Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ21
Αυγ
Επανεξεταση
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο την Τρίτη 22 Αυγούστου μοιάζει σαν να θέλει να τρέξει την ταινία από το τέλος προς την αρχή για να δεις τα λάθη και τις παραλείψεις που δεν κατάφερες να ανακαλύψεις όλη την προηγούμενη χρονική περίοδο. Το μυαλό χρειάζεται χρόνο και αντοχές για να εξετάσει εκ νέου τις εξελίξεις των προηγουμένων ημερών οι οποίες μοιάζουν να έχουν προκαλέσει ρήγμα σε υπάρχοντες δομές και να απαιτούνται διορθωτικές κινήσεις.

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να θελήσεις να εξετάσεις εκ νέου ένα σχέδιο και πλάνο που φαίνεται να παίρνει μπροστά, αλλά δε μοιάζει να είναι ολοκληρωμένο και να έχει λύσει όλες τις λεπτομέρειες που παίζουν ρόλο στην εκτέλεση του. Θα χρειαστεί να εστιάσεις στα ψιλά γράμματα, να αναζητήσεις τι κρύβεται πίσω από λέξεις που δεν έχουν και τόσο ξεκάθαρη σημασία, να ζητήσεις εξηγήσεις σχετικά με φράσεις που συνεχίζουν να σου προκαλούν σύγχυση. 

Καλό θα ήταν να αποφύγεις να ξεκινήσεις νέες προσπάθειες που έχεις κατά νου, αφού οι δυνάμεις δεν  επαρκούν για να τις φέρεις εις πέρας και ταυτόχρονα δεν είναι βέβαιο πως θα συναντήσεις πρόσφορο έδαφος για συνεργασία από άλλα μέλη γύρω σου. Ασχολήσου με τις σωματικές σου δυνάμεις, προσπάθησε να εξετάσεις κατά πόσο το μυαλό και το σώμα συνεργάζονται και φρόντισε να ασκήσεις κριτική στον εαυτό σου αποφεύγοντας να το κάνεις πράξη και σε τρίτους. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων