Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ12
Μαρ
Ο εαυτος σου, αυτος ο γνωστος-αγνωστος
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό τη Δευτέρα 13 Μαρτίου αποτελεί μία καλή ευκαιρία να γίνουν βήματα εξεύρεσης μίας νέας ισορροπίας σε σχέσεις και συνεργασίες που έχουν δοκιμαστεί τις τελευταίες ημέρες, κυρίως όμως μέσα από την προσπάθεια να ακούσεις πολύ καλύτερα τον εσωτερικό σου κόσμο και όχι εστιάζοντας σε φωνές και λέξεις από πλευρές που βρίσκονται έξω από εσένα. 

Μετά από μία Πανσέληνο που δοκίμασε τις αντοχές απέναντι στην πίεση, που τεστάρει τις σωματικές σου ικανότητες και τα αντανακλαστικά σου απέναντι σε θέματα υγείας που προκύπτουν, που μπορεί να προκάλεσαι φόβο με τη δυναμική της, είναι η κατάλληλη πλέον εποχή να αρχίσεις να βλέπεις με διαφορετικό μάτι κάποιες σχέσεις σου. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα μπορεί να μεγαλώσει, αφού έγινες μάρτυρας καταστάσεων που φέρνουν αποχαιρετισμό ή συνειδητοποιήσεων της σκληρότητας της έννοιας της μοναξιάς όταν τη βιώνεις σε περιόδους που θα ήθελες να έχεις δίπλα σου ένα στήριγμα. 

Η σημερινή ημέρα λοιπόν μπορεί να εκκινήσει διαδικασίες γεφύρωσης των χασμάτων που προκλήθηκαν, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως η απέναντι πλευρά της γέφυρας είναι ένα άτομο μακριά από εσένα. Η γεφύρωση μπορεί να πρέπει να ξεκινήσει από μέσα σου και να χρειαστεί να παραδεχτείς πως υπάρχουν αρκετά ακόμα κομμάτια του εαυτού σου που δεν έχεις αποδεχτεί και χωνέψει, πως για να μπορέσεις να σχετιστείς, θα πρέπει πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου. Η συγκεκριμένη βέβαια διαδικασία είναι πολύ πιο δύσκολη από μία νέα γνωριμία που καταφέρνεις να κάνεις και σου προσφέρει την ελπίδα μίας νέας σχέσης, αφού καλείσαι να συστηθείς με τον εαυτό σου χωρίς να μπορείς να κρύψεις κομμάτια σου από εκείνον και γνωρίζοντας πως στο τέλος αυτής της διεργασίας θα πρέπει να τα βρείτε μεταξύ σας. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων