Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ03
Ιαν
Προσπαθωντας να ενωσεις το ναι με το οχι
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Χείρωνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου μπορεί να οδηγεί σε μία απρόσμενη και απροετοίμαστη προσγείωση τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η αναμέτρηση με την πραγματικότητα μπορεί να αποτελέσει μία έντονη εσωτερική σύγκρουση αφού υπάρχουν ελπίδες και όνειρα που πιθανότατα να καταπλακώνονται από την αλήθεια. Η επιβολή ορίων, κανόνων και νόμων είναι ένα μεγάλο στοίχημα τη σημερινή ημέρα, αφού θα πρέπει να διατηρηθούν κάποιες ισορροπίες, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, μπροστά στον κίνδυνο της θραύσης ενός νήματος που ενώνει το παρελθόν με το μέλλον, μέσα από ένα παρόν που είναι πλέον εμφανές πως κουβαλά ατέλειες και τραύματα. Η στιγμή που θα θελήσεις να τα βάλεις με τον εαυτό σου, είναι ακριβώς η στιγμή που θα πρέπει να πιστέψεις ακόμα περισσότερο σε εσένα και στην ικανότητα σου να βελτιώνεις καταστάσεις που δεν έχουν καταφέρει τα άτομα που βρίσκονται μέσα σε αυτές. 

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείς μπροστά στη συνειδητοποίηση πως δεν κουβαλάς τις απαραίτητες σωματικές και ψυχικές αντοχές για να φέρεις εις πέρας μία αποστολή που σου έχει ανατεθεί, αφού θεωρείς πως τα βάρη είναι μεγαλύτερα από το όφελος. Σε μία τέτοια περίπτωση, προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου και να αποφύγεις τις μεγάλες δηλώσεις, αφού δεν έχουν ακόμα έρθει στην επιφάνεια όλες οι παράμετροι της νέας κατάστασης. Προσπάθησε να διατηρήσεις την αμφιβολία σου, αλλά ταυτόχρονα φρόντισε να κρύψεις την πλήρη απογοήτευση, αφού δεν έχουν ακόμα εμφανιστεί όλα τα χαρτιά πάνω στο τραπέζι.

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
03 Ιαν 2017 | 21:11
Δεν μασάω.
Θεσεις πλανητων