Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων

Το αφιέρωμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων είναι εδώ 

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ05
Ιαν
Τολμωντας να ζησεις
Από signingstar

Η ενεργοποίηση της αντίθεσης του Δία από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό, μέσα από την παρουσία της Σελήνης στον Κριό την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου φαίνεται να προσφέρει την ευκαιρία για μία τρέλα στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ανάγκη να γίνει κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα και συνηθισμένα, να υπάρξουν εξελίξεις που φαίνεται να κινητοποιούν αλλαγές σε σταθερές αξίες και καταστάσεις, να τολμήσεις να εκφραστείς χωρίς να κολλάς μπροστά σε αγκυλώσεις που σου έχουν φορτώσει, είναι στοιχεία που μπορούν να λειτουργήσουν σαν ηλεκτροσόκ στη σημερινή ημέρα. Τόλμησε να κάνεις κάτι που θεωρείς πως μπορεί να αποτύχει ή να μην τύχει της αποδοχής που αναμένεις, αφού με αυτό τουλάχιστον τον τρόπο θα έχεις καταφέρει να βγάλεις από το μυαλό σου την αμφιβολία και αβεβαιότητα που είναι αρκετά μεγάλες και απειλητικές. 

Μία απόφαση για ένα ταξίδι εξπρές μπορεί να είναι η απάντηση στο δίλημμα που υπάρχει στο μυαλό σου, θέλοντας να δημιουργήσεις μία έκπληξη που δύσκολα θα γίνει μη αποδεκτή. Μία απρόσμενη κίνηση πάλι από ένα άλλο άτομο μπορεί να σου φανεί απειλητική σήμερα, και να θελήσεις να αντιδράσεις πριν καν αξιολογήσεις αυτό που σου προσφέρεται. Επειδή λοιπόν η ημέρα κινείται με ταχύτητα και έντονη ανάγκη για ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών, προσπάθησε να διατηρήσεις ανοικτούς τους ορίζοντες σου, ακόμα και αν μοιάζει σαν να μη συμφωνείς επί της αρχής. Η συνέχεια αυτού που ξεκινά μπορεί να σε συνεπάρει και να βρεθείς σε μία ευκαιρία να βρεις απαντήσεις σε δικά σου ερωτήματα, που δύσκολα θα εξέφραζες σε τρίτα άτομα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων