Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ14
Σεπ
Κλεινοντας την πορτα
Από

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου δηλώνει πως η μετάβαση της συναισθηματικής κατάστασης που έχει ξεκινήσει από  την προηγούμενη ημέρα είναι μία επώδυνη αλλά άκρως μεταμορφωτική εμπειρία. 

Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα συνεχίζει να πρροσφέρει την ευκαιρία για εκκινήσεις σχέσεων και συνεργασιών που βασίζονται στην αμοιβαία εκτίμηση και θαυμασμό των δύο μελών. Την ίδια όμως στιγμή, συνεχίζουν να υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τις προθέσεις της άλλης πλευράς, με αποτέλεσμα να γεννιούνται αμφιβολίες και η διάθεση να υπάρξουν υπόγεια και επικίνδυνα παιχνίδια με στόχο να φανεί αν υπάρχει αλήθεια και αφοσίωση στο στόχο ή κρύβονται παγίδες. Η  ένταση της σημερινής ημέρας μπορεί να είναι κάπως μεγάλη για ορισμένους, αλλά μέσα από μία απαιτητική διαδικασία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο που δεν μπορεί να στηρίζεται στις εντυπώσεις. 

Αν πάλι είσαι βέβαιος/η για τις επιλογές σου, αν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου πως προχωράς παρακάτω, τότε η σημερινή ημέρα εμπεριέχει την έννοια του αποχωρισμού από το υπάρχον περιβάλλον. Μπορεί μία τέτοιου είδους απόφαση να ακουστεί κάπως περίεργα, να τρομάξει κάποιους με τη δυναμική της, αλλά η ιστορία γράφεται με αποφάσεις που εμπεριέχουν δύναμη ψυχής και όχι συμβιβασμό ως προς την παροδική ασφάλεια. Το μέλλον είναι  εδώ και μπορείς να το κοιτάξεις στα μάτια, αρκεί να έχεις ξεκάθαρο βλέμμα που δεν κουβαλά μαζί του ερωτηματικά και ενοχές του παρελθόντος. 

8 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Mavla
15 Σεπ 2017 | 14:01
Μουσιικο χαλί στις λέξεις σου και στο παρελθόν μου. Όχι στο παρόν μου. Ολα αυτά τα συναισθήματα που περιέγραψες τα βίωσα. τα ξέσκισα...τότε. Τωρα εχω αλλα πράγματα να σκεφτώ και να διαχειριστώ. ΕΜΕΝΑ-τα παιδια μου και ΕΜΕΝΑ -το εγω μου. Στο 2ο υπάρχει ακόμα λίγες εγωιστικές σκέψεις για το πως πασχίζει να κρατήσει όρθια την σχέση του ενώ εδω δεν πάλεψε καθόλου.Δεν πειράζει. Θα περιμένω λίγο ακόμα...να φάει τις σάρκες του όπως μου είχες πει κάποτε.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
15 Σεπ 2017 | 09:50
Πλούτωνας RA σε σύνοδο με Νότιο Δεσμό του... ραντεβού στην Έξοδο :)))
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
15 Σεπ 2017 | 09:50
"Θυμήθηκα κάποιο πρωί, που είχα πετύχει σ’ένα πεύκο ένα κουκούλι πεταλούδας, τη στιγμή που έσκαζε το τσόφλι κι ετοιμάζουνταν η μέσα ψυχή να προβάλει. Περίμενα, αργούσε κι εγώ βιαζόμουν. Έσκυψα τότε απάνω της κι άρχισα να τη ζεσταίνω με την ανάσα μου. Τη ζέσταινα ανυπόμονα, και το θάμα άρχισε να ξετυλίγεται μπροστά μου, με γοργό ρυθμό. Το τσόφλι άνοιξε όλο, η πεταλούδα πρόβαλε. Μα ποτέ δε θα ξεχάσω τη φρίκη μου, τα φτερά της έμεναν σγουρά, αξεδίπλωτα όλο της το κορμάκι έτρεμε και μάχουνταν να τα ξετυλίξει. Μα δεν μπορούσε, μαχόμουν κι εγώ με την ανάσα μου να την βοηθήσω.Του κάκου, είχε ανάγκη από υπομονετικό ωρίμασμα και ξετύλιγμα μέσα στον ήλιο και τώρα πια ήταν αργά. Η πνοή μου είχε ζορίσει την πεταλούδα να ξεπροβάλει πριν της ώρας, ζαρωμένη κι εφταμηνίτικη. Βγήκε αμέστωτη,κουνήθηκε απελπισμένη και σε λίγο πέθανε στην παλάμη μου. Το πουπουλένιο κουφάρι αυτό της πεταλούδας θαρρώ πως είναι το μεγαλύτερο βάρος που έχω στη συνείδησή μου. Και να, σήμερα κατάλαβα βαθιά.. Είναι θανάσιμο αμάρτημα να βιάζεις τους αιώνιους νόμους, έχεις χρέος ν’ ακολουθείς τον αθάνατο ρυθμό μ’ εμπιστοσύνη. Η μικρή ετούτη πεταλούδα, που σκότωσα γιατί παραβιάστηκα να την αναστήσω,ας ήταν να πετούσε πάντα μπροστά μου και να μου δείχνει το δρόμο.Κι έτσι μια πεταλούδα που πρόωρα πέθανε να βοηθήσει μιαν αδερφή της,μιαν ανθρώπινη ψυχή,να μη βιάζεται και να προφτάσει να ξετυλίξει με αργό ρυθμό τις φτερούγες! " Νίκος Καζαντζάκης.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
15 Σεπ 2017 | 09:49
μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα... έτσι είναι οι πλουτώνιες σχέσεις, μαύρες κατάμαυρες...είναι σχεδόν απίθανο μια πλουτώνια σχέση να επιβιώσει ...γιατί για να φτάσει στο σημείο το χέρι να αγγίζει την πόρτα σημαίνει πως σε έχουν ξεσκίσει θεοί και δαίμονες, πως έχεις βιώσει την απόλυτη απομόνωση, το απόλυτο ξεβράκωμα του εγωισμού σου, την απόλυτη μαυρίλα στην ψυχή σου, την απόλυτη αδυναμία να ορίσεις την μοίρα σου, τον φθόνο και το μίσος μέχρι το κόκκαλο, πως έχεις ευχηθεί χίλιες φορές να είχες πεθάνει ώστε να σταματήσει το μαρτύριο κι άλλες τέτοιες "ομορφιές" ...ο Άλλος είναι το μέσον κάθαρσης σου και εσύ το μέσον κάθαρσης του...καθόλου μα καθόλου ευχάριστο, ο Άλλος αποδομεί τα σωθικά σου κι εσύ τα δικά του. Από την άλλη πλευρά, ενστικτωδώς γνωρίζεις πως αυτή η χμμ ευχάριστη διαδικασία είναι αναπόφευκτη, πως με τον έναν ή άλλο τρόπο ο Πλούτωνας θα έμπαινε κατακλυσμιαία στη ζωή σου κι αν δεν ήταν ο Άλλος θα ήταν κάποιος άλλος Άλλος ή ακόμη χειρότερα θα αφαιρούσε τη φυσική παρουσία του Άλλου whoever μέσω του θανάτου. Ενστικτωδώς λοιπόν, μέσα στα μαύρα σκοτάδια, ακολουθούμε το πιο βιώσιμο σενάριο για εμάς και τους άλλους... Πλούτωνας, Ποσειδώνας, Ουρανός, Κρόνος, Δίας, Δεσμοί, Λίλιθ όλα "δένουν" αυτές τις μέρες με κάποιο μαγικό τρόπο μεταξύ τους, το βλέπουμε, το νιώθουμε ... που ξέρεις Φιλενάδα μπορεί τελικά το χέρι να καταφέρει να ανοίξει την πόρτα... ίσως και ο Άλλος να τα καταφέρει ...alternative scenario https://www.youtube.com/watch?v=PyQ2Q8DPtxI "You and I kept looking to transcend ...make no mistake"
Εικόνα ζωδίου
Mavla
14 Σεπ 2017 | 22:09
https://www.youtube.com/watch?v=LXEKuttVRIo Μουσικό χαλί στις λέξεις σου φιλενάδα.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
14 Σεπ 2017 | 17:36
"Ρωτά η Ελευθερία την Αγάπη : Τα φτερά που σου χάρισα τι τα έκανες κι έρχεσαι πάλι με τα πόδια; - Τα έχω, άλλα όποτε τα φόρεσα έχασα το δρόμο. - Κρίμα, γιατί για το ύψος που σου ταιριάζει μόνο με τα δικά μου φτερά μπορείς να πας."  
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
14 Σεπ 2017 | 17:35
...ο αόρατος Πλούτωνας στον Αιγόκερω, ο αόρατος Ποσειδώνας στους Ιχθύς ενώ ο ορατότατος Κρόνος από την παραλληλία του  βλέπει και τους δύο  just...το έναυσμα μιας σχέσης, μιας συνεργασίας δεν μπορεί να είναι η απογοήτευση ή η πίεση  που στην καλύτερη περίπτωση θα κρατήσει αλυσοδεμένα και τα δύο μέλη σε μια ζοφερή αντίληψη της πραγματικότητας. Το μαζί δεν μπορεί να είναι καταναγκαστικά έργα τύπου σου κόβω τα φτερά για να μην πετάξεις μακριά μου... αλλά σε ενδυναμώνω, σε προστατεύω, σε στηρίζω ώστε να ανοίξεις φτερά   προς τα ιδανικά σου, να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου... γιατί σε εμπιστεύομαι, έχω πίστη σε σένα..γιατί ο δρόμος της καρδιάς είναι  μοναδικός Αστρολόγε μου...η καρδιά μας κρατάει μακριά, η καρδιά μας φέρνει κοντά.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
14 Σεπ 2017 | 17:30
...αχ αυτά τα γούτσου γούτσου καβουράκια... μια πολύ καλή "άσκηση" με την Σελήνη στον Καρκίνο, αντί να δημιουργούμε μέσα από τις σχέσεις μας συνθήκες πόνου και εξάρτησης  πολλές φορές εκβιαστικά, ας κάνουμε το αντίστροφο, ας μάθουμε να μεταμορφώνουμε την αδυναμία σε δύναμη, ας συνειδητοποιήσουμε την  αναγκαιότητα  να εξωτερικεύουμε την οδύνη... όλοι ερχόμαστε στον κόσμο μέσα από την οδύνη...προσωπικά,  επιλέγω, με τη Σελήνη στον Καρκίνο, να  ξαλαφρώνω  από   τον πόνο μέσα από  συνειδητό  κλάμα... πολλές φορές ανακαλώντας από την μνήμη μια αναπόφευκτη κατάσταση, μια στιγμή από τη ζωή που δεν μπορώ να αλλάξω , όπως αυτή http://cooperantes.net/wp-content/uploads/2011/07/niña-y-buitre-600X445.jpg  δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό το πλασματάκι, δεν μπορώ ...είναι αργά...πολύ αργά, είναι τόοοοσο οδυνηρό...όμως αυτή η ψυχούλα  έχει προσφέρει τόσα πολλά σε μένα...  αυτή η πόρτα - πύλη  κάθαρσης Αστρολόγε μου, παραμένει πάντα ανοιχτή ...πάντα.
Θεσεις πλανητων