Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ17
Σεπ
Υποσχεσεις καθαρσης
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και η σύνοδος με τον Ερμή και τον Άρη στο ίδιο ζώδιο φαίνεται να προετοιμάζει το έδαφος για  τις αποφάσεις που ληφθούν από τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) το επόμενο τριήμερο και θα αλλάξουν τα υπάρχοντα δεδομένα. 

Η απαίτηση να προχωρήσουν οι διαδικασίες εκκαθάρισης είναι κάτι παραπάνω από έντονες, καθώς χρειάζεται να υπάρξει καθαρός αέρας σε ένα σύστημα ή περιβάλλον που έχει γεμίσει από υποσχέσεις. Η επαφή με την πραγματική διάσταση των πραγμάτων θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως πρέπει να λειτουργήσεις με τρόπο που θα δυσαρεστήσει κάποιους, αφού η κοινή λογική θα πρέπει να αντικαταστήσει τον κόσμο των αισθημάτων. Κάποιες αρνήσεις που θα υπάρξουν τη σημερινή ημέρα, φαίνεται να ξαφνιάζουν κάποιους, αλλά η στρατηγική έχει ήδη χαραχτεί και απομένει να γίνει γνωστή και κατανοητή και από τους υπόλοιπους εμπλεκομένους.

Η σημερινή ημέρα θα πρέπει επίσης να προετοιμάσει το έδαφος για τη δουλειά που πρέπει να γίνει στον τομέα της διατροφής και άσκησης του καθενός, για να βελτιωθούν οι συνθήκες της υγείας. Μπορεί να ληφθούν αποφάσεις που δείχνουν πως θα ακολουθηθεί μία διαφορετική οπτική ως προς τη ροή της καθημερινότητας, μία πορεία που είναι αρχικά δύσκολη αφού περιλαμβάνει δίαιτα ή άσκηση, αλλά μακροπρόθεσμα θα μπορέσει να λειτουργήσει ως κάθαρση σε ζωές που έχουν συσσωρεύσει πλήθος περιττών στοιχείων. Η σημερινή ημέρα χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με σαφήνεια και ηρεμία, αφού οι σπασμωδικές κινήσεις και οι φωνές δε βοηθούν προς την κατεύθυνση που θέλεις να δώσεις στη ζωή σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων