Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ09
Ιουλ
Με ξεκαθαρο βλεμμα
Από signingstar

Μία ημέρα μετά τα γεγονότα που θα πρέπει να έχουν αφήσει έντονη γεύση και οσμή, και η αντίθεση της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ερμή από το Λέοντα τη Δευτέρα 10 Ιουλίου μοιάζει να δίνει τον τόνο σε μία περίοδο τριών περίπου μηνών που θα υπάρξουν εξελίξεις στη ζωή των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος). 

Μπορεί να χρειαστεί να δοθούν εξηγήσεις για κάποιες αποφάσεις που φαίνεται να δημιουργούν μία τομή σε μία κατάσταση, που έχει ένα παρελθόν και ένα ξεκάθαρο νέο παρόν το οποίο θα πρέπει να υποστηριχθεί με κάθε τρόπο. Αυτές όμως οι εξηγήσεις δεν είναι εύκολο  να ακουστούν σε όλους, δεν είναι μία απλή υπόθεση αφού θα χρειαστούν αυτιά που είναι πρόθυμα να αντιληφθούν τον τόνο και τη συχνότητα της φωνής. Ίσως πάλι να θελήσεις να λάβεις αποστάσεις από θέματα που μοιάζουν φλέγοντα, αφού καλύτερα να υπάρξει ένα χρονικό διάστημα αποστασιοποίησης και αντικειμενικής ματιάς απέναντι στα πράγματα, ώστε να αποφευχθούν συγκρούσεις που χάνουν την ουσία και εστιάζουν στις εντυπώσεις. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί όμως να αποτελέσει και το εφαλτήριο μίας περιόδου που αποφασίζεις να μη χαριστείς στους γύρω σου, που θεωρείς δεδομένο πως θα πρέπει να λειτουργήσεις με απόλυτη δικαιοσύνη και χωρίς ίχνος προσωπικής συμπάθειας. Αυτό που έχει σημασία σε μία τέτοια περίπτωση είναι να δικαιολογήσεις τις απόψεις και αποφάσεις σου και να είσαι έτοιμος/η να υποστηρίξεις τις δράσεις που καλείσαι να αναλάβεις. Ξεκινά μία περίοδος που μπορείς να δεις τη ζωή σου να αποκτά νέο νόημα και είναι κρίμα να παραμένεις δέσμιος/α άλλων ανθρώπων που βάζουν εμπόδια στην προσωπική σου ευτυχία, τη στιγμή που μπορείς να αλλάξεις δρόμο και να αποφύγεις τη συνάντηση μαζί τους. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων