Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ17
Απρ
Δυσκολες εναρξεις
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και το τετράγωνο με το Δία από το Ζυγό την Τρίτη 18 Απριλίου φαίνεται να ζορίζουν κάπως τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η δυσκολία στη συζήτηση, στη συνύπαρξη και στη συνδιαλλαγή είναι εμφανής και μπορεί να γίνεται και κάπως έντονη κάποιες στιγμές της ημέρας, αφού υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις απέναντι στο ίδιο ζήτημα ή να λαμβάνουν χώρα συστάσεις ανάμεσα σε άτομα που είναι φανερό πως θα χρειαστούν χρόνο για να μιλήσουν την ίδια γλώσσα. Η επαναφορά όμως σε μία γνώριμη καθημερινότητα είναι ένα στοιχείο που θα βοηθήσει να ξεπεραστούν κάποιες αγκυλώσεις, αφού η ενασχόληση με την πρακτική πλευρά της ζωής είναι μία ευκαιρία να μπουν κάποια πράγματα σε φυσιολογική ροή. 

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν θέματα που για να αντιμετωπιστούν απαιτείται μία υπέρβαση σωματικής αλλά και ψυχικής δυναμικής, μία ικανότητα να ξεπεράσεις αρχικούς δισταγμούς και ενστάσεις και να τολμήσεις να λειτουργήσεις με τρόπο που σε κάνει να ξεχωρίζεις από το σύνολο γύρω σου. Σε μία τέτοια περίπτωση να έχεις κατά νου πως θα τραβήξεις προς το μέρος σου κάποια βλέμματα που δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα και φιλόξενα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να λαμβάνεις κατά νου κάποια σημάδια που συναντάς και είναι σε θέση να σου μιλάνε για την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την πραγματικότητα που επιτρέπουν να εμφανίζεται και εκδηλώνεται κάποια άτομα, που γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο ώστε να λειτουργούν παρασκηνιακά. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων