Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ22
Αυγ
Το μαχαιρι στο κοκκαλο
Από signingstar

Η Τετάρτη 23 Αυγούστου δίνει την ευκαιρία για μία πολύ πιο ψύχραιμη και ουσιαστική ματιά απέναντι στα πράγματα, αφού η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο και η αντίθεση της Σελήνης από το ίδιο ζώδιο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα βοηθήσουν να εξηγηθούν ζητήματα που είτε βασίζονταν σε αισιόδοξη ματιά απέναντι στα πράγματα, είτε στηρίζονταν σε λέξεις δίχως νόημα. 

Αν ανήκεις στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) τότε έχεις την υποχρέωση, το καθήκον ή την ευκαιρία (ανάλογα με την επιλογή που κάνεις) να εξηγήσεις αυτά που έχουν ακουστεί και μοιάζουν με σχέδιο-βόμβα ή να αφυπνίσεις συνειδήσεις που έχουν παθιαστεί με το περιτύλιγμα και όχι το εσωτερικό του δώρου. Μπορεί να χαρακτηριστείς ωμά ειλικρινής, να σου προσάψουν πως δεν έχεις καρδιά και φαντασία, πως κοιτάζεις το δέντρο και όχι το δάσος, αλλά κάποιος/α θα πρέπει να κάνει και όλα τα παραπάνω. 

Αν λοιπόν αναλαμβάνεις αυτό το ρόλο, τότε να θυμάσαι πως είναι καλό να έχεις καταρχάς ασχοληθεί με τον εαυτό σου, να έχεις προχωρήσει σε εσωτερικές εκκαθαρίσεις και να αντέχεις να δεχτείς κριτική που θα μπορούσε και να πονέσει. Αφού όμως είσαι σε θέση να κάνεις την αυτοκριτική σου και να ανακαλύψεις σάπια κομμάτια της ζωής σου, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να πράξεις με τον ίδιο τρόπο απέναντι στις ζωές άλλων. Αρκεί βέβαια να θυμάσαι πως βάζοντας το μαχαίρι στο κόκκαλο του/ης συνομιλητή/ριας σου, μπορεί να πονέσεις και εσύ ο ίδιος/α αφού η συγκεκριμένη  πράξη δεν είναι άγνωστη σε εσένα. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
22 Αυγ 2017 | 19:07
αγριεύομαι Γιατρέ μου με την πρόβλεψη!!! 23 Αυγούστου 2017 η Ημέρα Μνήμης για τα θύματα των ολοκληρωτικών καθεστώτων...αμέτρητες αιχμηρές δηλώσεις εκατέρωθεν για το επικείμενο συνέδριο ...τι παιχνίδια παίζει όμως η έναστρη συλλογική μνήμη ...νομίζω έχω αναφερθεί στο κοινό στοιχείο Στάλιν και Χίτλερ, όψη Β. Δεσμού, Κρόνου και Άρη...Ολοκληρωτισμός Γιατρέ μου, αυτό είναι το κοινό στοιχείο ...θα μπορούσαν όμως να έχουν επιλέξει έναν άλλο δρόμο, θα μπορούσαν να έχουν διαθέσει την ανίκητη, αιχμηρή διεισδυτικότητα τους με έναν τρόπο επωφελή για την ανθρωπότητα διαπρέποντας στην εγκληματολογία, την διεισδυτική τέχνη της ψυχολογίας, την οικοδόμηση στιβαρών κοινωνικών προτύπων ...ήταν επιλογή τους να ηδονίζονται μανιπουλάροντας, εξοντώνοντας άλλους προς τέρψη του εγώ τους...ουππς από αύριο, 23 Αυγούστου, Κρόνος σε σύνοδο με Λίλιθ και τρίγωνο με Άρη και Β. Δεσμό και όψη με Σελήνη, φοβερό πράμα και οι τρεις κακεργέτες σε όψη Στρατηγέ μου, απίστευτη δύναμη να κονιορτοποιήσεις και τον πιο ατσάλινο αντίπαλο, η μία όψη... η άλλη, fools take a knife and stab people, the wise take a knife and cut the cord. https://www.youtube.com/watch?v=VjNclTg4WzQ
Θεσεις πλανητων