Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



22
Ιουν
Νεα Σεληνη 24/6/2017
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 24ης Ιουνίου στη 2η μοίρα του Καρκίνου φαίνεται να ανοίγει μία νέα περίοδο για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, ειδικά των πρώτων ημερών.

Η ετοιμασία ενός νέου χώρου, σε ερωτικό, επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο, μπορεί να γίνει μεγάλος στόχος της επόμενης περιόδου και να ξεκινήσει να λειτουργεί σαν την κινητήριο δύναμη για το παρακάτω. Η συνειδητοποίηση πως κάποιες ισορροπίες έχουν αρχίσει να ταρακουνιούνται με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεσαι την απαίτηση να μετακινηθείς από την υπάρχουσα θέση σου, είναι ένα ζήτημα που δεν μπορείς να αφήσεις στην άκρη. Ίσως λοιπό να έχει φτάσει η ώρα να μετρήσεις τι είναι αυτό που θέλεις να πάρεις στην αποσκευή σου και μετρά πολύ περισσότερο από κάθε άλλο, αφού δεν είναι εφικτό να ανοίξεις πανιά αφήνοντας πίσω σου κάτι που έχει τεράστια σημασία για τη ζωή σου. Και αν αυτό το κάτι είναι έμψυχο, τότε καλύτερα να το φωνάξεις ώστε να το μάθουν οι γύρω σου, αφού δε χρειάζεται να παίζεις πλέον κρυφτό με τα αισθήματα σου.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αποτελεί μία στιγμή που θα θελήσεις να αλλάξεις κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι σου, που θα αναζητήσεις τον τρόπο για να διαμορφώσεις ένα πιο φιλικό προς εσένα επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να πάψεις να χάνεις χρόνο σε άσκοπες διαμάχες και συγκρούσεις. Μπορείς να κάνεις κάποιες αγορές που ομορφαίνουν το χώρο ή να φτάσεις ακόμα και στο σημείο να αναζητήσεις ένα νέο χώρο διαβίωσης ή εργασίας. Στον προσωπικό τομέα, φρόντισε να περάσεις χρόνο με το πρόσωπο που είναι κοντά σου για να λύσεις κάποιες απορίες που όσο παραμένουν στον αέρα, τόσο φουντώνουν και μετατρέπονται σε αφορμές σύγκρουσης. Δε χρειάζεται να μάχεσαι να διατηρηθείς σε ένα ρόλο που δε σου ταιριάζει, αλλά να αποφασίσεις να συζητήσεις για αλλαγή ρόλων.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φαίνεται να αποτελεί μία καλή ευκαιρία για μία κοντινή απόδραση με μέλη της οικογένειας ή με άτομα που σε βοηθούν να νιώσεις την ασφάλεια του γνώριμου περιβάλλοντος. Η ανάγκη σου να σταματήσεις να κουβαλάς θόρυβο μέσα στο μυαλό σου είναι μεγάλη και μπορεί να εκφραστεί μέσα από τις αποστάσεις που θα λάβεις από το εργασιακό περιβάλλον και την αποχή από συζητήσεις και προγραμματισμένες συναντήσεις. Ίσως πάλι να θελήσεις να αναζητήσεις ένα νέο σπίτι, ένα χώρο που σε βάζει σε μία νέα γειτονία, στην οποία μπορείς να νιώσεις πιο άνετα να κυκλοφορήσεις, αφήνοντας πίσω σου μία καθημερινότητα που σε έχει στιγματίσει. Η ευκαιρία όμως να ανοίξεις τους ορίζοντες σου το επόμενο χρονικό διάστημα, δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σε βάλει στη διαδικασία να προχωρήσεις σε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου με στόχο να επιλύσεις θέματα που επιμένουν να σου προκαλούν πονοκέφαλο. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να δεχτείς κάποια νέα πρόταση, η οποία όμως κουβαλά μαζί της και την έννοια της δέσμευσης σε ένα σύστημα που δεν μπορείς να θεωρήσεις πως δε θα ασχοληθείς σε βάθος μαζί του. Αν πάλι βρίσκεσαι μπροστά σε κάποιες πιθανές αγορές, τότε φρόντισε να κρατήσεις στην άκρη κάποια χρήματα, γιατί είναι πιθανό τις επόμενες τριάντα περίπου ημέρες να προκύψουν ανάγκες που δεν έχεις ακόμα υπολογίσει. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σε σύνοδο με τον Ερμή αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να τολμήσεις να μιλήσεις με ειλικρίνεια σχετικά με τις ικανότητες σου, για να διαφημίσεις κάποια νέα που αφορούν τον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Μία εκδρομή αυτή την εποχή μπορεί να σημαίνει πως κάνες και ένα βήμα για να δείξεις στους γύρω σου πως έχει αλλάξει το στάτους της σχέσης σου ή πως αναζητάς το χρόνο ώστε να τον περάσεις με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Μία επαγγελματική πρόταση αυτή την εποχή μπορεί να αποτελέσει καλή αφορμή για να αναρωτηθείς μήπως είναι ώρα να κάνεις το μεγάλο άλμα προς μία κατεύθυνση που μοιάζει με μεγάλη πρόκληση για την καριέρα σου. Να θυμάσαι όμως πως έχεις ανάγκη από εσωτερική ηρεμία, γι αυτό μην ξεχνάς και τις απαντήσεις που έρχονται από μέσα σου, χωρίς να πρέπει να τις φιλτράρει μέσα από το μυαλό σου με στόχο να μην αφήσεις παραπονεμένους τους γύρω σου.  

