Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ



02
Ιαν
Περπατωντας με δυο διαφορετικα παπουτσια
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης, του Άρη και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Τρίτη 3 Ιανουαρίου φαίνεται να επηρεάζει σε μεγάλο ποσοστό τις ζωές των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) με τρόπο που μοιάζει να είναι αναπάντεχος. 

Η επαφή με την πραγματικότητα είναι το μεγάλο στοίχημα της ημέρας, αφού η ευκολία που σου παρέχεται ώστε να ζήσεις την παράλληλη κατάσταση είναι μία προοπτική που δε θέλεις να περάσει ανεκμετάλλευτη από μπροστά σου. Η ανάγκη σου να δεις τα πράγματα μέσα από τη δική σου οπτική βέβαια, μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες και να σε οδηγήσει σε γρήγορες εξιδανικεύσεις ή αποπλανήσεις. Από την άλλη όμως πλευρά, έχεις τη μαγική ικανότητα να βλέπεις τι κρύβεται πίσω από την αρχική εικόνα, καταφέρνοντας λοιπόν να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου ακόμα και σε περιστάσεις που βλέπεις πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα άφησες ή περίμενες να τα βρεις.

Η σημερινή ημέρα μπορεί να κουβαλά ένα πλήθος από εκκρεμότητες και συναισθηματικά βάρη, κάτι που σημαίνει πως είναι δύσκολο να κυριαρχήσεις πάνω στις περιστάσεις που σε βρίσκουν στο διάβα τους. Προσπάθησε να βάλεις σε μία σειρά αυτά που προκύπτουν και φρόντισε να ιεραρχήσεις το χρόνο σου, γιατί η σημερινή ημέρα είναι εύκολο να σε παρασύρει στους ρυθμούς της. Να θυμάσαι πως έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις σαν το ψάρι έξω από το νερό, αλλά την επόμενη ημέρα θα πρέπει να αποδείξεις πως μπορείς να κολυμπάς μέσα στο νερό χωρίς να χρειάζεσαι βοήθεια και στήριξη. 

 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων