Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ16
Αυγ
Σιωπες που λενε τα παντα
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Τοξότη την Πέμπτη 17 Αυγούστου φαίνεται να δίνει τον τόνο σε μία συζήτηση που δεν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται χωρίς να υπάρχει ο απαραίτητος ειρμός της σκέψης σε κάθε συμμετέχοντα. 

Μετά από μία ημέρα με ψέματα, με υπερβολικές αλήθειες, με ανακρίβειες και λάθη, φτάνει μία ημέρα που είτε θα δεχτείς την κριτική για όσα είπες και έπραξες, είτε θα αποφασίσεις να επανορθώσεις και να μιλήσεις τη γλώσσα της πραγματικότητας. Στη δεύτερη περίπτωση, φρόντισε να είσαι ακριβής και δίκαιος/η, να μπορείς να υποστηρίξεις τις δικαιολογίες που θα εκφράσεις, να αποφύγεις να ηλεκτρίσεις ακόμα περισσότερο ένα κλίμα που είναι ήδη βαρύ. Αν πάλι νιώθεις πως είναι καιρός να δείξεις την εκπαιδευτική  πλευρά του εαυτού σου, τότε μπορείς να λειτουργήσεις σας μέντορας απέναντι σε άτομα που είναι μπερδεμένα, αρκεί να γνωρίζεις πότε να μιλήσεις σοβαρά και πότε να σπάσεις  τον πάγο με ένα αστείο. 

Η σημερινή ημέρα φαίνεται να φανερώνει από νωρίς πως τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά και δεν υπάρχει περιθώριο για αστεία και αθώα παιχνίδια. Θα χρειαστεί να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να εξηγήσεις κάποια πράγματα που είναι βέβαιο πως σε δυσκολεύουν. Στην πορεία όμως θα καταλάβεις πως έχεις την υποχρέωση να δείξεις το δρόμο, όχι επειδή τον ζητά η άλλη πλευρά, αλλά επειδή μόνο μέσα από αυτή την πράξη θα καταφέρεις να νιώσεις προσωπικά ολοκληρωμένος/η. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
16 Αυγ 2017 | 17:47
 Δεν θα σωπάσω και σοβαρεύομαι    Αστρολόγε μου ! δύσκολες εποχές για ψεύτες...από τη μια ο Κρόνος Χρόνος σε μια εκπληκτική συγκυρία  βλέπει όλους και όλα βάζοντας πάγο σε λεονταρισμούς και κοκορομυαλους που παρολίγο να κάνουν τον κόσμο στάχτη και μπουρμπερη  ...  από την άλλη Ήλιος και Β. Δεσμός κατακαίουν εγωισμούς  και θεατρινιλίκια...τρελά ζόρια αλλά αναγκαία... για όσους ενδιαφέρονται  για μια απλή πρακτική προσέγγιση πώς οι πράξεις μας επιδρούν στα γονίδια - κάρμα  https://youtu.be/EA5HLuvZNek  Όλο αυτό το έντονο σκηνικό καύσης, φωτιάς και αερα, κάπου οδηγεί, κάπου ευοδώνει... και το όνομα αυτού,  Spica ... ο Spica δεν είναι μόνο το χρυσό δεμάτι στάχυα - καρπός που κρατάει το χέρι της Παρθένου μετά την κοπιαστική εργασία αλλά και το end point του Εγώ, starting point του Άλλου. Αστέρες vs Ηλιακό Σύστημα σημειώσατε άσσο δαγκωτό αφού οι αστέρες φέρουν ενέργεια χχχχ Ήλιων ... όταν αυτές οι δύο συχνότητες (αστέρας - ηλιακό σύστημα)  συντονίζονται η ένταση είναι τοοοο κάτι άλλο...για όσους λοιπόν βιάστηκαν και απογοητεύτηκαν (αναμενόμενο) από το αποτέλεσμα του τετραγώνου Δία Πλούτωνα, οι ζυγοί θα λυθούν, τα δεσμά θα σπάσουν once and for all με τον Δία πάνω στον Spica εκεί που ολοκληρώνεται το τετράγωνο ( λόγω της παραλληλίας Πλούτωνα) με το Δία σε όψη με Δεσμούς, Κρόνο και Ουρανό  (δεν θα το αναλύσω) πάντως το Χέρι θα  αδράττει τους χρυσούς καρπούς των κόπων του  μέχρι και τις τελευταίες μοίρες του Ζυγού...μέχρι τότε    αντί να εκτοξεύουμε αλόγιστα πυρά, δραματικές πρόζες, ψεματάκια κτλ κτλ ...σύνεση Αστρολόγε μου...Δουλειαααά. https://youtu.be/rQ82BlW2Dn4
Θεσεις πλανητων