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει εξελίξεις στον εργασιακό τομέα, ειδικά αν βρίσκεσαι σε περίοδο αλλαγής της επαγγελματικής σου ιδιότητας. Αν πρέπει να κινείται στο παρασκήνιο, τότε φρόντισε να διατηρήσεις στο σκοτάδι κάποια πράγματα, αφού υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν τρόπο να ξεσκεπάσουν συνδιαλλαγές και συζητήσεις σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε απόγνωση, τότε προσπάθησε να κάνεις μία ανασκόπηση της ζωής σου μέχρι σήμερα για να καταλάβεις ποια είναι τα δυσλειτουργικά κομμάτια αυτής με στόχο να τα πετάξεις από πάνω σου. Τέλος, να θυμάσαι πως έχεις μεγάλη ανάγκη από ξεκούραση και φροντίδα του οργανισμού σου, οπότε μην ξεχνάς να διαβάζεις τα σημάδια που σε οδηγούν σε τέτοιες ευκαιρίες. 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή αφορμή για να επανασυνδεθείς με άτομα του φιλικού κύκλου που έχετε χάσει την επαφή μεταξύ σας και να περάσεις κάποιο χρόνο σε δραστηριότητες που δε συνηθίζεις να ακολουθείς. Τόλμησε να ζητήσεις συμβουλή και στήριξη από άτομα που σε καταλαβαίνουν και αφέσου στις διαθέσεις τους, ακόμα και αν αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώθεις πως δε λειτουργείς αυτόνομα. Στον ερωτικό τομέα, μην απομονωθείς από το πλήθος προσπαθώντας να λύσεις τα προβλήματα της σχέσης σου, αφού έχεις ανάγκη την παρουσία πολλών γύρω σου, αφού χρειάζεσαι πρόσωπα που είναι σε θέση να σου δείξουν απαντήσεις που δε θα μπορούσες να δώσεις αν λειτουργούσες εντελώς ιδιωτικά.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φαίνεται να πυροδοτεί τη σχέση σου με άτομα εξουσίας ή με πρόσωπα απέναντι στα οποία θα πρέπει να βγάλεις την επιφάνεια το ηγετικό προφίλ που μπορείς να φέρεις. Η ώρα που θα χρειαστεί να λάβεις κάποιες αποφάσεις οι οποίες όμως θα πρέπει να καλύπτουν και τον ψυχικό σου κόσμο έχει φτάσει και δεν μπορείς να κάνεις βήμα προς τα πίσω. Αν πρέπει να συγκρουστείς, τότε να θυμάσαι πως θέτεις σε δημοπρασία την προσωπική σου ασφάλεια και θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη κάθε άλλη σκέψη. Θα χρειαστεί να λάβεις θέση σε ζητήματα που εμπεριέχουν την έννοια του διλήμματος, οπότε η μόνη απάντηση που μπορείς να δώσεις είναι αυτή που περιλαμβάνει και την ανάγκη σου να προστατέψεις το περιβάλλον που ορίζει την οικογένεια σου, όπως την αντιλαμβάνεσαι.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Καρκίνου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να προγραμματίσεις ένα ταξίδι σε ένα μέρος που νιώθεις σαν να το γνωρίζεις, σαν να επισκέπτεσαι το σπίτι σου. Η επαφή σου με πρόσωπα που συνεννοείστε χωρίς να μιλήσετε είναι το ζητούμενο της νέας περιόδου που ξεκινά, γι αυτό δώσε την υπόσχεση πως θα βάλεις στη ζωή σου τέτοια άτομα. Αν πρέπει πάλι να λάβεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις στον ερωτικό τομέα, τότε άφησε στην άκρη εγωισμούς και την περηφάνια σου και δήλωσε αυτό που αισθάνεσαι με τρόπο που δε χωρά καμία αμφιβολία, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως παραδέχεσαι την εξάρτηση σου από ένα συγκεκριμένο άτομο. Άλλωστε, δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από αυτό της απόλυτης ένωσης με το έτερο ήμισυ, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως χάνεις την προσωπική σου ταυτότητα.