Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ01
Ιαν
Περιεργα σινιαλα
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Υδροχόο τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου στο ξεκίνημα της ημέρας μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταράξεις που οφείλονται σε έλλειψη χρόνου ή σε αδυναμία επικοινωνίας με άτομα που μοιράζεστε τις ίδιες σκέψεις και ιδέες. 

Με την πάροδο όμως της ημέρας και την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς, φαίνεται να μαλακώνουν οι κόντρες και εντάσεις, να βρίσκονται κοινοί τόποι συνεννόησης και επικοινωνίας, να υπάρχουν συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια και είναι στη θέση να βελτιώσουν σχέσεις που δοκιμάστηκαν. Η ευχέρεια να βάλεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα μπορεί να αποτελέσει το μυστικό για να σταματήσεις να αγχώνεσαι για καταστάσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις, αφού με αυτό τον τρόπο θα επιτρέψεις σε άλλα άτομα που αναλάβουν ρόλους που ασυνείδητα αδυνατείς να φέρεις εις πέρας. 

Την ίδια όμως στιγμή, η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που είναι προ των πυλών, αποτελεί μία καλή δοκιμασία για τις αντοχές σου απέναντι σε ανθρώπους που είναι σε θέση να επηρεάσουν τις διαθέσεις σου, αφού καλείσαι να θέσεις προτεραιότητες που αρμόζουν με την επιλογή του είδους της ζωής που θα κάνεις. Μπορεί να εστιάσεις στα απολύτως απαραίτητα ώστε να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν είναι στο χέρι σου ώστε να τις ορίζεις. Μπορεί όμως και να θυμώσεις ακόμα περισσότερο με τον εαυτό σου, αφού επιτρέπεις σε κάποια άτομα να παίζουν με τις διαθέσεις σου, αφού επιτρέπεις να εισχωρούν στο βάθος της ζωής σου. Η σημερινή ημέρα λοιπόν μπορεί να αποτελέσει μία δοκιμασία σχετικά με το κατά πόσο επιτρέπεις σε άλλους να παίρνουν το ρόλο σου, συνειδητά ή ασυνείδητα. 

4 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Mavla
03 Ιαν 2017 | 22:23
Happy χάπι ξέχασα το τραγούδι σου...https://m.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
03 Ιαν 2017 | 21:10
αχαχαχα ...αθάνατη σκορπίλα! εγώ και ο Εσκομπάρ! αχαχαχα... lets get a χάπι λοιπόν! one for you, one for me :) https://www.youtube.com/watch?v=121nJE5hs-E
Εικόνα ζωδίου
Mavla
03 Ιαν 2017 | 01:51
Happy happy happy (every year) .... γιατι εισαι το Χάπι μου Μια Καποια, στη χαρά, στη λύπη, στη ζωή. Εισαι το χάπι μου σε ολα!!!!!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
01 Ιαν 2017 | 22:50
Happy New Year to ALL ! ...and especially for you my dear Mavla ...a Happy Funky Seductive Brand New Lover ; ) https://www.youtube.com/watch?v=JQ2DVwSVIIo
Θεσεις πλανητων