Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ10
Σεπ
Μικρα αλλα ουσιαστικα βηματα καθαρσης
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο, σε τροχιά κενή πορείας, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου δηλώνει πως χρειάζεται κάποιος χρόνος για να χωνευτούν γεγονότα των προηγουμένων ημερών, για να καταλαγιάσει η σκόνη που έχει σηκωθεί. 

Η ταυτόχρονη παρουσία του Ήλιου, του Ερμή και  του Άρη στην Παρθένο, συμπληρώνει μία ομάδα πλανητών σε γήινα ζώδια, κάτι που δηλώνει πως είναι καιρός για δουλειά, για πράξεις, για εργασίες που βοηθούν στο να ξεκαθαρίσει ένα περιβάλλον που έχει μαζέψει αρκετά άχρηστα αντικείμενα. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου, να μην παρασυρθείς από ενθουσιασμό και να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με κάτι που είσαι σε θέση να το ολοκληρώσεις χωρίς να ζητάς παράταση χρόνου. Ασχολήσου με τα οικονομικά σου, βάλε σε τάξη οφειλές, φρόντισε να βελτιώσεις την εικόνα του σπιτιού σου και βρεις το χρόνο και τον  τρόπο ώστε να πετάξεις αντικείμενα που πιάνουν χώρο χωρίς να τα χρειάζεσαι. 

Επίσης, ασχολήσου με το σώμα και την υγεία σου, ρίξε βάρος σε θέματα διατροφής και προσπάθησε να δεις την καθημερινότητα σου μέσα από μία περισσότερο υγιεινή σκοπιά. Μπορεί να αποφασίσεις να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής που είχες προσπαθήσει να βάλεις στη ζωή σου και παλιότερα και το άφησες στην άκρη, αφού αυτή τη στιγμή πιθανότατα να έχεις μεγαλύτερη πειθαρχία ώστε να το ακολουθήσεις. Ίσως πάλι να θελήσεις να επανέλθεις σε ένα αθλητικό πρόγραμμα που έχεις θέσει σε δεύτερη μοίρα, με στόχο να δεις εμφανή αποτελέσματα πάνω στο σώμα σου σε λίγο καιρό. Η σημερινή ημέρα έχει εσένα πρωταγωνιστή/ρια, γι αυτό φρόντισε τον εαυτό σου για να νιώσεις ικανοποίηση.

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
10 Σεπ 2017 | 19:47
...πάντως είναι αξιοσημείωτο πως η Φλόριντα έχει συντεταγμένες ~ 27° 59' Ν, 81° 45' W που τις λες και 27° 59' του Κριού (Ουρανός στην 27° 57' ), 21° 45' των Διδύμων (Κρόνος στην 21° 23' του Τοξότη) ενώ τα φώτα, η Σελήνη οδεύει προς τετράγωνο/παραλληλία με Δεσμούς και ο Ήλιος RA σε τετράγωνο με Κρόνο RA ... η έκλειψη το πήρε και το σήκωσε το Αμέρικα.
Θεσεις πλανητων