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να αποτελεί μία καλή στιγμή ώστε να παραδεχτείς την ευεργετική επίδραση που μπορεί να έχει στο συναισθηματικό σου κόσμο ένα άτομο που γνωρίζει την τέχνη του timing και της διαισθητικής λειτουργίας. Η επαφή σου με αυτό το άτομο μπορεί να σε αποφορτίσει, αφού είναι σε θέση να σου προσφέρει απαντήσεις σε ερωτήματα για τα οποία επιμένεις να αναζητάς λύσεις σε λάθος κατευθύνσεις. Προσπάθησε να παρατηρήσεις τις κινήσεις αυτού του άτομου και φρόντισε να ακούσεις τις συμβουλές του, ακόμα και αν κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα νιώσεις να σου δίνεται μία κατώτερη θέση από αυτή που έχεις συνηθίσει να έχεις μέχρι σήμερα.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου μπορεί να αποτελέσει την αφορμή που αναζητούσες ώστε να προχωρήσεις σε ανακοινώσεις που κουβαλούν μαζί τους την έννοια του επόμενου βήματος στη ζωή σου. Η επισημοποίηση μίας σχέσης μπορεί να σημαίνει πως αναζητάς και το νέο σου σπίτι, ενώ η συμφωνία σε μία καινούργια επαγγελματική πρόταση φαίνεται να σε μετακινεί και σε νέες περιοχές. Αν πάλι βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που πρέπει να ξεκόψεις από γνώριμες καταστάσεις και γνωστά δεδομένα, τότε μην το κάνεις με τρόπο απόλυτο και απότομο, αλλά δείξε πως είσαι έτοιμος/η για να μιλήσεις για αποφάσεις εξόδου. Φρόντισε όμως να κρατήσεις ανοικτές πόρτες και προσπάθησε να μη ρίξεις γέφυρες που δεν είναι βέβαιο πως δε θα τις χρειαστείς στο μέλλον. 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αποτελέσει μία καλή αφορμή να ασχοληθείς με θέματα διατροφής και υγείας, να ενδιαφερθείς για την εικόνα σου και να κάνεις κάποιες κινήσεις με στόχο να νιώσεις καλύτερα με το σώμα σου. Μία νέα δίαιτα αυτή την εποχή μπορεί να φαντάζει δύσκολη απόφαση, αλλά την ίδια στιγμή φαίνεται να είναι επιτακτική ανάγκη, να μοιάζει με αποστολή χωρίς δυνατότητα επιλογής. Μία επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα μπορεί να αρχίσει να σε βαραίνει ολοένα και περισσότερο και αυτό να βγει στις σχέσεις σου με πρόσωπα στον εργασιακό τομέα, κάτι που μπορεί να φέρει αναταράξεις σε υπάρχουσες ισορροπίες. Φρόντισε τον εαυτό σου το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού διαφορετικά μπορεί να βγάλεις θυμό και ένταση χωρίς να υπάρχουν και οι αντίστοιχες αφορμές από τρίτους.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που σε βοηθά να βγάλεις τον εσωτερικό σου κόσμο στην επιφάνεια, με τρόπο που αποδεικνύει τις ευαισθησίες σου και την ικανότητα να λειτουργείς προστατευτικά για τον άλλο. Στον προσωπικό τομέα, φρόντισε να ταΐσεις τη σχέση σου, χωρίς να ξεχνάς πως παράλληλα τρέφεσαι και εσύ, και να βρεις την ευκαιρία για μερικές στιγμές που σε βοηθούν να αποδράσεις από την καθημερινότητα. Αν είσαι μόνος/η, τότε μία γνωριμία μπορεί να μοιάζει κάπως απόμακρη και δύσκολη στην προσέγγιση της, αλλά έχεις τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις το άλλο άτομο αφού κουβαλάς έντονο το αίσθημα της συναισθηματικής νοημοσύνης και είναι κρίμα να μη χρησιμοποιείς αυτό το όπλο. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
22 Ιουν 2017 | 20:47
Μετά από τόση ανεκδιήγητη φρενίτιδα επιτέλους νεράκια ήρεμα σαν γλυκά δάκρυα … βάλσαμο… https://www.youtube.com/watch?v=mcz7HSxayBY
Θεσεις πλανητων