Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



17
Οκτ
Νεα Σεληνη 19/10/2017
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 19ης Οκτωβρίου στην 26η μοίρα του Ζυγού, σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό, φαίνεται να προκαλεί έντονες αναταράξεις στη ζωή των παρορμητικών του τρίτου δεκαημέρου (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή μπορεί να αποτελέσει το τέλος του περασμένου δωδεκαμήνου και την έναρξη της νέας κατάστασης που έρχεται ως αποτέλεσμα αυτής της περιόδου. Η απαίτηση να υπάρξει κίνηση είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη, αφού θα χρειαστεί να ξεκολλήσεις από δεσμά που δε λύνονται με εύκολο τρόπο. Μία απόφαση για να αποδράσεις κάπου μακριά δεν είναι απαραίτητα μία παρορμητική κίνηση, αλλά η σπίθα που λειτουργεί ως καταλύτης σε μία ζωή που έχει καθυστερήσει να πάρει μπροστά.

Από την άλλη βέβαια πλευρά, υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο μίας απρόσμενης λήξης σε μία σχέση, συνεργασία, φιλία που φαίνεται να τη θεωρούσες σημαντική. Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο μπορεί να λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ στη ζωή σου και να χρειαστεί να προσέξεις την ανάσα σου, μήπως και ξεχάσεις να αναπνεύσεις. Από την άλλη όμως πλευρά, δημιουργείται ελεύθερος χώρος για να εντάξεις στη ζωή σου νέα στοιχεία που φαίνεται να έχεις ανάγκη, χωρίς όμως να τα έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου λειτουργεί σαν καμπανάκι συνείδησης, αφού σου λέει πως είναι καιρός να αλλάξεις το πατρόν μίας διαβίωσης στην οποία δε χωράς. Μία αναταραχή στη σχέση σου θα σε βοηθήσει  να ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους νιώθεις πιεσμένος/η και να φροντίσεις να προχωρήσεις ταχύτατα σε αλλαγές. Μία επαγγελματική πρόκληση θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με αμεσότητα και διάθεση να φέρεις τα πάντα στο φως, ώστε να μπορείς να δώσεις την απάντηση σου χωρίς δισταγμούς. Η συγκεκριμένη στιγμή κουβαλά μαζί της το τελευταίο ταρακούνημα ενός δωδεκαμήνου που έχει σαφέστατα αλλάξει τη ζωή σου, οπότε δες τη σαν τη γιορτή πριν πέσει η αυλαία. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα φέρει ένα ξεκίνημα στον τομέα της δουλειάς ή της καθημερινότητας που είναι σε θέση να μεταβάλει την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σου. Η ένταξη νέων δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της ημέρας σου μπορεί να αποτελέσει μία πρόκληση για εσένα, αφού θα πρέπει να λειτουργήσεις με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Από την άλλη όμως  πλευρά, έχεις την ευκαιρία να πετάξεις από τη ζωή σου ότι αποτελεί βάρος και δε σου επιτρέπει να χαίρεσαι τις στιγμές σου. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με αμεσότητα και θα δεις πως σου δίνεται η ευκαιρία να αποδράσεις από ένα σύστημα που σε εξουθενώνει. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό αποτελεί μία καλή ευκαιρία να προσθέσεις κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή. Μία νέα γνωριμία αυτή την εποχή μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη για να σβήσεις μνήμες και αδιέξοδα που συνεχίζεις να κουβαλάς μαζί σου και προέρχονται από την τελευταία διετία. Μία νέα εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή όμως μπορεί να περιλαμβάνει και την απόκτηση ενός παιδιού που έρχεται σε μία στιγμή που ίσως και να μην το περίμενες. Η ανάγκη σου όμως να υπάρξει κάτι νέο στη ζωή σου είναι παρούσα και δεν  μπορείς να την προσπεράσεις. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα μπορούσε να αποτελέσει τη στιγμή κατά την οποία συμβαίνει κάτι που σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις τις σταθερές της ζωής σου. Μία μετακόμιση μπορεί να μοιάζει με βιαστική κίνηση, αλλά σίγουρα κουβαλά μαζί της μία αιτία που ίσως να μην είναι φανερή σε πολλούς για να μπορούν να τη δικαιολογήσουν. Μία επαγγελματική αλλαγή  μπορεί να ταράξει πολλά λιμνάζοντα ύδατα, αλλά είναι επιβεβλημένη για να συνεχίσει να υπάρχει  πρόοδος σε ένα σύστημα που έχει χάσει το βηματισμό του. Η ανάγκη σου για καθαρό αέρα είναι τεράστια και αυτό σημαίνει πως δε θα συμβιβαστείς με κάτι που σε στενεύει αυτή την περίοδο. 

Λέων

Η εντυπωσιακή Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να σημάνει την αλλαγή ρότας για τη σχέση σου,  να σε βάλει στη διαδικασία να σχεδιάσεις ένα βήμα που είναι σε θέση να προκαλέσει σεισμό σε υπάρχοντα δεδομένα. Αν βρίσκεσαι στην αρχή μίας νέας γνωριμίας, τότε είναι πιθανό να έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τη συγκατοίκηση ή ακόμα και το επόμενο βήμα, κάτι που μπορεί να αρχίζει να λαμβάνει σάρκα και οστά από αυτή τη χρονική στιγμή. Αν πάλι υπάρχουν εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, τότε τόλμησε να μιλήσεις για τις σκέψεις σου και είναι βέβαιο πως θα προκαλέσεις σεισμό. Μία μετακίνηση αυτή την περίοδο μοιάζει να αποτελεί τη μόνη επιλογή που μπορεί να μείνει στα χέρια σου.   

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στον οικονομικό τομέα, αφού θα πρέπει να υπολογίσεις στα πλάνα σου την άλλη πλευρά της εξίσωσης. Θα χρειαστεί να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να λειτουργήσεις αυτόνομα ή μήπως είναι καιρός να περάσεις στην εποχή που μοιράζεσαι τα πάντα. Θα πρέπει να υπολογίσεις πολύ καλά τις προθέσεις της εργασίας σου, να αξιολογήσεις κατά πόσο βρίσκεσαι σε ένα ασφαλές περιβάλλον ή υπάρχουν δονήσεις που καλείσαι να διαχειριστείς με προσοχή και σύνεση. Φρόντισε να αξιολογήσεις το άτομο που έχεις απέναντι σου και να πάψεις να στηρίζεσαι σε σάπια υποστυλώματα που πιστεύεις πως κάποτε θα αναρρώσουν, αφού οι ευχές δεν μπορούν να οδηγήσουν σε λύσεις.  

Ζυγός

Η εντυπωσιακή Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου υπόσχεται εκπλήξεις και προκλήσεις που είναι δύσκολο να σε αφήσουν αδιάφορο/η και αμέτοχο/η. Η απαίτηση κάποιων να προχωρήσουν σε πράξεις που σε αφορούν χωρίς να σε έχουν ρωτήσει, θα σε κάνει να αναλάβεις δράσεις που μέχρι πριν από λίγο καιρό μπορεί να έμοιαζαν αδιανόητες. Η έκρηξη σου απέναντι σε αυτά που αντιμετωπίζεις μπορεί να μοιάζει έντονη και δυναμική, αλλά δεν είναι απρόσμενη αφού έχεις συσσωρεύσει πολλά μέσα σου. Αυτό όμως που θα πρέπει να σκέφτεσαι είναι πως δεν έχει σημασία το να ξεσπάσεις ή να βρεις διέξοδο, αλλά να χαράξεις μία νέα πορεία που ικανοποιεί τις ανάγκες και απαιτήσεις σου και όχι να προσαρμοστείς και πάλι σε δεδομένα που εξ αρχής σε αφήνουν αδιάφορο/η. 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή για να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα επαγγελματικού περιεχομένου ή ερωτικού παρελθόντος που επιμένουν να εμποδίζουν το βλέμμα σου προς το μέλλον. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο στη ζωή σου αυτή τη στιγμή, αφού έχεις το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν αρκετές συνδέσεις με το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει, οπότε φρόντισε να τακτοποιήσεις αυτές τις υποθέσεις. Αν πάλι κινείσαι στο σκοτάδι,  τότε να προσέχεις μήπως και κάποιοι έχουν αποφασίσει να σε παρακολουθήσουν για να ανακαλύψουν σκοτεινά μονοπάτια που θα μπορούσαν να βλάψουν την εικόνα σου.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, για να προσθέσεις νέες δραστηριότητες σε ένα πρόγραμμα που δε θέλεις να γίνει βαρύ από τόσο νωρίς. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις κάποια νέα ομαδική δραστηριότητα, αλλά στην πορεία να θυμάσαι πως δεν μπορούν οι γύρω σου να δώσουν απαντήσεις και λύσεις σε προσωπικά σου ζητήματα τα οποία και επιμένεις να κρατάς στο σκοτάδι. Στον ερωτικό τομέα, υπάρχει η προοπτική μίας νέας γνωριμίας, αλλά να έχεις κατά νου πως καλείσαι να λειτουργήσεις διαφορετικά μέσα σε αυτή την προσπάθεια αν θέλεις να αποφύγεις λάθη  του παρελθόντος.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό φαίνεται να δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα μίας νέα περιόδου επαγγελματικών αλλαγών που έχουν ως στόχο να σε εδραιώσουν σε ένα σχήμα ή περιβάλλον που δε θέλεις να μοιάζεις ως το πρόσωπο που δεν κολλά με τους υπολοίπους. Ίσως να χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορείς να σηκώσεις στους ώμους σου τα βάρη και τις ευθύνες που σου αναλογούν, αλλά είναι πιθανό να χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορείς να αναλάβεις και νέους αρχηγικούς ρόλους. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να υπάρξει ένα νέο που προκαλεί σεισμό στο σπίτι σου, αλλά να θυμάσαι πως είναι καιρός να υπάρξουν ανατροπές, αφού προσθέσεις ενδιαφέρον στην ερωτική σου ζωή.  

Υδροχόος

Η ευνοϊκή προς εσένα Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να εντάξεις και πάλι στη ζωή σου τις μετακινήσεις ή τις εκπαιδευτικές διαδικασίες που είναι πιθανό να έχεις αφήσει για λίγο καιρό στην άκρη. Μία ξαφνική πρόταση μπορεί να βάλει φωτιά στο πρόγραμμα σου και να προκύψει μία ευκαιρία που είναι δυνατό να φέρει ανατροπή σε δεδομένα που γνωρίζεις μέχρι σήμερα. Στον ερωτικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να βγάλεις πλέον τα συμπεράσματα σου για μία σχέση ή γνωριμία που είχε σκαλώσει τον τελευταίο καιρό, με στόχο να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να υπάρξεις μέσα στο συγκεκριμένο πλαίσιο ή θα ανοίξεις την πόρτα και θα φύγεις χωρίς να εξετάζεις προς τα που κατευθύνεσαι. 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό φαίνεται να αποτελεί το καμπανάκι σχετικά με την απαίτηση να εξετάσεις την οικονομική πλευρά των πραγμάτων μετά από μία περίοδο αλλαγών στον επαγγελματικό τομέα. Η αμοιβή σου είναι σημαντικός παράγοντας σε μία απόφαση που έλαβες ή σχεδιάζεις να λάβεις, αλλά να θυμάσαι πως δεν είναι το παν. Θα πρέπει να ταιριάζεις στο νέο περιβάλλον που εισέρχεσαι ή να εξετάζεις κατά πόσο έχεις μπροστά σου κάτι σταθερό. Στον ερωτικό τομέα, μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο μπορεί να βάλει φωτιά στη ζωή σου, ακόμα και μέσα από ενάρξεις και γεννήσεις για τις οποίες δεν είναι σίγουρο πως μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο.

5 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
18 Οκτ 2017 | 15:41
"She remembered who she was...and then the game changed" ; )
Εικόνα ζωδίου
Roxy
18 Οκτ 2017 | 14:48
Μια Κάποια, εμπιστεύομαι ό,τι λες, ακόμα κι όταν δεν καταλαβαίνω τις αναλύσεις, γιατί τα αισθάνομαι μέσα μου. Please συνέχισε όποτε έχεις χρόνο! Ο Πλούτωνας είναι όντως ακόμα εδώ, όμως τις τελευταίες μέρες η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει να βλέπω φως στο τούνελ, έστω κι από μακριά. Το γέμισμα θα ξαναρχίσει, ύστερα από το απόλυτο άδειασμα. Ναι, μάλλον πρόκειται για μεταμόρφωση, αλλά είναι αυτό το άγνωστο που φοβίζει τόσο πολύ. Αυτό που θα γίνω είναι αυτό που είμαι, και έχω τόσο άγχος για το πώς θα μου φανεί ο εαυτός μου! Πράγματι, η γεννημένη την ίδια μέρα Στεφανίδη είναι ωραίο παράδειγμα. Θα προσέξω όλα όσα λες και θα κινηθώ ανάλογα, έστω κι αν χρειαστεί να προσπαθήσω πολύ. Είναι δύσκολο να παλεύεις με το σκοτάδι μέσα σου, μέχρι τώρα το απέφευγα με μεγάλη δεξιοτεχνία, είτε επειδή δεν είχα τα εφόδια για να το αντιμετωπίσω είτε επειδή δεν είχα αρκετά ισχυρό κίνητρο για να μπω στη διαδικασία. Αυτός είναι ο πήχης μου, ελπίζω να τα καταφέρω τόσο καλά όσο η Στεφανίδη :-)
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
18 Οκτ 2017 | 12:51
Roxy, σου χω καραμπινάτο case  ηλιακού 12ου 1ου επίκαιρο,  αδιαμφισβήτητης επιστημονικής ακρίβειας αλλά  για να το αναλύσω χωρίς να σε τρομάξω θέλει πολλή λεπτοδουλειά και χρόνο...δεσμεύομαι εν καιρώ.  Anyway, ήθελα να σου πω - αλλά ελλείψει χρόνου δεν το έκανα - πως ο Ήλιος στην 15η του Υδροχόου σε RA αντιστοιχεί στην ~17η , τ ώ ρ α  τελειώνεις με Πλούτωνα...η τελευταία πινελιά στην διαίσθησή σου που δεν στην χάλασε όπως νομίζεις...στην μεταμόρφωσε. Προετοιμάζεσαι για να αλλάξεις διάσταση σε πεδία ζωτικής σημασίας, σε μια συγκυρία που ευνοεί απίστευτα τον Ήλιο σου, να πραγματοποιήσεις και κατεβάσεις στη γη στόχους και   όνειρα ΚΑΙ διαπροσωπικά - ερωτικά, με εναρκτήριο λάκτισμα το touch του Ν. Δεσμού περίπου αρχές Δεκεμβρίου ...μετάβαση σε άλλη διάσταση εξέλιξης- συνειδητότητας...  και με Κρόνο να σε ευνοεί (δεν το αναλύω ...trust me)  και με Δία...όλα αυτά μέχρι και τον Απρίλη του 2018 θα λαμβάνουν υπόσταση ...προσοχή μόνο: ΔΕΝ συμπεριφερόμαστε αλαζονικά, ΔΕΝ  ανταποδίδουμε ενδεχόμενη βία, ΔΕΝ πυροβολούμε, οικειοποιούμαστε, ληστεύουμε ζωτικά σημεία του άλλου, επικεντρωνόναστε στον στόχο μας, οτιδήποτε σάπιο, βίαιο, άρρωστο, άδικο το εξαερώνεις μπαμ μπαμ, αν έχεις τέτοια θέματα με το παρελθόν κλείσε τα  χ θ ε ς    ώστε να μην χάνεις χρόνο. Το ισχυρότατο ατού της 15ης του Ήλιου στον Υδροχόο είναι η ραχοκοκκαλιά, η καρδιά, η αποφασιστικότητα να ίπταται των   εμποδίων,   να τα εξαερώνει και να επιφέρει μεταμορφωτικές, απτές,  δομικές αλλαγές, νέα δεδομένα  που μένουν στον χρόνο, που γράφουν ιστορία... δες την Στεφανίδη πώς μπαμ μπαμ σε μια στιγμή, κυριολεκτικά στον αέρα υπερπηδά  το εμπόδιο, πώς εξαχνώνει τον πήχη, θα δεις πως τα ρεκόρ της θα μείνουν στο χρόνο δεν θα τα σπάσει κάποια άλλη αθλήτρια σύντομα... μη μασάς ...Trust your guts and Go for IT! Roxy get ready to Rock!  https://youtu.be/qF3D2oiy6YA
Εικόνα ζωδίου
Roxy
18 Οκτ 2017 | 10:27
Thanxxx! Προσωπικά, προσδοκώ αυτή την εξάχνωση που έλεγες :-)
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
17 Οκτ 2017 | 17:44
Καλή Τρελή Νέα Σελήνη Κορίτσια κι Αγόρια :))) https://youtu.be/yjCKWoh_hD0
Θεσεις πλανητων