Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων

Το αφιέρωμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων είναι εδώ 

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ02
Ιαν
Περπατωντας με δυο διαφορετικα παπουτσια
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης, του Άρη και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Τρίτη 3 Ιανουαρίου φαίνεται να επηρεάζει σε μεγάλο ποσοστό τις ζωές των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) με τρόπο που μοιάζει να είναι αναπάντεχος. 

Η επαφή με την πραγματικότητα είναι το μεγάλο στοίχημα της ημέρας, αφού η ευκολία που σου παρέχεται ώστε να ζήσεις την παράλληλη κατάσταση είναι μία προοπτική που δε θέλεις να περάσει ανεκμετάλλευτη από μπροστά σου. Η ανάγκη σου να δεις τα πράγματα μέσα από τη δική σου οπτική βέβαια, μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες και να σε οδηγήσει σε γρήγορες εξιδανικεύσεις ή αποπλανήσεις. Από την άλλη όμως πλευρά, έχεις τη μαγική ικανότητα να βλέπεις τι κρύβεται πίσω από την αρχική εικόνα, καταφέρνοντας λοιπόν να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου ακόμα και σε περιστάσεις που βλέπεις πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα άφησες ή περίμενες να τα βρεις.

Η σημερινή ημέρα μπορεί να κουβαλά ένα πλήθος από εκκρεμότητες και συναισθηματικά βάρη, κάτι που σημαίνει πως είναι δύσκολο να κυριαρχήσεις πάνω στις περιστάσεις που σε βρίσκουν στο διάβα τους. Προσπάθησε να βάλεις σε μία σειρά αυτά που προκύπτουν και φρόντισε να ιεραρχήσεις το χρόνο σου, γιατί η σημερινή ημέρα είναι εύκολο να σε παρασύρει στους ρυθμούς της. Να θυμάσαι πως έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις σαν το ψάρι έξω από το νερό, αλλά την επόμενη ημέρα θα πρέπει να αποδείξεις πως μπορείς να κολυμπάς μέσα στο νερό χωρίς να χρειάζεσαι βοήθεια και στήριξη. 

 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων