Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



26
Μαρ
Νεα Σεληνη 28/3/2017
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 28ης Μαρτίου στην 7η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) μέσα από έναν επαναπροσδιορισμό μίας κατάστασης σε κομβικό τομέα της ζωής τους.

Η σκέψη για μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση που φαίνεται να μπορεί να κινηθεί με διαφορετική ταχύτητα και να ξετυλιχτεί με άλλο τρόπο μοιάζει να τριγυρίζει στο μυαλό σου και να μοιάζεις έτοιμος/η να κάνεις αυτό το βήμα. Μία επαγγελματική συνεργασία που θέλει επαναπροσδιορισμό φαίνεται να αποτελεί ένα μεγάλο θέμα συζήτησης αυτή την εποχή και να σε αναγκάζει να δεις το δικό σου ρόλο μέσα και από μία νέα οπτική. Τέλος, τα προβλήματα που κρύβονταν τόσο καιρό σε διαπροσωπικές σχέσεις που αλλάζουν επίπεδο, φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια και να ζητούν λύσεις.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή για να εξομαλυνθούν θέματα σε υπάρχουσες σχέσεις, αλλά την ίδια στιγμή κάνει κάποιες καταστάσεις πολύ πιο συναισθηματικές από όσο θα ανέμενες πως είναι. Σε μία τέτοια περίπτωση, να θυμάσαι πως η καρδιά δίνει τα δικά της σινιάλα σχετικά με περιστάσεις στις οποίες σου ζητούν ή είσαι έτοιμος/η να λειτουργήσεις με βάση το μυαλό ή το σώμα σου.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα σου προσφέρει την ευκαιρία να κινήσεις τις διαδικασίες ώστε να επιλύσεις ένα θέμα ερωτικού ή οικονομικού περιεχομένου που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό. Το γεγονός πως η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο σου αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να επαναπροσδιορίσεις κάποια θέματα της σχέσης σου ή να κάνεις συζητήσεις που είναι απαραίτητες για να βρεθούν εκ νέου οι χαμένοι ρόλοι. Μία επιστροφή από το παρελθόν είναι ένα γεγονός που μπορεί να αναστατώνει τη ζωή σου, αλλά την ίδια στιγμή προσφέρει την ευκαιρία να συγκρίνεις καταστάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, μην εμπιστεύεσαι ακόμα άτομα που τάζουν πολλά, αφού θα πρέπει πρώτα να δοκιμαστούν στις υποχρεώσεις που θέλουν να αναλάβουν. Η Νέα Σελήνη όμως δεν ενδείκνυται για να βάλεις και νέα δεδομένα στη ζωή σου, γι’ αυτό απέφυγε να ενθουσιαστείς με καινούργιες ευκαιρίες και περιστάσεις.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό και 12ο Ηλιακό σου οίκο χρειάζεται προσεκτική διαχείριση από την πλευρά σου αφού μπορεί να εμπλέκεσαι σε υποσχέσεις και καταστάσεις που δεν είναι καθόλου φωτεινές και ξεκάθαρες. Η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν μπορεί να σε γεμίσει με ελπίδες και καλή διάθεση, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν άλυτα μυστήρια που δεν μπορείς να γνωρίζεις ή να καταφέρεις να επιλύσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να παρατηρήσεις καλά αυτά που συμβαίνουν στο περιβάλλον που κινείσαι αφού θα καταφέρεις να ξεδιαλύνεις ρόλους που φορούν μάσκες που δε φαίνονται στο φως παρά μόνο στο σκοτάδι. Από την άλλη πλευρά όμως, αν νιώθεις πως γενικότερα σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις, τότε προσπάθησε να αποφύγεις να εμπλακείς σε πολλές καταστάσεις αφού μόνο χαμένος/η θα βγεις.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να αποτελέσει μία ευχάριστη αφορμή ώστε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού κύκλου που έχετε λάβει αποστάσεις τον τελευταίο καιρό. Θα συζητήσεις το ενδεχόμενο μία συνάντησης μαζί τους, θα έρθεις και πάλι σε επικοινωνία με άτομα που έχετε χαθεί και θα μοιραστείς νέα που μπορεί να σου μοιάζουν και κάπως περίεργα. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν και νέα δεδομένα στον ερωτικό τομέα, αφού μπορεί να υπάρξει επαφή με ένα πρόσωπο που δεν περίμενες πως θα έβλεπες και πάλι μπροστά σου, λέγοντας σου κάποια πράγματα που σε ταρακουνάνε, αλλά παράλληλα θα σε βοηθήσουν να ζυγίσεις πολύ καλύτερα συγκεκριμένα δεδομένα της ζωής σου. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη ανακατεύει την τράπουλα, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φαίνεται να αποτελεί την ευκαιρία να ορίσεις εκ νέου τους κανόνες του παιχνιδιού. Θα προσπαθήσεις να ηγηθείς κάποιων καταστάσεων σε έναν τομέα που θα μπορούσες να χάσεις τον έλεγχο αν δεν αναλάβεις δράση. Ίσως πάλι να αλλάζει ο επαγγελματικός σου ρόλος και να πρέπει να επικοινωνήσεις αυτή την αλλαγή με άτομα που έχετε κοινό ενδιαφέρον σε αυτή την κατάσταση. Στον οικογενειακό τομέα, διαχειρίσου με ψυχραιμία καταστάσεις που μοιάζουν απειλητικές για πρόσωπα της οικογένειας και προσπάθησε να δείξεις και την άλλη όψη του νομίσματος σε όσους θεωρούν πως βρίσκονται μπροστά σε παγιωμένες καταστάσεις, αφού φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Κριό αποτελεί μία καλή ευκαιρία για μία κοντινή ή λίγο πιο μακρινή απόδραση με στόχο να βελτιώσεις το κλίμα της σχέσης σου ή για να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που έχετε χαθεί. Η απόδραση από ένα στενό και καθημερινό πλαίσιο θα σε βοηθήσει να αναλάβεις και πάλι πρωτοβουλίες που θεωρούσες πως σου έχουν αποκόψει από τη ζωή σου, να επαναφέρεις κάτι νέο στη ζωή σου αφού αναζητάς τρόπο να αποδράσεις από μία στείρα επανάληψη της καθημερινότητας. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη προσπάθησε να υποσχεθείς στον εαυτό σου πως θα βρεθείς κοντά στο πρόσωπο που γνωρίζεις πως τροφοδοτεί τη ζωή σου με ενέργεια, χωρίς όμως να επενδύεις σε νέες γνωριμίες, αλλά σε επανεκκινήσεις με υπάρχουσες γνωριμίες.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε να θέσεις εκ νέου τους όρους σε μία οικονομική συνδιαλλαγή, να βάλεις και πάλι στο τραπέζι της συζήτησης ένα θέμα που δεν μπορείς να κάψεις χωρίς να το φτάσεις μέχρι στα άκρα. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να παίζεις με φωτιά αν επιλέγεις να παρασυρθείς από ένα πάθος που πιθανότατα να είναι παροδικό, αντί να επενδύσεις στην υπάρχουσα σχέση σου ή να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την αδυναμία σου να δεθείς σε μία σχέση. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη σε μαθαίνει να αγαπάς πρώτα τον εαυτό σου, αρκεί να αποφύγεις τις προκλήσεις ώστε να ασχοληθείς με άλλους και όχι τον εαυτό σου.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου σε σύνοδο με την Αφροδίτη, που είναι και ο κυβερνήτης σου έστω και σε ανάδρομη πορεία, θα σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις μία επανέναρξη στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή θέτοντας νέους κανόνες σε μία διαπροσωπική σχέση. Σου δίνεται η ευκαιρία να προσκαλέσεις ένα πρόσωπο να γράψετε από την αρχή την παρτιτούρα που θα χορέψετε και αυτό δεν πρέπει να πάει χαμένο. Μπορεί να μοιάζει πως δίνεις μία δεύτερη ευκαιρία ή πως πέφτεις θύμα της γοητείας και επανακάμπτεις σε μία κατάσταση που θα ήθελαν κάποιοι άλλοι να την αφήσεις πίσω σου, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να χτίζεις από την αρχή το σκηνικό. Τόλμησε να δεις πως φτιάχνεις καινούργια παράσταση και όχι πως απλώς αλλάζεις την οπτική σου για το υπάρχον σκηνικό και θα πάψεις να έχεις αμφιβολίες για την πράξη σου.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείς και πάλι με ένα επαγγελματικό θέμα που αποφεύγεις να πιάσεις στα χέρια σου αφού σε ενοχλεί και μόνο η συναναστροφή με τα πρόσωπα που εμπεριέχει. Σε αυτή τη χρονική περίοδο όμως έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τη συνεργασία με αυτά τα άτομα και να συζητήσεις κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζεις με στόχο να γίνουν αμοιβαία κατανοητά. Επίσης, μπορεί να θελήσεις να ασχοληθείς με την υγεία σου και να επαναφέρεις στη ζωή σου μία δραστηριότητα που θεωρείς πως μπορεί να τη βελτιώσει, επιστρέφοντας σε έναν τόπο που έχεις απομακρυνθεί εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη μην αποφύγεις την πρόσκληση για να περάσεις χρόνο σε ένα μέρος που θα συναντήσεις πρόσωπα που πρέπει να συζητήσετε κάτι που έχει μείνει στη μέση.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις μία κίνηση στην προσωπική σου ζωή που φαίνεται να μαλακώνει τις αιχμηρές γωνίες που έχουν δημιουργηθεί, που θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή της επιστροφής σε μία κατάσταση που είχε χάσει το βηματισμό της τον τελευταίο καιρό. Η προσέγγιση του προσώπου με το οποίο υπήρξε απόσταση τον τελευταίο καιρό μοιάζει με μία κίνηση που σε λυτρώνει, χωρίς όμως να θέλεις να το εκφράσεις ανοικτά και προς την άλλη πλευρά. Αν αυτό συμβαίνει επειδή βρίσκεσαι σε δίλημμα, τότε φρόντισε το επόμενο διάστημα του ενός περίπου μήνα να λύσεις το μυστήριο. Αν όμως αυτό συμβαίνει επειδή κουβαλάς μεγάλη δόση προσωπικού εγωισμού, τότε προσπάθησε να ξεπεράσεις αυτή την αγκύλωση και να ζήσεις τη στιγμή, γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Κριό και 4ο Ηλιακό σου οίκο μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μία αναπροσαρμογή του χώρου σου. Μία ανακαίνιση του σπιτιού σου μπορεί να γίνει επιτακτική ανάγκη αφού πλέον δε χωράς μέσα στο χώρο που έχεις επιλέξει να ζήσεις. Η αναζήτηση ενός νέου χώρου μπορεί να σχετίζεται με την επιθυμία σου να μείνεις μαζί με ένα άλλο άτομο ή με την απαίτηση που έχει προκύψει ώστε να απομακρυνθείς από ένα περιβάλλον που σε πιέζει. Τέλος, στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με πρόσωπα που καταφέρνουν να κρύβονται, οπότε καλό θα ήταν να αφήσεις αυτές τις αντιδικίες στο παρασκήνιο ή τουλάχιστον να μη δείξεις πως επηρεάζουν και τη δημόσια εικόνα σου.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να γεμίσει με αμφιβολίες το μυαλό σου αφού δέχεσαι την έντονη επιρροή ενός προσώπου που είναι σε θέση να παίξει με τις επιθυμίες και διαθέσεις σου. Η κουβέντα με αρκετό κόσμο θα σε βοηθήσει να λύσεις τις απορίες σου, αλλά πάντα θα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου τις λέξεις από αυτό το άτομο που φαίνεται να μπορεί να διαβάσει τις προθέσεις σου και να στις σερβίρει στο πιάτο. Αν υπάρχει μία απόδραση στο μυαλό σου, τότε καλύτερα να μελετήσεις καλύτερα το χρόνο που έχεις ώστε να την πραγματοποιήσεις, αφού είναι πιθανό να πρέπει να ρυθμίσεις κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες με τις οποίες δεν έχεις ασχοληθεί διεξοδικά.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη φαίνεται να κινητοποιεί θέματα οικονομικού περιεχομένου, αφού σε καλεί να αποφύγεις τις βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις. Καλό θα ήταν να καθυστερήσεις κάποιες αγορές που φαντάζουν απαραίτητες τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αφού δεν είναι βέβαιο πως θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις τις οικονομικές απαιτήσεις στο μέλλον. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις εκ νέου την αμοιβή σου ή να επανέλθει στο προσκήνιο μία πρόταση που είχες λάβει παλιότερα και θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί αυτή την εποχή.  

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων