Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ11
Ιουν
Τολμη η συμβιβασμος;
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό τη Δευτέρα 12 Ιουνίου φαίνεται να δοκιμάζουν τις αντοχές των παρορμητικών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) απέναντι στις ευθύνες που μπορεί να χρειαστεί να κουβαλήσουν στους ώμους τους. 

Η αίσθηση πως δεν είναι επαρκής είναι μεγάλη και μπορεί να σε αναγκάσει να τα βάλεις με τον εαυτό σου, βγάζοντας στην επιφάνεια μία τάση ηττοπάθειας και αδυναμίας συνεννόησης και συνεργασίας. Θα περάσεις από συναισθηματικές καταστάσεις που εμπεριέχουν την έννοια της απόδρασης από το κλειστό σύστημα στο οποίο βρίσκεσαι, που θα μοιάζουν με παραδοχή του αδιεξόδου και του τέλματος, που θα σε προκαλέσουν να παραδεχτείς πως μπορεί να έχεις κάνει μία λανθασμένη επιλογή και θα ήθελες να μπορούσες να γυρίσεις την ταινία προς τα πίσω. 

Την ίδια όμως στιγμή, μπορείς να κοιτάξεις γύρω σου και να ανακαλύψεις ανθρώπους που βρίσκουν τον τρόπο να αποφεύγουν τα κύματα που έρχονται καταπάνω τους, μέσα από κινήσεις που μπορεί να μοιάζουν σπασμωδικές, αλλά την ίδια στιγμή κουβαλούν την έννοια της πρόκλησης απέναντι στο κατεστημένο, της επιλογής του μέλλοντος από ένα σάπιο παρόν. Προσπάθησε να είσαι σαφής με τις επιλογές που κάνεις, γιατί θα χρειαστεί να παραδεχτείς στον εαυτό σου το μέγεθος της δύναμης και αντοχής σου, οπότε μην αναζητάς αφορμές να ρίξεις αλλού το φταίξιμο. Η ευκαιρία να αποδράσεις είναι παρούσα, αλλά πρέπει να κουβαλάς την έξαψη της δοκιμής μαζί σου.

5 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
15 Ιουν 2017 | 18:10
…πάντως το πρωτοσέλιδο της Liberation, εν όψει του σημερινού eurogroup, ήταν εμπνευσμένο θα έλεγα “Monsieur Macron tendez la main au people grec” , «Κύριε Μακρόν, δώστε το χέρι στον ελληνικό λαό» …για να δούμε λοιπόν κύριε Μακρόν πόσο καθαρό και δίκαιο είναι το χέρι σου. Θέλω να πιστεύω πως επιτέλους ωριμάσαμε, εμπεδώσαμε τους κανόνες του παιχνιδιού και λιθαράκι λιθαράκι θα ανακτήσουμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια και κυριαρχία.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
13 Ιουν 2017 | 12:20
https://youtu.be/-_oLfC5Z_Ys
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
13 Ιουν 2017 | 12:19
Σχετικά με τον σεισμό στη Λέσβο...πίσω στη Νέα Σελήνη σε κοντρα παραλληλια με Πλουτωνα και τετραγωνο αντισκιας με Ουρανο ...χθες η Σελήνη  στις 15:28 πέρασε από την αντισκια, Σελήνη RA 25 κ 45'  Ουρανός RA 25 κ42'... Γιατί ομως στην Λεσβό;   Πλούτωνας στον 21 και 19' παράλληλο που αντιστοιχεί σε RA 26 κ 10' του Αιγοκερω...γεωγραφικό μήκος σεισμού 26 κ 18' Ε...ναι αλλά γιατί ακριβώς στις 15:28  στη Λέσβο; το αφήνω για όσους θέλουν να ακονισουν το μυαλό τους ...tip γεωγραφικό πλάτος και asc. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στους ήδη δοκιμασμένους πέρα από τα ανθρώπινα όρια κατοίκους της Λέσβου.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
12 Ιουν 2017 | 22:23
…και μιας και μιλάμε για νίκες … Μacron, ο Δίας γύρισε ορθόδρομος πάνω σε γενέθλιο Πλούτωνα και Β. Δεσμό. Η διελεαύνουσα Σελήνη στον Αιγόκερω έκλεισε το γενέθλιο χιαστί Πλούτωνα Δεσμών Σελήνης σε ένα εξαιρετικά δύσκολο τρίγωνο που όμως με τη συμμετοχή του Δία το αποτέλεσμα είναι ευνοϊκό …ως εδώ καλά θα μπορούσε να είναι ένας οποιοσδήποτε Macron , όμως γενέθλιος ωροσκόπος 28η Αιγόκερω, Δίας ενάτης γύρισε ορθόδρομος στην 28η Αιγόκερω… γενέθλιος Β. Δεσμός ενάτης 19η Αιγόκερω, διελ Πλούτωνας 19η Αιγόκερω…γενέθλιος Πλούτωνας ενάτης 28η Υδροχόου, διελ. Ν. Δεσμος 27-29 Υδροχόου, γενέθλιο μεσουράνημα 29η Σκορπιού, η Σελήνη σε μονοπάτι Ήλιου κατά το αποτέλεσμα στις τελευταίες μοίρες Σκορπιού.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
11 Ιουν 2017 | 21:38
…η Σελήνη λοιπόν περιστρέφεται στον ελαφρώς κεκλιμένο άξονά της σε 27 ημέρες 7 ώρες και 43 λεπτά http://www.astronomia.gr/wiki/index.php?title=%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7) εξου και τα αντίστοιχα 27 lunar mansions – nakshatras x 13°20’ = 360 …ενάτη αρμονική κτλ. τα σεληνιακά αυτά τμήματα στον τροπικό ζωδιακό φέρουν τα γνωστά τροπικά ζωδιακά χαρακτηριστικά, στην αστρική (sidereal ) φέρουν την ενέργεια του αντίστοιχου αστερισμού. Ο Δίας λοιπόν γύρισε σε ορθή πορεία στο nakshatra Hasta (Χέρι), στον αστερισμό της Παρθένου (τροπικός 6° - 19°20' Ζυγού), στο Χέρι της Παρθένου, όσο αυτό το Χέρι παραμένει καθαρό και δίκαιο με Σελήνη και Πλούτωνα στον Αιγόκερω χαρίζει μόνο νίκες (αντίστοιχος αστερισμός στον Αιγόκερω). Έχουμε ένα θεματάκι με την ηττοπάθεια του Άρη στον Καρκίνο στις συγκεκριμένες μοίρες, θα λυθεί όμως πριν το ταυ. Πιο συγκεκριμένα, ένας άνθρωπος που δεν θα αδικήσει, που θα σεβαστεί και θα διεκδικήσει fair play, όχι μόνο δεν έχει να φοβηθεί κάτι αλλά θα απολαύσει τα μέγιστα του Δία, νίκες (Πλούτωνας στον Αιγόκερω) και πλούτη (Άρης στον Καρκίνο μετά την 16η μοίρα). Προσωπικά, βρίσκω εξαιρετικά διαφωτιστική την άποψη ενός εξαιρετικού ερευνητή της βαθιάς κρυμμένης γνώσης των αστερισμών: «Hasta is the Star of Awareness … the awakener, the one who makes us alert …is the sunrise …is consciousness…Jupiter in Hasta represents refinement in morality, justice, religion, right and wrong, and wisdom» https://www.youtube.com/watch?v=sUU3lgyEPEw ... pay attention!
Θεσεις πλανητων