Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ08
Ιαν
Οταν μιλα η σιωπη
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου φαίνεται να επηρεάζει την ισορροπία λογικής και φαντασίας, ειδικά στη ζωή των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς). 

Η ευχέρεια στην επικοινωνία μπορεί να γίνει ένα ισχυρό όπλο στα χέρια αυτών που γνωρίζουν πως να πλάθουν όνειρα στους γύρω τους, πως να εξάπτουν τη φαντασία τους, πως να εξηγούν τα ανεξήγητα. Μπορεί να λεχθούν πολλά, να γεννηθούν μεγαλεπήβολες υποσχέσεις, να τεθούν σχέδια που δεν είναι εύκολο να παρακαμφθούν, αλλά κάθε φορά θα υπάρχει και μία αμφιβολία για τα λεγόμενα. Μπορεί πάλι μία απλή ματιά ή ένα νόημα να δημιουργήσουν ολόκληρες ιστορίες και να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι αργά και βασανιστικά χωρίς να είναι εύκολο να βρεθεί το όριο ανάμεσα στην αλήθεια και τη φαντασία. 

Η συγκεκριμένη ημέρα όμως θα μπορέσει να αποτελέσει και την ευκαιρία για να γεφυρωθούν χάσματα που μεγάλωσαν, για να λειανθούν γωνίες σε σχέσεις που δοκιμάστηκαν, για να πιστοποιηθεί η εμπιστοσύνη ανάμεσα σε άτομα που μοιάζουν σαν να χάθηκαν τον τελευταίο καιρό. Το ένστικτο μπορεί να οδηγήσει προς αυτές τις κατευθύνσεις, αρκεί να είναι σε θέση να κάνει διάλογο με τη λογική, αρκεί να μπορεί να αποδεχτεί πως υπάρχουν και κάποια ερωτήματα που πρέπει να τίθενται και να λαμβάνονται απαντήσεις, άσχετα αν αυτές βρίσκονται σε διαφορετικό μήκος κύματος σε σχέση με αυτά που λέει η διαίσθηση.

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
08 Ιαν 2017 | 20:30
Ναι στη σιωπή, ησυχία, γαλήνη, ΟΧΙ στον φασισμό του εσωτερικού διαλόγου. Tα πράγματα είναι απλά, μπορείς να μασάς και να μιλάς; εεε...ούτε μπορείς να ακούσεις τον χτύπο της καρδιάς όταν μπιρι μπιρι το μυαλό ρωτά ... δεν ξεχνώ καθημερινά να δίνω αυτή την μικρή μαγική εντολή - λεξούλα στο μυαλό : STOP, ή πιο ευγενικά Shut the f@ck up ...αχ θάλασσα ... ας χαθώ στο θαλασσινό αεράκι, έτσι κι αλλιώς θα με επαναφέρει ο μπαμπάς Κρόνος, έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα δημιουργούμε τις σχέσεις που μας αξίζουν. https://www.youtube.com/watch?v=47TBTG9sGSI
Θεσεις πλανητων