Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ14
Μαι
Η αναγκη να φρεναρεις για να σε προλαβουν
Από signingstar

Το μεγάλο Τ-τετράγωνο της Δευτέρας 15 Μαΐου στον άξονα των παρορμητικών ζωδίων (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) μεταξύ της Σελήνης από τον Αιγόκερω, της Αφροδίτης από τον Κριό και του Δία από το Ζυγό φαίνεται να κινητοποιεί τους εκπροσώπους των συγκεκριμένων ζωδίων/ωροσκόπων ώστε να αναλάβουν πρωτοβουλίες δράσης. 

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να προσφέρει τη δυναμική για δουλειά, να δώσει επαγγελματικό σθένος και τεράστιες αντοχές, να αποτελέσει όμως και ένα λόγο για να υπάρξουν απαιτήσεις που μπορεί να αγχώσουν κάποια άτομα και να προκαλέσουν ταρακούνημα σε υπάρχουσες ισορροπίες. Η ανάγκη όμως να υπάρξει κάποιος/α που θα πάρει τα ηνία στα χέρια του/ης και θα χαράξει το δρόμο με τα απαιτούμενα, είναι παρούσα και δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από μία πιθανή διατάραξη της ησυχίας και ηρεμίας των καταστάσεων. Η ηγετική διάθεση κάποιων δεν μπορεί  να βασίζεται απλά σε μία επίδειξη προσωπικής δύναμης, αλλά να αποτελεί το μόνο τρόπο διεξόδου από μία περίοδο αμφιβολίας και αδυναμίας λήψης αποφάσεων. 

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα μπορεί να μεγαλώσει τη μοναξιά που αισθάνονται κάποιοι, αφού η αδυναμία να βρεις ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις και απόψεις σου, μπορεί να σε σπρώξει σε μία έντονη επαγγελματική καθημερινότητα που στο τέλος της ημέρας σε εξουθενώνει. Προσπαθώντας όμως να καλύψεις τα πάντα μέσα από την προσωπική σου απόδοση, απλά καταφέρνεις να μεγαλώσεις το χάσμα της απόστασης σου με άλλους ανθρώπους και να δημιουργήσεις τεράστιες αποστάσεις. Προσπάθησε να πάψεις να λειτουργείς με πράξεις που δείχνουν αυτάρκεια και ρίξε γέφυρες προς άλλες πλευρές, ακόμα και αν θεωρείς πως κάτι τέτοιο μπορεί να καθυστερήσει για λίγο τα προσωπικά σου σχέδια. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων