Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ15
Σεπ
Υποσχεσεις που δε λεγονται, αλλα φαινονται
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ενισχύει την ανάγκη για νέα  ξεκινήματα, για έκφραση της προσωπικής ταυτότητας ακόμα και κόντρα σε κανόνες και νόμους, για αποδέσμευση από ένα περιβάλλον που έχει αρχίσει να σφίγγει τον κλοιό γύρω από το λαιμό.

Η ενίσχυση της παρουσίας πλανητών σε πύρινα ζώδια, αποτελεί και μία ένδειξη της αποφασιστικότητας κάποιων ανθρώπων να δοκιμάσουν να ρισκάρουν σε περιστάσεις στις οποίες η επιτυχία δεν κουβαλά κάποια σοβαρή θετική ένδειξη, αλλά η εμπιστοσύνη για το αποτέλεσμα πηγάζει από την καρδιά. Η διάθεση κάποιων να κινηθούν απέναντι από το πλήθος, να αποφασίσουν να κάνουν κινήσεις που δείχνουν πως εμπιστεύονται σε μεγάλο βαθμό των εαυτό τους, δηλώνει πως η ανάγκη για πρότυπα-ηγέτες είναι μεγάλη. Αυτό βέβαια μπορεί  να δείχνει πως θα υπάρξουν και λόγια και πράξεις που μοιάζουν έντονα εγωιστικές και αλαζονικές, αλλά το θέμα πλέον είναι να μπορέσει κάποιος/α να διαχωρίσει τη θέση του/ης από το πλήθος. 

Η σημερινή ημέρα όμως φαίνεται να ενισχύει και την υπερβολή στην έκφραση των συναισθημάτων, αφού ενισχύει την αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να λέγονται πολύ  εύκολα και αβίαστα λόγια που εννοούνται, αλλά δεν είναι βέβαιο πως μπορούν και να εφαρμοστούν. Αν όμως είσαι βέβαιος/η για αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις, τότε δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις ώστε να εκφραστείς, αφού υπάρχουν πλέον αυτιά που θα τα ακούσουν, οπότε καλείσαι να πείσεις κιόλας. Μπορείς να πετύχεις κάτι τέτοιο, αν αφήσεις και το σώμα σου  να μιλήσει, αφού μπορεί να είναι πολύ πιο εκφραστικό μέσο από τα λόγια που ξεστομίζεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων