Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



24
Απρ
Νεα Σεληνη 26/4/2017
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 26ης Απριλίου στην 6η μοίρα του Ταύρου φαίνεται να ζητά περισσότερη προσγείωση σε θέματα και καταστάσεις που έχουν συνηθίσει να βρίσκονται στον αέρα ή να σχεδιάζονται από ανθρώπους που βλέπουν την ευκαιρία αλλά δεν υπολογίζουν τη διαδρομή μέχρι την επίτευξη της.

Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του σταθερού σταυρού των ζωδίων/ωροσκόπων (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) τότε ίσως να βιώσεις μία απότομη προσγείωση ή να βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με το ακριβές πλάνο του στόχου σου, επιτυγχάνοντας να αναγνωρίσεις κάποια εμπόδια που κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα ανακάλυπτες. Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα οικονομικού περιεχομένου αλλά και να βελτιώσεις κάποιες συμπεριφορές που επιμένουν να λειτουργούν εντελώς εγωιστικά και να προκαλούν προβλήματα μέσα από την επιμονή σε συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να θέσει γήινους στόχους και να σε βοηθήσει να αντιληφθείς πως είναι καιρός να ασχοληθείς με την εξαργύρωση κάποιου κέρδους από κινήσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό και  μπορεί να υπόσχονται πολλά χωρίς όμως να οδηγούν και σε συγκεκριμένες υπογραφές συμφωνιών.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φαίνεται να θέλει να σου φωνάξει πως καλά θα κάνεις να διασφαλίσεις κάποια οικονομικά σου εχέγγυα, χωρίς να παρασύρεσαι από θελκτικές προτάσεις τρίτων ή από παράτολμες δικές σου σκέψεις που μπορεί να σε δελεάζουν αυτή την περίοδο. Μία νέα ερωτική πρόκληση μπορεί να θέτει σε κίνδυνο την υπάρχουσα σχέση σου ή να σε οδηγεί πίσω σε ένα άτομο που θα μπορούσε να προκαλέσει απώλεια ισορροπίας της οικονομικής σου κατάστασης. Στον επαγγελματικό τομέα, δείξε πως μπορείς να αποδεχτείς κάτι που εμπεριέχει ρίσκο, χωρίς όμως να φτάνεις και στο σημείο να υπογράψεις. Παρόλα αυτά, δε χρειάζεται να απορρίπτεις μία αρχική κουβέντα που μπορεί να ξεκλειδώσει κάποιες ευκαιρίες που δε φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου φαίνεται να σου υπενθυμίζει πως δε χρειάζεται να βιάζεσαι και να παρασύρεσαι από βλέψεις και διαθέσεις άλλων που σε αφορούν, γιατί υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο πιθανότατα να μη γνωρίζεις ακόμα. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορεί να μεγαλώσει τον ατομισμό σου με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις ρήξεις σε υπάρχουσες σχέσεις με άτομα που συνεργάζεσαι ή που θεωρούν πως θα μπορούσαν να αναλάβουν ένα ρόλο στη ζωή σου, αλλά αρνούνται να συμπλεύσουν με τις διαθέσεις σου. Σε μία τέτοια περίπτωση, απέφυγε να οδηγήσεις τις κουβέντες στα άκρα, αφού μπορεί και η άλλη πλευρά να πει πράγματα για εσένα τα οποία είναι σε θέση να βλάψουν την εικόνα σου. Μήπως όμως είναι η ώρα που θα αντιμετωπίσεις και τέτοιες συμπεριφορές; 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φαίνεται να θέλει να σου υπενθυμίσει να κοιτάξεις και λίγο στο παρασκήνιο για να δεις τι γίνεται, μήπως και υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που λειτουργούν με τρόπο που δεν έχεις υπολογίσει. Η συγκεκριμένη εποχή μπορεί να σε έχει βάλει στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις θέματα της ζωής σου, θέλοντας να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να λάβεις αποφάσεις που είναι σε θέση να μεταβάλουν εύθραυστες ισορροπίες. Την ίδια όμως στιγμή, καλό θα ήταν να εξετάσεις μήπως παραμελείς κάποια πρόσωπα που δε θα ήθελες να σταθούν απέναντι σου ή μήπως θα πρέπει να κρύψεις κάποιες σκέψεις και σχέδια σου, αφού δε χρειάζεται να γίνουν γνωστά σε πολύ κόσμο. Γι αυτό, προσπάθησε ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα να παρατηρήσεις περισσότερο από όσο μιλάς.  

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Ταύρου θα σου προσφέρει την ευκαιρία να περάσεις κάποιο χρόνο με άτομα του φιλικού κύκλου ώστε να ανακαλύψεις απολαύσεις που σου λείπουν τον τελευταίο καιρό. Οι εντάσεις στον εργασιακό χώρο μπορεί να συνεχίζουν να υφίστανται, αλλά θα βρεις στήριξη από γνωστούς που σε καλούν σε μία εκδήλωση, που σε προτρέπουν να γνωρίσεις κόσμο που θα μπορούσαν να σου ανοίξει νέες διόδους, που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και σαν άτομα με ερωτικό ενδιαφέρον. Η συμμετοχή σου σε νέες σχέσεις και ομαδικές προσπάθειες είναι μία διέξοδος της μοναχικής πορείας, οπότε μην αποκρούσεις κάποιες προσκλήσεις που φαντάζουν να κουβαλούν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε προετοιμάζει για μία έντονη επαγγελματική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να φορτωθείς στους ώμους σου ευθύνες και υποχρεώσεις που φαίνεται να προσπαθούν να αποφύγουν οι γύρω σου. Δείξε αντανακλαστικά σε προτάσεις που θα δεχτείς και μπορεί να αφορούν και κάποιους ανοικτούς λογαριασμούς με το παρελθόν και προετοιμάσου για μία περίοδο με έντονες απαιτήσεις. Στον προσωπικό τομέα, το κρυφτό σε έχει κουράσει και θέλεις να ανακαλύψεις ξεκάθαρα μονοπάτια, κάτι που όμως προϋποθέτει και τη διάθεση κουβέντας από την άλλη πλευρά η οποία μπορεί να κρύβεται. Γενικότερα, φρόντισε να ετοιμαστείς για μία πρόκληση που μπορεί να σε οδηγήσει σε μεγάλη πρόοδο μέσα στο καλοκαίρι, ανοίγοντας σου νέους δρόμους.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να προγραμματίσεις μία εκδρομή κάπου μακριά, να τολμήσεις να βγεις από το καθημερινό πρόγραμμα σου και να δοκιμάσεις να δεις τις επιθυμίες και της άλλης πλευράς. Αυτό που αναζητάς είναι κάποιες στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης, και αυτό σημαίνει πως δε χρειάζεται να προσπαθείς να συντονίσεις μία μεγάλη ομάδα για να πετύχεις κάτι τέτοιο, αλλά να μιλήσεις σε εσένα και σε ακόμα ένα ακόμα άτομο που σε καταλαβαίνει χωρίς να υπάρχουν πολλές ερωτήσεις ανάμεσα σας. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι ησυχία, ηρεμία και σωματική επαφή με το έτερο ήμισυ, οπότε δε χρειάζεται να σπαζοκεφαλιάζεις σχετικά με τις διεξόδους που αναζητάς και φαίνεται να μπλοκάρουν σε ζητήματα που δεν είναι στο χέρι σου.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να φέρει νέα δεδομένα σε ένα θέμα οικονομικού περιεχομένου, αφού σε αναγκάζει να ασχοληθείς εκ νέου με μία συμφωνία που βρίσκεται κάτω από νέα διαπραγμάτευση. Η άλλη πλευρά φαίνεται να αποκτά τη διάθεση να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού και θα πρέπει να αποδείξεις πως διαθέτεις ευελιξία και πως θα αποφύγεις μετωπικές συγκρούσεις που δε θα οδηγήσουν στη λύση του θέματος. Στον ερωτικό τομέα, η έλξη προς ένα άτομο είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να σημαίνει πως οδηγείσαι προς αποφάσεις που κάτω από άλλες συνθήκες δε θα τολμούσες ούτε καν να σκεφτείς. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό που συμβαίνει δε σημαίνει πως κουβαλά και κάτι το δεδομένο ή οριστικό.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία καλή ευκαιρία να θέσεις εκ νέου στο τραπέζι ένα επαγγελματικό θέμα που θα ήθελες να αποτελέσει την ευκαιρία για μία νέα συμφωνία στη ζωή σου. Συνέχισε να εξετάζεις την πρόταση που σου έχουν κάνει, με την τάση όμως πλέον να κρατήσεις τα περισσότερα κομμάτια αυτής αντί να την αλλάξεις εκ βάθρων, και να οδηγηθείς σε μία συμφωνία που συμφέρει και τις δύο πλευρές. Ίσως πάλι να σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις περισσότερο χρόνο με πρόσωπα του νέου εργασιακού περιβάλλοντος, με στόχο να αισθανθείς ισότιμο μέλος. Στον προσωπικό τομέα, θα πρέπει να ισορροπήσεις το πάθος της στιγμής με το ρεαλισμό της σχέσης, οπότε προσπάθησε να ζήσεις το σήμερα και όχι τις εικόνες που φτιάχνει το μυαλό σου σε συμφωνία με τις υποσχέσεις της άλλης πλευράς.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να θέσει στο προσκήνιο ένα θέμα επαγγελματικού περιεχομένου το οποίο κουβαλά κάποιες απαιτήσεις μαζί του, τις οποίες θα πρέπει να ανακαλύψεις κάτω από καλυμμένες αιτιάσεις συναδέλφων και συνεργατών σου. Δώσε σημασία σε νουθεσίες από αφεντικά σου και προσπάθησε να παραμείνεις εντός του χρονικού πλαισίου που σου δίνεται, γιατί αν θεωρήσεις πως δε θα υπάρξουν κυρώσεις, μπορεί και να κάνεις ένα σφάλμα που θα βρεις μπροστά σου στο άμεσο μέλλον. Αν πάλι βιώνεις μία δύσκολη περίοδο στον ερωτικό τομέα, τότε ρίξε όλο το βάρος στην εργασιακή σου καθημερινότητα, ώστε να ξεπεράσεις τα αδιέξοδα που βλέπεις μπροστά σου και μπορεί στην πραγματικότητα να είναι λόφοι που έχεις υπερεκτιμήσει.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να προσθέσεις στιγμές απόλαυσης στη ζωή σου και να ξεφύγεις από ένα στενό οικογενειακό ή επαγγελματικό κλοιό που σε βασανίζει τον τελευταίο καιρό. Η επαφή σου με το έτερο ήμισυ θα μπορούσε να μειώσει το άγχος σου, να σε χαλαρώσει σωματικά και  να σε βοηθήσει ώστε να πάψεις να σκέφτεσαι μελλοντικά θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο μπορεί να υπόσχεται κάποιες ευχάριστες στιγμές, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως μπορείς και να επενδύσεις σε μακροχρόνια βάση. Τέλος, επέστρεψε σε ασχολίες που σε κάνουν να νιώθεις περισσότερο δημιουργικός/η, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα μειώσεις τις ώρες της επαγγελματικής σου ενασχόλησης, αφού με αυτό τον τρόπο θα γίνεις περισσότερο αποτελεσματικός/η στον τομέα της δουλειάς σου.   

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να αντιληφθείς πως καλείσαι να επιστρέψεις στο σπίτι σου ή σε ένα χώρο στον οποίο βρίσκονται κοντινά σου πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη. Ίσως να είναι ώρα να διαμορφώσεις τη διακόσμηση στο σπίτι σου, και αυτό να σημαίνει πως μπαίνεις σε κάποια έξοδα τα οποία θα πρέπει να υπολογίσεις προσεκτικά γιατί είναι εύκολο να λειτουργήσεις απερίσκεπτα. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως έχεις ανάγκη να απομακρυνθείς από τις ρίζες σου, μετά από μία περίοδο που συνήθισες να βρίσκεσαι μακριά από το γνώριμο περιβάλλον σου, θέλοντας να λάβεις αποστάσεις και να διαμορφώσεις την προσωπική σου ζωή πέρα από περιορισμούς και συμβιβασμούς. Τέλος, πρόσεξε τις λεκτικές συγκρούσεις με κοντινά σου πρόσωπα γιατί μπορεί να δημιουργήσουν εστίες κόντρας που στηρίζεται σε πείσμα και επιμονή. 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα του συγγενικού κύκλου ή άτομα που μπορείτε να συνεννοηθείτε, με στόχο να σε βοηθήσουν να λάβεις αποφάσεις που δυσκολεύεσαι να διαμορφώσεις. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι χρόνο για να κάνεις το επόμενο βήμα σε μία απόφαση που σε δυσκολεύει, γι αυτό μην εμπιστεύεσαι μόνο το δικό σου μυαλό, αλλά ζήτησε και τη γνώμη ανθρώπων με περισσότερες εμπειρίες και δυνατότητα να διαβάζουν πίσω από το προφανές. Μία εκδρομή αυτή την περίοδο μπορεί να αναστατώσει το πρόγραμμα σου, αλλά θα σου  προσφέρει την ευκαιρία να δεις και πέρα από το οπτικό πεδίο που διατηρείς στην καθημερινότητα σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων