, αφού δεν πρέπει να βασίζεσαι μόνο στο σκέλος της αμοιβής σου. Είναι πιθανό να έχεις μπροστά σου προοπτικές για να συμμετέχεις σε κάτι που θα προχωρήσει πολύ γρήγορα ή που υπόσχεται κέρδη που δεν πρόκειται όμως να κρατήσουν για πολύ καιρό. Ίσως πάλι να αναζητάς έναν τρόπο να επενδύσεις κάποιες έσοδα που έχεις μαζέψει και αυτό σημαίνει πως πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με κινήσεις και ευκαιρίες που δεν εμπεριέχουν δομές και χρόνο δοκιμών από πίσω τους. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να προχωρά η σχέση σου ακόμα και μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού, με αποτέλεσμα να υπολογίζεις πολύ πλέον τα έξοδα που αναλαμβάνεις και τον τρόπο που θα φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι πρώτοι εννέα μήνες του έτους υπόσχονται έντονες σεξουαλικά στιγμές, αφού έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά χωρίς να χρειάζεται να δίνεις όρκους αιώνιας υπόσχεσης.

Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου ανοίγει μία νέα περίοδο δώδεκα περίπου μηνών, η οποία φαίνεται να εμπεριέχει περισσότερα οφέλη για εσένα. Με το Δία στο Σκορπιό θα αποφασίσεις να συμμετέχεις σε σεμινάρια και εκπαιδευτικές δυνατότητες που μπορεί να προσφέρουν νέα δυναμική στην επαγγελματική σου εικόνα. Ίσως να συζητάς κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν σε συγγενικό επίπεδο ώστε να προχωρήσεις στα σχέδια που κουβαλάς για την καριέρα σου, ακόμα και μέσα από την επένδυση σε ένα χώρο που μπορεί να μην ανήκει εξ ολοκλήρου σε εσένα, αλλά και σε κοντινά σου πρόσωπα. Η εποχή είναι πολύ καλή για ταξίδια και γνωριμίες, για να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, για να επενδύσεις στο μυαλό σου αλλά και στο ένστικτο σου ώστε να προχωρήσεις σε συμμαχίες με πρόσωπα που είναι σε θέση να συμμετέχουν σε δυνατές επαγγελματικές συνεργασίες. Στον ερωτικό τομέα, η σκέψη για μία μετακόμιση κάπου πιο μακριά από το υπάρχον σπίτι σου, κουβαλά μαζί της την ανάγκη να απομακρυνθείς από το κοντινό σου περιβάλλον, αφού θέλεις να απομακρύνεις τη σχέση σου από σχόλια και συζητήσεις συγγενών. Αν πάλι προκύπτει μία περίοδος με αρκετές μετακινήσεις, τότε να έχεις στο μυαλό σου πως σε κάποια από αυτές μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο που φαίνεται να μιλά στο συναισθηματικό σου κόσμο και αυτό να σημαίνει πως μία υπάρχουσα σχέση που δε βαδίζει και πολύ καλά θα βρεθεί σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παρουσία του Κρόνου για άλλη μια χρονιά στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου οπότε και περνά στον Αιγόκερω, κάνει το 2017 μία δύσκολη χρονιά αλλά ταυτόχρονα με μεγάλες ευκαιρίες ώστε να βάλεις ουσιαστικά θεμέλια στη ζωή σου. Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου, τότε θα ζοριστείς στον οικογενειακό ή επαγγελματικό τομέα και χρειάζεσαι μεγάλες αντοχές για να ισορροπήσεις σε δεδομένα που είναι σε θέση να αλλάξουν τη ζωή σου. Η πίεση στο σπίτι σου μπορεί να προέρχεται από μία σχέση που έχει χάσει τον ενθουσιασμό της και αναζητά αν το επόμενο βήμα είναι ο χωρισμός ή η δημιουργία οικογένειας. Ίσως πάλι να παρατηρείς πως ο/η σύντροφος παρουσιάζει κάποια θέματα υγείας ή ψυχολογικών μεταπτώσεων, στοιχεία που δείχνουν πως δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σου. Ίσως πάλι να αντιμετωπίζεις προβλήματα υγείας με τους γονείς σου, να βλέπεις πως μεγαλώνουν και πως πρέπει να αναλάβεις νέες ευθύνες για τις οποίες καλείσαι να προετοιμαστείς όσο το δυνατό συντομότερα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αντιλαμβάνεσαι πως το ζητούμενο δεν είναι να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή να μετακομίσεις για να αλλάξεις το κλίμα στη ζωή σου, αλλά να επαναπροσδιορίσεις το ρόλο σου μέσα σε σχέσεις ετών και ουσίας.

Στον επαγγελματικό τομέα, θα ζοριστείς αφού πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη δουλειά σου αλλά κα άτομα που συνεργάζεσαι. Παρατηρείς πως κάποιοι δεν μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται όπως συνήθισαν και αυτό αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για να αναλάβεις ρόλους που ονειρευόσουν ή για να αρχίσεις να εξασκείς την τεχνική του να αποτελέσεις το πρόσωπο που θα εμπνεύσει και θα προσφέρει νέο όραμα για να συνεχίσει να υφίσταται μία επαγγελματική προσπάθεια. Αν νιώθεις εγκλωβισμένος/η σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, τότε δεν είναι ενδεδειγμένη λύση να αναζητήσεις απλά μία νέα δουλειά, αλλά να επιδιώξεις να επενδύσεις σε νέες σπουδές, που ίσως να μην έχουν να κάνουν με όσα έχεις σπουδάσει, αφού βρίσκεσαι κοντά σε μία στροφή καριέρας. Αν όμως παρατηρείς πως το κλίμα της χώρας που βρίσκεσαι δε συμβαδίζει με τον τρόπο που σκέφτεσαι, τότε ο Μάρτιος, ο Απρίλιος ή ο Σεπτέμβριος είναι μήνες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε ένα ταξίδι σε μία νέα χώρα στην οποία επιδιώκεις να στήσεις το νέο σου περιβάλλον διαβίωσης.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων για το 2017 λαμβάνει χώρα το Φεβρουάριο με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στο Λέοντα να σέρνει το χορό. Η συγκεκριμένη έκλειψη μπορεί να σε τρομάξει, αφού αντιμετωπίζεις φήμες σχετικά με αλλαγή του οικονομικού σου στάτους ή βλέπεις να υπάρχουν καθυστερήσεις στην πληρωμή σου. Θα χρειαστεί να εστιάσεις στην υγεία σου, αφού η υπερκόπωση μπορεί να σε οδηγεί σε σωματική κατάρρευση ή να προσέξεις τις εναλλαγές του καιρού γύρω σου αφού είσαι επιρρεπής σε ασθένειες. Στον ερωτικό τομέα, η διάθεση σου δεν είναι και τόσο ανεβασμένη ή κάνεις σκέψεις σχετικά με το παρελθόν σου και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε επικοινωνία με ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να αναταράξει τη σημερινή σου ζωή. Η Ηλιακή έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς που ακολουθεί μπορεί να λειτουργήσει σαν μεγάλη παγίδα στη ζωή σου αν επενδύσεις στο να βιώσεις παράλληλα κάποια διλήμματα στον ερωτικό τομέα, αφού δε φαίνεται να είσαι ικανός/η για ξεκάθαρες απόψεις και λύσεις. Μία νέα γνωριμία που έχει προκύψει μπορεί να απογειώσει τη φαντασία σου και να σε βάλει στη διαδικασία να αφήσεις πίσω ότι έχτισες τον τελευταίο χρόνο, αλλά καλύτερα να προσέξεις καλά. Πιθανότατα να μπλέκεις σε αδιέξοδες σκέψεις και πράξεις, αφού η άλλη πλευρά δεν είναι ξεκάθαρη ή επειδή εσύ δε φαίνεται να θέλεις να επενδύσεις σε ξεκάθαρες επιλογές. Στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεται να ανοίγεται ένας νέος δρόμος μπροστά σου, αρκεί να έχεις εξασφαλίσει την αμοιβή σου και να μπορείς να διατηρείς ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με ένα εργασιακό περιβάλλον που σου προσέφερε καθαρές λύσεις μέχρι σήμερα. Θα σου έλεγα να ζήσεις το όνειρο, αλλά παράλληλα να κρατάς από το χέρι και ένα άτομο που μπορεί να σε επαναφέρει στον κόσμο της πραγματικότητας σε κάθε στραβοπάτημα σου.

Το επόμενο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα τον Αύγουστο με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο να σέρνει το χορό. Θα χρειαστεί να προσέξεις την υγεία σου αλλά και την υγεία κοντινών σου προσώπων, αφού μπορεί να υπάρξει κάποια ατύχημα ή κάποια ξαφνική ασθένεια που σου αλλάζει τη ροή της καθημερινότητας. Καλό θα ήταν επίσης να ελέγχεις τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι γιατί μπορεί να διασπείρουν φήμες που κάνουν κακό στη δημόσια εικόνα σου, εκτός και αν έχεις δώσει δικαιώματα και δεν μπορείς να απορρίψεις όσα λέγονται. Αν πάλι δέχεσαι μία νέα επαγγελματική πρόταση, τότε απέφυγε να πάρεις τη γνώμη πολλών για να σχηματίσεις άποψη, αφού χρειάζεσαι απομόνωση και επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο για να λάβεις τις τελικές σου αποφάσεις. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί την 21η Αυγούστου στο Λέοντα μπορεί να σηματοδοτεί την απόφαση σου σε μία πρόταση που έχεις δεχτεί και φαίνεται να σε τρομάζει. Θα σου έλεγα να επενδύσεις στην άποψη του ενστίκτου σου και να αποφύγεις να βάλεις το μυαλό σου να πάρει τις αποφάσεις, αφού με αυτό τον τρόπο δεν οδηγείσαι στην κατάλληλη λύση. Αν πάλι αντιμετωπίζεις ένα θέμα υγείας, τότε μία εναλλακτική θεραπεία μπορεί να σου δώσει τη λύση και αυτό να ανοίξει ένα νέο τρόπο σκέψης σχετικά με τον τρόπο που καταναλώνεις το χρόνο σου σε δράσεις που δε φαίνεται να έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στη ζωή σου.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα του ζωδίου σου (Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο και Νότιος Δεσμούς στους Ιχθείς) μέχρι και τις 9 Μαΐου σηματοδοτεί ένα πρώτο τετράμηνο του 2017 με σημαντικές αποφάσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, τότε ίσως να βρίσκεσαι μπροστά σε αποφάσεις δέσμευσης ή λύσης μία σχέσης, μετακόμισης ή επιστροφής στο πατρικό σου, ή να πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις σχετικά με τα παιδιά σου. Οι πρώτοι τέσσερις μήνες του έτους μπορούν να φέρουν καρμικές γνωριμίες στη ζωή σου που θα μπορούσαν να σε ενθουσιάσουν και να σε οδηγήσουν σε πράξεις που μοιάζουν με άλμα στο κενό. Η ανάγκη σου όμως να αποδράσεις από ένα προσωπικό ή επαγγελματικό περιβάλλον που σε βαλτώνει μπορεί να σε οδηγεί σε τέτοιου είδους αποφάσεις, που είναι δύσκολο να ερμηνευτούν χωρίς να επιτρέψεις στο συναίσθημα να έχει λόγο στις τελικές αποφάσεις.

Η είσοδος του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου στις 9 Μαΐου (Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα και Νότιος Δεσμός στον Υδροχόο) δείχνει πως είναι καιρός να κατεβάσεις ταχύτητα και να δεχτείς κάποια πράγματα όπως έρχονται. Στον εργασιακό σου χώρο μπορεί να αλλάζουν οι συσχετισμοί και να πρέπει να μελετήσεις καλά τους ανθρώπους που έχεις απέναντι σου αφού μπορεί να υπάρχουν και πρόσωπα που έχουν βάλει στόχο να σε φθείρουν. Ίσως πάλι να αναλαμβάνεις έναν υποστηρικτικό ρόλο σε μία ομάδα που αναζητά τη φωνή της λογικής που δε φαίνεται, το άτομο που μπορεί να εμπνεύσει χωρίς να φωνάζει, το πρόσωπο που κινεί τα νήματα μέσα από τη διατήρηση ενός δημιουργικού κλίματος χωρίς αναταραχές. Ένα άλλο στοιχείο που καλείσαι να διαχειριστείς είναι οι συχνές μεταπτώσεις της ψυχολογικής σου διάθεσης, που μπορεί να φέρνουν στο προσκήνιο και θέματα σωματικής υγείας. Φρόντισε την ψυχολογική σου ισορροπία, ακόμα και μέσα από την προσθήκη στην καθημερινότητα σου δραστηριοτήτων που προσφέρουν εναλλαγές και ενθουσιώδεις δράσεις. Απέφυγε να γίνεσαι αυτό που θέλουν οι άλλοι, γιατί με αυτό τον τρόπο θα κάνεις κακό στον εαυτό σου και αυτό θα φαίνεται στο σώμα σου. Βρίσκεσαι σε μία περίοδο που πρέπει να έχεις λάβει αποφάσεις που ικανοποιούν εσένα και τις επιθυμίες σου, οπότε αν αυτό δεν ισχύει, τότε είναι καιρός να κάνεις εκκαθαρίσεις που μπορεί να εμπεριέχουν και την παραδοχή λαθών που έγιναν τους προηγούμενους μήνες. 

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων