Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



10
Ιουν
Εβδομαδιαιες Προβλεψεις 12-18/6/2017
Από signingstar

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να φέρνει κινητικότητα στον τομέα των οικονομικών σου, αφού βρίσκεσαι σε συζητήσεις και διαβουλεύσεις με στόχο να λύσεις τα προβλήματα που έχουν βαρύνει το κεφάλι και τον ύπνο σου. Η άλλη πλευρά μπορεί να αποτελέσει ένα φωτεινό παράδειγμα που προσπαθεί να σου δείξει δρόμους για να ξεφύγεις από παγίδες στις οποίες έχεις πέσει, χωρίς να χρειάζεται να βουλιάξεις ακόμα περισσότερο. Η αποχώρηση από μία δουλειά που σου χρωστάνε είναι μία λύση που χτυπά στον πληγωμένο σου εγωισμό, αλλά την ίδια στιγμή μοιάζει να είναι η μόνη λύση για να σταματήσεις να κινείσαι σε μία αδιέξοδη πορεία. Η παραμονή σε μία σχέση που δε θα μπορέσει ποτέ να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά που αναζητάς μοιάζει με ένα συμβιβασμό που δε θα έπρεπε να κάνεις αυτή την περίοδο, αλλά να τολμούσες να κόψεις δεσμούς που μοιάζουν με θηλιές στο λαιμό σου. Η νέα εβδομάδα θα σου δώσει μερικά παραδείγματα ανθρώπων που πρέπει να κοιτάξεις στα μάτια, γι αυτό σήκωσε το βλέμμα από το πάτωμα. 

To do: να λάβεις σοβαρές οικονομικές αποφάσεις

Not to do: να παραμείνεις δέσμιος/α κινήσεων τρίτων

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Mavla
12 Ιουν 2017 | 13:34
Φοβερό timing. Τώρα που η ζωή μου έχει γίνει bollywood....μου στέλνεις αυτό που ξέχασα - έχασα. Να αφιερωθώ, να επικεντρωθώ στους στόχους μου. Εκεί που κρατούσα το τόξο για να πετύχω τον έναν από τους στόχους μου, αρχικά, έρχεται και πάμε πάλι από την αρχή... Να είμαι θύμα και να χαρακτηρίζομαι θύτης στα παιδιά μου, για να δικαιολογήσει τις επιλογές του.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
11 Ιουν 2017 | 22:17
…και μιας κι αυτές οι ώρες της Σελήνης στον Αιγόκερω είναι νικηφόρες… Σελήνη στον Αιγόκερω αλλά στον 19ο παράλληλο, σε μονοπάτι Ήλιου στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού… με τέτοιους Δεσμούς να μην ρίξω και μια Agni για τα αγαπημένα μου φιλαράκια σκορπιουδάκια ;;; Vishakha nakshatra (τροπικός 16° - 29°20' Σκορπιού) « Agni, the Βest of Αll Fires …the divine fire , Ιndra the god of gods, Indra- Agni the queen of Paradise the Goddess of Love” https://www.youtube.com/watch?v=_SlBsMc16mQ F o c u s Mavlaaaaa Αφιερωμένο στη φιλενάδα μου https://www.youtube.com/watch?v=mNU3aIJs88g : )))
Θεσεις πλανητων